106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Vincentcloud
    Sziasztok, tudnátok ajánlani megnézésre érdemes második világháborús műveket?
  • precision
    biztos jó lehet saját magad kínozni a marveles filmekkel :D túl sok szabadidőd van
  • Jakuza1
    The Machine 5/10

Szinten kozepes film, valahogy nem tudtak athozni a filmben azt a dilemmat, hogy mennyire emberi is lehet egy gep illetve hol mosodnak ossze a hatarok.

The Grand Budapest Hotel 6.5/10

A hypet nem ertem a filmmel kapcsolatban. Nem rossz film, mas megkozelitest hasznal mint a mostani filmek, emiatt erdekes es mas latasmodot igenyel, de szerintem kozel nem humoros es annyira nem is jo, mint ahogy az IMDB-n pontozzak.
  • DaemoonHunter
    Így már tiszta minden :D
  • tomsolo
    :DDD
  • gombabácsi
    amerika capitány
    volt benne egy marha jó jelenet, amikor a fickót megtámadják az autójában
    ezért az értékelésem:
    10/2
  • DaemoonHunter
    Mitől volt nagyon rossz?
    Szerintem egy zseniális film, mind fényképezés, zene, felépítés alapján. Színészi munka is remek. Egyszerűen nem értem, mitől lehet rossz ez a film?
  • gombabácsi
    assasination of jesse james...
    hát ez nagyon rossz volt
    mondom ezt úgy, hogy tarr béla filmjeit imádom, vagy pl jarmusch dead man-jét
  • bcrics
    Jó ez a kép -ÁjMilleniumKéj-.
  • Jim Morrison
    Gondolom ezt abból szürte le ahogy ecsetelted a kameraállásokat, stb.
  • IMYke2.0.0.0
    Hol olvastál ilyet?
  • stargatelost
    Ne mondd, hogy ez volt az első Wes Anderson filmed?
  • Jakuza1
    300 Rise Of An Empire 5.5/10

Egyszer legyurheto kozepes alkotas.
    A kepi vilag megmaradt, de a tortenet eloadasa lapos es unalmas.
  • IMYke2.0.0.0
    Én csak a címét láttam az imdb-n, amikor ugye linkeltem is.
    Direkt nem néztem meg semmiféle infót róla. A játékidő elröppent, és végig jól szórakoztam.

Poénból összedobtam - ezernyi ilyen "festményes" beállítás volt a filmben, a kameramanok és/vagy a rendező [több helyszín ugye] kiváló munkát végeztek:

• Kongy
    Szerintem is remek szórakozás. :) Külön tetszett az abszurd humora, és azok a kameók... :D Szereplőgárdát nem szabad megnézni film előtt!
  • tigeroo
    A Faun labirintusa

ööö... ez beteg volt... gyerekmesének durva lenne (de csak a gerillás részek miatt), a fantasy rész meg kevés volt ... egynek elment
  • IMYke2.0.0.0
    Ja jut eszembe, a stáblistát is nézzétek végig, és majd a képernyő jobb alsós sarkát figyeljétek :)
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - The Grand Budapest Hotel - 8/10

Pazar szereplőgárda(!), humor, festménybe illő kameraállások, képek, beállítások, lendület. Mindenképp ajánlom megtekintésre.
    Mindent a filmtől érdemes megtudnod.

! = Ralph Fiennes, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Harvey Keitel, Jude Law, Bill Murray, Edward Norton, Tilda Swinton (alaposan elmaszkírozva), Tom Wilkinson

A Zerót alakító Tony Revolori fenomenális volt! Az az arcszerkezet, az a nézés - abszolút humorforrás, pusztán a jelenléte.
  • IMYke2.0.0.0
    [2013] - Te shu shen fen (Special ID) - 6/10

Picivel több akciót reméltem. A beépített Volvo (a C30-as tényleg szép) és Land Rover reklám, a néhány full contact találat mondjuk öt pontig repítette volna a filmet, de a fincsi rendőrnő (és a spárgája az autóban) feltornázta az egészet 6 pontig. Pozitívum volt még a szerelmi szál teljes mellőzése.
  • a.carkey
    Unsere Mütter, unsere Väter

Remek kis három részes sorozat mely a második világháború orosz fronton történt eseményeiből szemezget Band of Brotherses elemekkel, NÉMET szemszögből, öt barát kapcsolatán keresztül.
  • Synchronous
    Olyan sztem mint minden magyar "művészfilm".
  • mégvadabbdisznó
    Fehér isten nézhető? Egy ideje már gondolkodok rajta megnézzem-e, de ez a kutya-apokalipszis Budapesten valahogy olyan gagyin hangzik. A vérengző kutyák akik bosszút állnak azokon akik őket sintértelepre juttatták... ez kicsit amatőr elgondolásnak tűnik nekem, de nem akarom előre lehúzni a filmet, a trailere eléggé jó.
  • Jim Morrison
    köszi, non-stopot meglesem.
  • genndy
    Non-Stop, Jack Ryan: Shadow Recruit mondjuk az újabbak közül.
  • Jim Morrison
    vagy horror :D
  • DarkSector
    Vagy horror vagy vígjáték? :D
  • Jim Morrison
    Nincs valami új könnyed másfél-két órás kis akciófilm ajánlásotok így péntek estére?
  • vérpocok
    Special ID 2013

Teljesen korrekt akciódús mozi Donnie Yen-től. Nem hagyja leülni a feszültséget, parádés jelenetekkel tarkított bunyók, kötelező autós üldözés, de nem olyan hogy csak üldözik a másik kocsit hanem keresztbe-kasba a forgalommal, átugorva a mozgó járműre, az oldalán a nyitott ajtón kapaszkodva harcolva az ellenféllel, sőt még vezetés közben is egy komplett shaolin kung-fut nyomnak le a kocsi szűk utasterében.

Yen bemutatja hogy kell kiklopfolni egy 30 fős bűnbandát, hogyan kell nagy távolságokat átugrani a tetőn és hogy kell a földön ülve horpadtra verni egy álló embert.

Szóval kapunk itt mindent ami szem szájnak ingere, sőt még egy ehető sztorit is, hisz emberünk egy beépített rendőr a maffiában és vigyáznia kell hogy ne lepleződjön le. Egyszer mindenképp meg lehet nézni.

7/10
  • IMYke2.0.0.0
    Ha sikerült sort kerítenem rá, ahogy tervezem: "The Grand Budapest Hotel" lesz a ma esti programom.
    Nem szoktam nagyon adni rá, de:
    Ratings: 8,4/10 from 70 022 users Metascore: 88/100
  • extra sensory
    Nekünk megvan regényben a Limo Joe :D

Fater olvasta mindig a vonaton... de csak mikor üres volt a kocsi.
  • Jakuza1
    Kaktusz Jack :P
    Annal mar csak a csehszlovak filmalkotas volt jobb a Limonade Joe.
    Az melyen beleivodott az emlekeimben, mikor leadtak csehszlovakul, magyar felirattal.
    Aki azt mondja, hogy eredeti szoveggel jobbak a filmek, azoknak ajanlom, azt nezze meg es szenvedje vegig azt a marhasagot. :PPPP

Joe odamegy a barpulthoz es kinyogi: "kolaloku limonade"

• grebber
    Huh ennek örülök akkor már azt hittem én vagyok a debil és valami felett elsiklottam.

Mocsok mod nem szeretem az ilyen filmeket amibe nem derül ki/nem magyarázzák el ,hogy most ez miről is szólt.
  • Bokafix2
    Elég katyvasz a sztori, valami kísérleti vegyi anyagról van szó ami hallucinációkat okoz. De igazából nem lehet kivenni hogy a történéseket a szer okozza, vagy tényleg valami paranormális háttere van a dolognak.

Talán a rendező is ezt az anyagot szipuzta mikor megrendezte ezt a baromságot.
  • grebber
    Banshee Chapter

Valaki látta? Ez most miről szól? Néztem láttam mi történik,de nem jöttem rá :(
  • tomsolo
    Volt múltkor Film+-on az a cowboyos Arnold film - na az is keményen szar.
  • Sir Quno Jedi
    szentem az filmnek is jó, szétröhögtük a zagyunkat rajta mindég
  • mégvadabbdisznó
    Kevin Sorbo? lol

Az még hagyján... a Hercules New Yorkban mindent ver. xDD Igazából nem is film volt az hanem egy techdemo hogy mutogassák Arnold izmait, aki épp akkor volt felfutóban.
  • Bachstein

Én olyanra is emlékszem hogy valami öltönyös faszival tárgyaltak egy barlang mélyén. Tiszta káosz volt az egész sorozat, de kicsinek én is imádtam. De ezen az autentikus ókori kocsmaképen felröhögtem. :D
  • Sir Quno Jedi
    Mer azt akarták kihozni folyton, hogy Xena és Gabrielle soulmate-ek 4eva. Így aztán múltban és jövőben is mindig egymásra találnak így, vagy úgy, ha férfi, ha női testben vannak. ÉS az istenek sem tudják őket szétválasztani, bárhogy is igyekeznek. Jópár rész volt, amit ennek szenteltek.
  • Tyler1
    Itt egy példa

Ez nem rémlik, de lehet abban a részben volt.