106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tomsolo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen megöli. De ez addigra nem volt kérdés,szépen le van vezetve hogy az emberünk nem csinál segget a szájából.
  • gombabácsi
    SW Clone Wars: hát ez elég gáz... A stílus tetszik, nem azzal van bajom, hanem hogy mindenről süt a költségtakarékosság. Komolyan, egy ilyen címnél ennyire takarékoskodnak mindenen? Szégyen...
  • gombabácsi
    Nem vénnek való vidék.
    Harmadszorra néztem meg, nagyon jó film. Bár lennének még ilyen filmek.

Arra is rájöttem hogy a legprofibb fickó a főhős volt (aki megtalálja a zsét). Ugyanis ő az aki egyedül túléli a "gonosszal" való találkozást és csak egy csapat maffiózó tud végezni vele. A "gonosz" csak utána következik. :)
    Amúgy a végén a nőt is megöli a "gonosz", szerintem erre utal hogy a csizmája talpát nézegeti, nem lett-e véres.

Javier Bardem-et nem tudom miért emelik ki folyton hogy ő volt a legjobb a filmben, szerintem mindenki ugyanolyan jó volt benne.
  • tomsolo
    Mert erről szól a film? ¯\(°_o)/¯

• IMYke2.0.0.0
    Ezek szerint, nem írtam magyarul, a második mondatom első tagmondatában... sebaj.
  • Totti5
    Úgy írom ahogy esik ezen nem veszünk össze:). Nyilván nem azért írtam a Königzeget mert azt hittem hogy így kell.

Az alábbi hosszas írás pedig a Top Gear-ből van, ők így írták fel a lap time falra.
  • IMYke2.0.0.0
    Hiába szeretted volna, nem írhatod másképp, hiszen márkanév.

Vicceskedésre adhat okot, mert fonetikusan nálunk obszcén [Bugyi lakói vajon mit élhetnek át?], de akkor sem írhatod másképp.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.12. 18:53:38
  • Totti5
    Valójában így szerettem volna írni Koenigseggisseggggnignigsegigisegggg
  • IMYke2.0.0.0
    Bocs, de ez mellett nem mehetek el: Königsegg - http://www.koenigsegg.com/

Tehát, nem "Königzeg".
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.12. 18:50:06
  • Totti5
    Az is csak azóta téma hogy felkerült a film után 1-2 kép. A filmben nem látja a néző az eltérést, hacsak nem valami óriási Königzeg fanatikus.
  • Minstrel
    Mindenki azon panaszkodik, hogy replikák, de ilyenkor két lehetőségre gondolok, vagy mindenkinek van otthon egy Agera vagy csak látták neten, hogy replikák vannak benne és akkor ezen lehet pörögni. És miért lenne jobb ha igaziak lennének?

Ha már itt vagyok akkor Amerikai kapitány kap tőlem 7/10-et, nekem az első is jobban tetszett, mint ez, pedig nagyon dicsérve volt a mozibemutató idején, azt hittem majd jól leteszem a hajam én is tőle. Harcok meg a hajók stb. egész jó volt, de úgy az egész nem állt össze nekem.
  • Tyler1
    Captain America: The Winter Soldier

Kb. úgy elfelejtem egy hónap múlva, mint az első részét. Az első bő 80 perc siralmasan unalmas, a maradék némileg javít az összképen, de közepesnél az sem erősebb. El kéne már a felejteni ezt a "gonosz vagyok, ezért bármiféle szándék nélkül értelmetlen dolgokat akarok véghez vinni" történeteket, meg a mértéktelen időhúzásokat, hogy az emberek még véletlenül se cselekedjenek logikusan, mert akkor csak 1,5 óra lenne a film.
  • TBTPumpa
    Az emberiség megérett a pusztulásra.
  • Totti5
    A filmet baszki.
  • tomsolo
    Te mi a leborult szivarvéget néztél, baszki?

Se az autók se hangok még csak a közelébe nem jártak az igaziaknak - replica, kávédaráló.
  • Totti5
    Need for Speed

Kár hogy nem moziba néztem. Ami tetszett a frankó autók, amik nagyon sokat szerepeltek, frankó vágásokkal, kamerákkal ( játék feeling ), nade a HANGOK az brutálisan jók voltak. Shelby V8-at majd 1 órán át hallgatni, úgy hogy idétlen zene nem nyomta el, nagyon adta.

Story gyenge, színészek gyenge ( amennyire jó a Breaking Bad-ban annyira gyatra volt itt ), de ezek mellékesek voltak, ez az autókról szólt az akciókról a rendőr üldözés, a száguldás szép tájakon hyperautókkal. Nagy pozitívum h CGI nélkül tolták le.

Hangok és a Shelby miatt még meg fogom nézni 2odjára is : 7/10
  • Kongy
    Kratulálok, bráfó! Töpet nem jöfök.....
  • tomsolo
  • Tyler1
    Furcsa ezt nézni, hogy 1 héten belül távozott a magyar hang (Bajor Imi) és a színész is.

• IMYke2.0.0.0
    Testközelből ismerem a depressziót. Exem az volt egy ideig.

//Szerk.: Az egyetemi tanulmányok, otthoni dolgok, honvágy - nem pécsi volt, hanem az ország másik végéből jött Baranyába - stb.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.12. 12:06:51
  • RatBaG #84283
  • Synchronous
    Vagy egy másik mondás szerint: "Jobb a Hiltonban sírni mint a híd alatt."

Ez igaz, viszont depresszió esetében gyakorlatilag mindegy a körülmény vagy az anyagi helyzet. Egyformán rossz neki, akármilyen helyzetben is van.
  • kaposi1
    Inkább ezt nézd meg mint egyik utolsó alakítását.

A The Angriest Man in Brooklyn

Nagyon sajnálom nyugodjék békében.
    Óriási színész távozott sajnos.
  • Kongy
    Depressziósak lesznek, mert mindent meg tudnak venni, és már az a minden sem teszi őket boldoggá.
  • tigeroo
    ez igen, még egy halálhírnél is fel tudjátok hozni a pénzt...

• tomsolo
    The Double

Kb. Enemy és a Brazil film keveréke. Ez a téma elég szépen le van rágva, ráadásul csupa metaforából kevés film áll meg a saját lábán(az Enemy is elég szar ezért). Itt is van egy íve, feedbackje a sztorinak de ez kevés mert maga a történet vérszegény. Aki eddig nem szerette Jesse Eisenberget az nem fogja megszeretni itt sem.

5/10

Locke (2013)

Na kérem, ez bizony egy állati jó film. Tom Hardy(már most életműdíjat neki) monodrámája - kb. végig a kocsiban ül és telefonál - olyan szinten odaver, hogy csak úgy zörög. A Her éppen hogy maga alá nem fosó férfiszereplőjéhez képest ez egy igazi férfi karakter, valószerű, reális problémákkal és hozzáállással.

Ritkán adok 10/10-et, de most megtettem.
  • IMYke2.0.0.0
    Inkább "sírnék" egy Porsche 997 volánja mögött, mint az egyetlen bicajomon, hóban, szélben, esőben...
  • ForzaInter
    még hogy a pénz boldogít.. bár nem rossz ha van:D

nyugodjék békében:(
  • TBTPumpa
    Ehh... Nagyon bírtam az öreget, rengeteg fantasztikus alakítása és filmje van/volt. De nem gondoltam volna, hogy így fog véget vetni a karrierjének/életének.

De persze nem látunk be a "kulisszák mögé". Mindenesetre nagyon sajnálom. Nyugodjék békében.
    Az Éjszaka a múzeumban 3 című filmben még látható lesz, de remélem, hogy nem az az utolsó alakítása, mert az a film nem annyira méltó hozzá, és nem a filmben nyújtott alakítása miatt.
  • Sir Quno Jedi
    Én sosenem értettem a sztárokat. A bőrük alatt is píz van, mégis depressziósak és öngyik lesznek. Fura. Evvan. Nekünk nincs időnk ilyesmire...
  • tigeroo
    a könnyű gond beszél, a súlyos néma...

alkohol + depresszió sajnos.
    nyugodjon békében
  • mégvadabbdisznó
    Azt írják öngyilkos lett... pedig nem tűnt depressziósnak.
  • zaki
    Alig hiszem el, nyugodjon bekeben, nagyon birtam a palit... :(
  • tomsolo
    Az utsó filmje khmm....
  • tomsolo
  • Tyler1
    Elhunyt Robin Williams, 63 éves volt.

• tomsolo
    Jó az, mondom. Az első is elég beteg volt, itt megpróbálták kimaxolni - sikerrel. A végső fáklyába borulós jelenet hálivúdi szemmel is csodás volt.
  • Kongy
    Először nekem is ő jutott eszembe :D

Amúgy Jennifer Lawrence-nek nagyon megy ez a "nagypofájú, alkoholista, problémás nő" alakítás... :) Éhezők viadalában nem olyan egyedül, azok közül a filmek közül, amiket tőle láttam. Ott meglepően higgadt is tud lenni :D
  • Sir Quno Jedi

Azért mert a rendőrség és az állam védte a kartellt. Élet és halál urai ott, gyakorlatilag bármit megtehetnek. Kellett a pénz, hogy negvesztegesse a főrendőrt, aki csak azért adta ki a nevet, mert tudta, hogy egy hadsereggel sem érne semmit. Nos ő nem is szándékozta túlélni a dolgot eleve... :D

Az ő "állama" viszont nem mentette ki a családját és nem is mentek elkapni az elkövetőket, pedig ő aktív parancsokuk volt állományban. Ennyi. Megoldotta azt, ami a bürokratáknak nem ment (nem is nagyon törték magukat).
  • dzsagon
    Martin Lawrence szerintem is jól nyomja.