106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ForzaInter
    Úgy, hogy ott átlagemberek pontoznak akik regelve vannak az oldalra, a rottenen és a metacriticen pedig kritikusok, a két oldal értékelése sokszor eltér.. Bár az utóbbi 2 oldalon is pontozhat aki regelve van, se külön van a 2 értekelés.
  • IMYke2.0.0.0
    Ráadásul, ebből is több részt készítettek - és terveznek még.
  • mégvadabbdisznó
    Indiana Jones koppintás... abból is az olcsóbbik változat.
  • WhiteStar
    akkor az imdbn hogy lehet 7-es? :O
  • Tyler1
    Rotten 23%, metascore 39/100

Erre a filmre az ad 10 pontot(imdb szavazatok 20%-a), aki igénytelen, agyatlan, játék és/vagy autóbuzi. Mint játékfeldolgozás, mint autósfilm, mint szórakoztató termék, minden egyes jelentében megbukik.
  • IMYke2.0.0.0
    Az Appleseed-et sajnos össze-vissza szétszedték a kaotikus film-megjelentetésekkel, és a XIII-al meg is adták neki a kegyelemdöfést.
    Szinte semmi rendszer nincs az egészben.

Ha valaki a filmek és a sorozat megjelenésének idejében nézte őket, akkor most fogja a fejét. Mint én.
  • Bucser
    Appleseed Alpha egy elozmenyfilm. Azaz mi tortent mielott A Csaj meg a Cyborg Olympusba kerultek.

Mondjuk mint film egy rakas nulla. talan a cgi meg az akciojelenetek ernek valamit. a sztori lyukas mint egy jol megragott ementali.
  • IMYke2.0.0.0
    A szereplők ugyanazok.
    Az Appleseed XIII sorozat nagy filmje - tudomásom szerint.
  • tigeroo
    a titkok könyvtára

jesszusom:D de egynek elment, lightos kalandfilm szerény kivitelezésben
  • Dynamic
    Na most már tényleg kíváncsi vagyok a filmre. Az imdb-n 7.0 ponton áll, ehhez képest mindenki degradálóan nyilatkozik róla.
  • CSOCSO
    Az appleseed alpha ugyan az mint az eredeti appleseed csak cgi?
  • Tyler1
    Need for Speed

Előzetesek alapján tudtam én, hogy rossz film lesz, de hogy ennyire gagyi, értéktelen, foshalmazt csinálnak belőle, az engem is meglepett. Kb. a Padlógáz című német csúcsprodukcióval tudom egy szintre lőni, bár az legalább nem vette magát komolyan. Rém unalmas, buta, ócska forgatókönyv, üres karakterek, rettenetes színészi alakítások, rendezés, operatőri munka néhol már C kategória.
    Igazi Uwe Boll minőség, Uwe Boll nélkül. Senki ne nézze meg!
  • bcrics
  • extra sensory
    Appleseed Alpha (2014)

Nem csalódtam. Posztapokaliptikus hangulatú történet, megfelelő lezárással, kicsit lehetett volna benne több akció, de amit adott az rendben volt. Dögösen volt meganimálva a szőke csaj, ezért + 1 pont.

7/10
  • Synchronous
    tényleg ütött
  • Bachstein
    Már rég van.
  • IMYke2.0.0.0
    Normális (!) 1080-ast várok belőle, már 2 napja.
  • Bokafix2
    Appleseed Alpha 2014

Remek posztapokaliptikus animációs film badass karakterekkel, kiborgokkal, harci robotokkal, egy háború utáni világ maradványai között. Durva akciók és látvány, nem beszélve a fotorealisztikus megjelenítésről... végig jól szórakoztam rajta. Kb. olyan érzésem volt mintha a Rage nevű játék elevenedne meg a képernyőn.

Kötelező darab az animációs akciófilmek rajongóinak.

8/10

• LasDen #83762
    pontosan. az új fórumon nekem semmi para nincs smile-kal, ékezetekkel...
  • genndy
    Átállás az új motorra.
  • hiper KOCKA
    Kezd szétesni a fórum? Se szmájlik, se rendes ékezetmegjelenítés... mi van itt?
  • genndy
    Tyű, bocs. Pedig csak egy (#szomoru) volt a vége. Akkor úgy látszik már megkotlottak a szmájlik. Mindegy, szóval: :(
  • genndy
    Tud, direkt úgy csinálták meg. Élő szövet.
    Ettől függetlenül ezt nagyon kapálózásnak érzem, hogy mindenképpen benne legyen az öreg, nem lesz ennek jó vége
  • mégvadabbdisznó
    az faja lesz

csak azt nem értem egy terminátor hogy a lekvárba öregedhet meg

ha nem hal meg akkor egy idő után elhasználja az energiáját, de belső szervei nincsenek amik öregedhetnének csak egy külső skin fedi a fémvázat... az is tud öregedni?
  • Kongy
    Egyesek nem tudják mikor kell abbahagyni.
  • Tyler1
    Vajon mit? :D
    2 idősíkban játszódik majd a sztori, Svárci lesz a T-800 a jövőben (öregen).
  • mégvadabbdisznó
    ez a kép mindent visz xDD

De nem is értem mit keres ő majd egy reboot-ban... gépet játszik vagy embert?

• tigeroo
    na neki sincs vérnyomás panasza sztem:D szép erek
  • tomsolo
    Sabotage

Hát ez jó szar lett.

3/10
  • Tyler1
    Pedig a T-800 még visszatér.
  • Synchronous
    Annyit is ér... a legutóbbi filmje is szépen hasalt. Régen volt már az mikor a Kommandóban atomra kigyúrtan futott ki a vízből a partra. Ha szerepel is nem az akciófilmeket kéne erőltetnie, hanem kisebb mellékszerepeket játszania az egyéb kategóriában.
  • WhiteStar
    swarcit is szerepeltetik, pedig ő sem mai legény :)
  • The Protector
    A divide-t nem láttam,a többit igen.Én posztapokaliptikus filmekből a B kategóriát is szeretem,gondolok itt a Colony-ra többek közt.

Idén nem valami nagy a mozi felhozatal,évről évre egyre kevesebb filmet nézek.Idén eddig ha 10filmet láttam összesen,az nagyon kevés,régen sokkal több filmet néztem meg.
  • extra sensory
    Egy Gibson nélküli Mad Max tényleg kétesélyes. Ami miatt megértem hogy kihagyták az a kora... elvégre már 60 lesz.
  • Tyler1
    Tesztvetítést nem kísérte hatalmas ováció, bár javítani még tudnak a végleges előtt.

Mondjuk én a régiből is csak az elsőt láttam, meg a másodikat félig, nagy csalódást már nem tudna okozna az új sem.
  • Bokafix2
    Majd jövőre a Mad Max 4... bár ez is kétesélyes, mert el is ronthatják.
  • CSOCSO
    Edge of Tomorrow is jo film nagyon. Oblivion jobban tetszett mondjuk. Nekem nem volt bajom a klise dolgokkal pedig szinte minden filmet meglesek.
  • Bachstein
    Nem tudom, mit ölel fel nálad a "mostanában", de pl; The Divide, The Colony (nekem bejött), The Road, stb.
  • The Protector
    Szintúgy csatlakozom.Az előző év egyik legjobbja nekem az oblivion volt,most meg előre kiütött mindent az Edge of tomorrow.

Jött mostanában vmi jó poszztapokaliptikus film?
  • viizo
    pont most néztem én is vagy néhány napja itthon, kb ÖTÖDJÉRE a mozis megtekintésen kívül. Hogy mi jön be ennyire rajta, nem tudom, mivel lopott kliséhalmaz lenne az egész, de mégis olyan ügyesen és szépen összerakták, hogy egyszerűen állandóan megnézem, nagyon nagy fav.

A látvány és a hangulat mellett soundtrack is rendkívül erős, szóval: