106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • The Protector
    Én néztem róla a werk filmet.Egyik autó sem volt valódi egyetlen képkockán sem:)Mindegyik kocsi nagyon profi,élethű replika volt benne,hangokat utólag keverték rá mert kisebb teljesítményű motorok voltak beléjük pakolva,bármi autót amit ott látsz egyáltalán nem eredeti:)
  • Riddick21
    A legjobb hangeffekteket szállító film volt, amit moziban láttam! A robothangok, a zenék, a háttérzajok... iszonyatosan profi ez a film ilyen téren. Amúgy alulértékelt film, bár nálam is "csak" 7|10, de csak azért, mert láttam már mindent, amiből lopott, plusz a befejezése kicsit giccsesebb lett a kelleténél.
    Viszont képes komoly érzelmeket kipréselni az emberből, ami kevés sci-finek sikerül.

Jöhetne már az Edge of Tomorrow HD-ben, mert sajnos lemaradtam róla moziban :(
  • CSOCSO
    Oblivion (ujra nezve - felbuzdulva a Tomorrows Edge filmen)
    Ge*i jo film.

Szineszek bejonnek, Zene tetszik. Sztori jo, imadom a robotok hangjat, allatul nez ki.9/10
  • Tikal #83737
    Under the Skin

• tomsolo
    Need for Speed (2014)

Szörnyen ostoba film. Mondanám, hogy az autók jók voltak, de az egész filmben szinte nem volt egy eredeti autóhang sem.
  • Bokafix2
    Kavarás 2014

Elszórtan volt benne egy-két jó poén meg pár jó helyszín, de itt-ott hatásvadász. Sandler hozza a szokásost.

6/10
  • Bachstein
  • Tyler1
    A Szépség és a Szörnyeteg (2014)

A klasszikus mese legújabb, francia feldolgozása. A formátum megmaradt mesének, nem lett a mostanában divatos hollywoodi felnőtt blődség, Disneyvel ellentétben viszont ez a film inkább könyv-hű lett, és pontosabban dolgozza fel annak eredeti történetét. A látvány szép lett, a cgi tűrhető, a főbb színészek (Léa Seydoux, Vincent Cassel) is jónak mondhatóak, viszont a karakterkidolgozás elég felszínes lett, a forgatókönyv pedig tartózkodik a komolyabb érzelmi belemerüléstől, így egy száraz, néhol már unalmas mesét kapunk.
    Közepesnél kicsit jobb, de többet kilehetett volna hozni ebből.
  • vérpocok
    Jaws 1975

Spielberg is tudja hol szeret a cápa, és ezt be is bizonyítja: deréktájon. Nem tudom ki hogy van vele, én majdnem minden nyáron megnézem a klasszikus első részt, ezzel is elnyomva magamban a késztetést hogy a Balatonnál távolabbi vizekre evezzek pocsolni.

A film lassan adagolja a feszültséget, John Williams zenéje remekül passzol és még a szereplőkre sem lehet panasz. A tipikus "anyagi érdekek szemben a közösség védelmével" kontrasztján halad a történet, ami egyébként a fő konfliktus eredője is, mert ha az első cápareggeli után lezárták volna a partszakaszt főhősünk kérésére akkor a kis Carcharias Carcharodon nem csinált volna Burger Kinget Amity Islandból.

A cápa is tök élethű volt, sehol semmi cgi, vagy trükkös gépi effekt mégis megállja a helyét a díszlet. De legfőképp a Scheider-Dreyfuss-Shaw trió volt a film legjobb része mikor kihajóztak hogy levadásszák a dögöt. Ami tetszett benne hogy alaposan ki van dolgozva ez a rész is, nem sűrítették bele 5 percbe mint a többi ilyen filmnél. Elég hosszú idő alatt csinálják ki ahhoz hogy bele tudja magát élni a néző.

De porcos barátunk nem adja olyan könnyen a bőrét, mert azért Quint bácsinak még bemos egyet mielőtt kinyiffan (bocs a spoilerért). Mindent összevetve jogos az a 3 Oscar, sőt még többet is elbírt volna, de nekem pl. annyira nem meghatározó milyen díjat kapott egy film, ha bele tudom élni magam illetve leköti a figyelmemet.

8/10
  • IXEMGabeo
    :DDD helyes
  • IMYke2.0.0.0
    Lovagoljon rajta a Hétszűnyű Kapanyányimonyók, az...
    Én a nőket szeretem.
  • IXEMGabeo
    Évek óta mindenki Tirexin lovagol...nem unjátok még?
  • IMYke2.0.0.0
    A tirexi topik miatt készült, és nem tiri védelmére :)
  • TBTPumpa
    Szerintem Tirexi miatt. Ő egy kibaszott hód.
  • mégvadabbdisznó
    Az az SG.hu - Mert irigy vagy! vidi milyen apropóból született? Az sg-s trollok végett csináltad? Csak érdeklődésképp kérdezem.
  • kaposi1
    Szerintem csak egyszerű tény nem kamu.
    De hagyjuk a nézettséget.
  • Synchronous
    Képes voltál másfél milliószor megnézni a saját videód?
  • LasDen #83723
    nem kell ilyen trailer és hasonló szinten trükközni vele, de a jól megválasztott cím több megtekintéshez vezethet. A legnézettebb videóm ennek köszönhetik hogy sokan látták. meg egy kis reklám, de azt jó helyen :D
    (amúgy meg nem kell itt felvágni, hogy hányan néztek meg, úgyis tudjuk, hogy kamu :D)
  • IMYke2.0.0.0
    Íme a link:
  • IMYke2.0.0.0
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2010. május 28 óta van Youtube fiókom.
    Zene (saját, remix, mix), játékhonosítás.

Feliratkozottak száma: 418 fő
    Összes nézettség: 333245

Úgy látszik, rossz a PR-om.
  • kaposi1
    Én két év alatt értem el az 1.5 milliós nézettséget de nem is trükköztem soha a címekkel.
  • LasDen #83719
    a youtubeon a cím a minden. Az official, a trailer és hasonló szavak ezerrel több nézőt is jelenthetnek...:D
  • vérpocok
    Nem is vitatom, de az ő klipjeit szokták az ilyen fake címek alá beszúrni.
  • IMYke2.0.0.0
    Rick Astley örök :)

//Ráadásul, én mindig is bírtam a slágereit.
  • vérpocok
    Az csak hagyján hogy a felbontással csalnak, sokszor már a film címében is kamuznak, kiírják hogy Bosszúállók 2 official trailer vagy Hobbit 3 trailer és csak összevágott fanmade videó az egész, ha pedig viccesebb kedvében van, ezt a klipet nyomja be.
  • kaposi1
    "Ellenben, ha csak azt akartad tudatni"....
    Nem erről szólt a dolog.
    Csak nagyon utálom amikor kiemelik a videó leírásánál ( a Videó címénél a feltöltők) hogy HD, 1080p stb.. és közben meg egyértelműen látszik adott felvételen hogy az egy gyenge minőségű feltöltés az ígérthez képest.
    Gondolom mindenki az adott lehetőségeihez képest a legjobb minőségben szeretne nézni valamit.
    Márpedig ez a videó minden csak nem az ígért felbontású.
    Ez viszont nem LasDen hibája hanem azé aki odabiggyesztette az 1080p-t a cím mögé.
  • bcrics
    Énis ezekről tudtam amiket első körben érdemes megnézni.
    Úgy látom nagyon nem bővült a kínálat:)
  • genndy
    "Utóbbi idők" - végül is csak 7 éves film...
    De tényleg rohadt jó, én is csak WTF-eztem végig.
  • mégvadabbdisznó
    Az őslakó (2007)

Egy tanárember tíz év után otthagyja az állását és az otthonát, és összehívja a kollégáit hogy magyarázatot adjon rá miért kell elmennie. Aztán elmondja és leteszed a hajad. Utóbbi idők egyik legjobb kamaradrámája szerintem, és bár csak egy szobában zajló beszélgetés az egész, de jobban lekötött mint a Rambo összes része.

9/10
  • extra sensory
    Több film is készült hasonló témában, ha ez tetszett ajánlom figyelmedbe a Greyfriars Bobby-t is.
  • eksy
    De, de szaggat, nekem, neked meg nem (örülök:), akinek válaszoltál szintén nem szaggat (ő is biztos örül, hogy megerősítetted ez irányú tapasztalatában), viszont akinek ő válaszolt, annak "szaggat mint a kurvaisten", és akinek ő válaszolt, valószinűleg megint nem szaggat, mert ő nem panaszkodott...
    így megy ez:)

Ellenben, ha csak azt akartad tudatni a nagyérdeművel, hogy neked még jobb minőségben sem szaggatna, sőt még a telcsiden is prímán megy, akko sry, nem szóltam:)
  • Kongy
    Edge of Tomorrow. Nemcsak látványra király, de még a sztorija is jó!
  • Totti5
    Pl : Avatar, Gravity, Hobbit 1-2, Prometheus, The Adventures Of Tintin, Life of Pi

S ha érdekel más 3D élmény is akkor pl közelező a Micro Monsters 3D With Sir David Attenborough és társai
  • tigeroo
    olyan nincs

imax-ben jól működött a gravity, de inkább frusztráló és fárasztó a 3D mintsem hogy igazán működne
  • bcrics
    Halinyalifagyyi.

Legjobb 3D Hatást keltő filmek?
    nem a gagyi konverziókra gondolok, hanem ahol él a 3D.
    Repkedő tárgyak, van mélység távolság és sok sok f*szság ami elől kapkodod a fejed.

• Sir Quno Jedi
    Pompei

Nem is volt rossz. Snow kicsit nyálas ehhez, de a többiek határozottan jópofák voltak. Nem is volt uncsi, ámbár a sztori semmi és a csavarok sem csavarok. :D 1x meg lehet nézni, láványos is. Amolyan gladiátor utánérzés.
  • tartarus
    Sziasztok!
    Nem nagyon szoktam írni, de olyan filmet láttam, ami nagyon nagy hatással volt rám.
    Ez a film a Hacsi - a leghűségesebb barát. Komolyan mondom ennél meghatóbb történetet nem ismerek, pedig "csak" egy kutyáról szól.
    Itt van egy kis leírás róla, meg meg is lehet nézni: Hacsiko.
  • kaposi1
    Kár hogy semmi köze az ígért 1080p-hez.
    Amúgy egyáltalán nem szaggat.
  • hiper KOCKA
    A felejtés bére 2003

Összességében remek thrillert kapunk némi akcióval vegyítve Ben Affleck-től, aki elég jól nyomja ebben a filmben, igazi csavaros gondolkodós film, ami lassan adagolja az információt és a nézőben a főszereplővel egyszerre kristályosodnak ki a történések, vagyis mikor Affleck emlékeit 3 évre visszamenőleg kitörlik, (a munka amit elvállalt ezt kívánta meg, és ő beleegyezett a törlésbe) így ő sem tud többet mint mi, és fokról fokra kell neki kideríteni hogy mit is csinált ő azalatt a 3 év alatt.

Bírtam a sztorit tényleg, egy percre sem vált unalmassá, és eszembe se jutott kiugrani a konyhába vagy a hűtőhöz egy kis csemegéért, pedig ezt gyakran meg szoktam cselekedni, de ez annyira ott tartott a tv előtt és megállítani sem akartam a lejátszást. Afflecket nem sok filmben bírom de itt nagyon jól tolta.

8/10
  • Mirk
    igen