106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Mike
    minden régi film lassabb
    nézz meg mondjuk egy 50-60-as filmet
    halálra fogod unni
  • Mike
    de mi volt benne jó? láttad az sw rövid filmeket? pl. a Han Solo-sat? na kb azt vártam ettől is
  • davidka003
    Szánalmasnak nevezni a szülőhazád a szánalmas dolgai miatt na az igazán szánalmas. :D
  • QuippeR
    jééé, egy újrek!
  • Tikal #83136
    Az USA-ban és UK-ban a büntetésüket letöltöttek több mint 60% kerül vissza újra... Norvégiában ez a 20%, abban a börtönben ahol Breivik van, csak 16%....
  • mégvadabbdisznó
    Azzal mi a gond, nyelvtanilag helyes volt. De lényegtelen mi a gondja, én az ilyen "Maunika só"-s színvonalhoz nem vagyok hozzászokva. Bunkó stílusban érvek nélkül beszólogatni és minősíteni olyan emberkék szokása akik nagyon precízen ki vannak számolva az IQ-jukkal... de a bőven mínuszos hozzászólási statisztikája is híven tükrözi ezt a tendenciát.

Ez egy értelmes fórum lenne elvileg ahol értelmes vita vagy társalgás folyik egy adott témáról. Erre jön egy ilyen alak és jól lenyomja a nívót a béka segge alá.
  • Tikal #83134
    Valószínűleg nem fogják kiengedni, majd meghosszabbítják a büntetését. Egy parazita még nem parazita, Breivik nem fogja elpusztítani Norvégiát, ezt gondolni inkább szánalmas :D

A szánalmas dolgok inkább Magyarországon történnek, nap mint nap...
  • Tikal #83133
    Nem, az nem normális, szerintem is lelőhették volna... de ennek mi köze ahhoz hogy milyen az ország úgy általában... szánalmasnak nevezni Norvégiát, na az a szánalmas.
  • tomsolo
    sztem a "pusztítsák" szó zavarta...
  • Synchronous
    Ne fórumképtelenkeggyé...
  • mégvadabbdisznó
    Érveid is lennének, hogy miben nem mondtam igazat? Mert addig csak egy internetes trollhuszár maradsz mondanivaló nélkül.
  • tigeroo
    Most fejezzetek be az offolast
  • TomDantes
    Olyan kibaszott ostoba vagy hogy ki kéne valahová állítani és mutogatni.
  • mégvadabbdisznó
    Őt azoknak az adófizetőknek a pénzén tartják luxuskörülmények között akiknek kettélőtte a gyerekeit... mi ez ha nem szánalmas? Kap 21 évet? Ha letelik még 60 se lesz. Megbánást nem tanúsított, lelkiismerete nincs, sőt legutóbb arra tett panaszt az intézmény vezetőségének hogy nem tudja a legjobb beállításokkal futtatni az új Call of Duty-t és kapjon jobb számítógépeket.

Amíg egy ország hagyja hogy olyan paraziták pusztítsák belülről a társadalmat amiknek legitim igényei és jogai lehetnek a kormányzat felé, addig az az ország szánalmas marad... pont.
  • Tyler1
    A börtönök se egyszerűek ott, 3 szobás cellában tölti majd a büntetést, külön kondiszobával, tv és számítógépes szobával, meg a hálóval.
  • davidka003
    Szerinted ha normális a 21 éves büntetés annak aki egy pszichopata akkor nincs több kérdésem...

#83121:

hogy függ össze a lassúság azzal, hogy régi? Akkor már régen voltak pörgősebb háborús filmek is.
    Vagy Sebhelyesarcú sem mondható lassúnak. (pont múlt héten néztem meg újra)
    Christian Bale felismerhető volt.
  • Tikal #83124
    szánalmas ország.. ezek szerint nem sokat tudsz róluk...
  • Kontrakcio
    pedig jo volt -.- 10/7
  • Mike
    ja, szegény szánalmas norvágok
  • Mike
    nem egy mai film, persze hogy lassú

no meg a kissrác Christian Bale
  • davidka003
    Az ítélete szánalmas:

"2012. augusztus 24-én hirdetett ítéletet a bíróság az ügyében. A lehető legsúlyosabb börtönbüntetést kapta, 21 évet, mivel beszámíthatónak találták. A norvég törvények értelmében maximum 21 évnyi letöltendő büntetésre ítélhető valaki. Ez meghosszabbítható, ha fent áll a veszélye annak, hogy szabadulása után továbbra is veszélyt jelent a társadalomra az illető. Breivik az ítéletet mosolyogva fogadta, nem tanúsított megbánást, továbbra is azt hangoztatta, hogy hazájáért cselekedett, és ezért nem vonható felelősségre."

Szánalmas ország, szánalmas törvényekkel.
  • gombabácsi
    azért az amcsi lövöldözős őrülteknek még van mit behozniuk a mi európai brievikünkhöz képest
  • davidka003
    A nap birodalma (Empire of the Sun)

Egyetértek az IMDB 7.8-as értékelésével.
    Egynek elmegy. Azt mondom érdemes megnézni azoknak akik szeretik az ilyen háborús filmeket. Többször biztos nem nézem meg, hosszúnak éreztem és pár helyen nagyon vontatott volt.
  • Bokafix2
    D.C. Sniper - Az orvlövész 23 napja (2003)

Nem mai darab a film de brutálisan életszerű, tekintve hogy megtörtént esetet dolgoz fel, ahol majdnem egy hónapig tartotta rettegésben Washingtont a mesterlövész aki egy tucatnyi embert végzett ki módszeresen. Még gyerekre is rálőtt. Mondjuk az Usa-ban a mai napig tendencia hogy egy elborult agyú képződmény berombol egy középiskolába és ementálit csinál a az ottani diákpopulációból vagy a nyílt utcán kezd el lövöldözni aminek a végén a saját fejébe is ólmot röpít.

Ezt a vérzivataros hangulatot dolgozza fel a történet, amikor a városban már jóformán ki sem mernek mozdulni az emberek az utcára és a rendőrség de még az FBI is hosszú ideig koromsötétben dagonyázik a támadó kilétét illetően.

A politikai propaganda egyből Al-Kaida terrorakciót vizionál, még jobban megrémítve a közvéleményt, holott a gyilkosnak nincs semmi követelése, vagy politikai célpontja, sem különösebb motivációja a tettei végrehajtásához mint csak a puszta félelemkeltés.

A színészek jól játszanak, a történetvezetésre sem lehet panasz, szép logikus sorrendben haladnak az események míg végül le nem zárul a bál.
    A polkorrektség jegyében természetesen egyből kizárásra kerülnek a támadó kiléte felőli vitákban a feketék mint lehetséges elkövetők. Na de nem itt véti a rendőrség az egyetlen hibát.

Egy szó mint száz, igazi akciódrámát kapunk, mentesen a hollywoodi giccstől és felesleges látványorgiától... inkább a drámai rész az ami erős, ami próbálja feltárni a társadalom erkölcsi zűrzavarát, és azt hogy ez miben ölt testet. Elgondolkodtató film, és bár egyszernézős, de azt az egyszeri nézést mindenképp megéri.

8/10
  • grebber
    Én Frankrnstein

Nekem tetszett.Egy valamit sajnálok mégpedig, hogy nem arcba nyomulos 3Dre csinálták meg hanem putri 3Dre ;(
  • Jakuza1
    "Van benne gyaksi bőven"

Megapathetic
  • Mike
    azért a kőpörgetés látványos volt, de szimpla pop-corn mozi, az egyszer biztos
  • Mike
    The Lego Movie

4/10

http://www.imdb.com/title/tt1490017/

Azt hittem lesz olyan jó mint a lego SW, főleg a rövid kis filmek, amiken annyit lehetett nevetni

de ez, nagy csalódás

nem értem miért kapott 8,1-et az imdb-n, nem is igazán ivcces

kb a feléig bírtam megnézni
  • Sir Quno Jedi
    300 Rise of a Nation

Ezek a lassításgyorsítások firifurák voltak benne kicsit. Amúgy viszont jó film, kicsit lassú, de kell az hozzá. Csipáztam a szereplőket, bár a főszereplő nem olyan karakteres, mint az első részben, de még őt is. Van benne gyaksi bőven, bár annyira izgalmasnak nem mondanám. Szórakoztató, látványos film, sok utómunkás vérrel. :D

Xerxes eredetsztoriját talán kcisit összecsapták, főleg mikor már "isten" lett. Dehá evvan.

Persze angolul!
  • IXEMGabeo
    Az ördög kriptája (2009)
    FSZ: Cuba Gooding Jr., Ron Perlmann

szar volt, nem tetszett...ritkán mondok ilyet egy filmre
  • tigeroo
    maleficent

teljesen rendben volt. azért nyomtuk a korhatárt rendesen, a 3D felesleges még mindig, a kényelmesebb időpont miatt lett választva, de eskü inkább várok pár órát máskor a sima 2D vetítésre.

tetszett a zene, a hangulat, a képi világ. a végén viszont nem magyarázták meg hogy lett újra
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az övé a szárnya

élvezhető, sőt kellemesen csalódtam a filmben.
  • davidka003
    The Grand Budapest Hotel

Engem nem fogott meg egyáltalán. Képi világ érdekes, amúgy a sztori se nem vicces se nem érdekes. Színészek végülis jók voltak.
    Csak miattuk 4/10
    Nem tudom mi akart ez lenni.

A hűtlen LINK
    2002-es Richard Gere-es film.
    Egy férjes asszonyról szól aki beleszeret egy a férjénél 20 évvel fiatalabb emberbe. Nekem eléggé tetszett. Fordulatos is volt valamilyen szinten.

8/10

• IXEMGabeo
    tavaly a Családi üzelmek volt állítólag az etalon vígjátékok közt;) kíváncsi lennék, hogy vajon buktak-e rajta...

valószínű nem
  • Dynamic
    De rühellem ezeket a fajankó Farrellyéket. Távol áll tőlük az intelligens humor, csak az ilyen nagyon direkt, "elcsúszunk egy banánhéjon és arccal beleesünk a szarba" szintű szórakoztatáshoz értenek. Az, hogy Carreyék jól játszanak egy dolog, de sosem tudtam azonosulni a gyomorforgató poénjaikkal.
  • Blasta
    Ahhh, értem :)
  • grebber
    A gyökér amcsi nézettségből ironizáltam ,mert olyan vígjátékok buknak hatalmasat amiknek szinte minden percében sírva röhög az ember magyarán ki...zott jó.
  • Blasta
  • Rage47
    valahogy erőltetettnek érzem, az első rész természetesebben alpári/vicces
    de lehet azért van, mert az az etalon :)
  • grebber
    Frankó jó nagy bukta lesz...
  • ForzaInter
    Ahhh:D

De jó újra látni ezt a 2 idiótát.:D Újra is nézem holnap az 1 részt.