106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bachstein
    Én Kate Backinsale-ért vagyok oda.
  • Tikal #81817
    omg 101 nőt tudnék mondani aki jobb mint Scarlett....mindig van egy jobb, ezt nem így kell nézni... majd ha Margot Robbie is le tett annyit az asztalra mint SJ akkor őt is sztárolni fogják a jó alakja miatt :)
  • Kongy
    Ott van Margot Robbie, aki a Wall Street farkasában villantott. Na ő 10x jobb nő Scarlett-nél. Szerintem.
  • IXEMGabeo
    ne viccelj már játékot is csináltak belőle nem rég:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem zárható ki, hogy rossz lesz - de legalább tele lesz CGI-vel, ami sokaknak egyet jelent a jó filmmel... -, de a két szereplő, és az idegen-téma talán kellően pörgőssé teszi ahhoz, hogy a 2 óra ne legyen elfecsérelt idő :)

//Magyarra lefordítva: én is megnézem, Scarlett és Morgan miatt mindenképp.
  • tigeroo
    na jó ez nem lesz rossz film
  • Sir Quno Jedi
    Nekem nem különösebben jön be a lány, de a film várós.
  • Tikal #81811
    akkor mit mondtál? :)

"szerintem is egy buta tehenészlány feje van scarlettnek, énsem értem miért ő az egyik "idol" manapság..."

vagyis szép, de buta tehenészlány feje van?
  • Tyler1
    Szerintem annyira vasziszdasz, amennyire a filmjei megkövetelik. Ezenkívül a Lucy személy szerint nagyon várós. Na meg a hangja is szép.
  • tigeroo
    jólvan akkor fuss neki harmadjára is mert ezt én sem vitatom
  • Totti5
    Számodra. Szeintem is gyönyörű, nőies és természetes.
  • tigeroo
    nem mondtam hogy nem szép, csak mint színésznő nem nagy vasziszdasz (gonoszan néz + kicsit nyitott szájjal igézően próbál bámulni).

rengeteg nő van aki hasonlóan szép még sincs úgy bálványozva.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem csak az ázsiai nőket tartom szemmel.
    Tudom, hogy humornak szántad, de számomra nem csak az ázsiai lánykák / nőcik a non plus ultrák.
  • Shep
    Pedig nem is ázsiai :D
  • Shep
    * Lemaradt a nem, vagyis nem garantált a siker.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem meg Scarlett igenis szép nő.
  • stargatelost
    Na, szerintem Scarlett J. a jelenlegi legtúlértékeltebb, legérdemtelenebbül szépnek/jó nőnek tartott hölgyemény. Kimondom a tutit: szerintem kurva ronda arca van :D (nyilván a teste megint más lapra tartozik).
  • Shep
    Kérdésedre nem tudok válaszolni de szerintem a TMNT-s nagy poén film lesz, de a pénztáraknál garantált a siker, aztán persze lehet tévedek, majd kiderül :)
  • Totti5
    Régen jó volt, ma meg nem? mi változott? te idősebb lettél, de azon kívül? semmi. Biztos megvan az tömeg akinek bejön most is, és vannak újak is akik most ismerkednek ezzel és nekik is befog.
  • tigeroo
    lehet úgy gondolták a befektetők, hogy akik anno tinik voltak most talán apukaként elviszik a gyerkőcöt hogy "nézmá akkoriban ez volt a menő"
  • Blasta
    En az egesz tininindzsa dolog elott allok szettart karokkal, hogy akkor ezt most igy 2014-ben megis mi a raknak, kinek kellett??? Ezek a bekak nem kurvaregen lejart lemez mar?
    Ostobasag kimaxolva.
  • tigeroo
    szerintem is egy buta tehenészlány feje van scarlettnek, énsem értem miért ő az egyik "idol" manapság...

na de megan fox és a tininindzsák előtt már tényleg elképedten állok miért ő kell a férfiaknak
  • Kongy
    Hát sajnos így van... A nők meg a b.zikra buknak... Tisztelet a kivételnek.
  • zorrobomber
    "buta p.csa feje van nekem"

Ez a legtöbb férfinál előny, főleg manapság, amikor már nem szabad bezavarni őket a konyhába.
  • IXEMGabeo
    :))) kössz
  • Kongy
    Amerika Kapitány 2

Vártam már ezt a filmet, az előzetesek miatt (ugye liftes trailer elég rendhagyó lett, más kérdés, hogy a fasza jelenetet lelő...). Ugye az első részt annó nem néztem meg moziban, de nem is bántam meg, mert annyira nem is tetszett. De alapjában véve szeretem a Marvel filmeket, más kérdés, hogy Amerika Kapitányt tartom a leggyengébb láncszemnek a Bosszúállók között. Na, de ebben a filmben azért akciózott rendesen, és azt mondom van létjogosultsága a csapatban.

Voltak nagyon epic jelenetek, a szó szoros értelmében, szinte egy percig sem unatkoztam. A főellenség is jól ki volt találva szerintem, a CGI nagyon ott volt mint mindig a Marvel filmekben, a fináléban a végére már sok volt az a töménytelen mennyiségű robbanás. :D 3D-ben néztem meg, mert az ment akkor, amikor ráértem, de igazából kb semmit nem ad hozzá a filmhez, ami enélkül is látványos, és izgalmas volt.

Csak azt nem értem mit esznek az emberek ezen a Scarlett Johansson-on, nekem nem igazán jön be, és még színészi játékra sem mondanám, hogy nagy ász. Valahogy buta p.csa feje van nekem... Chris Evans viszont nagyon feszített ebben a filmben is, nem maradt ki a koszos atléta se (hupsz spoiler :D).

Szóval összességében jó film volt, moziban nézzétek meg szerintem, mert megéri, már csak a látvány miatt is. CGI-ban a Marvel filmek magasra tették a lécet, az biztos.. :) 8/10
  • Blasta
    Pedig egyszeru:

"You'll know 'cause you have to know."

Ez a mondanivaloja az osszes W. tesok filmnek.

• IXEMGabeo
    nem értettem én sem mit akartak belőle kihozni...
  • Totti5
    Silent Hill főleg az 1 nagyon jó adaptáció lett. Második is kellemes volt, de már újat nem tudott mutatni, de mint SH fan értékelem hogy minőségi filmet próbáltak összehozni ( hangulat, díszlet, zene, látvány ) és nem gagyiságot s vannak benne részletek, utalások, így ez nekem szól aki ismeri Silent Hillt és nem az utcáról bevetődő nézőnek.

Játék adaptációt sorozatokból szoktak készíteni, amik megéltek 2-3-4-5 részt ( ráadásul ezekből könyvek is vannak, nem is 1 ). Ez írtó nehéz. minimum 50 órányi játékélményt, több féle, szerteágazó, kidolgozott storyt, karakterek előadni max 2 órában, úgy hogy azt kb az is értse és annak is kerek legyen aki nem játszik ezekkel, sose látott videójátékot még. Innen nézve kb lehetetlen a feladat.
  • Tyler1
    Felhőatlasz

Mr. Nobody után mertem csak belevágni a megnézésébe, egész eddig halasztottam a sok negatív kritika miatt. 3 napja néztem, 3 részletben, és mindössze 2 óráig jutottam. Nagyon szép meg minden tényleg, jelmezek, díszlet, smink, mind tökéletes, de egyszerűen annyira érdektelen az egész, hogy nem is szenvedek vele tovább. Az idősíkok, történetek váltogatása, ami a Mr. Nobodynál remekül működött, itt egy összefüggéstelen ürességbe torkollik.
  • Bachstein
    Lsd. #81778
  • IMYke2.0.0.0
    [2009] - Mr. Nobody - 9/10

Fenomenális film volt. Nincs mese.

Hú, hogy megörültem, amikor pár taktusból felismertem a Pavanét a filmben [2 óra 5 perc 40 mp-től] :)))
    A zenetörténelem egyik legszebb darabja!

[2013] - Gwansang (The Face Reader) - 7/10

Remek 2 óra 22 perc volt. Szeretem a kosztümös dél-koreai filmeket és sorozatokat.

A történet egy olyan "arcolvasóról" szól, aki egykor a tudomány embere volt, de felmenőjének nagy vétke miatt sehol sem maradhatott meg hosszú ideig, mert annak árulása mindenhová követte - ezért elvonult a világtól, reménytelen sógorával, és egyetlen fiával együtt, hogy a sorsolvasással és a kosarak eladásával tengesse életét.
    Az elkerülhetetlen fordulatok, trónra törő ármánykodás, hazugságok, új emberek, egy érdekes nő, a fiú leválása és felnőtté válása, tragédiák és jellemfejlődések sora akkor indul be, amikor ezen eldugott mentsvárában felkeresi egy gyönyörű mádám...
  • Jakuza1
    Miert szerinted en nem jatszottam a jatekkal ?
    Akkor elmondom, csak hogy ertsd. De, en is jatszottam a jatekkal es mar a PC-s valtozat elott a jatektermi jatekkal, ahogy a Street Fighterrel is.
    Nekem is okozhatott volna nosztalgikus emlekeket, de ettol mint mondtam nem jo az egyik film egyik sem, mert nem attol jo egy film, mert barki is nosztalgiazik egy regi gyerekkori emlekre visszatekintve.
    Maximum elfogult vagy vele szemben, ami megszepitheti a filmet a szemedben, de az nem feltetelezi azt, hogy maga a film jo is.

Szvsz, meg a kozepes BloodSport szinvonalat se eri el, pedig az sem a filmek asza volt, de jokor keszitettek el abban az idoben, ami majdnem "kultfilm" kategoriaba emelte. Itt a kultfilm szigoruan csak atvitt ertelemben ertendo.
  • Sir Quno Jedi
    Fast and Furious 1-2-3-4-5-6

Most megnéztük mindet egyben. Nem is rossz. Ez egy igen szórakoztató film, a jó és rossz harcáról. Nyilván telis-teli van lehetetlen dolgokkal, de izgalmas, jók a színészek, jók a poénok, a beszólások, jók a csajok, jók a verdák, jók az akciók. Egyszóval valahogy így kell szórakoztatni. Lehet húzni a szánkat, de ez egy igazi sikersorozat és ne véletlenül. Pont eltalálták a kellő arányt mindenből. És még fejlődnek is a karakterek és "komolyodik" is a sztori (néha) :D.

Bármikor meg lehet nézni és nem bánja meg az ember. Kérdés mi lesz a 7. rész és azután, most hogy meghalt az egyik főszereplő (ámbár bevonták Statham-et, Dwayne Johnson meg már több részben is szerepelt).

És ne feledjük, legfontosabb a család! :D
  • Fresh Duke
    Nem tudom elhinni, hogy van férfi, aki nem szereti azt a sorozatot. Mi van benne? Tömérdek verekedés, és nagymellű csajok. No meg nagymellű verekedő csajok.
  • davidka003
    Én most nézem újra a Mortal Kombat: Conquest című sorozatot. Az se rossz annyira szerintem. :D

LINK
  • QuippeR
    Falling Down (1993)

a jelenet, amiről biztosan sokan ismerik, ahol Michael Douglas fél tizenegy után pár perccel reggelit akar a gyorsétteremben, és nagyon bepöccen, amikor közlik vele, hogy már csak az ebéd menük közül választhat. én is csak ezt láttam belőle korábban, de most gondoltam végignézem.
    nagyon érdekes, ahogy viccesen tragikusból átmegy félelmetesen tragikusba. szerintem egyszer mindenképpen érdemes megnézni, de ez a hangulati váltás lehet, hogy egyeseknek túl erős. nyilván ez az oka annak is, hogy nem számít Office Space szintű társadalomkritikai klasszikusnak, de ettől még profi film, érdemes egyszer végigülni.
  • DarkSector
    Nemrég néztem egyet értek, nagyon jó film.
  • Sir Quno Jedi
    Homefront (2013)

Látszik, hogy Stallone írta a forgatókönyvet. Decent kis akciómozi, inkább erősen a drámai és hangulat elemekre támaszkodva, arányaiban kevés, de gyors és intenzív akcióval. A karakterek kurva idegesítőek, az ember meg tudja utálni őket, ahogy kell. DE ők is csak emberek, nem feltétlenül gonoszak, vagy ilyesmi. Statham jól viszi ezt is, a "lánya" is jól játszik, ide pont elég.

Jól szórakoztunk. Aki a régi akciófilmeken nőtt fel, az értékelni fogja. Van benne pova.
  • Bokafix2
    Nekem a Mortal Kombat: Conquest sorozat sokkal jobban tetszett mint a filmek... elég alternatív a sztori de pont emiatt jó.