106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ez a videó privát. -
-
egy antikultúrális atombomba.... -
Te, én néztem az 1-2. részt, de mégis sikerült utána jó állást kapni, sőt láttam a 3.at és még mindig nem rúgtak ki. Tervezem majd a 4.et is, aztán meglátjuk mi lesz. -
hiper KOCKA #84014 megnézted? akkor valószínűleg te is butultál mert nem emlékszel hanyadik rész és a gyártás éve sem ugrik be
-
gombabácsi #84013 szennyformersz valahány
a szokásos Emberiség Ellen Elkövetett Kulturális Bűncselekmény
de végül is ha belegondolok, nem baj, hiszen egyre több buta ember lesz az ilyenek miatt, és pl munkaerőpiacon kevesebb esélyük van :) -
Ez így van :)
tigeroo: a piac igényei (kereslet - kínálat = kínálat - kereslet) befolyásolhatók. El se hinnéd, mennyire. -
írj teis hasonlót, csak azt adja amire másoknak igény van, erről szól a piac -
EX3
ezek az új nulla karakterek egyáltalán nem kelletek volna bele, cgi is elég gyenge, amúgy meg hozza a szokásost, de a második jobb volt
7/10 -
szart lehet 1 hónap alatt is írni :D -
Sajnos, valóban. :(
Tyler1: tudom, hogy egy könyv nem 1 hónap alatt készül el... ráadásul, ez ugye trilógia --- tök mindegy mikor írta, ha szar :) -
Még iskolába járt, mikor megírta. A regény nem 2014-es, csak a film. -
A csillámbuzik írójának a könyvét a kiadók eleinte visszadobták, de aztán sajna mégis ráálltak... mindig az első a jó gondolat.
-
Mentségemre, nem tudtam ki írta csak véletlen ráakadtam a filmre és megnéztem... ennyi. De így érthető, csak egy ízlésficamos picsa találhat ki ilyen baromságot. -
Egész pontosan 26 éves.
"Genres: Young Adult, Dystopian
Notable work(s): Divergent trilogy"
Lesz filmes folytatás. 100%.
Ja, és ez a hölgy is halálra fogja magát keresni, mint a terry trotterek vagy a csillámvámpírok írónője. -
Kortól és nemtől függetlenül is lehet jó könyvet írni. Csak az nehéz, míg könyvet az írni olvasni alig tudó ember is tud. (lásd jómagam) -
Kb. 20 éves amerikai csaj írta a könyvet. Logika és értelem? 
-
A Divergent egy nevetséges film minden szempontból. Percekig csak pislogtam, nem akartam elhinni hogy ezt komolyan gondolják. Fiktív történet ide vagy oda azért legyen már értelme, legyen már benne némi logika, ez olyan elvont baromság hogy fájdalmas volt nézni. -
Susarc #84000 háááát nem tudom ti mit néztetek...,de szerintem egy unalmas klisé zuhatag volt......ahogyan ábrázolták a frakciókat pedig valami elbaxottul szánalmas és siralmas és nevetséges volt egyben..... -
Divergent
Én is megnéztem, tetszett bár több helyen is eléggé lyukas a story. Én inkább az Ender's game-hez hasonlítanám mert az Éhezők viadala talán egy kicsit jobb minőségű film.
Végig azon gondolkodtam, hogy kinek lehetett ez a csaj a lánya, hogy benyomták ide mert abszolút nem neki való ez a szerep, egy olyan tini vígjátékba jobban el tudnám képzelni. Érdekes, hogy az ilyen filmekben, az erős nőket játszó színésznők fizikálisan olyanok mint egy 5 éves kisgyerek. Alapjában véve nézhető film de valószínűleg nem fogom újra megnézni.
6/10 -
Szerintem is bőven nézhető kategória, simán nézős lesz a folytatás ha lesz.
7/10 -
Divergent
Sokan szidják a filmet, de valamiért nekem mégis tetszett...nem tudom megmondani miért. Valóban nagyon hasonlít a körítés az Éhezők viadalára, kiváncsi lennék, ha fordított sorrendben adták volna le (tehát először a Divergentet látjuk a moziban, utána az ÉV-t) akkor mi lenne a nagyközönség véleménye, csakmert ilyenkor az ember akarva akaratlanul elkezdi hasonlítani hozzá a filmet.
7,5/10
Várjuk a következő részt...
u.i.:
Azért egy nagyon nagy logikai bukfenc volt a filmben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor beadták a szérumot, egyből tudták, hogy akin nem hat, az elfajzott...ha ezt tudták, akkor miért nem a teszteken próbálták ki már, ha ennyire üldözik őket...na mindegy, ez nem jött össze (vagy legalábbis nem tudom, a könyvben miként van ez tálalva. -
Én ezeken a filmeken nőttem fel,mellesleg egy hímsoviniszta geci is vagyok a tetejében így rohadtul de nem szeretek nőket ilyen szerepben látni,nem áll jól nekik ennyire egyszerű.A filmben is teljesen felesleges volt a csaj.Milyen kemény pofát vágott Sly-al a kocsiban az első bevetésénél......pffffffffff -
Ugyanazért amiért az Underworld-öt Görög Zitával, vagy a Napóleont Stohl Andrással... ezek is pár másodpercet szerepelnek az adott filmekben de szeretnének minél több magyart a moziba csábítani. -
Ketrecharcos a bige. -
Jah, azt a p#nát nem tudtam én sem hova tenni, kb szart se ért, legalább jól nézett volna ki vagy valami szuperképessége lett volna... de az a karakter egy nagy 0 volt :D -
Ex3.Kurvajó,nosztalgikus.Banderas kurvajó volt illetve Mel Gibson nagyon jó főgonosz.Mosogatógépet felesleges volt beletenni a filmbe,nem volt helye mivel egyetlen konyha nem volt a filmben illetve szendvics készítés sem volt benne.Az újoncok közül egyet sem ismerek,azt sem tudom ki a faszok voltak azok.
Kategóriáén belül és annak aminek készült a film 10/10.
A gegek is jók voltak.
-
Ezek az Expendables filmek pont a nosztalgiafaktorból táplálkoznak, meg az ismert színészgárdából. Ha ez a kettő, vagy csak az utóbbi megvan, akkor biztos a siker, mint ahogy ezt láthattunk az 1-2-nél is. -
Expendables 3:
Nem rossz film.En szemely szerint orulok hogy tinikorom hoseit lathatom ezekben a filmekben.A Commando vagy a City Cobra sem voltak a filmtortenelem klasszikusai,megis teleragasztgattam a falamat a posztereikkel.
Igy leszek idovel ezzel a sorozattal is,a nosztalgia faktor atsegit sok gyengesegen az ilyen filmeknek.Es lassuk be Stallone-n kivul senki mas nem igazan veszi a faradtsagot hogy ezek a szineszek ujra (es ujra es ujra) kepernyore keruljenek.Szoval reszemrol respect es minden ehhez hasonlot szivesen fogok megnezni ezek utan is.
7/10
Spiderman2
Hat oszinten szolva erre alig emlekszem,nem igazan hagyott bennem mely nyomokat.Talan a csaj kicsit segit az osszkepen,es a srac is sokkal szimpatikusabb es hihetobb pokmen mint az a nyuzuge balfasz Maguire.Ennek ellenere nagyon unalmasak mar ezek a szuperhiro filmek,orulnek neki ha kicsit lankadna Hollywood lelkesedese ebben az iranyban.
4/10
Non-stop
A fene gondolta volna Liam Neesonrol hogy ennyire sikeres akciohos lesz.Be kell latnom hogy a filmjei szorakoztatoak,a legtobb izgalmas es vannak benne varatlan fordulatok.Ez sem kivetel,lekotott vegig.Kozel sem hibatlan,de a jobbak kozul valo.
7/10
-
Hobbit
-
Herkules
Hátööö, nem is tudom :) Középszerű nagyon, minden tekintetben. Palvin Barbara 2 másodpercet van a filmben és akkor sem rajta van a fókusz :D Nem is zavarna, de akkor miért promózták vele a filmet :)
Sztori rém egyszerű, a karakterek nincsenek kidolgozva. A látvány nem rossz. Mozijegy árát nem érte.
4,5/10 -
The Amazing Spider-Man 2 és Expendables 3
Ha csak egy mondatban kéne összefoglalni, annyit mondanék, hogy "sokat akart a szarka".
A Spidermannél próbálták összefűzni a szálakat, hogy indokolt legyen a több főgenya és a személyes drámák ábrázolása, de ez úgy szar, ahogy van. Vagy ha mindenáron annyi mindent bele akarnak erőltetni, akkor nem kell bemutatni mondjuk Elektro eredettörténetét. Nem érdekel, lényegtelen. Ez nem működik egy kétórás filmben. Dolgozzák ki rendesen mondjuk Osborn karakterét, de ez ebben a formában egy vicc volt.
4/10
Az Ex3-nál hasonló a helyzet. Itt a szereplőket egyértelműen túlzásba vitték. A fiatalokat simán kihagyhatták volna. Értem én a koncepciót, hogy a fiatalok váltják az időseket, meg kellett a kiegyensúlyozottság, de minek hígítani huszadrangú töltelékfigurákkal? Elvették a játékidőt azoktól, akikre inkább kíváncsi lettem volna.
Ettől függetlenül nem éreztem rosszabbnak, mint az eddigieket. Nyilván harmadjára már nem olyan érdekes, mint elsőre, de hogy sokkal rosszabb lenne, mint az előzőek, az nem igaz.
5/10 -
Moby Dick 1956
Remekmű. Szuper hangulat és egyéni varázs árad belőle ami teljesen leköt és kikapcsol arra a két órára... és a szarzuhatag sem ömlik belőle mint a legtöbb mai agyon cgi-zett fércműből. Olyan rendezők vettek ihletet ebből a filmből mint Spielberg vagy Bruckheimer. Az akkori időkben gigaköltségvetésnek számító 5 millió dollár nagyon megérte a befektetést, az effektek mostani szemmel is pazarak, a színészi gárda remekül muzsikál és a hozzáadott narráció külön megér egy misét, már-már költői.
Nagyon erős a jellemábrázolás... Ahab kapitány szélsőséges fanatizmusa - ami végül önmaga és legénysége elvesztéséhez vezet - keményen átitatja a filmet. A különleges bálnát már-már isteni rangra emelő emberek vívódása is világosan észrevehető, akik nem tudják félelmükben hazatérjenek vagy Ahab eszközéül szolgáljanak a bálna elkapásához.
Ha van néhány filmes műemlék ami a fiatalabb korosztály számára kötelező, akkor ez a film köztük van.
8/10 -
Az elég gyenge dvd lehet, ami teljes képernyőn ennyire pixeles, életlen, rossz színárnyalatú, a hangról nem is beszélve. Kaptam kb. 1 hónapja egy hdcam Winter Soldier változatot, természetesen nem néztem meg, de annak több köze van a dvdriphez. -
Mirk #83984 Nagyon jó trailer szerintem. -
nem a képminőség miatt volt szenvedés a film. ami amúgy dvd szintű szerintem... -
dvdscr-nek van jelölve, valamennyire nézhető, a film sokkal több kívánni valót hagy maga után mert szvsz nem lett túl erős ez a 3-dik rész, az első sokkal jobb -
Elkezdtem az Expendables 3-mat, de ez olyan gagyi minőség, hogy 5 perc után kinyomtam. Mint egy jobb hdcam, úgyhogy én inkább majd veszek rá jegyet, sőt aki ebben végigszenvedni, az amúgy sem lett volna potenciális fizető közönség, úgyhogy talán nem is buknak vele akkorát. -
Imho túljátszotta - bár talán kicsit túl volt írva szerepe. A Banderasos ív viszont tetszett - kikről mesél állandóan. -
"Engem Mel Gibson idegesített..."
nem kedveled a festészetet?