106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Persze az is lehetőség, hogy Te magad is játszottál a játékkal, de az adaptációt egy nagy csalódásként érted meg, ezt viszont én nem fogom tudni sosem átérezni. :) -
Számodra megértem, ha nem az, de aki anno játszott a játékkal, akinek gyermekkora egy meghatározó részét képezte az, hogy szarráverhette a másik karakterét Scorpionnal mondjuk, annak nyújt egy olyan plusz töltetet a film, olyan többletet, amit egy "átlag" nézőnek nem feltétlen. Vagy elég, ha az adaptáció képes megjeleníteni azt a hangulatot, azt az érzést, amit a játék is nyújtott. -
"A nosztalgikus emlékek megszépítik a dolgokat."
Ettol meg nem biztos, hogy a film jo. -
A nosztalgikus emlékek megszépítik a dolgokat. Amúgy tényleg beleélés, átélés kérdése az egész. -
Most, hogy belegondolok, engem nem is tud érdekelni az Assassin's Creed-film.
Amilyen 1 bites a játékmenet (nem a sztori!), a filmtől sem kapnék sokat. Egy második Da Vinci kódra, templom megmászással megspékelve meg nem vagyok kíváncsi. -
Ha az AC-ből jó filmet csinálnak megeszem a kalapom. -
Ja mert gyerekfejjel a szarra is azt mondod jo, pedig nem. -
Szerintem a Max Payne hasonlított leginkább a játékára, csak a forgatókönyvet baszták el, Hitman se volt rossz filmként, játékot már kevésbé idézte, PoP talán eddig az egyetlen aranyközépút, ami merített a játékból, és filmként is működött, bár hangulatában elég messze állt a game-től. Doom egy vicc kategória volt, nem rég néztem újra másodjára, nem áll távol egy high budget Uwe Boll filmtől. -
Gyerekfejjel láttam miután halálra játszottam magam az MK2-vel.Odabaszott :D -
Annyira gyenge volt pedig. -
A Mortal Kombat első része játékadaptációnak szerintem tökéletes volt annak idején -
Mostanában több helyen is boncolgatták, van-e jó játékadaotáció, és szinte mindenhol a Silent Hill jött ki jóra. Esetleg a Pop-nak adtak kegyelemből elismerést... de amúgy tényleg nincs jó játékadaptáció.
Viszont a játékkiadók is rájöttek erre, és ha jól emlékszem, az elkövetkezendő filmadaptációkat már rendesen fogják felügyelni, beleszólni (pl.: AC - Ubisoft). -
Rony94 #81766 Beleélés kérdése az egész. Én mondjuk játszottam a film előtt a Silent Hill 1-2-vel is és így azt kell hogy mondjam hogy jó film ez. Kb. minden benne van ami a játékban. Annyit változtattak meg, hogy Harry-t kicserélték egy csajra, meg Cheryl helyett Sharon-nak hívják az eltűnt kislányt. Meg egy icipicit belenyúltak a történetbe, de lényegében ugyanazt a hangulatot adja és ezt egy csomó másik filmadaptáció nem adja át, sőt egyesek kifejezetten szarok. Khm....Uwe Boll...khm. -
Hat izles dolga, de nekem azok se hoztak semmi maradandot, sot ugy gondolom egyik sem volt tobb egy kozepszeru alkotasnal... -
Nekem az 1. rész tetszett a legjobban, a 2. egy kalap szar volt szerintem, és a 3. ismét jó volt. A Bosszúállók meg egy kicsivel az 1. Vasember felett van színvonalban (számomra) -
Rony94 #81763 @Imy és TBTPumba
Ízlések és pofonok. Nekem a 3. rész tetszik a legjobban a trilógiából. Jobban tetszett mint a Bosszúállók. :) -
A Vasember 1-2 sem volt valami nagy szám - Oszkár meg nem gyütt -, de a Vasember 3 a legalja volt.
Fullba nyomta a kretént. -
Nem azért nem tetszett, mert vicces volt/komoly volt. A hangulattal volt gondom. Első két részben Vasember teljesen laza ember volt, dübörgött az AC/DC.
Harmadik rész: Vasember komoly, viccelődik, de komoly, mert megszökött a mandarin a teszkóból. Vasember kicsit sem volt laza, inkább átcsapott rinyagépbe. Közben meg dübörög az Eiffel 65. Hiába vicces, ha a hangulat messze nem olyan, mint az első résznél. -
Rony94 #81760 A Vasember 3 teli van jó poénnal. Én szakadtam rajta. Ilyennek kell lennie egy Vasember filmnek. :D
A második rész azért is lett olyan borzalmas, mert túlságosan is komolyságon volt a hangsúly. -
Rony94 #81759 Szerintem is a Silent Hill-nek az eddigi legjobb filmadaptációja. Ennél jobbat nem igen tudnék mondani. A Max Payne se lett olyan rossz, na meg nekem a Hitman is tetszett. -
Anno a Vasember 3-ról is ilyeneket írtak nem? Best Marvel film evör. Aztán mikor megláttam, majdnem elsírtam magam, annyira borzalmas volt. 
Amcsi kapitánytól is kb. ez lesz majd a reális kép. Sebaj, Scarlett miatt megnézem majd. -
Számomra a Doom amolyan bűnös élvezeti értékkel rendelkezik, mint mondjuk a Mortal Kombat filmek. Tisztában vagyok vele, hogy a játék hangulata nem igazán jön át ezekben a filmekben, ugyanakkor egy szórakoztató, B-kategóriás förmedvények ezek, amiken teljesen jól el tudok mulatni, több alkalommal is.
Ami amúgy szerintem messze a legjobb játékadaptáció, az a Silent Hill első része. Nyomasztó, sötét, elborult, ráadásul a történet is korrekt. Még a Prince of Persia az, ami szódával elmegy. -
En nem igazan emlekszem, hogy barmelyik jatekadaptacio jol megvalositott lett volna.
A Doom is milyen pocsek volt. -
Hoppá. Formázásért bocs
-
Mass Effect: Paragon Lost[b]
Jaj. Mi volt ez. Nagyon nem tetszett, klisés, idegesítő, unalmas, csak azért szenvedtem végig mert szeretem a játékot. Technikailag amúgy rendben van, a 3D-s részek meg kimondottan szépek (még azt is el tudom képzelni, hogy valahogy az eredeti modelleket meg textúrákat használhatták), de ez nem menti meg. A vége azért üt, méltó a ME-s döntésekhez.
[b]3/10 -
12 Years a Slave - 9/10
Érthető hogy egyeseknek miért nem tetszik, kell hozzá egyfajta hangulat és empatikus állapot, nálam ez most megvolt. Igazából szívem szerint tizet adnék(2 perce pergett le), de tudom hogy volt már katartikusabb filmélményem. Hozzáteszem, nem sok.
The Wolf of Wall Street - 8/10
Elröppent a 3 óra, Leo végigrobogott a filmen, a mellékszereplők is hozták amit kellett(Jonah Hill néha talán kicsit sokat improvizált), amit lehetett kihoztak az alapanyagból. 8/10-et :)
-
Há nem úgy a végébe, mer a legeslegvégét már mi sem bírtuk megvárni (emberi tényező), hanem még úgy közepibe tán. De itt leírják az uccsó credit scene-t is (merhogy kettő volt):
http://www.denofgeek.com/movies/marvel/29850/explaining-captain-america-the-winter-soldiers-post-credits-sequences
-
Afflicted (2013)
A futószalag újabb kézikamerás horrort dobott ki, mégis ez a jobbak közé tartozik, mert voltak benne fasza megoldások. Kár, hogy a film eleje full érdektelen, ahogy a karakterek is azok. De a menekülős, ugrálós POV jelenetekért megérte megnézni, azok kurva jól lettek megcsinálva. (Sokszor a főszereplő mellkasára volt rögzítve a kamera) A film második felében van pár belőlük. A vége slusszpoén is ütött.
Ja a sztori annyi, hogy két srác be akarja utazni a világot, de már az elején beüt a baj: az egyikőjüket megharapja egy csaj az éjszaka, és elkezd átváltozni valamivé...
6/10 -
a credits végében mi volt, leírod? -
A Falcon hagyján, nem annyira lóg ki a sorból, az Ultron kora c. eposzban nézd majd meg a skarlát boszorkányt, az lesz nem gyengén különc karakter, nem is értem minek pakolják tele a kövi Bosszúállókat ilyenekkel. Annyira komolytalan már... ebbe az Amerika kapitányba minden karakter rendben volt szerintem, ami ritka. -
Amerika Kapitány: A Tél Katonája
Nos nem rajongok a szinkronért, de legalább sikerült végre 2D-ben megnézni. Jó kis film. Eleje gázos, de aztán durván beindul és a vége megen egy kicsit gázos. Azonban a feliratos slusszpoén, ami minden Marvel film végén van, az kecsegtető nagyon. :D
Robert Redford és Samuel L. Jackson jól tolja, de a kicsik is jók, sőt az újak is abszolúte tűrhetőek. Bár Falcon kicsit csenevész, de jól tolja a srác amúgy.
Kicsit talán már sok is az öncélú akció a filmben, én jobban szeretem a szüttyögősebb részeket. Okés, hogy ez képregényfilm és zúzniuk KELL, de na. :D
Aki nem szereti a többit, ezt se nézze meg. Aki meg szereti, az nézze csak nyugodtan, profi munka, élvezni fogja. -
sem csoportban - *-* - csoportban sem -
[2008] - "Aoi Tori" (Blue Bird) - 8/10
Az emberek különböző módon adják mások tudtára, hogy valami bántja őket, valami miatt szenvednek, és hogy valaki segítségére szorulnak. Néha a legkisebb sem csoportban vesszük ezeket a jeleket észre.
Egy ilyen csoportról, egy középiskolai osztályról szól a történet, ahol egy már rég nem oda járó srác "szelleme" kísért azzal, hogy egy helyettesítő tanár érkezésével a régi sebek feltépődnek.
Ráadásul, a helyettesítő tanár sem hétköznapi.
Nagyon jó film arról, hogy mennyire tudunk - akarva és akaratlan - ártani egymásnak, mi emberek. Akár fiatalon is. S arról, hogy sosem késő felelősséget vállalni.
Ito Ayumit szeretjük. -
Gabriel Byrne másik "ellentétszerepét" sem hagynám ki, itt is szinte ráöntötték a szerepet:
Ítéletnap -
Ja meg ez a trilogy is kellene magyar hanggal!
Robocop Trilogy -
Üdv nem tudom jó helyen érdeklődöm-e de ezt a filmet ugyanezt, fémtokban, magyarországon magyar hanggal meg lehet valahol vásárolni aránylag olcsón?
Elővételben akár?
Robocop (2014) Steelbook Edition -
Rony94 #81742 Charlize Theron? Az egyik kedvenc színésznőm. *.* -
Nézd csak meg, jó film. Charlize Theron is jó benne (meg szép
)
CW csontos fejét az AH-filmektől csípem
23-as számot sajnálom, mert nekem tetszett, bár nagyobb meglepetésre számítottam a végén. Jó kitörési lehetőség lett volna Carreynek, erre csinálhatja a Dumb&Dumber 2-t...
(tetszett az eredeti, de elég is volt annyi a baromkodásból)
-
Nehogy hallgass bárki másra, kötelező! Nem fogsz csalódni, garantálom. -
23-as szám tényleg fasza film, pedig nagyon lehúzták.