106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nemrég Puzsér mondta hogy DiCaprio az a színész ki már úgymond "túlnőtt" az Oscar díjon, és lényegtelen megkapja-e vagy sem, mert amit már eddig letett is az asztalra, egy tucat Oszkárt érne.
Úgy fogalmazott hogy inkább az Oszkár díjnak kell levadásznia őt hogy az Oszkár díjnak legyen DiCaprio-ja és nem DiCaprionak Oszkárja. -
Rony94 #80657 Leo az egyik olyan ember akinél tökmindegy hogy most kap egy szobrot vagy mégsem. Minden ép eszű ember tudja hogy ő a világ egyik legjobb színésze.
(Egyébként igen, már számtalanszor megkaphatta volna az Oscar-t) -
De erős a gyanúm, hogy a kimondhatatlan nevű 12 év rabszolgaság főszereplője elviszi előle.. :) -
Hát remélem, hogy megkapja a Wall Street farkasáért. A csúszó-mászós jelenet minimum megér egy Oscart szerintem. -
Meg fogja kapni.
Ha nem 2013-as évre, akkor az ideire, vagy a következőre.
Még fiatal. -
Az, hogy már nagyon régóta kijárna neki az Oscar, de mindig lecsúszik róla. -
2014. március 2. - 85. Oscar.
S most akkor mi a lényege ennek a képnek? -
Szeeegény Leo... :( -
:DDDD -
:D
-
Hoz_Hun #80648 Manapság ilyen egy átlagos fotómodell keze.
-
Monsters : 6/10 nem volt rossz. Senki várjon világok harcát(persze aki eddig még nem látta)
The Fifth Estate: 3/10 nekem nagyon nem jött be ez a film.
The Counselor: 3/10 Ez mi a f@szról szólt? (nagyjából tudom,de a párbeszédek mintha másik bolygóról jött lények dumáltak volna)
Homefront: 6/10 Ez sem volt rossz,szokásos Statham film. Stallone írta a forgatókönyvet.
-
Rony94 #80646 November 27-én volt az amerikai premier. -
Prof William #80645 Már kijött az amcsi remake? Azt hittem az még odébb van. -
Nyeü, engem érdekel régen nevettem szörnyülködve... XD -
amerikai remake-től mit vársz? az eredetit nézd meg, az nem 5 pontos... -
Van a kölcsönzőben valami Oldboy (2013)
4.9-en IMDBN-n, tényleg ilyen szar lett? Spike Lee rendezte... -
Mija fene... ez "kapható" már?
szerk:
Bár márciusra írják ahogy látom... -
Rony94 #80640 Ha már durva poszter, az én érdeklődésemet most ez a film keltette fel. Lehet hogy egy nagy rakás szar lesz......de ki tudja. -
A posztere durván néz ki de sok jót nem hallottam a filmről. -
Igen, úgy valószinüleg jobb lenne, de lehet egyben kritika is akart lenni a film felett. :D -
Szó szerint "Nincs már (semmi), amitől félned kellene", címként is a "már" még belefért volna szerintem: "Nincs már mitől félned". -
THx. -
Szerintem, magyarul helyes a fordítás - a "nem maradt mitől félned" lenne szó szerinti, de túlragozza. -
Van ez a film hogy "Nothing left to fear"
Még viszonylag új, de ilyen magyar címet találtam hozzá hogy "Nincs mitől félned". Szerintetek helyes ez a fordítás? Mert sztem nem egészen ezt jelenti... bár nem tudom hogy lehetne magyarul pontosan lefordítani. Valaki jó angolos plz... -
Hoz_Hun #80633 Örülök, hogy valaki képes volt élvezni is azt a filmet. Mivel imádom a Ring szériákat nagyon próbáltam megszeretni ezt is, de egyszerűen nem ment.
Amcsik meg mondjuk akkor tennének jól, ha a Körök minifilm ötletével kezdenének valamit mert azt marhára csíptem. -
Nyilván ez a nézőre van bízva, hogy eldöntse. -
Szerintem 2, mert lehet, hogy nem tetteti, hanem tényleg visszaesett. -
wow.... -
Milyen 4 vég? Szerintem csak 1 van és tök egyértelmű:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rájön arra, hogy megölte a feleségét, gyerekei meghaltak és önszántából a lobotómiát választja azzal, hogy hazudik a lépcsőn. -
"Néztem fél óráig, de mivel nem jöttem rá, hogy mi a picsát nézek, inkább hagytam."
:DDDDDDDDDDDDDD
Milyen jól tetted! -
Ender's Game
Egyszer mindenképpen nézhető, abból is szerintem a jobbik féle. Még sem vagyok teljesen elégedett. De azért összességében tetszett.
6,5/10 -
Fogságban / Prisoners
Nem véletlenül hasonlítják sokan a Hetedikhez, Fincher remekműve óta talán az első thriller, ami a közelébe érhet annak. A színészi játék tökéletes, Gyllenhaal-Jackman tökéletes, a forgatókönyv remekül megírt, a feszültség szinte végig kíséri a nem rövid játékidőt. Nem hibátlan, de engem végig a képernyőre szegezett.
Vakszerencse / Runner Runner
Néztem fél óráig, de mivel nem jöttem rá, hogy mi a picsát nézek, inkább hagytam. -
Inquisitor #80625 Hát a fene tudja, azért millió részlet van ami többszöri megnézés után a négy(?) lehetséges vége magyarázat közül valamelyik felé tereli az ember gondolatait. Nem gondolom egyszer nézősnek, de nem is az a fajta amit pár naponta megnézel. -
All is Lost
Gravity a tengeren, csak 1 szereplővel.:) Szeretem az ilyen filmeket, igazából nincs mit írni róla.. A kategóriájában ez egy nagyon jó film, persze erre a műfajra biztos sokan nem vevők és kibaszott unalmasnak találják a filmet. 8/10 -
Egyszeri? :D Szerintem ez pont egy olyan film, amit érdemes többször megnézni, még ha vannak is benne vontatott részek, mivel mindig újabbnál-újabb utalásokat lehet találni a végkifejletre. :) Én eddig 3-szor láttam, de biztos vagyok benne, hogy megnézem majd még a jövőben. -
Viharsziget
Ezt is láttam régen. Így már nem volt olyan jó megnézni, hogy tudtam mi lesz a vége. Alapvetően ezt is kicsit lassúnak érzi az ember de egyszeri megnézésre mindenféleképp ajánlott.
8/10 -
Pont hétvégén néztük meg barátnőmmel, mert mondtam neki, hogy régen láttam és tetszett. Aztán ahogy vége lett a filmnek csak néztünk, hogy ez ennyi?
Befejezés is gáz volt, színészi játék is nulla. Unalmas nagyon.
Szinkron se annyira jó. (bár ez a magyarok hibája)
5/10 -
Kocka
Erről miért volt pozitív emlékem? Szemfájdító színészi "játék", és a hangulat (főleg a para hangulat) teljes hiánya.
Legalább megtudjuk, hogy az ember ha felnő, már nem tud se osztani se sorozni, se számokat koordináta tengelyeken ábrázolni (mondjuk az egyetemista matekos csaj is jópofa volt, hogy a 2-re és 5-re végződő számoknál konkrétan gondolkodnia kellett, prím szám-e vagy sem)
Elpazarolt egy 1,5 óra volt ez. -
Sadako 3D (2013)
Kifejezetten örülök hogy japánok készítették el a Kör sztori folytatását és nem az amcsik hozakodtak elő egy Kör 3-al. Lássuk be jobban megy ez a japánoknak, még akkor is ha az amerikai remake készítését is japán rendező kultiválta...
Az ázsiai mélyfúrásos kutak elismert szakértője Sadako mindenki örömére visszatér, és ezúttal 3D-ben keni szét a száját a kíváncsiskodó pórnépnek. Ráadásul külön öröm hogy a korral ő is fejlődik, mert a lepusztult VHS kazit maga mögött hagyva úgy dönt hogy Vágási Ferihez hasonlóan ő is "beszáll az internetbe" és és az ázsiai tinik nagy riadalmára a világhálón büntet.
A történet kissé lapos, de szódával elmegy... ezúttal egy rejtélyes öngyilkos videó terjed a neten, amit ha valaki megnéz szintén öngyilkos lesz. Azaz csak lenne mert hamar rájövünk ám hogy Sadako huncutkodik sőt többet is tesz annál minthogy pusztán bosszúból iskolás tinik kinyírásával tarkítsa online vállalkozását. Bizony nagyobb dobásra is készül, de az inkább legyen titok.
Ha az amerikai remake-hez kellene hasonlítanom, (mert hát mihez tudnám ugye) akkor mérföldekkel jobb lett sztem mint Samara ámokfutása, itt bizony már nemcsak annyi van hogy kinyúl egy kéz és a következő pillanatban nagyon hullán fekszik valaki a padlón... végre úgy látom a pszichológiai riogatás eszközein túl, ügyesen nyúltak a slasher elemekhez is a készítők, mert Sadako durván trancsíroz is már, valszeg ezt hozza ki belőle a változó kor (vagy Japánban is van ValóVilág).
Nem mondom hogy nem voltak üresjáratok, itt szinte kötelező jelleggel hagyják leülepedni a feszültséget, hogy aztán újult erővel rántsák a gyanútlan nézőt a kút mélyére.
Apropó, felejtsük el a fehér ruhás kislányt amint szamba mozdulatokkal mászik ki a kútból, itt ez sokkal durvább... inkább torz pókhoz hasonlít a csajszi, nem nagyon van emberi vonás benne, és ezért kellően fosatósabb is lett mint a lagymatag amcsi verzióban. A mozgása szintén ijesztőbb...
Szóval summa summárum ez szerintem egy korrekt darabja lett a Ringu mítosznak, vannak ugyan hibái, de késő este egyedül megnézve garantáltan jó szórakozásnak fog bizonyulni.
Jó tanács: lefekvés előtt ne felejtsd el kikapcsolni a számítógépet.
7/10