106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Vissza a jövőbe?? :D
  • bcrics
    12 majom kalsszikus, láttam.
    ugyanúgy az újabbak közül az About time.
    Szintén jó kis film.

A primert még nem láttam, köszi.
    De eszembe jutott a Triangle c. film.
    azt már rég láttam, meglesem újra:)

Illetve ez is érdekes lehet
    http://movietank.blog.hu/2012/04/28/idobunok_olvasoi_het
  • tomsolo
    Primer?
  • Tikal #82937
    12 monkeys, klasszikus :)
  • bcrics
    Időutazós filmeket keresek:
    Looper
    Idétlen időkig
    The time Machine
    Az időutazó felesége
    stb kilőve-

ezeken túl van vmi érdekes?
  • k0trapali #82935
    X-Men: Az Eljövendő Múlt Napjai

Mostanság a legjobb film amit láttam! Nem giccs parádé tele számítógépes hókuszpókkal csak épp annyi amennyi szükséges! Jó színészek és jó sztori! Mi kell még? 10/8

Ghost in the Shell

A napokban szóba jött így hát megnéztem. Nem vagyok oda az anime világért. Nem is nagyon kötött le nekem már ez túl future... Maga a képi világ a rajzok a város stb. tetszett. Semmi több.
  • IMYke2.0.0.0
    [2012] - Sin-se-gae (New World) - 7/10

Dél-koreai gengszter film - amolyan Donnie Darkós szerepzavarral, megspékelve pár történetbeli csavarral, karcolgatva és nem (túl)misztifikálva a korrupt vállalati- és maffiavilág felszínét. Egyúttal épp ez utóbbi róható fel igazán a filmnek: nem volt annyira bátor, mint néhány amerikai téma-társa.
    Pedig, erőszak, és feszültség volt itt is, és pontosan ugyanúgy a jellemfejlődés a lényeg az egészben, mint a Johnny Depp-Al Pacino-féle (és biztosan akadna még összevethető) filmben. Másképp igaz, de hozta azokat az értékeket, amiket a hasonló amerikai filmben is szeretek.
    S nem mellesleg: jó volt ismerős arcot is látni a szereplők között. (Min-sik 'Old Boy' Choi)
    A nénik is fincsik, az akció is a helyénvaló volt, még ha nem is arról szólt a film. Jellemábrázolás okán a tegnapi "The Suspect" fölé, akcióban az alá sorolnám, viszont simán megnézendőnek tartom.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor gyakorlatilag az utolsó ~15 perc...
  • davidka003
    [2014] - Non-Stop - 7/10

A főszereplők miatt néztem meg. Az első egy óra mondhatni jó volt. Aztán mikor kiderült, hogy kik az elkövetők így teljesen érdektelen lett.
  • Bokafix2
    Hagyjad, mindenki magából indul ki.
  • Kongy
    Ne dobáld a buzit, köcsög! :D
  • TBTPumpa
    Ne buzizz, te búza!
  • bcrics
    Faszt a picsádba:D
  • Jakuza1
    Te meg nem lattal hetyke "hivalkodo" ciciket ? :P
  • IMYke2.0.0.0
    Arról nem tehetek, ha a szókincsed kevés, és amúgy meg mindenről "az" jut eszedbe....
  • IMYke2.0.0.0
    Ha megnézed a filmet, akkor nem írsz olyat, mint az első mondatod...
  • Riddick21
    "Nagyon hetyke filmecske volt."
    Te buzi vagy, ugye?
  • extra sensory
    Gondoltam is hogy nem az északiak.

Ott olyan filmek mennek mint a Szomszédok volt, csak 6-szor demagógabb. :D
  • IMYke2.0.0.0
    [2013] - Yong-eui-ja (The Suspect) - 8/10

Nem azonos, az azonos című amcsi filmmel.

A (dél) koreaiak összegyúrtak egy olyan [amúgy rendkívül szöveg-erős] filmet, amiben van minden, ami egy amerikaias akciófilmet tesz: badass főarc, badass ellenarc, korrupt ez-és-az, bosszúra indok, csini riporternéni, autókázás és zúzás, közelharc, fegyverek, kommandósok stb. Kicsit olyan mint... A megtekintése után akár azt is írhatnám, egy klasszikust átköltve, hogy: "Bourne? Az egy b*zi."
    Az első néhány perctől folyamatosan pörög, alig van megállás; s amikor rövid időre mégis, akkor pedig növeli a feszültséget és a sztori mélységét [mert meg kell vallani, in medias res, és emiatt kissé felszínesnek tűnik az elején].
    Pedig és sajnos, ebben is van shaky cam a bunyóknál és az üldözéseknél (egy kis KIA és VW reklám), amitől az ember az arcát kaparja - cserébe full contact, egyenesben mutatott Riddickes vállkifordítás, meg minden.
    Összességében nem tudom kevesebbre pontozni, mert megérdemli - jól szórakoztam.
  • IMYke2.0.0.0
    Tegnap este 2 film is terítékre került, hogy jusson hely a korábban már említett koreainak:

[2014] - Non-Stop - 8/10

Az ég világon semmit sem tudtam erről a filmről - azt sem tudtam, kik a szereplők, random módon ráböktem - és milyen jó volt így!
    Liam Neeson, Julianne Moore = fincsi.

Izgalmas volt, és feszült, végig fenn tudta tartani az ember érdeklődését, és drukkolását. Nagyon hetyke filmecske volt.
  • Kongy
    Hát valóban nem lett egy nagy eresztés. Én azt vártam, hogy majd nagyrészt az Elysium-on játszódik majd a film... hát nem. Elysium-ból kb semmit sem látunk jóformán, csak annyit, mint a trailerben.
  • DarkHorSe
    Elysium amilyen jol indult es amilyen jo film lehetett volna, olyan szar lett, en moziban neztem a vegen mar komolyan vartam hogy vege legyen ennek a szarnak
  • ForzaInter
    Elysium 7/10

Szórakoztató Action-Scifi faék egyszerűségű sztorival, a látvány az nagyon ott volt, de a District 9 után azért az ember kicsit többet várt volna Neil Blomkamp-tól..
  • Prof William
    Lehet elkapott valami csúnya vírust. végül is ha az emberiség 95%-a ment a levesbe miért pont ő élte volna túl, :)

Pedig Zöld Manóként azt hittem immúnis lesz rá.
  • ForzaInter
    :o

miért nem lesz benne?
  • Prof William
    A stáblista végén az a buzgó építész nem más mint
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    En Sabah Nur a legelső mutáns akit jelen(jövő) majd mint Apokalipszis fog megismerni. Évezredeken át járt a földet és sok helyen istenként imádták. Ő fpg majd egy egész komoly gebaszt okozni a következő filmben.
  • Jakuza1
    Hajra. :P
  • IMYke2.0.0.0
    Megvan - most már csak meg kellene néznem :)
  • Bokafix2
    De sajna James Franco nem lesz benne... pedig erre a részre Cézár már olyan okos lesz hogy megsúghatta volna neki hogy kicsoda pókember.
  • genndy
    És jön a folytatás
  • Kongy
    Man of Steel után bármi az :D
  • ForzaInter
    Rise of the Planet of the Apes 8/10

Az eredetit már nagyon rég láttam, de ez is volt simán olyan jó, sőt.. Egy Wolverine és Man of Steel után ez valódi felüdülés volt.
  • Kongy
    Na ja, csak nem venném a fáradtságot letölteni, csak azért mondom :D
  • Bachstein
    Nyugi, torrentünk is van.
  • Kongy
    White House Down

Tegnap ment HBO-n, hát megnéztem. Egyszer nézős cukormázas amerikai akciófilm. El lehet rajta szórakozni, de vannak fárasztó pillanatai... Azért ha van HBO-tok egynek elmegy.
  • IMYke2.0.0.0
    A listámon van, csak be kell szereznem.
  • Jakuza1
    Sin-se-gae azaz angol cime New world (2013)

8.5/10

Ez egy igen jo koreai film. Lekorozi velemenyem szerint a Szigorúan piszkos ügyek -et amibol az amerikaiak a Tegla cimu filmet csinaltak.
    Nagyon jol eltalalt tortenet, remek szineszi jatekokkal es zenevel.
  • Rony94
    A Prof monológja nálad is félbeszakadt az "és" után? Mennyire gáz már!
  • Inquisitor
    " Az autizmus fogalmáról ezek szerint a készítők soha nem hallottak, mivel egy ilyen ember teljesen magába zárkózik, szociális érzéke jóval az átlag alatt van és legnagyobb hányaduk egyáltalán nem is beszél..."

És ha pl. Asperger+szindrómás vagy hasonló autista? Átlag feletti intelligenciával és kevésbé bezárkózva?
  • Sir Quno Jedi
    Igen a szinkron pontokat vesz el a filmtől. De majd ezt is beszerváljuk extendedben, full eredetiben.