106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Torrente 1 -
eragon
és nem kellett volna tényleg ilyen pufók-szőrcsimbók-zümmögő sárkányokat belerakni. attól még lehetett volna kiddie -
mert ezek "jó sárkányok"
az egyben a nagy sárkány azért elég murva volt -
Hogy bírtad megnézni agyfasz nélkül? Én a gyereksereg miatt tuti nem moziban nézem majd. -
Under the skin – 4/10
---------------------------------
1 pont Scarlett csupasz testeert a film elso feleben
1 pont Scarlett csupasz testeert a film felenel
1 pont Scarlett csupasz testeert a film vegen
1 pont a hangulatteremto zenei alafestesre
Mas egyszeruen nem erdemel egy fel pontot sem ebben a fosban. Es akkor a 4 ponttal meg joindulatu is voltam -
//Örülök, hogy valaki más is szóvá teszi a sárkányok kinézetét. Az első - a másodikat nem is tervezem már! - megnézése során is rohadt mód zavart a sárkánya (csupaszáj) és a többi kinézete... az emberek elnagyoltsága nem érdekelt. -
how to train your dragon 2
nem volt rossz, azért nyomtuk a korhatárt rendesen a gyerekek között.
de jó volt látni a régi arcokat "felnőve" a vásznon:) egynek elment. de még mindig nem értem a sárkányok miért lettek ilyen pöffeteg-kutya-cica-bogár-keselyű-elefántagyarú valamik, szóval sárkány sárkáy hagyományos értelemben nem is nagyon volt -
Another Earth
Másodszorra is elképesztően tetszik. Imádom a zenéjét, a hangulatát, a képi világát, és a csaj se utolsó
-
El Protector #83532 Pompeii - 2014
WTF???
Emily Browningot bírom, ezért 2/10 -
Christina Hendricks kellene játszani a karaktert.:D -
Itt tudtommal senki sem szokta számon kérni a másiktól hogy miért az a véleményed hanem elfogadja és továbblépnek, vagy kap egy kis oltást.:) -
akkor priviben de fejtsd már ki nekem légyszi miért hülyeség. de mielőtt félreértenél, én elfogadom, hogy neeked nem tetszik stb, csak nem értem. -
Jóvan hagyjuk mindegy mit írok úgyis visszavágsz valami hülyeséggel, ez amúgy is filmes topik nem képregényes, majd ha kijön a film akkor lehet elemezgetni hogy mi lett jó vagy szar ennyi.
-
KickAss 1-nél nekem csak az elgondolás tetszett.
De a megvalósítás valami borzalmas volt (lúzer srác, aki tanórán veri ki a tanárnőre, síkhülye mindenhez és segíteni akar az embereken, mert tetszenek neki a képregénybeli szuperhősök), a második rész pedig az első rész jó koncepcióját is sárba tiporta.
Én másabb sztorit hoztam volna ki belőle - eleve nem lúzer tinivel. Amúgy ez honnét jön, hogy minden lúzer tini és egész nap a farkát veri? Mert sajnos nem ez az első film, ahol ez megmutatkozik. A koncepció jó, de a megvalósítás nem. -
Hathaway-t én sem csípem annyira, talán az idétlen szerepei miatt (Neveletlen hercegnő stb.), de a Dark Knight Rises filmben egész elfogadható volt, bár én másabb ruhát adtam volna rá.
-
az hogy az arca más? :D ennyi erővel akkor Clooney vagy Bale sem lehetett volna Batman....
Nem fogom megérteni hogy miért nem képesek elfogadni a változásokat a képregényesek, mikor folyton változik minden benne :D -
Igen tudom félisten, hidd el tuti vannak fanok főleg amcsiban akiknek ugyan úgy nem tetszenek ezek az újítások nem csak nekem. -
de Wonder Womannek nem a testi erejéből jön az hogy kurva erős. :D Izmosak igen. De most nem a többiről beszélek.
Az arc meg valószínű csak neked probléma, mert soha senkit nem láttam még panaszkodni miatta :D -
Nekem ne próbáld ezt is megmagyarázni mert elég régóta olvasok képregényeket kb. 20éve, hogy nem edzett egy szuperhős vagy hősnő igen is izmosak mivel állandóan harcolnak meg edzik magukat olvass utána.
Igen is mindegyiknek van egy jellegzetes arcvonása hála a tehetséges művészéknek, az utóbbi Superman filmben elég jól eltalálták azzal a csávóval. -
...és ha már mindenképp szuperhősös filmekről van szó, muszáj megemlíteni a
Kick-Ass-t, ami nálam 10/10, az 1. -
egy képregény karakternél az arc teljesen mindegy. Tény, kicsit vézna lesz, bár azért edz valamit Gadot a szerephez, de WW-nek nem is kell maszkulinnak lennie. Nem azért erős, mert nagy a testi ereje...
-
Annak a csajnak (Gal Gadot) köze nincs se arcban se testfelépítésben WW-hez, ez csak egy fotó manipuláció de legalább így néz ki eredetileg.
Jó tudom legyen színészi tehetsége a rendező máshogy gondolta blablabla.
-
Michelle Pfeiffer volt a legjobb macskanő... kár hogy már öreg. -
az egyik túl kevés, a másik túl sok :D ha csak az after creditsben szerepelne, akkor nem jelentették volna be ilyen nagyon. a másik meg túl sok. valahol a kettő közt szerintem. megjelenik, kérdőre vonja Supsot és elmegy. Vagy hasonló :DD
A Hathaway féle Catwomantől nekem felállt...a szőr a hátamon. Eleve nem bírom azt a nőt, és az amúgy is málé filmet még le is húzta.... -
Kár, hogy a karaktere nem volt kidolgozva. Alig lehetett tudni valamit róla... Szőrszálhasogatás, de az nem bőrszerkó volt, hanem csak valami feszülős - testhez tapadós szexi ruci, ami manapság divat. -
Gondolom, mint Catwoman a Sötét Lovagban, szerintem ember nem volt aki arra figyelt, mint beszél Hathaway, mikor egy bőrszerkóban guggol, vagy ül a motoron premier plánban :) -
Annyi mint Tony Stark-nak a Hihetetlen Hulk-ban :D -
Azért WW nem csak erről szól :D De persze kérdés hogy milyen szerepe lesz a filmben, hisz ez messze nem róla szól... -
És a Taft még mindig tart! -
Annak se lesz túl bonyolítva a karaktere :D
-
Attól nem lesz epic, hogy ott is lassítás van benne, ahol nem kéne.... A Gyűrűk ura sem ettől lett jó. -
10/4? Akkor eléggé felértékelted a filmet! Akkor ez mégsem olyan rossz, mint írtad! Ez egy epic mestermű. 
Bár ma már mindenre ráhúzzák, hogy EPIC, pedig az igazán epic a Star Wars a hangalámondásos szinkronnal! -
én Aquamanra jobban rá vagyok hypeolva. Remélem tényleg benne lesz... -
Nyamm-nyamm. Mozgásban úgyis censored lesz, de fincsi :) -
ha minden igaz, akkor valami ilyesmi szoknyás WW várható.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
én meg azokat a filmeket szeretem, amiket élvezek. o_O -
Gal Gadot - Gal Gadot (Hebrew: גל גדות; born April 30, 1985) is an Israeli actress and fashion model. -
Helyes! Így más nagyobb esélye lesz annak, hogy megnézzem - ráadásul, az izraeli néni lesz Wonder Woman. -
Így van - én is sztori-puzie vagyok, CGI-látványra magasról tudok tenni -, és talán nem sértődsz meg, ha azt írom, hogy ezek szerint egy síkon gondolkozunk film témában.