106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Vissza a jövőbe?? :D -
bcrics #82939 12 majom kalsszikus, láttam.
ugyanúgy az újabbak közül az About time.
Szintén jó kis film.
A primert még nem láttam, köszi.
De eszembe jutott a Triangle c. film.
azt már rég láttam, meglesem újra:)
Illetve ez is érdekes lehet
http://movietank.blog.hu/2012/04/28/idobunok_olvasoi_het -
Primer? -
12 monkeys, klasszikus :) -
bcrics #82936 Időutazós filmeket keresek:
Looper
Idétlen időkig
The time Machine
Az időutazó felesége
stb kilőve-
ezeken túl van vmi érdekes?
-
X-Men: Az Eljövendő Múlt Napjai
Mostanság a legjobb film amit láttam! Nem giccs parádé tele számítógépes hókuszpókkal csak épp annyi amennyi szükséges! Jó színészek és jó sztori! Mi kell még? 10/8
Ghost in the Shell
A napokban szóba jött így hát megnéztem. Nem vagyok oda az anime világért. Nem is nagyon kötött le nekem már ez túl future... Maga a képi világ a rajzok a város stb. tetszett. Semmi több. -
[2012] - Sin-se-gae (New World) - 7/10
Dél-koreai gengszter film - amolyan Donnie Darkós szerepzavarral, megspékelve pár történetbeli csavarral, karcolgatva és nem (túl)misztifikálva a korrupt vállalati- és maffiavilág felszínét. Egyúttal épp ez utóbbi róható fel igazán a filmnek: nem volt annyira bátor, mint néhány amerikai téma-társa.
Pedig, erőszak, és feszültség volt itt is, és pontosan ugyanúgy a jellemfejlődés a lényeg az egészben, mint a Johnny Depp-Al Pacino-féle (és biztosan akadna még összevethető) filmben. Másképp igaz, de hozta azokat az értékeket, amiket a hasonló amerikai filmben is szeretek.
S nem mellesleg: jó volt ismerős arcot is látni a szereplők között. (Min-sik 'Old Boy' Choi)
A nénik is fincsik, az akció is a helyénvaló volt, még ha nem is arról szólt a film. Jellemábrázolás okán a tegnapi "The Suspect" fölé, akcióban az alá sorolnám, viszont simán megnézendőnek tartom. -
Akkor gyakorlatilag az utolsó ~15 perc...
-
[2014] - Non-Stop - 7/10
A főszereplők miatt néztem meg. Az első egy óra mondhatni jó volt. Aztán mikor kiderült, hogy kik az elkövetők így teljesen érdektelen lett. -
Hagyjad, mindenki magából indul ki.
-
Ne dobáld a buzit, köcsög! :D -
Ne buzizz, te búza!
-
bcrics #82928 Faszt a picsádba:D -
Te meg nem lattal hetyke "hivalkodo" ciciket ? :P -
Arról nem tehetek, ha a szókincsed kevés, és amúgy meg mindenről "az" jut eszedbe.... -
Ha megnézed a filmet, akkor nem írsz olyat, mint az első mondatod... -
"Nagyon hetyke filmecske volt."
Te buzi vagy, ugye? -
Gondoltam is hogy nem az északiak. 
Ott olyan filmek mennek mint a Szomszédok volt, csak 6-szor demagógabb. :D -
[2013] - Yong-eui-ja (The Suspect) - 8/10
Nem azonos, az azonos című amcsi filmmel.
A (dél) koreaiak összegyúrtak egy olyan [amúgy rendkívül szöveg-erős] filmet, amiben van minden, ami egy amerikaias akciófilmet tesz: badass főarc, badass ellenarc, korrupt ez-és-az, bosszúra indok, csini riporternéni, autókázás és zúzás, közelharc, fegyverek, kommandósok stb. Kicsit olyan mint... A megtekintése után akár azt is írhatnám, egy klasszikust átköltve, hogy: "Bourne? Az egy b*zi."
Az első néhány perctől folyamatosan pörög, alig van megállás; s amikor rövid időre mégis, akkor pedig növeli a feszültséget és a sztori mélységét [mert meg kell vallani, in medias res, és emiatt kissé felszínesnek tűnik az elején].
Pedig és sajnos, ebben is van shaky cam a bunyóknál és az üldözéseknél (egy kis KIA és VW reklám), amitől az ember az arcát kaparja - cserébe full contact, egyenesben mutatott Riddickes vállkifordítás, meg minden.
Összességében nem tudom kevesebbre pontozni, mert megérdemli - jól szórakoztam. -
Tegnap este 2 film is terítékre került, hogy jusson hely a korábban már említett koreainak:
[2014] - Non-Stop - 8/10
Az ég világon semmit sem tudtam erről a filmről - azt sem tudtam, kik a szereplők, random módon ráböktem - és milyen jó volt így!
Liam Neeson, Julianne Moore = fincsi.
Izgalmas volt, és feszült, végig fenn tudta tartani az ember érdeklődését, és drukkolását. Nagyon hetyke filmecske volt. -
Hát valóban nem lett egy nagy eresztés. Én azt vártam, hogy majd nagyrészt az Elysium-on játszódik majd a film... hát nem. Elysium-ból kb semmit sem látunk jóformán, csak annyit, mint a trailerben. -
Elysium amilyen jol indult es amilyen jo film lehetett volna, olyan szar lett, en moziban neztem a vegen mar komolyan vartam hogy vege legyen ennek a szarnak -
Elysium 7/10
Szórakoztató Action-Scifi faék egyszerűségű sztorival, a látvány az nagyon ott volt, de a District 9 után azért az ember kicsit többet várt volna Neil Blomkamp-tól.. -
Prof William #82917 Lehet elkapott valami csúnya vírust. végül is ha az emberiség 95%-a ment a levesbe miért pont ő élte volna túl, :)
Pedig Zöld Manóként azt hittem immúnis lesz rá. -
:o
miért nem lesz benne? -
Prof William #82915 A stáblista végén az a buzgó építész nem más mint SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!En Sabah Nur a legelső mutáns akit jelen(jövő) majd mint Apokalipszis fog megismerni. Évezredeken át járt a földet és sok helyen istenként imádták. Ő fpg majd egy egész komoly gebaszt okozni a következő filmben. -
Hajra. :P -
Megvan - most már csak meg kellene néznem :) -
De sajna James Franco nem lesz benne... pedig erre a részre Cézár már olyan okos lesz hogy megsúghatta volna neki hogy kicsoda pókember.
-
És jön a folytatás
-
Man of Steel után bármi az :D -
Rise of the Planet of the Apes 8/10
Az eredetit már nagyon rég láttam, de ez is volt simán olyan jó, sőt.. Egy Wolverine és Man of Steel után ez valódi felüdülés volt. -
Na ja, csak nem venném a fáradtságot letölteni, csak azért mondom :D -
Nyugi, torrentünk is van. -
White House Down
Tegnap ment HBO-n, hát megnéztem. Egyszer nézős cukormázas amerikai akciófilm. El lehet rajta szórakozni, de vannak fárasztó pillanatai... Azért ha van HBO-tok egynek elmegy. -
A listámon van, csak be kell szereznem. -
Sin-se-gae azaz angol cime New world (2013)
8.5/10
Ez egy igen jo koreai film. Lekorozi velemenyem szerint a Szigorúan piszkos ügyek -et amibol az amerikaiak a Tegla cimu filmet csinaltak.
Nagyon jol eltalalt tortenet, remek szineszi jatekokkal es zenevel. -
Rony94 #82903 A Prof monológja nálad is félbeszakadt az "és" után? Mennyire gáz már! -
Inquisitor #82902 " Az autizmus fogalmáról ezek szerint a készítők soha nem hallottak, mivel egy ilyen ember teljesen magába zárkózik, szociális érzéke jóval az átlag alatt van és legnagyobb hányaduk egyáltalán nem is beszél..."
És ha pl. Asperger+szindrómás vagy hasonló autista? Átlag feletti intelligenciával és kevésbé bezárkózva? -
Igen a szinkron pontokat vesz el a filmtől. De majd ezt is beszerváljuk extendedben, full eredetiben.