1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DarkSector
    Várjunk egy percet, félreértés történik, vagy én fejeztem ki magam rosszul vagy lehet félreértettétek.

A Robocop 2014, nem egy remake, meg nem a sorozat tagja, hanem REBOOT. Vagyis ugyanazt a story-t új szemszögből mutatják be, itt a hangsúly az új szemszög, vagyis igen mi a régihez mérjük akaratlanul, mert az belénk ivódott gyerekkorunkba.

De én örülök hogy azért ha nem is ér fel a régi eredeti változat bokájáig, de mai technikával egy Robotzsaru történetet és azok szereplőit magába foglaló mai korhű film.

TÉNY hogy ez alapon ebből a szempontból bukásra volt ítélve, amit te mondtál, hiszen SENKI nem gondolhatta komolyan hogy az akkori maszkmesteri munkákat egy szaros cgi majd fellülmúlja, legyen az avatar szintű cg vagy bármi.

Én azért mondtam hogy Robo 4-5-6-7, mert azok közelebb állnak kicsit.
    2001-2002-2003-2004.
    De ahoz sem lehet összemérni, max a technikai megoldásokban.
    Nem tudom te láttad-e a 4-7 részig, az most oké hogy egy tv film, meg a főszereplő maszkja egy vicc, de azt nem magyarázhatják a tvfilm jelleggel, hogy a csillagkapu feeling meg szellemírtós lézerfegyók, vagy obi-van kenobi mester köppenye hogy kerül a filmbe.

EZ A VICC.

És akkor a FANTASZTIKUS párbeszédek.
    Robo 5-öt néztem tegnap.
    A 2 néger csávó akit átalakítottak lefagyott, megállt és nem mozgott.
    Nagy tűzharc, a rossz oldalon lévő katonák lövik murphy-t, és a parancsnok látja a négert, aki elsőnek nekik akart segíteni megölni murphy-t, látta hogy nem harcol.
    Erre kibujik a fedezék mögül azt odakiabál:

"Mivan, vírust kaptál?"

OMG mondom.