[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #80513 ízlések és pofonok, de sokszor nem értem minek a józan paraszti ész ha nem használják
Thor 2
1. Minek az eather elfeknek? Amcsik minek dobták le az atomot? (a tesztelésen kívül) nem egyszerűbb használni egy tömegpusztító fegyvert?
2. Miért akartak lenyomni az elfek a univerzumot? Mi a motiváció? Csak, ilyen a hódítás, különösebb ok nem kellett sztem Napoleonak, se Hitlernek.
3. sztem az vastagon lejött a filmben, hogy az Asgardiak keményebbek mint az elfek lsd: Heimdal egymaga kicsinált egy űrhajót, Thor és Loki is lazán szétkapott mindenkit, Egy Asgardi asszony (Freia) is lazán lenyomott egy dark elfet. Város elleni támadás nem alap, meglepetés volt + ott is baszhatták volna, ha megmarad a pajzs
4. Jane Foster találja meg az eathert? Ilyenek a filmek, valami mozgatórugó csak kell
5. Fekete dark elf? Fekete Heimdall, ennyi! Ez van sajnos ilyen halivúd. És most akadjunk fent a fekete, ázsiai vulkániakon a Star Trekből?
Thor 2 egy popcorn rágógumi, ez van. Egy rendes iparos munka és mielőtt valaki azzal jönne, hogy ez nem indok, hogy agy kikapcs, sztem itt nem is kell.