106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó lesz a büdös kölyöknek a szar CAM verzió is, mi? :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hy.A lego kalandbol még egyetlen szinkronos release sincsen?Cam verzió is megteszi,nem nekem kéne a film.Üdv -
Dog Bite Dog? -
de nem ázsiai film -
Miért vicc? Drogos, ázsiás, jakuzás filmet kértél... abba mindegyik benne van. -
[2013] - "Deo Web-toon: Ye-go Sal-in" (Killer Toon) - 7/10
Egy meglehetősen fordulatos horror-thriller-valami, a stílusra jellemző klisékkel persze, de nem egy dimenziós. Ettől függetlenül a hangulat remek, a zene kiváló.
Hősnőnk egy tehetséges képregény rajzoló, akinek horror történetei megelevenednek - olybá tűnik, hogy előre látja és megrajzolja az emberek halálát.
Ezen történetekkel válik híressé, és ez okozza azt is, hogy a rendőrség látóterébe kerül, amikor a dolgok felpörögnek.
A főszereplőnőnk meg egyszerűen gyönyörű.
Kép:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
[2008] - "Chugyeogja" (The Chaser) (Az üldöző) - 8/10
Egy korrupt és így már ex-zsaru lányokat futtat, akinek az üzlete mostanában egyre rosszabbul megy, mert sorra tűnnek el a munkás lányai - egy különös egybeesés okán felébred a gyanúja, és a betegágyból kirángatott egy gyerekes prosti anyuka utcára küldését, majd eltűnését követően beindul egy kemény, izgalmas történettel.
Egyre nő a feszültség a béna, akadályozó rendőrök, a lassú keresés miatt (türelmetlenné tett, hogy miért haladnak olyan lassan, miért van ennyi mellé(k)csapás (megnézed a filmet, és érteni fogod miért írtam így)).
Mesterien választanak gyerekszereplőket [eddig az összes dél-koreai filmben kiváló gyerekszínészeket láttam], és itt sincs másképp.
A film egy valódi dél-koreai sorozatgyilkos történetén alapul, rengeteg díjat söpört be. -
Jo vicc -
Leszámolás kis Tokióban -
Ichit, proteget mar lattam. Tobbit megnezem koszi. -
Election(1-2), Triangle, Protegé, City of Violence, Ichi the killer -
Tudtok mondani jo azsiai filmeket? Lehetoleg maffias(drogok, jakuzak)vagy haborust szeretnek nezni. Regebben sok azsiai filmet neztem, ujra kedvet kaptam hozza. De ha van valami szerintetek kotelezo, az is johet. -
Jó filmről (és sok egyébről) nem lehet egy mondatban beszélni. S nem is a stílusom. Sajnálom. -
Ultimate megoldás: ez így röviden tomsolonak elég, spoilerben meg mehet a bővebb szöveg. Win-win.
(nekem is egyébként kicsit terjengős a stílusod, de legalább információdús
)
-
Kérjük térj vissza az i2k 2000-es operációs rendszerre, mert az új verzióból elég sok funkció hiányzik... köszi. -
tomsolo-kompatibilisen:
[2013] - Petaru Dansu (Petal Dance) - [b]7[/]/10
Road movie a barátságról - sok hallgatással, állandó utitársként a széllel és a tengerrel.
Csendes, lassú, melankólikus. -
Snowpiercer (2013)
Hát ez igencsak túl van pontozva az imdbn. Az egész alapsztori elég béna ezen a képernyőre írás sem segített, de a rendezés sem sajnos - pedig a Host az egyik kedvenc filmem, de nem tudom dicsérni az itt történteket.
Vannak benne jó dolgok de vagy nem akar összeállni vagy direkt - értelmetlen jelenetek - kuszálnak egyet rajta mert nagyon "művészi" és "ünnepélyes" akar lenni a film egy eléggé ócska ezer sebből vérző sztorival. (Mondjuk én nagyon vártam, hogy talán SK Blane vonatához hasonló irányba megy a sztori, de nem...)
Éppen hogy eléri a hatost, de csak pár színész kedvenc miatt, egyébként megy egyszer megnézni bőven elég. -
Es amikor az elso trailer utan fikaztam akkor meg en volta lehurrogva itt... -
Bocs egy kis of de ennek most nagyon örülünk.
Elkészült a 3D-s mozink
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Március 20-án nagy pillanatnak lehettek szemtanúi mindazok, akik részt vettek a felújított Jókai mozi átadásán. A széksoron kívül ma már semmi sem emlékeztet bennünket a retro korszakra. Végre Komárom is olyan filmszínházzal büszkélkedhet, amely képes felvenni a versenyt a multiplexek kínálta élménnyel.
Városunk önkormányzata sikeresen szerepelt az EMMI 2013-as pályázatán, 10 milliós támogatást nyert a fejlesztéshez. Ehhez az önkormányzat további 30 millióval járult hozzá.
– Kell egy hely, ahol a fiatalok jól érezhetik magukat, ahol minden korosztály megtalálja a maga szórakozását. A legmodernebb technikának köszönhetően a Jókai mozi egyedülálló élményt nyújt, a könyvtár mellett kulturális missziós feladatot is ellát. A határ túloldalán élő magyarok itt tudnak legközelebb magyar nyelvű filmeket nézni, ráadásul a mozi kiválóan alkalmas kamaraszínházi előadások színrevitelére is – mondta az átadón városunk polgármestere, dr. Molnár Attila, aki hozzátette, hogy a minap egy országos napilapban azt olvasta, hogy ma hazánkban két olyan egytermes mozi van ami 4K-s és 3D-s technikával működik. Az egyik a hévízi, a másik a jászberényi. A leglátogatottabb pedig a hévíz. Ehhez dr. Molnár Attila csak annyit fűzött, hogy a leglátogatottabb a hévízi volt, mától azonban Komárom veszi át a helyét!
Czunyiné dr. Bertalan Judit kormánymegbízott örömét fejezte ki, hogy bár az elmúlt években a plázák jelentősen elszívták a levegőt a kis városi filmszínházak elől, mégis a komáromi filmszínház meg tudott újulni.
– Kevés településen tudták megőrizni az igényt a kis mozik iránt. Komárom azonban képes volt erre, a vezetés pedig áldozott arra, hogy a beruházás által közösségi teret teremtsen. A Jókai mozi nem csak technikailag és felszerelésében lett korszerű, de külcsínire is tetszetőssé vált – vélekedett a kormánymegbízott.
A beruházás összegéből nemcsak új vetítőgép vásárlására nyílt lehetőség, de a mozi belső felújítására is. A teljesség igénye nélkül ebből a pénzből új akusztikus burkolat került a falakra, vásároltak új vetítővásznat, kicserélték a fény- és hangtechnikát, energiatakarékos LED lámpákat szereltek fel és megszépült a mozi belső udvara is.
Koltay Gábor filmrendező, Komárom díszpolgára régi mozis élményeiről beszélt a hallgatóságnak. A neves filmrendező varázslathoz hasonlította a mozizás élményét.
– Volt egy időszak, amikor bezárták a mozikat, nem törődve azzal, hogy ezáltal közösségi tereket szüntetnek meg. Hiszen egy jó film lehetőséget teremt arra, hogy eszmét cseréljünk, hogy jobban megértsük a világot. A Jókai mozi 83 éves múltra tekint vissza. Noha minden megújult, azért ezek az évtizedek sugároznak a falakból. Ígérem, hogy továbbviszem a komáromi mozi jó hírét, melynek közösségformáló ereje soha nem szűnt meg – mondta Koltay Gábor.
Az egybegyűltek ezt követően megnézték a teljesen felújított, korszerű, modern mozit, mely első látogatóinak egy kis filmnézéssel is kedveskedett.
-
Ha az visszajön, a 47 ronin példáját fogom követni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kimetszem a gyomrom xD -
Ja nagyon visszasírjuk. 1 mondat a filmről utána fél képernyős reiki élmények spoiler blokkban... -
Tudtam, hogy visszasírjuk még egyszer Zephyr Retiring-et. Mindig csak a "marakodás" megy ebben a topikban, pedig én filmajánlóért jövök, de sose találok. :( -
Neked nem fog tetszeni :) -
nfs:
tetszettek benne az utalások, rejtett poénok (iskolabusz), illetve tényleg, játékadaptációnak elment, de mint film nagy csalódás..vagyis nem csalodás, mert nem vártam tőle mást, de mégis hiányzott belőle valami.
sajna , még ha a szinkron nem is, de a forditás nagyon gyatra. Angol Paul. WTF??? -
Inquisitor #81434 Nem láttam még a filmet és lehet ennyire se fog tetszeni ha látom majd, de a sztori furcsaságairól nem a rendező tehet egyedül ...
Ez nyilván réteg-film lesz, hiszen poszt-apokaliptikus sci-fi KÉPREGÉNY feldolgozás. Meg eléggé nemzetközi. Itt arra gondolok, hogy egy japán japán film vagy olasz olasz film vagy bármilyen egyéb magában akkor se tűnik akkora katyvasznak ha messze áll a kultúrájuk, humoruk, gondolkodásuk. Ellenben keverve már lehetnek gondok. -
na, két hsz-szel lentebb meg épp ajánlották...most elbasszam vele az időmet vagy sem?:)) -
Snowpiercer
wtf did I just watch?/10
Jó nagy baromság volt, a rendezőt megnézve nem is csodálom. De valószínűleg sokaknak be fog jönni. -
Rony94 #81431 Én viszonylag szeretem az angol humort és emiatt nekem tetszett a The World's End meg Vaskabátok is. De van olyan alkotás is amit én egyszerűen nem értek. A Csengetett Mylord-ból már tuti vagy 20 részt láttam régebbről, de egyszerűen én azon nem tudok nevetni. Fapofával néztem minden egyes részét, pedig az is angol humor elvileg. Nem értem. De ennek ott az ellenkezője, a Hallo Hallo. Azt meg imádtam. Annak is csak a töredékét láttam (a Comedy Central-on), de azt már tényleg imádtam, mindig jókat nevettem rajta és az is angol humor. Hmm....meg kéne nézni az egész sorozatot. Készülj René, hamarosan jövök! :) -
Nem lehet inkabb hogy sok volt a pia ? :PP
Tudod, mint amikor ronda no nincsen, csak keves pia. :PPPP
Szoval a 6/10 kisse illuminalt allapotban nem kicsit gyenge muzsika. Mondjuk en pia nelkul neztem, lehet ez volt a baj, mert akkor lehet bealudtam volna rajta, ami megmentett volna ettol a foshalmaztol. :P -
Sajna a végén történik vmi ami miatt le kellet vonni pontokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Simon vizet kér a csapostól!!! :P
-
6/10 alkohollal, amit mindenkeppen meg kell nezni ? :P
Azert nem eros ilyen osszetetelben ez kicsit ? -
Amcsival az a baj, hogy abból baszott jó filmet tudtak volna csinálni. A keret adott volt és technika is, meg a színészek is, de valahogy ellötyögték. -
Jó film az. Megszokhattuk náluk, hogy iszonyat nehézkesen indul, hogy aztán jól pofánbasszanak. :D Csipázom őket, mer totál betegek, szó szerint. Nem igazán keletbalkáni gyomornak való, az viszont már igaz. Már a setting sem. Dehá ezek dekadens angolok vaze.
Ha jót akarsz nézd meg a HyperDrive 1-2 szezonját. Bexarsz. Na az a beteg angol humor. Annyira marslakónak tűnik nekünk, amennyire csak ez lehetséges. ÁMDE ha az ember megszokja (kemény meló, még kivagydoki után is), akkor elkezdesz ráérezni és már értelmet nyer a fanyar baromkodás. Tudnak azé a fijjúk (meg lányok, mer a női főszereplő sem semmi, ultragáz, de a jó értelemben). -
A 2 világvégés vígjáték közül nekem egyik se nagyon jött be, erős közepes mindkettő.. Talán az angol kicsit jobb, az amerikait nálam csak McBride mentette meg. -
Rony94 #81424 Akkor én nem vagyok normális, mert én józanul néztem meg és nagyon jót szórakoztam rajta. Az eleje lehetett volna mozgalmasabb vagy érdekesebb is, mert az az egyetlen negatívuma talán, hogy az eleje olyan semmilyen és unalmas. De utána úgy beindul a film hogy ihaj! :D -
Everybody calm the fuck down, és nézzétek meg inkább a Snowpiecert, az idei év egyik legnagyobb meglepetését (a számomra)! Egyszerűen zseniális alkotás, ami pillanatok alatt bevonzza az embert, szépen lassan adagol mindent, újabb kérdéseket, újabb kedélyborzoló jeleneteket, hogy aztán fokozatosan mindenre fény derüljön, és az egész véget érjen egy kifejezetten nem hétköznapi lezárásban. Mindehhez jönnek a remek karakterek, akiket szeretni/gyűlölni lehet, remek színészi alakításokkal. Nézzétek meg, szerintem ezt nem érdemes kihagyni! -
Ügyes vagy. -
#81403 -
Ügyes vagy Gábor. Kár, hogy erőlteted. -
[2013] The World's End - Világvége - 6/10
Rendezte: Edgar Wright
Simon Pegg neve nem lehet ismeretlen, hiszen a Mission Impossible Fantom protokoll filmben már sikeresen feldobta az egyébként erőltetettre sikeredett hangulatot.
Előre szólok, hogy ebben a filmben bár nem fogy olyan mennyiségű alkohol mint a Dallas akármelyik részében, rengeteget vedelnek (és a szoksásos módon nem is fizetnek érte) ezért a jóérzésű, absztinens kedvest és a gyerkőcöket a kismókusokkal együtt küldjük a nappaliból mielőtt mi magunk (vagy a barátokkal) leülünk egy karton sörrel(min. per fő) és egy üveg könnyű töménnyel(borókapálinka) a tv elé.
Ezt a filmet ugyanis nem szabad józanon nézni és bár elsőre nehéznek tűnik, de jól időzítve mi magunk is gurítsunk le egy üveggel, korsóval, korttyal mikor Simonnak eszébe jut, így garantáltan tökéletes lesz a katarzis.
Adott pár jó barát, egy jelentős, tinédzserkori(de beteljesületlen) emlék és jó pár eltelt év.
Érdekel mi történik ha újra összeállnak?
Nézd meg ezt a 109 perces brit filmet!
Az Angliában is laposnak számító poénozás közepette egyébként sok érdekes kérdést is feszeget a film, úgymint képesek-e megváltozni az emberek mélységükben vagy a felnőtté válás csak egyfajta kifejlesztett külső burok a gyerekkorban kialakult személyiség köré. Meglepő módon vendégszínészként az a Pierce Brosnan is feltűnik aki már több jelentősebb filmben alakított kellemes mellékszerepeket így nem csoda, hogy az itt elmondott 8 mondata közül egyre sem fogunk emlékezni.
Már említettük, hogy ez egy angol film ezért jó nőt ne is keressünk a filmben(talán a szendvicslányokat leszámítva) így a papír zsebkendőt hagyjuk nyugodtan a helyén, nem lesz szükség alkalmazni.
A sűrű kortyolgatás közben a Doctor Who korai sorozatainak megfelelő minőségi cgi-kkel fogunk még találkozni - az ember nem is gondolná mennyi mindenre jó egy lámpa(!) vagy éppen egy üveg tinta - érdemi szerepe nem sok lesz talán a végén megjelenő több fontba is kerülő jelenet marad meg emlékezetesnek retinánk eseményhorizontján.
Végül ha érdekel mi tudja megállítani(vagy még az sem) az ALKOHOLIZMUST akkor feltétlenül ülj le a képernyő elé, persze jó alaposan felszerelkezve.
Pár spoilermentes kép - nem szoktam de Simon Pegget és Nick Frostot eléggé bírom, ha már erre költötték a pénzüket:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!