106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bachstein
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én csak azt nem értem, hogy ezzel konkrétan megágyaztak a karakternek, vagy csak poénból bedobták a Marvel univerzum legszarabb, leggázabb karakterét?
  • Kongy
    Miért ennyi erővel
    az az asztronauta kutya? :D A gyűtjőnek voltak fura dolgai, a kacsa az egyik a sok közül
  • LasDen #84342

"The greatest example of wasted potential in the known galaxy."
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.14. 22:26:03
  • LasDen #84341
    Én inkább Avengers stuffra gondoltam. Mégha nem is kötődik MÉG annyira ahhoz. Én szerintem az Avengers 3-ra jön Thanos a gauntlettel és addigra Peter is hazakeveredik a csapattal...:D
  • Bachstein
    Tényleg, a vége jelenet!

Mi az istenbaszása volt az a kacsa???
  • Kongy
    Jaja, nálunk is ez volt, sokan mondták, hogy 'erre vártunk ennyit basszus', pedig nem volt olyan rossz az a végső jelenet.. :) Csak sokan arra számítottak, hogy majd elkezdi felvezetni a 2. részt. :) Mondjuk azt nem kell felvezetni, mert mindenki tudja, hogy a fő-fő genya még él
  • LasDen #84338
    A legjobb a vége volt. Egész sokan végig ültük a vége főcímet, aztán mikor lement a jelenet, csalódott hangokat lehetett hallani és még akkor is ott ültek, hogy hátha lesz más is, mikor már a magyar hangok szöveg is lement és teljesen vége volt :D
  • Bachstein
    Én még vártam, hogy Groot egyik leszakadt indája feltekeredjen Rocket kezére és bezáruljon a kör. :D
  • Kongy
    Igen, az talán kicsit túlzás volt.. :) De nekem külön tetszett, hogy kiparodizálták azt a 'nagy összefogás' klisét, amit kb minden 2. szupercsapatos filmben eljátszanak.
  • Bachstein
    Hát szerintem mindkét "fogd meg a kezem" moment elég giccses és ... na, szar volt, nem működött jól drámai pillanatként, de számomra ez volt az egyetlen hibája a filmnek. Rég szórakoztam ilyen jól blockbuster-en, kb végig röhögtem, egy percig nem unatkoztam.
  • Kongy
    Így van, és még hozzátenném, hogy nagyon jól megtaláltak az egyensúlyt a viccelődés, és a komoly pillanatok között. Egyik drámainak szánt jelenetet sem rontották el egy oda nem illő viccel.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.14. 21:20:13
  • LasDen #84333
    A galaxis örzői

Ha nem is lett az év filmje nálam, azért azt kaptam a hype-ért cserébe, amit vártam. Kikúrt jól szórakoztam rajta. Furcsa érzés volt úgy beűlni a filmre, hogy 1 előzetest láttam csak meg néhány képet. Alig volt fogalmam a sztoriról is. Régen volt már ilyen az biztos. Amit Kongy ír azzal egyetértek. A karakterek, a cg, a sztori, mind pont jó mennyiségben voltak eltalálva. Az ütemek, mikor mi jön mesterien volt kivitelezve. Egy pillanatra sem unatkoztam. A látvány lehengerlő volt. De kicsit sajnáltam, hogy a végén nem mutatták többször nagy totálba a csatát. Mikor Thanos megjelent, ott nekem leesett az állam. Nem is azért, amit mondott vagy olyan epic volt a belépője, de az összhatás kiútött. Az apró kikacsintások, mint Eson vagy Cosmo jók voltak.
    Azt hiszem azon túl, hogy nagyon jól van összerakva a film, azért lehet sikeres, mert nem klasszikus szuperhősök játszanak, hanem csak szimpla űrbetyárok. Totál imádom a filmet. :D
    Lehet, hogy fordításban voltak hibák - még nem láttam angolul, de majd - viszont maguk a hangok jól vizsgáztak. Kálloytól féltem, hogy degradálja majd Rocketot valami ugráló vinnyogó patkánnyá, de jól csinálta. A vége főcím utáni jelenet pedig feltette a koronát...
    8/10

+ "bónusz"

A csodálatosan szar Pókember 2

Még az első részt is alulmúlja. Egy darab szar...
  • Kongy
    A galaxis őrzői

Karakterek szerethetők, CGI pazar, sztori egyszerű, de szódával elmegy, mert nem is vártam ennél bonyolultabbat.. Jó kis kikapcsolódás, végig szórakoztató, és vannak benne jó poénok. De ne szinkronosan nézzétek meg, mert elég gagyi a fordítás egy-két helyen. Ja, és Groot! 8/10
  • tomsolo
    Batman: Assault on Arkham (2014)

Harley Quinn félrekefél. Kb ez a leglényegesebb eleme a történetnek. Na meg, hogy srévizavé kapcsolódik a játék sztorijához (kb. 2 évvel előtte járunk). Van Suicide csapat meg sok nyúlás minden honnan.

Olyan 6/10 de csak Harley miatt.
  • RatBaG #84330
    Tokarev

szokás cage-színvonal, meh...

3/10
  • Kongy
    Én is ezt feltételeztem, csak nem tudtam biztosra, hogy ugyanaz a csávó. Egy pillanatig azt hittem Dwight az :D
  • koschwarz
    Az agyonajnározott Winter Soldier-ben is csalódtam (7/10, egy kicsi jóindulattal), az agyonajnározott új Majmok Bolygója 2-ben is csalódtam (7/10, ehhez is kellett egy kis jóindulat)). Mindkettő egyszerűen UNALMAS.
    Látványosak, mint az állat, de közben olyan mértékben hiányzik ezekből a filmekből egy igazán fordulatos, nem kiszámítható történet, hogy az már fáj.
    A Galaxis Őrzői is agyon van dicsérve mindenhol, de én félek megnézni moziban. Félek, hogy unnám.

Mellesleg megnéztem nemrég (megint) a Warrior-A végső menet c. filmet. És megint csak 10/10.
  • zorrobomber
    Captain Douchebag: The Winter Soldier

Két részletben bírtam csak megnézni, a végét pedig tekertem. A 4 pontot csak Scarlett néha felbukkanó hátsója és a helyenként tetszetős CGI akció miatt kapja.

4/10
  • Jeffjohnson
    Merida a Bátor

Régebben nem néztem meg mert azt hittem egy tucat animációs film. Aztán a minap felfedeztem, hogy Pixar csinálta ezért aztán letöltöttem.
    Nem volt rossz, inkább ez a barátnővel nézős film. Próbáltak komoly mondanivalót tenni a filmbe.
    Viszont nekem a képi megvalósításban nem hozza a Pixar minőséget.

7/10
  • Jeffjohnson
    Lucy

Számomra azok az orbitális baromságok, amit a film állít, elveszik a sci-fi jellegét a filmnek én inkább fantasy filmnek mondanám.
    Ha csak az agyunk 10%-át használnánk, akkor elég sok "funkcióról" kellene lemondanunk. Még álmunkban is aktív szinte minden agyterület.
    Nem beszélve arról, hogy az agy nem egyetlen nagy egészként működik, hanem különböző területet, különböző feladatok elvégzésére használja.
    Nehezen tudtam magam a film során ezeken a hülyeségeken és áltudományon túltenni :). Ezért nekem annyira nem tetszett.
    Akció jelenetek elmentek 1-nek de többet vártam ettől a filmtől. Scarlett Johansson mondjuk ennyit tud (csinos szöszi) ez a droid szerep jól áll neki de komolyabb alakítást igénylő filmekben nem tudnám elképzelni.

Számomra 1x nézhető kategória. 6/10
  • Tikal #84324
    OMG

Mindegy, a lényeg, nehogy vicceskedjetek itt autónevekkel mert ha egyszer nem úgy írják akkor nem írhatod másképp :))
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.08.14. 01:24:39
  • RatBaG #84323
    Blood Ties

jó szereplőgárda, érdekes korszak, helyszín, story, a végeredmény kb mégis egy vontatott fos...

5/10
  • Bachstein
    Az a csávó az, aki a film legelején kinyírja Osvárt Andreát, egy bérgyilkos, akit valaki ráküldött a muffra, mert köpött.
  • Kongy
    Sin City

Nekem eddig kimaradt, de a 2. rész miatt pótoltam, na meg mostanában rákattantam a noir filmekre/játékokra :) Nagyon tetszett is a film, egyedül a végét nem értem, de biztos csak én nem figyeltem eléggé.
    Ki az a csávó a végén, és miért olyan nagy csattanó, hogy összefut az áruló csajjal?
  • Bokafix2
    win7 lesz? még jó hogy nem eredeti Mikroszoft Vindóz 95, amit Vágási Feri 10 ezer ft-ért meg akart venni... legalább nem fog lefagyni és nem kell elvinni a szervizbe sem...
  • bcrics
    Lucy

a nő eljut létezésének csúcsfokára, A-ból B-be majd C-be és így tovább -ahogy pörgeti fel az agykapacitása kihasználtságát.
    egészen jó kis esti film, a film vége pedig egyenesen a Her c. film egyenes ági előzménye.
    A lucy végére scarlett j.windows 7 lesz, a her-ben pedig már mint windows 8.1 ismerkedhetünk meg vele, imádom.
    kár hogy átbassza Joaquin P. agyát és másnak a szürkeállományát szopogatja:(

Minden a Joaquin Phoenix féle szomorkodásban folytatódik.

Tetszett ahogy feldogozták az agyi kapacitás növekedésének fokozatait.
    Vhogy így képzelném el, ha sok Cappyt-Kubut (sárgarépás) innék velem is hasonló történne.
    7 per 10 = 70 százalék
  • El Protector
    Draft Day 7/10 jól állnak az ilyen típusú filmek Kostnernek :)
  • extra sensory
    Nora Roberts: Holdfogyatkozás

Méltatlanul kevés szó esik a Nora Roberts könyveiből készült filmekről, pedig igen-igen jók. A misztikus thriller vonulatot követik, és erősek is ebben a műfajban. A jelen film is simán megállja a helyét, a sztori cseppet sem érdektelen, és mikor már azt hinnénk minden kártyáját kijátszotta a film, még rátesz egy lapáttal.

8/10
  • tomsolo
    Mi a pék van veletek?

Viselkedjetek már.
  • Jakuza1
    Hercules 4/10
    Olyan volt mint egy Asylum film.

A galaxis orzoi 6/10
    Egyszer nezheto.
  • IMYke2.0.0.0
    Mondja az SG.hu egyik trollja. Yeah.
  • zorrobomber
    Én erőlködök? Mégis mindig ott van állott fingszag ahol te jársz :)
  • mégvadabbdisznó
    almabor?
  • IMYke2.0.0.0
    Ne erőlködj...
    Én nem csalódom benned sosem pozitívan.
  • zorrobomber
    Imy ma boo-kee, keelee ka-lya dooka.
  • IMYke2.0.0.0
    Te jószagú... felfogod egyáltalán a "direkt" szó jelentését?
  • Tikal #84307
    Ha tudod, hogy direkt rosszul írta, akkor minek kijavítani?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha egyszer direkt rosszul írja, akkor igen.

//Nem, nem kell megmagyaráznod: tudom, hogy ótókázik.
  • Tikal #84305
    és ezt pont Tottinak írod? :))
  • gombabácsi
    az igaz, de nem tudjuk az érme mit döntött