106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Műt... -
Nagy szavak, a semmire. Mivel nem az eredeti műt másolták le, hanem más megközelítésből mutatták be az eseményeket így 'gyalázni' nehezen tudja azt. Neked nem tetszett, de talán még 3adszorra is megnézed, amihez csak gratulálni tudok. Van ilyen. -
Magyarul annyi na hogy a régi Robotzsaru-t nem alázták meg mert ez egy alternatív film. -
Várjunk egy percet, félreértés történik, vagy én fejeztem ki magam rosszul vagy lehet félreértettétek.
A Robocop 2014, nem egy remake, meg nem a sorozat tagja, hanem REBOOT. Vagyis ugyanazt a story-t új szemszögből mutatják be, itt a hangsúly az új szemszög, vagyis igen mi a régihez mérjük akaratlanul, mert az belénk ivódott gyerekkorunkba.
De én örülök hogy azért ha nem is ér fel a régi eredeti változat bokájáig, de mai technikával egy Robotzsaru történetet és azok szereplőit magába foglaló mai korhű film.
TÉNY hogy ez alapon ebből a szempontból bukásra volt ítélve, amit te mondtál, hiszen SENKI nem gondolhatta komolyan hogy az akkori maszkmesteri munkákat egy szaros cgi majd fellülmúlja, legyen az avatar szintű cg vagy bármi.
Én azért mondtam hogy Robo 4-5-6-7, mert azok közelebb állnak kicsit.
2001-2002-2003-2004.
De ahoz sem lehet összemérni, max a technikai megoldásokban.
Nem tudom te láttad-e a 4-7 részig, az most oké hogy egy tv film, meg a főszereplő maszkja egy vicc, de azt nem magyarázhatják a tvfilm jelleggel, hogy a csillagkapu feeling meg szellemírtós lézerfegyók, vagy obi-van kenobi mester köppenye hogy kerül a filmbe.
EZ A VICC.
És akkor a FANTASZTIKUS párbeszédek.
Robo 5-öt néztem tegnap.
A 2 néger csávó akit átalakítottak lefagyott, megállt és nem mozgott.
Nagy tűzharc, a rossz oldalon lévő katonák lövik murphy-t, és a parancsnok látja a négert, aki elsőnek nekik akart segíteni megölni murphy-t, látta hogy nem harcol.
Erre kibujik a fedezék mögül azt odakiabál:
"Mivan, vírust kaptál?"
OMG mondom. -
Nem furcsa. Egy kimondottan rossz film, az alapfilm meggyalazasa, egy felesleges TERMÉK csupan.
Az meg eleve vicc, hogy a vitathatatlanul uberszarul sikerult, csak TV-ben megjelent 4-5-6-7 reszekhez kepest kellene ertekelni, ugyan mar. -
nem olyan rossz azé.... nem csinálhatták tök olyanra mint a régieket.
Egyébként miért hiszik azt ha letakarják a kerekeket vagy csillag alakú felni helyett oda nyomnak egy telit akkor attól egy autó már futurisztkikus lesz? :DD Minden sci-fi-ben eljátszák ezt, annyira nevetséges, pláne hogy amugy meg minden auto ugyanolyan mint most :) -
Hát figy, tény hogy furcsa, én csak bele-bele lestem majd ha meg tudom venni eredetibe akkor megnézem, de nem is úgy kell tekinteni rá.
Ez még mindig jobb, én most nézem a 4-5-6-7. részeket.
Fizikai fájdalmat okoz. Annyira pocsék!
De 1x végigszenvedem mert rajongó lévén látnom kell. -
Prof William #82490 Hatalmas klasszikus. Cameron már akkor is tudott valamit. -
ez a robocop 2014 eléggé legalja kategória , asylum filemken jobban szórakozom.
-
Köszi a kiegészítést
-
sandor8206 #82487 amúgy teljesen igazad van, el kell fogadni hogy nem állok egy 10 éves szintjén :-) ez nem nekem készült
comic film és comic film között is van különbség, mindegyik hülyeség persze
de amikor abból áll egy rosszfiú repertoárja, hogy hangosan túlgesztikulálva az ég felé röhög, szemeit forgatva az a schumacheres legrosszabb betmen időket idézi -
"ok, lehet hogy az én hibám, mit várok egy olyan filmtől, ahol egy csávó belesik az elektromos angolnák közé és átalakul Elektrová"
Igen, a te hibád, mert egy képregény alapján készült, így olyan nagyon realisztikus nem lehet a film. Peter-t meg egy pók megcsípi, és azért lesz ő Pókember... :O -
sandor8206 #82485 lenne 1-2 + dolog, csak az vagy kevés vagy már látott dolog
pl: hálóhinta, még mindig látványos, nagyon jól nézz ki még mindig, így az 5.filmen is, akciók ok, pókember vicces (bár ez néha érthetetlen mert Peter full depin van, de hopp maszk fel és máris ő humorherold)
Sally Field kevés jelenete az jó
- dolgok: főgonoszak sokan vannak, túl sok és 1 az 1-ben lehetnének a Betmen és robinból, komolyan mondom aki megnézi a filmet le fogja vágni, röhögnek, ordibálnak, túlgesztikulálnak állandóan pl: Rhino, elme gyógyos doki
J.Foxx/Elektro harmatgyenge ellenfél, csak kifutó fiú
ok, lehet hogy az én hibám, mit várok egy olyan filmtől, ahol egy csávó belesik az elektromos angolnák közé és átalakul Elektrová
legjobban azzal tudnám jellemezni ezt a filmet, hogy nagyon de nagyon nem idősebb korosztálynak készült kb. 5-10 éves gyerekeknek DE ahhoz meg néha túl komoly
nálam Peter és Gwen szerelmi szála nagyon mellément ez a se veled se nélküled dolog nagyon idegesítő volt és a film nagy részét ez a kínlódás tette ki
néha annyira de annyira blőd dolgok vannak a filmben, hogy egyszerűen más nem lehet csak az hogy 10 éveseknek írték ezt a filmet pl: Roosevelt metro és a kocsija :-) hihetetlen, hogy a script író azt komoly arccal leírta
sztori gyenge és az sem kifogás, hogy valami nagyobbat építenek -
Ja azt láttam, de nem tudtam hogy az a mélység titka. :D -
sandor8206 #82483 igen az -
Ez lenne az a film, amikor egy tengeralattjáróban ahol allul az aknában lemerülgetnek a vízbe egy kigyó szerű valami nyúlik ki, ami tiszta víz? Vagyis hogy mondjam vízből kialakult ilyen kigyú szerű valami? :D
Nem tudom másképpen leírni. :D
Mert akkor láttam. :DDD -
Kifejthetnéd hogy miért. -
sandor8206 #82480 csodálatos pókember 2
legkomolyabban mondom, nem tudok pozitívat írni róla....nagyon gyenge blockbuster/10 -
sandor8206 #82479 Mélység titka az egyik kedvenc filmem és alapmű
meglep, hogy van aki nem látta :-) -
Inquisitor #82478 Emlékeim szerint az egy fluor tartalmú oldat, biztos meg lehetne találni a weben kis kereséssel. És azért nem használják, mert olyan fél órát bírna az ember tüdeje az erős megterhelés miatt és oda ahol szükség lehetne rá nagyságrenddel több idő le és feljutni. -
Virus - magyar nevén Visszaszámlálás, meg Pusztító Idegen :D - néven volt ilyen hajós, de az tenger fölött volt és borg effect mindenütt. -
hú ez az! basszus, a képek alapján még jónak is tűnik. meg fogom nézni :) -
Na ezt most már én is beiktatom valamelyik estére, bár soha nem vonzottak az ilyen témájú filmek, de Cameron miatt próbálom pótolni egy ideje. -
Kísértethajó 1998
(Deep rising)
talán... -
és melyik volt az a film ami szintén a mélytengerben játszódott, valami szörny életformák voltak a kutatóbázison. a végén meg valahogy úgy van vége hogy a kapitány, meg egy tag túléli, majd a kapitány ottmarad, mert megfertőződik (és így ahogy int akkor látjuk hogy már meg van fertőzve)
vhs-en néztük meg, több mint 10 éve és rohadt félelmetesnek tűnt akkoriban:D -
Lehet, erről nem tudok.
Az viszont biztos, hogy azt a jelenetet végigcsinálták, szenvedtek, sírtak, mindent beleadtak... aztán vehették föl újra az egészet mert valami probléma volt a nyersanyaggal
-
Konkrétan a csajt tényleg újra kellet éleszteni, vagy vmi ilyesmi volt annyira kihűlt ;) -
Nekem mégis megvan valahonnan... 
A forgatás egyébként elég rémálom volt a színészek számára, napi 8-10 óra a vizes tartályban, és hosszú volt a forgatás, utálták-gyűlölték az egész filmet meg főleg Cameront a végére, mindannyian nagyon kikészültek idegileg, szegény Ed Harris még egy kisebb ideg-összeomlást is megélt. Viszont a film tényleg rettentően jó.
Az ugye megvan, hogy a "gonosz" az bizony Michael Biehn (Aliens-Hicks, Terminator-Kyle Reese)? Cameron szeret vele dolgozni. -
csak sehol nem találni... :( -
Ja a gömb megvan. :) -
Volt szerencsém hozzá: DeepStar Six trailer -
Hát a Leviathan-ra? -
Csak kieg.:
Nem a búvársisak üvegét töltötték föl, hanem az egész ruhát. Konkrétan az oigéndús folyadékot kellett lélegeznie, hogy ne roppanjon össze a tüdeje. A patkánnyal szépen be is mutatják, és tényleg létezik ilyen oxigéndús folyadék, az a felvétel valódi, a patkány tényleg a folyadékot lélegezte (nem lett baja, sok évvel később pusztult el békésen). A felvétel viszont csak 6x sikerült...:) (de nem fulladás miatt) Arról nem tudok hogy ezt a technikát a valóságban is használnák.
Pont erre épül a film (szerintem) legjobb jelenete, amikor már a hajón leveszi, és mint az újszülött először (illetve ő már felnőttként másodszorra) vesz levegőt - annak minden csodájával és fájdalmával együtt.
A bővített változatot érdemes megnézni, mert abban sokkal jobban kijön az idegenek motivációja, és a fenyegetés ránk nézve, a mozisból pont ezeket a részeket kénytelenek voltak kivágni.
Az arcot formázó vízlény pedig erős szárnypróbálgatás volt a trükkösöknek a Terminator 2 folyékonyfém-robotjához. -
... és nem is olyan jó az abysshez képest.
"A mélytengeri szörnyeteg"re emlékszik még valaki? :P -
A gömb (1998) c. filmet azért csak láttad?
//Ez is tenger alatt, és ez is feszült. -
az szép, na majd kiderül előtte 2 fim még megnézésre vár azt utána beiktatom a naptárba. :P -
"Miért ez valami alap mű?"
Gondolom, most viccelsz.
Én ezért a filmért, felnőttebb haverom ajánlására 80 kilométert utaztam, hogy moziban láthassam - Pécs, Park mozi [azóta megszűnt már].
-
Hát nem rémlik, a címe egyeltalán. Még magyarul sem. Max menet közben kiderül ahogy nézem majd.
Miért ez valami alap mű? -
Ne már, hogy még nem láttad?