[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az elnémultak 2014
Egyre gányabb az idei horror felhozatal, ez is mi volt? Nem tudtam kivenni ebből a filmből semmit, csapnivaló rendezés, csapnivaló sztori, borzasztó színészek.
A Patrick és az Ördög ivadéka után reméltem hogy ez a film jobb lesz de még az előbb említetteket is alulmúlta.
Még a Djinn-ben bizakodok hogy megugorja a lécet de egyre halványabban hiszem hogy ez menni fog neki.
Visszatérve a szóban forgó filmre: nem tudom mennyire jó ötlet az ha a horrorokat tudományos kísérlet köré építik, ahelyett hogy csinálnának egy jó ijesztgetős mozit. A Banshee Chapter és a Patrick is ezt az elgondolást erősíti, azoknál sem lehetett érteni mi zajlik, annyira blőd és zavaros volt az egész kísérletezgetés a paranormális dolgokkal.
Az elnémultak csak ráerősít erre, és azon kívül hogy semmi érdemleges nem történik a film alatt, még az a gondolat is kavarog benned hogy tényleg ennyire szar a fogatókönyv vagy csak te nem érted mi történik.
Nem beszélve arról hogy pofátlan nyúlások vannak benne az Ördögűzőből de itt olyan bénán vitelezik ki hogy botütésért kiált.
2/10