106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vérpocok
    Az miben nyilvánult meg hogy lejátszották Hanks-et? Nem kötekedés, csak érdekel mi tetszett meg az afrók-ban annyira.
  • IMYke2.0.0.0
    [2013] - "Captain Phillips" (Phillips kapitány) - 8/10

Tom Hankset a film három negyedéig szinte lejátszották az afroamerikai színészek. S ez nagyon nagy szó.
    A vége viszont megkérdőjelezhetetlenül a főszereplőé. Teljes mértékben a hatása alá kerültem, amit a végén láttam tőle. S ez újfent nagy szó.

Elég gyorsan filmet faragtak a 2010-es könyvből (és ahogy a végén írták, nyilván kicsit dramatizáltak is rajta).

• goldmember
    ja
  • Jakuza1
    Yurusarezaru mono (2013)
    6.5/10

A japan Unforgiven, amely szinte egy-ket kisebb valtozasoktol eltekintve, megegyezik az eredeti filmmel.
    Majdnem hozza ugyanazt a szinvonalat is, de csak majdnem, de ehhez valoszinuleg hozzajarult az is, hogy nem egy ujdonsag, hanem egy klon.
    Viszont a kepi vilag es a zene, nagyon rendben van. Foleg a kameramunka, mert azt mesterien talaljak a nezonek.
  • ForzaInter
    Olaszok is tudtak volna.. Nem rossz film, de sokkal jobb is lehetett volna.
  • Tyler1
    A témája nem rossz, a kivitelezés gyenge. A brazilok inkább tudtak volna ebből az anyagból brutál filmet csinálni.
  • Sir Quno Jedi
    A.C.A.B All Cops Are Bastards 2012

Na ez NEM amerikai nyáltakony. Súlyos, szinte dokumentumfilm minőségű film a római rohamrendőrség legkeményebb osztagáról. Kicsit kőkemény. Drámai és valóságos. Politika, fajgyűlölet, hulliganizmus, bevándorlók, bűnözés, minden nyíltan, ahogy az emberek nap, mint nap megélik. Nem egy könnyed esti szórakozás, az biztos. Baromi jók benne a karakterek, főleg a veteránok.
  • kaposi1
    Nekem is tetszik. Torrente egy állat.
  • Rony94
    Oh, megnyugodtam. :')
  • Seth
    SG-n nincs kiközösítés. Levadászás és elpusztítás van.
  • Rony94
    Hát akkor tessék, itt egy kivétel. Lehet engem kiközösíteni. Én sem vagyok oda érte, viszont én tudom élvezni. Lehet ez azért is van, mert én bírom a beteg dolgokat.
  • hapi
    Én sem bírtam végignézni.
  • genndy
    Én sem tudtam magam rávenni hogy megnézzem, nem is hiányzik. De több ismerősöm is isteníti.
  • davidka003
    3 ismerős is kívülről fújja az összes "poént". Mondták, hogy nézzük meg, mert nagyon jó. Nagy fos sajnos.
  • El Gigante
  • tommygear
    fosss
  • IMYke2.0.0.0
    Röviden: nem az.

Az utolsót is a csajokkal próbálták eladni, meg hát ugye a pop*-c*c*-sz*pás-imitálás triumvirátussal.
  • ZilogR
    tökéletes megfogalmazása a valóságnak. Nekem nagyon nem jött be, van munkatársam, aki kiment elé a reptérre együtt fotózkodni, amikor nálunk járt és oda-vissza tudja az összes "poént" a filmjeiből.
  • Kongy
    Szvsz az egy ótvar szar, értelmetlen alpári film :) De van akinek bejön..
  • davidka003
    Torrente jó film?
    Tegnap haverral kezdtük el nézni de 30 perc után kinyomtuk, mert 1 deka poén nem volt benne. Most akkor bennünk van a hiba?
  • Dynamic
    A könyv ettől még lehet jó. De a film nem az. Szinte mindenhol lehangoló kritikát lehet csak olvasni róla.
  • tigeroo
    én valamelyik nap nyertem meg a könyvet a Múlt-kor magazin nyereményjáténak keretében:D
  • Dynamic
    Műkincsvadászok

Az illusztris szereplőgárda ellenére sajnos egy igen gyenge filmet kaptunk. Aki valami Ocean's Eleven és/vagy Piszkos tizenkettő-szerű filmre számít, az sürgősen felejtse el.
    Kb. annyi a sztori, hogy keressük meg a műkincseket. Hol lehetnek? Hát ott, meg ott. Odamennek és ott van. Lehet örülni.
    Amilyen banálisan leírtam, tényleg annyira egyszerű az egész. Semmi izgalom, semmi fordulat. Az egész annyira érdekes, mintha mondjuk a Kelly hőseiből kivágnánk a harci jelenetek. A szereplőgárda miatt max.

5/10

Pénzt semmiképp ne adjatok érte.
  • IMYke2.0.0.0
    Kis empátia...

Meglepődnél hányszor sok tízezer gátlásos, félénk és fóbiás ember mászkál akár csak körülötted mondjuk a fővárosban, és a világról nem is beszélve... akik közül (nagy számok törvénye) akadhat olyan, aki így viselkedik az ellenkező nem közelében...
  • cobol
    The Secret Life of Walter Mitty: 7/10

Nem volt rossz,de volt pár idegesítő jelenet.PL: Amikor 42 évesen be csönget a csajhoz és nem az nyit ajtót,erre mit csinál, elfut

Meg az örökös dadogós beszéd,ha nővel kell beszélgetni,ezt már kurvára elhagyhatnák a filmekből legalább is ne 40 évesen viselkedjen így.
  • Kongy
    A Lego-kaland

Szerintem nagyon jó film volt. Enyhén szkeptikusan ültem be, féltem, hogy én már kiesek a célközönségből, de nem! :) Határozottan vannak olyan poénok, amiket egy 8-10 éves gyerek nem feltétlenül ért. Külön tetszettek a filmes utalások, amik közül egyet sem kívánok lelőni :) A finálé is egy remek ötleten alapult, szóval teljesen elégedett vagyok a lezárással. Nekem egy erős 8/10 ja és minden szupi-szupeeeer :D
  • kanduhr
    Akkor leírom még egyszer: csupán megkérdeztem, miért is adtak egy fasza filmre, 6/10-et, ami majdhogynem középszer. Tulajdonképpen meg is kaptam rá a választ, ő jobban csípi, ha írnak egy rendes történetet is. Értem. De miért a film hibája, ha valaki többet vár el tőle, mint ami? Izlésekről nem vitázunk: ez oké, de hol kötöttem bele a másik izlésébe?:D

Egyébként nem kötöttem bele, csak kérdeztem. Töröltetni se fogom, ha jobban lehúzza, bár értettem a poén, de elég szar volt.
  • stargatelost
    Jaja, a Smurfs filmek tényleg meglepően jók lettek, de szerintem sokan alapból feléjük se néznek :D Mondjuk én rühelltem a rajzfilmsorozatot, de a filmek kellemesek.
  • Tikal #80910
    háát, 10 éves koromban így volt... azóta más rajzfilmek a kedvenceim :)
  • genndy
    Legjobb tudomásom szerint ezeket nevezik "hard sci-fi"-nek is (én legalábbis így hívom): fantasztikus, esetleg a jövőben játszódó, de a jelenlegi tudományos ismereteinkre épül, megtörténhet, valószerű. Szeretem a hsf-et
  • Sir Quno Jedi
    Mi a probléma? Rajzfilmben is kedvenc a Smurfs (és nem csak nekem), elsőre én is ódzkodtam a filmfeldolgozástól, de jópofa lett végül és meglepően szórakoztató. Más mint a rajzfilm, de nem rossz. Nyilván ha nem érdekel az egész, akkor ezt sem fogod megnézni. Semmi gond, nem szerethetjük ugyanazt.
  • Sir Quno Jedi
    The Worlds End

Szokásukhoz híven ultralassan indul és alapos felevezetés után olyan szépen a képünkbe robban az egész, hogy méltó folytatássá növi ki magát a Shaun of the Dead, vagy a Hot Fuzz-hoz is akár. Ezek a csókák kegyetlenek és tudnak valamit! :D Simon Pegg és Nick Frost igazi epikus alkotásokat ütöttek össze eddig is, de a többi szereplő is parádésan jó ebben a filmben. Aki nem szereti őket, az kerülje, de aki igen, annak kötelező. Az ő humorukat szokni kell azért, de minden pénzt megér. Kategóriáján belül még értékelni is nehéz, mert teljesen egyedi.

Egyszóval a "Three Flavours Cornetto Trilogy" lezárása jól sikerült és ugyanolyan megosztó lett, mint az összes többi rész. Ezúttal a scifi és a komédia lett az áldozat, amiket mixeltek. A vége meg aztán tényleg beteg. :D

Mivel "öreg" faszikról szól, akik visszanéznek, így nem árt némi kor is hozzá, hogy átérezzük az egészet (ezt a női főszereplő egész jól megfogalmazza Garynek, hogy mi változott így 40 felé). Fiataloknak valószínűleg nem is mond sokat az életérzése, vagy semmit sem.
  • Rony94
    Így van.
  • Blasta
    *a 902-re ment
  • Blasta
    Uristen brádá
  • Sir Quno Jedi
    Jah, az Apollo-13 sem scifi igazándiból.
  • Sir Quno Jedi
    Smurfs 2

Nos ez a rész gyakorlatilag Törpilláról szól (a jó öreg eredetsztoriból kiindulva), így rossz már nem lehet. Hókuszpók kalandjai a modern technikával meg totál kész. :D Az első résznél szvsz. még jobb is lett. Aki az elsőre is csak fanyalgott, annak ez sem fog tetszeni, de akinek az tetszett, annak ez még jobban fog.
  • Rony94
    Tudományos fantasztikum: A Gravity tudományos, de egy csöppet sem fantasztikum, hiszen ez nem kitalált dolog (mármint maga a történet és a szereplők kitaláltak, de a többi teljesen olyan mint a mai világunkban). És attól hogy sci-fi, nem jelenti azt hogy rögtön az űrre kell gondolni meg az űrhajókra. A Terminátor is sci-fi-nek számít, pedig zéró űr van benne.
  • sandor8206
    há mé, van űr meg hajó is :-)
  • Rony94
    Hivatalosan thriller-nek mondanám inkább.