106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én néztem róla a werk filmet.Egyik autó sem volt valódi egyetlen képkockán sem:)Mindegyik kocsi nagyon profi,élethű replika volt benne,hangokat utólag keverték rá mert kisebb teljesítményű motorok voltak beléjük pakolva,bármi autót amit ott látsz egyáltalán nem eredeti:) -
A legjobb hangeffekteket szállító film volt, amit moziban láttam! A robothangok, a zenék, a háttérzajok... iszonyatosan profi ez a film ilyen téren. Amúgy alulértékelt film, bár nálam is "csak" 7|10, de csak azért, mert láttam már mindent, amiből lopott, plusz a befejezése kicsit giccsesebb lett a kelleténél.
Viszont képes komoly érzelmeket kipréselni az emberből, ami kevés sci-finek sikerül.
Jöhetne már az Edge of Tomorrow HD-ben, mert sajnos lemaradtam róla moziban :( -
Oblivion (ujra nezve - felbuzdulva a Tomorrows Edge filmen)
Ge*i jo film.
Szineszek bejonnek, Zene tetszik. Sztori jo, imadom a robotok hangjat, allatul nez ki.9/10
-
Under the Skin

-
Need for Speed (2014)
Szörnyen ostoba film. Mondanám, hogy az autók jók voltak, de az egész filmben szinte nem volt egy eredeti autóhang sem. -
Kavarás 2014
Elszórtan volt benne egy-két jó poén meg pár jó helyszín, de itt-ott hatásvadász. Sandler hozza a szokásost.
6/10 -
-
A Szépség és a Szörnyeteg (2014)
A klasszikus mese legújabb, francia feldolgozása. A formátum megmaradt mesének, nem lett a mostanában divatos hollywoodi felnőtt blődség, Disneyvel ellentétben viszont ez a film inkább könyv-hű lett, és pontosabban dolgozza fel annak eredeti történetét. A látvány szép lett, a cgi tűrhető, a főbb színészek (Léa Seydoux, Vincent Cassel) is jónak mondhatóak, viszont a karakterkidolgozás elég felszínes lett, a forgatókönyv pedig tartózkodik a komolyabb érzelmi belemerüléstől, így egy száraz, néhol már unalmas mesét kapunk.
Közepesnél kicsit jobb, de többet kilehetett volna hozni ebből. -
Jaws 1975
Spielberg is tudja hol szeret a cápa, és ezt be is bizonyítja: deréktájon. Nem tudom ki hogy van vele, én majdnem minden nyáron megnézem a klasszikus első részt, ezzel is elnyomva magamban a késztetést hogy a Balatonnál távolabbi vizekre evezzek pocsolni.
A film lassan adagolja a feszültséget, John Williams zenéje remekül passzol és még a szereplőkre sem lehet panasz. A tipikus "anyagi érdekek szemben a közösség védelmével" kontrasztján halad a történet, ami egyébként a fő konfliktus eredője is, mert ha az első cápareggeli után lezárták volna a partszakaszt főhősünk kérésére akkor a kis Carcharias Carcharodon nem csinált volna Burger Kinget Amity Islandból.
A cápa is tök élethű volt, sehol semmi cgi, vagy trükkös gépi effekt mégis megállja a helyét a díszlet. De legfőképp a Scheider-Dreyfuss-Shaw trió volt a film legjobb része mikor kihajóztak hogy levadásszák a dögöt. Ami tetszett benne hogy alaposan ki van dolgozva ez a rész is, nem sűrítették bele 5 percbe mint a többi ilyen filmnél. Elég hosszú idő alatt csinálják ki ahhoz hogy bele tudja magát élni a néző.
De porcos barátunk nem adja olyan könnyen a bőrét, mert azért Quint bácsinak még bemos egyet mielőtt kinyiffan (bocs a spoilerért). Mindent összevetve jogos az a 3 Oscar, sőt még többet is elbírt volna, de nekem pl. annyira nem meghatározó milyen díjat kapott egy film, ha bele tudom élni magam illetve leköti a figyelmemet.
8/10 -
IXEMGabeo #83731 :DDD helyes -
Lovagoljon rajta a Hétszűnyű Kapanyányimonyók, az...
Én a nőket szeretem. -
IXEMGabeo #83729 Évek óta mindenki Tirexin lovagol...nem unjátok még? -
A tirexi topik miatt készült, és nem tiri védelmére :) -
Szerintem Tirexi miatt. Ő egy kibaszott hód. -
Az az SG.hu - Mert irigy vagy! vidi milyen apropóból született? Az sg-s trollok végett csináltad? Csak érdeklődésképp kérdezem. -
Szerintem csak egyszerű tény nem kamu.
De hagyjuk a nézettséget.
-
Képes voltál másfél milliószor megnézni a saját videód?
-
nem kell ilyen trailer és hasonló szinten trükközni vele, de a jól megválasztott cím több megtekintéshez vezethet. A legnézettebb videóm ennek köszönhetik hogy sokan látták. meg egy kis reklám, de azt jó helyen :D
(amúgy meg nem kell itt felvágni, hogy hányan néztek meg, úgyis tudjuk, hogy kamu :D) -
Íme a link:
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2010. május 28 óta van Youtube fiókom.
Zene (saját, remix, mix), játékhonosítás.
Feliratkozottak száma: 418 fő
Összes nézettség: 333245
Úgy látszik, rossz a PR-om. -
Én két év alatt értem el az 1.5 milliós nézettséget de nem is trükköztem soha a címekkel.
-
a youtubeon a cím a minden. Az official, a trailer és hasonló szavak ezerrel több nézőt is jelenthetnek...:D -
Nem is vitatom, de az ő klipjeit szokták az ilyen fake címek alá beszúrni. -
Rick Astley örök :)
//Ráadásul, én mindig is bírtam a slágereit. -
Az csak hagyján hogy a felbontással csalnak, sokszor már a film címében is kamuznak, kiírják hogy Bosszúállók 2 official trailer vagy Hobbit 3 trailer és csak összevágott fanmade videó az egész, ha pedig viccesebb kedvében van, ezt a klipet nyomja be. -
"Ellenben, ha csak azt akartad tudatni"....
Nem erről szólt a dolog.
Csak nagyon utálom amikor kiemelik a videó leírásánál ( a Videó címénél a feltöltők) hogy HD, 1080p stb.. és közben meg egyértelműen látszik adott felvételen hogy az egy gyenge minőségű feltöltés az ígérthez képest.
Gondolom mindenki az adott lehetőségeihez képest a legjobb minőségben szeretne nézni valamit.
Márpedig ez a videó minden csak nem az ígért felbontású.
Ez viszont nem LasDen hibája hanem azé aki odabiggyesztette az 1080p-t a cím mögé. -
bcrics #83714 Énis ezekről tudtam amiket első körben érdemes megnézni.
Úgy látom nagyon nem bővült a kínálat:) -
"Utóbbi idők" - végül is csak 7 éves film... 
De tényleg rohadt jó, én is csak WTF-eztem végig. -
Az őslakó (2007)
Egy tanárember tíz év után otthagyja az állását és az otthonát, és összehívja a kollégáit hogy magyarázatot adjon rá miért kell elmennie. Aztán elmondja és leteszed a hajad. Utóbbi idők egyik legjobb kamaradrámája szerintem, és bár csak egy szobában zajló beszélgetés az egész, de jobban lekötött mint a Rambo összes része.
9/10 -
Több film is készült hasonló témában, ha ez tetszett ajánlom figyelmedbe a Greyfriars Bobby-t is. -
De, de szaggat, nekem, neked meg nem (örülök:), akinek válaszoltál szintén nem szaggat (ő is biztos örül, hogy megerősítetted ez irányú tapasztalatában), viszont akinek ő válaszolt, annak "szaggat mint a kurvaisten", és akinek ő válaszolt, valószinűleg megint nem szaggat, mert ő nem panaszkodott...
így megy ez:)
Ellenben, ha csak azt akartad tudatni a nagyérdeművel, hogy neked még jobb minőségben sem szaggatna, sőt még a telcsiden is prímán megy, akko sry, nem szóltam:) -
Edge of Tomorrow. Nemcsak látványra király, de még a sztorija is jó! -
Pl : Avatar, Gravity, Hobbit 1-2, Prometheus, The Adventures Of Tintin, Life of Pi
S ha érdekel más 3D élmény is akkor pl közelező a Micro Monsters 3D With Sir David Attenborough és társai -
olyan nincs
imax-ben jól működött a gravity, de inkább frusztráló és fárasztó a 3D mintsem hogy igazán működne -
bcrics #83706 Halinyalifagyyi.
Legjobb 3D Hatást keltő filmek?
nem a gagyi konverziókra gondolok, hanem ahol él a 3D.
Repkedő tárgyak, van mélység távolság és sok sok f*szság ami elől kapkodod a fejed.
-
Pompei
Nem is volt rossz. Snow kicsit nyálas ehhez, de a többiek határozottan jópofák voltak. Nem is volt uncsi, ámbár a sztori semmi és a csavarok sem csavarok. :D 1x meg lehet nézni, láványos is. Amolyan gladiátor utánérzés. -
tartarus #83704 Sziasztok!
Nem nagyon szoktam írni, de olyan filmet láttam, ami nagyon nagy hatással volt rám.
Ez a film a Hacsi - a leghűségesebb barát. Komolyan mondom ennél meghatóbb történetet nem ismerek, pedig "csak" egy kutyáról szól.
Itt van egy kis leírás róla, meg meg is lehet nézni: Hacsiko. -
Kár hogy semmi köze az ígért 1080p-hez.
Amúgy egyáltalán nem szaggat. -
hiper KOCKA #83702 A felejtés bére 2003
Összességében remek thrillert kapunk némi akcióval vegyítve Ben Affleck-től, aki elég jól nyomja ebben a filmben, igazi csavaros gondolkodós film, ami lassan adagolja az információt és a nézőben a főszereplővel egyszerre kristályosodnak ki a történések, vagyis mikor Affleck emlékeit 3 évre visszamenőleg kitörlik, (a munka amit elvállalt ezt kívánta meg, és ő beleegyezett a törlésbe) így ő sem tud többet mint mi, és fokról fokra kell neki kideríteni hogy mit is csinált ő azalatt a 3 év alatt.
Bírtam a sztorit tényleg, egy percre sem vált unalmassá, és eszembe se jutott kiugrani a konyhába vagy a hűtőhöz egy kis csemegéért, pedig ezt gyakran meg szoktam cselekedni, de ez annyira ott tartott a tv előtt és megállítani sem akartam a lejátszást. Afflecket nem sok filmben bírom de itt nagyon jól tolta.
8/10 -
Mirk #83701 igen