106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DarkSector
    Yee mégtöbb nagy név!

Sajnos nem érdekel mert hiányzik Chuck Norris....
  • Totti5
    Várós a 2. nagyon jó volt.
  • Tyler1
    Cruise-nak egyelőre nem ível lefelé a karrierje, hogy ilyen filmeket kelljen elvállalnia :) Konkrétan sem az életrajzának, sem a pénztárcájának nem jelentene előrelépést.
  • Bokafix2
    Mivel Van Damme-ot meg Austint már nem tehetik bele mást kellett találni... de sztem ha még lenne pár rész kimerülne ez a koncepció is.
  • Synchronous
    Xpndbls3

Hát öö... igen. Mindenki tudta hogy lesz, csak a felhozatal vicces kicsit. Legalábbis vannak számomra ismeretlen arcok. De Vezlit vártam már mikor tűnik fel. :D

Na meg Harrison Ford? Komolyak-e? Ő nem az a tipikus akciósztár típus, bár voltak jó akciófilmjei. Tom Cruise-t vártam mikor teszik bele, de valószínűleg nem Mission Impossible paródiának szánják a múvit.
  • ZilogR
    Akkor nem kell a szinkronosra várni, gondolom...
  • Kongy
    Grand Budapest Hotel

Fú.. annyi kameó, mint ami ebben a filmben van... :D Nem szabad megnézni a színészek listáját mielőtt beülsz, hanem majd ott jó, ha meglepetésként ér. :D Amúgy jó film volt, engem elszórakoztatott az abszurd humorával, jeleneteivel. 7/10
  • Totti5
    Végülis egy valamiben biztos jó. Bármilyen szerepet elvállal ahol vetkőzni kell.
  • tomsolo
    Dom Hemingway (2014)

Jude Law oltári nagyot játszik, ebben a kicsit béna sok év után kijön a börtönből sztoriban...

7/10
  • Totti5
    5 percre, de teljesen más szempontból mint ahogy a megszokott klisének kellene lennie
  • bcrics
    A cápák mennyire kapnak főszerepet a filmben?
    Vagy csak megjelennek 1-2 jelenet alatt azt annyi?
  • Seth
    Ősemberek... :)
  • tomsolo
    Éne láttam a filmt és nem igazán fogott meg... mondjuk a trélerben kb az összes érdekes vágóképet ellőtték. :)
  • Totti5
    All Is Lost

Nagy rajongója vagyok a hasoló filmeknek, kb mindent láttam a témában, a gagyitól a jóig. Ez az egyik legjobb!

Egy szereplős ( Robert Redford ) és egyetlen mondat hangzik el benne a film elején, aztán semmi 3 szón kívül. Csak a környezeti hangok, és némi zene.

Indiai-óceánon léket kap a vitorlása és jönnek a bonyodalmak. Ez eddig a szokásos, és majd a vízbe reked és jönnek a cápák és, és... nem!!!

Itt bemutatja natural, realistic az egész kálváriáját az embernek. A kis sikereket és a nagy hibákat. Egy tapasztalt hajós, aki sokat tud, de nem mindent! A film nem akarja letagadni, hogy Redford 77 éves, pontosan úgy mozog és viselkedik mint ahogy egy idős ember ( s kaszkadőr nélkül dolgozott!!! ), persze ember feletti módon a túlélésért. A tekintete, az arcjátéka folyamatosan mesél, pedig meg sem szólal.

Mestermű.
  • Blasta
    Beszarás, igazán lehet látni egy kvázi ismeretlen szinésznocske logó csocseit????
    Tényleg??? PREMIER PLÁNBAN RÁADÁSUL???!!!
    Beszarás, rohanok a moziba!
  • Jim Morrison
    egyszer olvasom el a spoilert mikor még nem láttam az adott filmet, de megérte :D
  • bcrics
    300: A Birodalom Hajnala

Nemrég láttam, jó kis film ez.
    Az első részhez sztem nem ér fel, de nem sokkal utána ott van.
    A Vízi csatajelenetek parádésak, a végén a Lovas fejezet hullajó volt.
    Különösen tetszett hogy az első rész eseményeivel párhozamosan zajlik a történet, egy kis Leonidas covert megnéztem volna, és nemcsak annyit amit mutattak.
    Megmutatták hogyan lett Xerxészből ez az állat.
    Azt ennyi.

A film vizuálisan még mindig remek, De nincs az a Katarzis mint az első rész esetében.

Spoiler!
    Eva Green Csöcsei kinn vannak premier plánban.
    Micsoda csöcsök!
    ..

Tényleg kinn vannak.
  • vérpocok
    The Ganzfeld Haunting 2014

New Wave horrorként reklámozzák ezt az értékelhetetlen vackot, hátha könnyebben ráharapdál a nagyérdemű, pedig nincs ebben a filmben semmi újszerű.

Ezek szerint manapság szokássá vált hangzatos címeket kitalálni ami profitábilissá teheti a terméket a piacon és közben csak átverik a gyanútlan érdeklődőt és eltitkolják előle hogy másfél órát el fognak venni az életéből a semmire.

Pedig biztatónak tűnt ez a "nyúvév" kiírás, meg a tartalom is ami parapszichológiai ESP kísérleteket ígért meg meg félelmetes sztorit, ehelyett mit kapunk? Drogozó, alkoholizáló ringyókat meg pasikat, akik beszívva vitatkoznak azon hogy most mit is láttak... kellett ez, most őszintén?

Én nem egy betépett tivornyára voltam kíváncsi hanem a paranormal vonulatra, amiből a filmben jóformán nem is volt semmi. Komolyan, ez a fuilm kiválthatná a Trainspotting-ot is akár, mert pont ugyanaz volt a lényege... a drog, meg a züllés ezerrel.

New Wave meg a t*köm

1/10
  • IMYke2.0.0.0
    [2007] - Se-beun De-i-jeu (Seven Days) - 6/10

Lost-ból ismert koreai hölgy jól nyomta.
    Sajnos, nagyon amerikaira faragtak egy alapvetően jó, és nagyon egyszerű ötleten alapuló bosszú történetet.
    Viszont egy valamit meg kell vallani: unalmas egyáltalán nem volt.
  • ForzaInter
    Azoknak a filmeknek is megvan a maguk szépsége.:D
  • Kongy
    Elvből nem nézek Film+-ot... :D Akadnak jó filmek elvétve, de 90%-ban ZS kategóriás szutykokat nyomatnak.
  • Prof William
    Film+

Seven Bellow

Mi a franc volt ez? Ennnyire rosszul megrendezett filmet már rég láttam. Val Kilmer meg szépen szétihatta az agyát az elmúlt években mert csak a 10-ik percben döbbentem, rá hogy ő az. Mellesleg úgy játszik mint aki folyamatosan restelkedik azért hogy ilyen ótvar filmben játszik. Vagy csak simán nem tért még magához a delíriumból.

Mellesleg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hamar el is patkol, valami iszonyat röhejes indokkal, beverte fejét. Komolyan a statiszták jó egyharmadának a halálához a gonosz erőknek sincs köze.

Valami kísértetházas illesztgetős horror akart lenni, de egyszerűen nem bírtam végig. Förtelmes színész játék, logikátlanságok töménytelen és parttalan pofázás és hosszú dialógusok a SEMMIRŐL és hasonló nyalánkságok...

A színészek

Meg ne nézzétek!
  • Jakuza1
    Melle lotttel, en pont birom a lassu folyasu sztorikat,filmeket. Nekem nem kell az akcio se bele, ha maga a film jo.
    De az ertelemetlen parbeszedeket,monologokat, gyenge vagy pocsek csak a filmet kitolto ures frazisoktol hemzsego semmitmondo tortenet nelkulesiget azt nem. A film elso 40 perce kb errol szol. A semmirol, megszorozva a pocsek szineszi jatekokkal es a faraszto jellegtelenseggel.
  • goldmember
    szerencsétlen
  • mégvadabbdisznó
    Sötét ház (2014)

Érdekes ötlet, közepes megvalósítás, átlagos színészek. De kreatív volt tényleg, nem az a sablon sztori, bár jó ideig nem esik le ki kicsoda, de egy magára valamit is adó horrornál ennyi elvárható.

A lényege hogy a főszereplő srác olyan képességgel született hogy bárkinek meglátja a halálát ha megérinti. A képességének az eredete pedig még érdekesebb... Üde színfolt hogy nem egy agyoncsépelt kliséhegyet kellett nézni. Ami az ötleteket illeti, hálivúd eléggé pácban van, mert alig van értékelhető produktum ebben a műfajban, sőt mondhatni egyre csökken a színvonal.

Ez a film sem ér Oscart tény, de a többihez képest kellemes csalódás. Nagy hibája hogy az izgalmasabb részek sötétben játszódnak és nem túl sokat lehet látni, de szerencsére nem minden jelenetnél van sötét.

De ha már a címben is szerepel a "Sötét" szó, így ennek is meg kell jelennie hogy a néző átérezhesse hogy most bizony a szereplők a sötétben mennyire félnek. Pedig jobb lett volna ha világos van, vagy ha némi mesterséges fény szűrődik be mert így azt a félelemfaktort is agyonütik ezzel a megoldással amit egyébként elérhetett volna az adott jelenet.

Mindent összevetve a műfajon belül jobban teljesít mint egy elcsépelt Péntek 13 remake vagy egy Sziklák szeme, amiknek lényegében nincs semmi értékelhető tartalma csak statiszták unalmas darabolásából áll. Ha az idei felhozatalból több ilyen is lesz, akkor nem kell még leírni a műfajt.

7/10
  • Inquisitor
    Ezzel nincs semmi baj, nem mindenkinek jönnek be a lassú folyású nyomozós sztorik. Sokan imádtak egy Columbo vagy Sherlock sorozatot, mások meg bealszanak rajta, mert nem találják elég érdekesnek vagy tempósnak, hiányolják az akciót.
  • Tyler1
    Azzal a fejenként 10 perccel amit szerepelnek? Mondjuk ezt a színészgárdát nem nehéz lejátszani, de pl. Woody Harrelson simán ver mindenkit, Lawrence-nek meg már majdnem visszalépés ez a film.
  • Jakuza1
    Maga a film faraszt le.
  • Bachstein
    Egy hozzászólással alattad...
  • tigeroo
    a felső képen lévő tag nem mostanában hunyt el btw?
  • Inquisitor
    Na ja, de ismerve a második film sztoriját a színész halála okán érdekes lesz kivel akarják majd pótolni? Nem mint ha Ő pótolható lenne.
  • Inquisitor
    Nem szabad fáradtan nézni. Én első két részt vagy 5-6 részben néztem meg, mert fáradtan álltam neki és bealudtam. Az is igaz a film valahol a harmadik epizód végén kezd el beindulni csak.
  • Sir Quno Jedi
    Ja ő, meg Shutherland elviszi a hátán az egészet. Hiába, aki jó színész, az jó színész.

• Bachstein
    Hát, ami nem megy, azt nem kell erőltetni. :)
  • Jakuza1
    Akkor biztos megint csak veletlenul aludtam el ismét 10 perc alatt rajta.
    De legalább már eljutottam a 4. napon a feléig a filmnek. :P
  • Kongy
    +1

Imádtam.
  • Bachstein
    Tudom, hogy ez nem sorozatos topik, de ez a True Detective valami kibebaszott jó sorozat, aki szereti a nyomozós thrillereket illetve a mélyebb karakterdrámákat, annak megéri tenni vele egy próbát. Mondjuk arra mindenki készüljön fel, hogy elég lassan csordogál a cselekmény, nincs semmi sem elsietve, cserébe viszont remek karaktereket és jellemváltozásokat kapunk, egy tényleg intelligens és nem tucat CSI bűnügyet, mindezt megfejelve zseniális színészi játékkal, ráadásul a két főszereplőn kívül még érdekes mellékszereplőket is sikerült kreálni. Hajrá...
  • Bokafix2
    Nemrég olvastam hogy a következő részben is benne lesz P. S. Hoffman, mert van annyi előre felvett jelenete ami által a Kiválasztott 1. és 2. részében is szerepelni fog. 7 forgatási nap lett volna hátra a szerepéből, de azt a 7 napot valahogy megoldják.
  • Sir Quno Jedi
    Ugye-ugye.
  • Jim Morrison
    Elővettem én is az éhezők vidala 2-t, ha már ennyi jót olvastam róla :D
    12perc után jött a pause, de folytattam és nem bántam meg. Egynek jó, első résznél szerintem jobb, és a végén a zenék csak hozzáadnak. Nem volt ez olyan vészes.