106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tomsolo
    Great Gatsby (2013)

Látványilag érdekes (cgi tenger), de egyébként meg egy semmitmondó, hatásvadász, fos film. Leo-ból sikerült Val Kilmer ábrázatot kihozni, Toby Maguire-t meg el kéne páholni egyszer vmi sikátorban.

A modern dalok alkalmazása a filmben felért egy adiovizuális kerékbetöréssel.

4/10
  • Dynamic
    Az a baj, hogy ha egy rajzfilmet nézek, akkor nem musicalt akarok látni. Bár alapvetően a musicallel sincs bajom, ha egyedi hangzásvilágú dalokat írnak hozzá (Hair, Az Operaház fantomja stb.), és nem ilyen tucatdalokat.
  • Rony94
    Nem tekerem át. Ha már valamit elkezdek, azt rendesen végig is nézem.
  • Tyler1
    Ami ének van benne az szar. Pedig én szeretem a Disney meséket, de ebben én is pörgettem az énekeket, aztán felénél ki is nyomtam.
  • Rony94
    Nekem 5 az már sok. A Toy Story-ban volt 1 vagy 2 darab. Az még elment. De 5? Húúú.....de mindegy. Ettől függetlenül tényleg hajlandó vagyok megnézni. De nem a énekek miatt. Az ilyen filmekben az összes ének egy tök átlagos pop szám. Azokat pedig utálom.
  • IMYke2.0.0.0
    Demi Lovato a stáblista alatt énekli a "Let it Go"-t.
    Jó tanács: amikor látod hogy énekre nyílik a szájuk, tekerd át... nehogy rosszul legyél nekünk a monitorod előtt...
  • IMYke2.0.0.0
    1250-es hozzászólás.
    5 dal voltaképp, 2 picike átvezető, a többi pedig a szokásos - a reprise-ok pedig zenei témák.
    A stáblistánál nem Idina énekli a "Let it Go"-t, hogy újra elhangozhasson.
  • Rony94
    Állítólag sok ének van benne.

Amúgy most lehet trollkodok én is. Rákerestem a Let It Go c. számra. Demi Lovato-t dobta ki.....oké, már itt nagyon megijedtem. De mindegy, elindítottam és.......ez egy átlagos pop szám. 10 éve is voltak már hasonlóak. Ez olyan semmilyen dalocska (számomra).

(Most csak a számról beszéltem, ettől függetlenül a filmet meg akarom nézni, mert nagyon dicsérik hogy nagyon szép a története, meg vannak benne jó poénok. De Blasta-val és Dyanmic-al egyetemben én se szeretem az ilyen mézes-mázas dalokat. Az oké, hogy a gyerekek miatt van, de a felnőtteket az őrületbe lehet kergetni ezzel. Nem mintha 19 évesen felnőttnek számítanék.)
  • IMYke2.0.0.0
    Tévedtem: Frozen Soundtrack az imdb szerint: 7 dal van - ebből 2 az ultra rövid, további 2 az "reprise", és persze szól zene a stáblista alatt is.
  • Dynamic
    Na, akkor jó. Így lehet, hogy most a hétvégén letesztelem :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs itt a film, de stáblistával együtt is 102 perces filmben egy kézen megszámolható ének van.
  • Dynamic
    Mennyit énekelnek a Frozenban? Az aranyhajat 5 percenként kellett tekerni. Ha ez is olyan, akkor el sem kezdem.
  • IMYke2.0.0.0
    Amint mások véleményével, világnézetével stb. stb. ütközteti az "objektivitását" (ami még mindig nem létezik), azonnal kiderül, hogy az egész csak illúzió, szivárvány, szubjektív véleményecske.

Objektivitás nem létezik a Földön.
  • Blasta
    A lehetosegihez merten lehet az ember objektiv.
  • Blasta
    Erdekes, hogy nem erted.
    Elmagyarazom akkor.
    Latok egy ultramodon nyalas, geil es ostoba zenei reszletet egy filmbol. Senem zsenialis, senem egyedi az en izlesemnek. 12egytucat, sablonos, ezerszer latott es hallott dallamok, nyavogo noi hangocska.
    NEKEM EZ SZAR. Az en ingerkuszobomet ez messzire elkeruli.
    Remelem eddig egyertelmu, ugye?

Namost a filmet amugysem akartam megnezni, mert eros ellenerzeseim vannak a disney mocskok irant, de mar a dal istenitese miatt gondoltam adok egy eselyt neki, hatha tortent valami az elmult 30 ev alatt a disney-nel es valami olyasmit latok/hallok ami esetleg erre adhat okot. Elofordult mar sokszor.
    Hat most nem ez tortent. Ergo leirta magat a film vegkepp, semmi nem fog ra vinni, hogy megnezzem, ez van.
    Nem csak kiemelt reszek alapjan temetek egy filmet, elvolt ez mar temetve regen, pont eselyt adtam neki, hogy bizonyitson.
    Nem frocsogtem, nem trollkodtam, a velemenyem irtam le normalisan, nem cimeztem senkinek, ehhez tovabbra is tartom magam.

Tobbet nem igazan tudok es szeretnek irni a temarol, igy ha nem sikerult most sem dekodolni akkor igazan dobhatjuk a francba, hm?
  • IMYke2.0.0.0
    "Objektiv voltam es"

Egy szubjektum (értsd: ember) sosem lehet objektív.
  • IMYke2.0.0.0
    De érted, látsz egy zenés részletet egy filmből - ami a VÉLEMÉNYED szerint szar - és rögvest kapálod az egésznek a sírt, és köpködsz is rá, mert szerinted megérdemli.
    Az internetes trollok viselkednek kábé így - csak valami felület kell nekik, s kapaszkodnak a részletekbe, és megy a fröcsögés.

Eddig azt tapasztaltam, hogy trailerekre szokás köpködni. Több mint meglep, hogy már kiemelt részletek alapján is temetjük a filmeket...

• Blasta
    Ácsi!
    Mitol trollkodas az ha leirom a VELEMENYEM arrol amit LATTAM?
    A filmet nem fikaztam, csupan ezt a geil moslekot, tovabba kijelentettem, hogy nem akarom latni ez alapjan es a kb. 30 ev disney rajzfilm tapasztasztalattal a hatam mogott?
    Objektiv voltam es arrol beszeltem amit lattam/hallottam.
    Ez a VELEMENYEM. Egyszeru dolog, lehet nem szeretni, nem is varom el, de jogom es alapom van hozza.
  • IMYke2.0.0.0
    Látatlanban könnyű fikázni a filmet.
    Nézd meg, és megérted miért a "Mindenhol csillamok, varazslatok"...
    Addig a véleményed sima trollkodás.
    Ha fáj, akkor igazam van. Ha nem fáj, akkor is.
  • Blasta
    Most nem beszolaskeppen, elviselem ha valakinek ez nagyon tetszik, de megneztem a tubeon ezt a let it go klippecsket en is, es hat a heveny hanyinger kerulgetett. Mind a klip mind a zene olyan szinten ocsmanyan geil, hogy azt nehez lenne szavakba ontenem. Mindenhol csillamok, varazslatok es ultramagas hangon nyavogo enekesnocske tinglitangli dallamra. Persze disney, dehat akkoris 2013-at irunk, remeltem, hogy az idok soran piciket szintet leptek. Hat semmit. Komolyan borzaszto, ez csak megjobban megerositett, hogy soha ne nezzem meg, koszonom az "ajanlast".

Ellenben tegnap lattuk a Her-t, es hat mit mondjak... majdnem tokeletes film, iszonyatosan tetszett, felnott mese felnotteknek a szerelemrol, technologiarol, a jovorol, kapcsolatokrol, maganyrol.
    Igy kell ezt csinalni. Joaquin Phoenix mellozese errol az Oscar dijrol (is!!!) mar tobb mint felhaborito. Nem mondom, hogy Matt-nel jobb volt, de legalabb jeloltek volna a szerencsetlenek. :@
  • Myselor
    tényleg jó kis mese lett és a zenéje is szép.de amit már művelnek ezzel a let it go-zással már agyfasz.minden hülye szószerint kb elböfögi és fingja is a youtubeon,csak hogy ilyen is legyen meg coverek.nemtom mért kell ezt csinálni.xd
  • IMYke2.0.0.0
    Négyszer láttam (4) eddig - az összes ének tetszik benne. A "Let It Go" egy darabig überelhetetlen animációs betétdal lesz, az biztos.
  • Kongy
    Frozen

Nagyon tetszett.. :) Aranyos kis mese, nagyon durva "grafikával"... mindig megdöbbenek, hogy itt tart a technológia... :) Kicsit lehetett volna benne kevesebb zene, mert volt, amelyik már idegesített, meg nem is volt olyan jó, és INDOKOLATLAN volt... Persze majd találkozok egy vadidegennel, és elkezdünk énekelni egymásnak... :D Meg amúgy magamról tudom, kiskoromban is idegesített a túl sok ének egy rajzfilmben... De azért pozitívumként legyen mondva; a Let it Go brutálisan jó szám lett.
  • DarkSector
    Jó nekem ott volt a töréspont, előtte azt sem tudtam kinek a fia. Picit Steven Seagal is, mert mint a terminátor megy előre sértetlenül. :D :D
  • Tikal #81234
    a Taken óta? Azért szegény már elég régen nyomja az ipart :D
  • DarkSector
    Mittudomén minden ratyi filmől van 3d nem. :D
  • Sir Quno Jedi
    3d? ember ez egy repülőgép tömött utasterében játszódik, milyen 3d kéne oda???
  • DarkSector
    Leam Neeson nagyon állat szinész a szememben valóban egy Mat Daemon + Bruce Willis, kicsit.
    Bourne + DH

Taken 1-2, Az ismeretlen férfi...stb.

Én is megkedveltem és a Taken óta figyelem a munkásságait. Ezt a filmet is várom nagyon...van ebből moziba 3d?
  • Sir Quno Jedi
    Non-Stop

Ahoz képest, hogy az egész nagyjából egy repülőn zajlik (tiszta airport :D), egész jó kis film. Csipázon Neeson-t. Itt is hozza a formáját a (nagyon) lepukkant főszereplő személyében. Lassan ő az új brúszvillisz. Érdekes és akár még izgalmas is. Nyilván van akinek ez kevés lesz, de nagyon korrektül összerakták.

• Calver
    Layer Cake, közel sem elég ismert, és hihetetlenül jó.

ha lenti keresőbe bedobod a címét, kapásból láthatod, h az itteniek is milyen verbális alféltisztogatásban részesítették - teljesen megérdemelten.
  • Nyiri
    Need For Speed: Tegnap az asszony csajos bulit tartott így inkább elhúztam otthonról. Nem volt más film így ezt néztem meg mozbian :D Szarabbra számítottam. Nem mondom hogy kiemelkedő, de sokkal jobb, mint a F&F és társai. Nem voltam soha nagy NFS rajongó, de sokszor visszaköszönt a játék a filmben. Mármint a tájak, a kameraállások, stb... Nagyon jól van fényképezve a film és tényleg kevesebb a CGI mint vártam. A kocsikon sokszor látszik, hogy aftermarket cuccok.
  • El Gigante
    Nagymenők??
  • Bucser
    Road to perdition
  • Prof William
    Az Ender's Game nekem is tetszett. Nem egy világklasszis de teljesen nézhető és szerethető volt.

Amitől viszont a falra másztam hogy nem hiszem hogy az ellenséget a magyar fordítás után kellett volna elnevezni.

A Formix elnevezés sztem sokkal jobb mint a hangy...
  • Rony94
    OMG, OMG, OMG!!!!
    Moziban nem tudtam megnézni pénzhiány miatt, de most majd bepótlom. *.*
  • akyyy
    Fin
    Maga a háttere jó, meg érdekes, de nincs vége, semmi magyarázat, ez igy elég puding.
  • The Protector
    Pedig a Bronxy mese nagyon jó.Tegyél vele egy próbát.
  • davidka003
    Köszi.
    --
    Más:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    The Wolf of Wall Street (2013) 1080p BrRip x264 - YIFY

:D
  • genndy
    De, Rackham persze.
  • davidka003
    Markham?
    Nem erre gondolsz?
    Ben Kingsley - Mazer Rackham