106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Bitch Slap (2009)
//Ééééérezd az iróniát, éééérezd... :) -
Valaki valami jó filmet? -
Too Long Didn't Read.
Bár ebben az esetben a hosszú sem volt olyan hosszú :D -
"Too Long, Didn't Read" = itt: nem volt érdemes megnézni -
Mi az a TL,DR ? -
Expendables 33
TL;DR Ugyanolyan kacat, mint a Transformers sorozat.
Dög unalmas a sztori, tele van butaságokkal és a karakterek szarok. Ford szerepe teljesen érthetetlen, erre bárki megfelelt volna és nem kell foglalkozni vele. A film közepe egy hatalmas baromság. Minden azért történik, hogy a szar sztorit elhúzza vagy előre vigye. Egy kalap lószar az egész....
10/3 -
Sabotage
Jó kis film volt ez. Pláne a vége. Nem túl gyors, nem túl prögős, de jó. A trailer csalóka, abszolúte nem olyan amire az alapján számít az ember. Egész korrekt azonban. Moziba tán nem való, inkább TV-be. -
Mi viszont hálásak lehetünk, hogy nem kellett fizetnünk ezért a nézhetetlenség határát nem mindig csak súroló moslékért.
Vállalhatatlan szarkupac, jócskán alulmúlva még a 2. részt is -
kjhun #83898 A készítők, most biztos hogy "felrobbannak" az idegtől: Kiszivárgott a netre a The Expendables 3 DVD-je -
Egyetértek, egyszer nézős a film. Sztori nem túl izgi, de vannak benne jó pillanatok, amikor röhögőgörcsöt lehet kapni, ezért nem rossz a film. Nálam erős 6-os. A 2. rész sem maradhat ki. -
Ride Along
Voltak benne jó poénok, egyszer nézős film. A sztorija viszont nagyon sablon volt, és baromi unalmas... de mint mondtam azért a poénokon el lehetett szórakozni, és ahogy néztem lesz is folytatás. Remélem akkor már értelmesebb sztorit is össze tudnak majd hozni, bár egy ilyen filmnél nem az a prioritás. -
Tűz jöjj velem 1992
Durva és bizarr ahogy azt kell. Amolyan 0-dik rész, azaz rendesen be vannak mutatva a sorozat előzményei, mi hogyan történt. A cselekmény néhány hónappal az episode1 előtt kezdődik, hiszen nem Laura Palmer volt az első áldozat hanem Teresa Banks. Ennek a gyilkosságnak a körülményeit kezdi el fejtegetni a film, majd végül Laura utolsó pár napját mutatja be.
A helyszínek tökéletesek, a fenyőerdők és a hegyek nagyot dobnak az élményen, és persze sok sorozatbeli szereplőt újra láthatunk és újabbakkal is találkozhatunk. Kellőképpen meg vannak kavarva a szálak és sokfelé futnak, ahogy azt megszokhattuk a szériától.
8/10 -
Non-Stop
Izgalmas és élvezhető film. Már a legártatlanabbat is meggyanúsítottam amikor néztem.
7/10 -
Raid 2
Minden bizonnyal rossz pillanatban ültem le elé. Az angol szinkron pocsék volt (alapból nem szeretek ázsiai filmeket szinkronnal nézni, csak ezt most nem egyedül tekintettem meg), a film története sablonos (inkább maradtak volna az első rész nincs történeténél, vagy valami egyszerűbb bosszú filmnél - itt a felénél el is felejtettem hogy miért is megy a hadakozás), rettentően hosszú (2,5 !!! óra - még akkor is sok ha ténylegesen akció filmről beszélünk és nem küzdő sport bemutatóról), tele túlzásokkal és sok gagyi szaggal (ami a minőségét nézve a filmnek, meglepő).
Rövidebb idővel, kevesebb erőltetett jelenettel/"csavarral", több üldözéssel, kevesebb kungfuzással ("lődd már le, mit szerencsétlenkedsz azzal a kalapáccsal") könnyebben befogadtam volna.
Ami tetszett: rettentően látványos, meglepő és ütős kamera kezelés, és sok apró kis ötlet, ami feldobta a néhol egyhangú mozizást (pl. az elején a wc harc előtt a feszültség keltés, az autós üldözésnél a kamera mozgás, a véresebb jelenetek megvalósítása, stb).
Nem rossz film, messziről sem. Csak ahhoz képest amit nyújt, hosszú. Az első rész ezerszer jobban bejött. -
kurva lassú film, énis 2 ültőben néztem meg pár hónapja. a történetet pedig ezerszer láttuk már, a férfi: aki várt. semmi extra -
hiper KOCKA #83891 Szabotázs '14
Sírok. Svarcinak ennél sokkal jobb filmjei voltak annak idején... ez a visszatérés elég gányra sikerült. Na majd a Terminátor 5...
4/10 -
A majmok bolygója: Forradalom
Be kell valljam, az első részt nem láttam. Viszont már a film előzetese is tetszett, megfogott a hangulata és a majmok kidolgozottsága. Az előzetesen kívül csak azt hallottam, hogy az első rész nagyon jó volt, nagyon várom a másodikat, mikor jön már az új rész stb. Annyira mégsem vártam a filmet, valószínűleg azért, mert az elsőt nem láttam és nem tudtam, hogy mi áll előttem. Kaptam egy gyorstalpalót a film vetítése előtt, hogy miről szól az 1. rész, mi a lényeg röviden...
Természetesen a gyorstalpaló a 2. rész elején is megtörtént, de azért könnyebb volt úgy bemenni a moziba, mintha láttam volna az 1.részt.
A film végén vegyes érzelmekkel jöttünk ki, legalábbis bennem volt mindenféle gondolat.
Egyrészt nagyon nagyon tetszett a film, amikor elkezdődött már akkor tudtam, hogy nagyon jó filmet fogok látni, sőt ezt már korábban is tudtam, csak ekkor erősödött meg bennem, hogy tényleg élvezni fogom a filmet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Imádtam a majmokat, szerintem nagyon valóságosnak tűntek. Néhol talán az emberek tűntek műnek és valótlannak a majmok mellett. Ez fura volt, de nem bánt különösebben. Imádtam a majmok ugrálását, mozgásukat. Tetszett, hogy egy saját kis "világot", civilizációt hoztak létre a majmok maguknak és ennyire fejlett elmével rendelkeznek. Imádtam a gondolatot, hogy a majom különbözik az embertől, nem bántja a majom a majmot. Olyan érzése lehet az embernek, én legalábbis ezt éreztem, hogy a majom a jó és az ember a rossz. Az ember pusztítja az embert, a majmot is. A majmok viszont nem bántják egymást, sem az embert. Igaz ez utóbbi Caesarnak köszönhető, a majomvezérnek. Később viszont megbukik ez az elmélet, és látható, hogy egy jó vezér nélkül káosz alakul ki a majmok közt, ebben a viselkedésben felismerhetőek az emberek. Tehát a majmok nem is annyira mások, mint a film elején gondolhatjuk...
Ahogy említettem, tetszett a hangulata a filmnek, a látványvilága. Az eső, a dús erdő mind nagyon illettek a majmokhoz. A kihalt város is hihető egy ilyen filmnél, egy apokalipszis után ez érhető, de túlzásnak találom, hogy 10 év alatt elrohad minden, mindent benő a moha és a gaz, de azért azt kell mondanom, hogy illettek a film hangulatához.
Miért pont áram kell a túléléshez? Miért nem állnak tovább? Máshol lehet lenne áram stb... Ezeket a kérdéseket hiába vetem fel magamban, úgysem fogok olyan apokalipszis filmet látni, amiben az történik, ami szerintem tényleg történne hasonló helyzetben. Nem is lenne értelme egy olyan filmnek, nem lenne miért izgulnunk és féltenünk a szereplőket. Az ilyen "bakikat" félretéve, szerintem kíváló filmről van szó, ezeket el lehet nézni, nem tragikus dolgok, nem ez a film lényege. De az ipadről letörölhették volna a sarat ami 10 év alatt rákerült...
Na meg a majmok jó lassan beszéltek, kicsit zavart, hogy előre tudtam mit fog mondani, mire kimondta, de ez is elnézhető.
Összességében nagyon élveztem a filmet, imádtam mindent ami imádható és bármikor újranézném. Az első rész is tervbe van véve, ha már a 2. ennyire tetszett.
8/10 -
Nem olyan rossz film az attól, hogy neked nem jött be.
-
1,5-ös imdb-n az átlaga... sztem túlpontozták
-
7,3/10 imdb úristen -
A nagy Gatsby:
Ez a film egy akkora giccsparádé, hogy 20 perc alatt megfájdult a fejem tőle, 1 óránál adtam föl... -
Gondolom hasonlóan jó mint a Megacápa vs Órisákrokodil. Anno Retek Klub adta főműsoridőben .... :D -
El Protector #83884 Sabotage/2014
Megnéztem, kitüntetést érdemelnék :( -
Szerintem meg nagyon semmilyen lett ez a film... még az Erőnek erejével is magasan veri pedig az is harmatos. De olvastam hogy zakózott is odaát elég nagyot. -
:o -
Jurassic Shark 2012 - amikor az Asylum kapja a pontot...
A sokszor köpködött kis cégről ezen film után nyugodtan elmondhatjuk hogy mégiscsak a legigényesebben csinál szart. A Jurassic Shark nem Asylum termék és bármilyen poén ez meg is látszik rajta... ugyanis 6-szor olyan blődre sikeredett a történet is, és a megvalósítás is. Maga a cápa annyira illik a környezetébe mint Uwe Boll Cannes-ba. Mondhatnám azt is hogy már-már Birdemic szintű a látvány.
A ZS-kat. itt annyira szó szerint értendő hogy a cápa az esetek többségében úgy gyilkol, hogy a szereplő rángatózik párat, majd lemerül. Semmi harapás effekt, semmi vér... minek az... csak elsüllyed az ipse és kész. De bármilyen suttyó gif animáció is ez a hal, még így is lejátssza a statisztának is kevés színészi gárdát...
A készítők voltak olyan jók hogy mikor közeledik a cápa, ugyanazt a képsort vágják be nekünk mint az előző támadásnál így az animációért felelős csapatnak is negyedannyit kellett dolgozni, és a stúdiónak sem került többe pár üveg sörnél a "CGI".
De ezek az őskori cápák még görbíteni is tudták a teret, mert az egyik pillanatban gyilkos barátunk még a horizonton acsarog, a szereplő pedig kettőt sem csap a karjával máris ott terem és kegyesen lehúzza a mélybe, könnyítve ezzel a néző idegein hogy újabb fővel ritkult ez a fos csapat.
pontozhatatlan/10 -
bcrics #83880 Sabotage 2014
Zseniális.
8/10 -
Knabb #83879 Ignoráljátok már szerencsétlent :D -
még címezni sem tudsz rendesen :(
de ha magadnak szántad akkor bocs -
a fejed -
nálad be van nyomódva a capslock? -
NEM AZT NEM ERTI AMI BESZASORULt VALAMI VALAGBA NALAD., -
Bocs, előbbi nem neked akart menni. -
:D
-
-
S az azért lett jó mert sok pénzbű csintálták?:D -
Úristen baszki, ez az arc súlyosabb mint gondoltam, azt sem érti ami a saját fejéből érkezik, beszarás :DDDD
OK, részemről ez off, értelmi fogyatekosokkal nem vitázom, bye. -
oK EROLTETED A ULYESEGED, HOGY NEM EN MONDTAM, DE MAS MEGMAGYARAZTA. :p
sZERINTEM EZT GONDOLD AT UJRA. :p -
Bocs az offért, de megnéztem a Dawn of the Planet of the Apes-et, és szerintem kifejezetten fasza volt. Csak ennyi, folytathatjátok a másik mondatának elemezgetését, olyan kurva izgalmas és érdekfeszítő.
-
hiper KOCKA #83868 oké, részemről flame off, ha megszakadnék se lehetne veled megértetni, tényleg kár téged válaszra is méltatni... a béke és szerencse kísérjen utadon...