106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    igen, tartok tőle, hogy ha elsőnek nézem, én is eldobom rajta minden agysejtemet (mert buta volt a film, nagyon buta). Godzilla után, mégis jól esett. És nem tudom, hogy ez melyik film hibája/erőssége

Amúgy egyikre sem fogok emlékezni pár hónap múlva, így ha nagyon, de nagyon értékelnem kellene, akkor Godzilla 4, Pacific Rim 5, a 10-ből (és furcsa mód, mindkettő 7.1-en áll IMDB-n.)
  • DasIsFuck
    Ez a Lego Kaland tényleg fantasztikus.
  • tigeroo
    nem nem nem nem nem kellett.

nagyon rossz emlék számomra a paficic rim. hős áméríká az egész, mindenki mindenkinek a tesója, apja, nevelt lánya, szerelme.

fényfüggönyhöz hasonló beléptető van befelé, felrobbantanak ott valamit amiről azt sem tudják hogy mi (lehet csak egy gyáregységet?) és vissza is tudnak menni, minden szupi minden jó. pedig az elején tök súlyosan volt ábrázolva ahogy a világban a nagyvárosok elbuknak, erre a film többi részében semmi nem jött át. csak kaptunk egy picsogó ázsiai csajt akinek rémálmai voltak
  • Kmarha
    Pacific Rim

A Godzillában való csalódásom vett rá hogy megnézem, pedig látvány mozi nem túlzottan érdekelt sosem.

Pedig ezerszer jobb volt mint a fent említett. Egyedül talán a két tudós és a szervkereskedő szál volt az, ami nagyon kilógott a filmből. De a szörnyek szerepeltetése, látványos, izgalmas volt, és ami a legfontosabb, a film, kicsivel több mint egy harmada, az ők szerepeltetésével zajlott le.

Guillermo del Torot a Godzilla 2 rendezőjének! Pedig itt is megvolt az apa-fiú, sőt öcsi-bátyó dráma, volt benne katonai pátosz, akárcsak Edwards művében, itt mégis fogyasztható volt, és beleillett a filmbe.
  • tomsolo
    Szólj ha felpontozod így is :)
  • Riddick21
    Na, ennyit kellett volna várni a HD The Raid 2-re :)
  • Synchronous
    Akkor ezt se nézem meg.
  • Bokafix2
    Katona vagyok 2014
    (enyhén spoileres)

Remek film a S.A.S. különleges alakulatában zajló harci kiképzésről. Annyi fizikai és pszichés megterhelésnek vetik alá a jelentkezőket amennyit el lehet képzelni sőt még a teljesítőképességükön túl is igénybe veszik őket.

Remekül van felosztva a történet, az első részben (nagyjából 1 óra) a kiképzést mutatja be, ami hát valljuk be elég vad: 30 kilós pakkot háton cipelve terepen, sárban hóban, fagyban, akkor maratoni távot időre teljesíteni, az összes fegyvert megismerni és használni + közelharc ejtőernyős kiképzés meg minden ami szem szájnak ingere.

De ami durva volt az az hogy kiküldték a jelentkezőket terepre semmi nélkül majd amikor elfogták őket taktikai kihallgatás következett, azaz információt akartak kicsikarni tőlük vagy egy papírt aláíratni, mindezt kínzások verés, és lelki nyomás közepette... aki megtört az ki van rúgva, nincs helye tovább a SAS-ban.

Értelemszerűen ennél a próbánál buktak ki legtöbben. De az akció része is jó volt, persze senki ne várjon Sólyom végveszélyben szintű akciót, itt minden mentes a hollywoodi sallangoktól, minden úgy van eljátszva mint ahogy az a való életben történne.

De ennek ellenére izgalmas volt, így legalább megértjük miért nyúzzák őket annyira a kiképzésen és miért kell mindent megtanulniuk. Tetszett pl. ahogy a 160 centis őrmester lenyomta a 2 méteres terroristát, pedig egyértelmű hátrányból indult. Ebből is látszik hogy az ellenfél mennyire nem tudta kihasználni a súly- és magasságbeli fölényét, ha az őrmester is akkora lett volna mint az a terrorista két ütéssel levitte volna.

Egy szó mint száz, kemény film volt kemény történettel, amely nagyon reálisan körvonalazza a harcművészet ezen ágát.

7/10
  • Prof William
    A Műkincsvadászok tökéletes példája annak, hogy ha összeszedünk egy halom jó színészt abból még egyáltalán nem lesz jó film. Van az a dolog amit rendezésnek hívnak , amit manapság egyre jobban elfeledni látszanak...
  • stargatelost
    Hát ez jó kis fail lett :D törölje valaki légyszi :D
  • stargatelost
    Attól, hogy Tommen gyerek, még ő a király. Cersei meg a régenskirálynő, semmi nem változott, sőt, Cersei így még szabadabb kezet is kapott, hogy Tywin nem mondja meg neki, mint csináljon.
  • Jim Morrison
    én csak két jelenetet láttam belőle, mikor a náci házában voltak és felpattantak a gyerekek, meg mikor 2 faszi megállt egy rét szélén (frontvonalon). Az jó volt ^^
  • Dynamic
    Nem láttam embert, aki dicsérte volna ezt a filmet. Én hülye, meg még fizettem is érte.
  • Jakuza1
    De legalabb ismet csinaltak egy filmet, ahol mindenkit hulyenek neztek es elmeseltek, hogy a mukincseket az USA csak a vilag szamara akarta megmenteni es a nemzet jovoje a mukincsek epsegetol fugg.
    Azert lefogadom, hogy sok agyhalott fogja ezt a fost megkajalni.
  • tomsolo
    Az tényleg egy nagyon fos film... olyan szereplő gárdával, hogy csak na.
  • extra sensory
    Az elnémultak 2014

Egyre gányabb az idei horror felhozatal, ez is mi volt? Nem tudtam kivenni ebből a filmből semmit, csapnivaló rendezés, csapnivaló sztori, borzasztó színészek.

A Patrick és az Ördög ivadéka után reméltem hogy ez a film jobb lesz de még az előbb említetteket is alulmúlta.

Még a Djinn-ben bizakodok hogy megugorja a lécet de egyre halványabban hiszem hogy ez menni fog neki.

Visszatérve a szóban forgó filmre: nem tudom mennyire jó ötlet az ha a horrorokat tudományos kísérlet köré építik, ahelyett hogy csinálnának egy jó ijesztgetős mozit. A Banshee Chapter és a Patrick is ezt az elgondolást erősíti, azoknál sem lehetett érteni mi zajlik, annyira blőd és zavaros volt az egész kísérletezgetés a paranormális dolgokkal.

Az elnémultak csak ráerősít erre, és azon kívül hogy semmi érdemleges nem történik a film alatt, még az a gondolat is kavarog benned hogy tényleg ennyire szar a fogatókönyv vagy csak te nem érted mi történik.

Nem beszélve arról hogy pofátlan nyúlások vannak benne az Ördögűzőből de itt olyan bénán vitelezik ki hogy botütésért kiált.

2/10
  • Tyler1
    Műkincsvadászok

Igazából a történet nagyon jó alapanyag lett volna egy Ocean's beütésű Kelly hősei vh-s kalandfilmhez, de sajnos pocsék végtermék született belőle. A forgatókönyvet és a rendezést is Clooney jegyezte, itt el is hasalt a dolog. A film 80%-a vontatott, unalmas üresjárat, amit néha megszakít valami történethez kapcsolódó jelenet. Próbálna a karakterekre koncentrálni, de annyira nincsenek kidolgozva, hogy csak vannak valahol a filmben. Látszik, hogy semmit nem tud magával kezdeni Damon, Blanchett, Murray, Goodman, de még Clooney sem. A drámai részek szörnyűek, hiába hal meg benne valaki, teljesen súlytalanul van kezelve, a humoros jelenetek még erőtlenebbek. A világháborús miliőt viszont szépen megcsinálták, ez az egyetlen pozitívum amit felhozhatok.
    Ne nézze meg senki, mert nem ér annyit, amire 2 órát érdemes elpazarolni az életből.
  • tigeroo
    a lego főhőst is will ferrel játsza
  • tomsolo
    Ferell filmeknél a Land of the Lost-on betegre röhögtem magam.
  • Mentol
    Akkor nem csak övével... (asszem, magával Ferrellel van gondom)
    21JumpStr - ha jól emléxem, egy percig sem röhögtem az egész film alatt
    Anchorman - jó lett volna, de nem kiemelkedő (meg kicsit azért nem árt, ha tapasztalat is van az adott korról)
  • Blasta
    Nem az egesz, de elhanyagolhato mertekben alkalmaztak csak a stop motion-t.
    Link
  • tomsolo
    Olyan kéne, hogy Lego amit valódi színészek jatszanak beöltözve...
  • genndy
    De az EGÉSZ CGI? Nem voltak élő részek is (mármint LEGO-s élő részek, a valódi színészes az nyilván az).
  • Blasta
    "hiszem minden elemekből van, még a fröcskölő víz is"

Nem hinnem, hogy nehezebb volt CGI lego elemekbol animacios filmet csinalni mint nem-lego elemekbol csinaltak volna a CGI-t
  • grebber
    Terminál (Anno kimaradt)

Nagyon jó volt végig átéreztem Tom Hanks nyomorát.:)
  • Mike
    ez tényleg jó film, nekem is tetszett
  • Mike
    most hogy megnéztem még egyszer már nem volt olyan rossz, mert már nem ért csalódás

olyan ez mint a Gladiátor, egész jó film, de elsőre nagy csalódás volt

szal egész jó a Lego film, bár a rövid SW filmecskéik, pl. amikor Han Solo kisgyerek az messze lemossa ezt

ám így is le a kalappal a készítők előtt, hiszem minden elemekből van, még a fröcskölő víz is
  • Riddick21
    Nagyjából a következő 2 hétben jön már a HD valamikor, úgyhogy azt a kicsit kibírom.
  • tomsolo
    Van egy viszonylag jobb minőségű kamerás stuff már fenn - jó pár giga - csak bele akartam nézni, aztán végignéztem bár 2 és fél órás. :o
  • Riddick21
    Még csak ketten kérdeztük meg itt tőled, hogy hol és hogyan nézted a Raid 2-t... várunk még valakit, vagy sikerül kibökni? :) Moziban nem volt itthon, a HD verzió elvileg még nincs kint (a napokban jön), úgyhogy gondolom kamerás fos, csak erősítsd meg, aztán békén hagylak, de nem szeretnék lemaradni semmiről, nagyon várom már.
  • tomsolo
    Anchorman sajna nem egy nagy vmi. Vannak nála jobb Ferell filmek is.

• Riddick21
    Nem gyanús, hogy a szellemi szinteddel van a baj? :) Még egy ilyen komment után sem? :D
    Itthon buknak az olyan kurva jó vígjátékok is, mint a 21 Jump Street vagy az Anchorman, mert a közönség sajnos nem nagyon lát tovább a fingós-szarós poénoknál, ugyanis a szar tirpák agyuk a Másnaposokon és az Irigy hónaljmirigyen szocializálódott, úgyhogy erősen korlátolt sajnos.
  • ZilogR
    csak a bevállalós kurvás poén tetszett, aki odaszart a padlóra
    kb onnantól még 5 percig néztem
    ritka szar film
  • Bachstein
    Honnan szedted a movie-t?
  • Riddick21
    Hol nézted? :O
  • tomsolo
    The Raid2

Messze nem lett olyan jó és epikus mint az első rész, pedig van benne gyakás rendesen. Rengeteg a tömegbunyó - ez olyan negyedikre már idegesített - a sztori meghát... elég "érdekes" bár nem annyira szar mint az Ong Bak folytatások vagy mint Protector 2. Szóval jó hosszú, véres aki szereti verekedős moviekat megnézheti egynek elmegy. (A kalapácsos csajszi killer volt...).

6/10 jó indulattal.
  • vérpocok
    Úgy értem hamar kifullad a karakter, nem az hogy addig annyira vicces, hanem pl. nekem negyedóra-húsz perc után semmi újat nem tudott nyújtani, hamar kiismerhető. Egyébként embere válogatja kit meddig köt le... van akit már az elejétől fogva idegesít. Én próbáltam adni neki egy kis időt hátha beindul a film, de 20 percnél tovább nem tudta fenntartani az érdeklődésem... se a medve, se a történet.
  • Jim Morrison
    Első 20 percben vicces volt?:o
  • vérpocok
    Mert a mai züllött társadalom tükörképére próbálták Ted-et megalkotni, csak az eredmény eléggé nevetségesre sikerült. Egy erkölcsileg defektes mackó aki iszik, kurvázik, rondán beszél, féktelen hepajokon vesz részt és úgy natúrban sz*rik a világra.

Mint egy anti-TV maci. A gond csak az volt hogy az egész film Ted-nek erre a félresiklott személyiségére épült és minden poént eköré az erőltetett viselkedéskultúra köré próbáltak felvázolni. Ez nem működött. Hamar ki lehet ugyanis ismerni a karaktert és a 20-dik perctől már egyáltalán nem vicces. Máshogy kellett volna megfogni ezt az egész sztorit.
  • Knabb
    Nembírtam végignézni.