106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bachstein
    De, az.
  • tomsolo
    Brick Mansions (2014)

Paul Walker utolsó filmje. Egyrészt a film a francia B13 film amcsi kopipésztje, másrészt bár ez eléggé behatárolja sztorit és a minőségét vhogy mégis élvezhetőbb volt mint az eredeti. Egy délutáni egyszer nézősnek elment.

5,5/10
  • ForzaInter
    X-Men nem Marvel film, vagy igen?
  • Totti5
    Mondjuk ha már nem tetszett neki akkor írja el miért nem, de annak amit közzétett az ég világon semmi értelme nem volt.
  • Tyler1
    Hát azt nem is írtam, csak felhozták az Origo kritikát teljesen feleslegesen, mintha ezek a filmek kollektíven kellene, hogy tetsszenek mindenkinek, és aki mást gondol, az sortűz elé való :)

Miközben az Origo azért elég jó kritikákat szokott írni ezekről a szuperhős popcorn mozikról is, többet közt a CA2-ről, a Thor 2-ről, IM3-ról, vagy a Bosszúállókról. Épp az aktuális nem tetszett nekik, hozzá teszem az a negatív kritika is eléggé tárgyilagos, de egyből tudatlanok, hozzá nem értőek.
  • tommygear
  • LasDen #84418
    senki nem érti az iróniát? o_O
  • Seth
    Poénból írta, ha még nem esett volna le valakinek
  • Bokafix2
    10/10 egy ilyen fos filmre? Őszintén szólva nem érdekel milyen csicsás kocsikkal zúznak és az sem hogy az aszfalt hány négyzetméterén robban valami... van egy cukormázas látványvilág amivel körbevakolták a nagy semmit... max autóbuzik adnak erre magas pontszámot.
  • Tikal #84415
  • davidka003

Budget:
    $66 000 000 (estimated)
    Replica volt az összes kocsi.
  • Sir Quno Jedi
    A kritikájuk semmiképpen sem érinthet mély fájdalommal, már csak zért sem mivel közük nincs a témához, Troli néni véleménye sem lenne kevésbé nem mérvadó. Viszont a tudatlanságuk, sötétségük, tájékozatlanságuk és emeletti tudálékosságuk már zavaró. Érthető?! Ha valamihez nem értek, nem kezdek el feltétlen okoskodni, hogy kiröhögtessem magamat.
  • cobol
    Need for Speed 10/10

Scott Waugh ezzel a filmmel már nagyobb lett mint steven spielbert vagy chirstoper nolan!
    Aaron Paul ebben a filmben meg mutatta hogy nagyobb színész mint pl,robert de niro
    és ne feledjük el a kb 300-400millios költségvetést,mert ezek az autók nagyon drágák.
  • Kongy
    Még nem is láttad, honnan tudod, hogy nem fog tetszeni? :D Én se vagyok elvakult Marvel rajongó. Megnézem ami érdekel, aztán jól szórakozok többnyire. A Galaxis őrzői meg tetszett nagyon pl. De nem voltam oda az Amerika Kapitány 2-ért pl, de a Thor 2-ért sem annyira. Szóval nekem is van ami bejön, van ami nem a Marvel filmek közül.
  • Tyler1
    Miért rá lett erőltetve akárkire is? Azért ne kapjatok szívrohamot, hogy valakinek nem tetszik az aktuális marvel butaság :D
  • Kongy
    " Utoljára az X-men: Elsők, ami ezek közül értéket képviselt számomra"

Oké, köszönjük szépen a véleményedet, nem kell másra is ráerőltetni.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.17. 14:01:16
  • Tyler1
    "Nem mellesleg" azt számoljuk össze, hogy hány Marvel film jelenik meg évente, és abból hány szar? Utoljára az X-men: Elsők, ami ezek közül értéket képviselt számomra, ezt a sokat dicsért bükkfán lövöldöző mosómedvéset meg még nem láttam.

És hogy minek írnak mégis róla? Mert talán ez a munkájuk? Beültetik őket szépen a moziba, leírják a véleményüket, és ők akkor is megkapják a fizetést, ha épp téged mély fájdalommal érint a kritikájuk :)
  • Synchronous
    Akkor a DC is kútmérgez?
  • hiper KOCKA
  • Sir Quno Jedi
    "Valahogy számomra nem megdöbbentő, hogy valakinek már nem veszi be a gyomra ezt a "szellemi kútmérgezést", amit a Marvel már évek óta felvonultat."

Hááát ennél sznobab faszságot is régen hallottam. Ez úton is szeretnék gratulálni innen!

Nem mellesleg számoljuk össze hány mozifilm jelenik meg és abból hány Marvel! Hmmm. Namost aki szerint ez kútmérgezés és őt DIREKTE rákényszerítik és kénytelen beülni rájuk SZENVEDNI, hááááááááááát... az nagyon hülye, igazam van?!

Aki meg nem nézi őket, annak nem is lehet semmi, de semmi problémája velük, mintahogy a többezer másik filmmel sem, amiket szintén nem nézett meg abban az adott évben. Nem bonyi.

Azért jelzem, ha valaki nem szereti a scifit, a képregényfilmeket, szart sem tud ezekkel kapcsolatban semmiről sem és hány bármire ami Marvel, az minek ír kritikát a filmjükről?!?! ÚJSÁGBAN?! Ráadásul tudatlansága, tájékozatlansága és önnön elteltsége miatt akár telis-teli TÁRGYI tévedésekkel stb. Én sem állok neki olyasmit nézni és elemezni, amihez halvány lila segédfingom sincs messziről sem. Szomorú ez kérem...
    Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.08.17. 13:20:46
  • Tyler1
    Origo inkább a komolyabb filmvonalat képviseli, azokban viszont elég jók, én sokszor néztem origós cikk alapján filmet, igaz legtöbbször nem agyonhájpolt popcorn mozi volt. Valahogy számomra nem megdöbbentő, hogy valakinek már nem veszi be a gyomra ezt a "szellemi kútmérgezést", amit a Marvel már évek óta felvonultat.
  • Kongy
    Nagy kínszenvedéssel elolvastam az origós kritikát. Azzal kezdi az egészet, hogy sose szerette a sci fi-t.. ahaaa, akkor miért ül be egy sci fi-re? :D Az egész íráson látszik, hogy fingja sincs arról, mit nézett :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.17. 11:33:45
  • tigeroo
    így van, 2 nap alatt 2x néztem meg.
    űr kalandfilm nagyon jó gagekkel, semmi több. de ezt az összképet nagyon hozza (hab a tortán rá a látvány és a soundtrack)

számomra az év filmje, mert tavaly nyár óta váromés nem csalódtam benne, jól szórakoztam mindvégig
  • Kongy
    Origo, Index nekem egyre megy, nem érdekelnek. Mindenki ezzel jön, hogy "jaj nem nézem meg, mert nagyon lehúzták" ... KIT ÉRDEKEL?! Ott van imdb meg lehet nézni, hány embernek tetszett.
  • mégvadabbdisznó
    Az Origo ezt is lehúzta szokás szerint... még szerencse hogy nem adok a véleményükre.
  • Kaknub12
    A Galaxis őrzői nagyon jó film, jó poénok vannak benne és élvezhető, nem szabad kihagyni. Nem úgy kell nekiülni a filmnek, hogy az év legjobb filmje, ez szerintem nem igaz, kicsit túl lett fényezve. DE! Bárkinek ajánlom, nagyon jó móka és a karakterek páratlanok.
  • Sir Quno Jedi
    GotG

Nehéz pontozni, mert ugye ez nem a szokványos szuperhősös képregényfilm, hanem inkább korrekt scifi és inkább Fi, mint Sci. Jó kis űrmese, amire már régóta nincs példa se. Éppen eléggé drámai és éppen eléggé vicces is. Jó vígjáték/paródia, miközben meg tudjuk érteni a szereplők problémáit is. Karakterek szerethetőek és még jellemfejlődés is felfedezhető, sőt tanulnak is.

Megvalósítás, kép, zene sima 10/10, efölé nem igen lehet menni, mert nincs hova, ma már tényleg nincsenek határok. Egy cgi karakter már egyáltalán nem tűnik annak, bárhogyan is sasolunk. Ehhez képest a Star Wars-ok is (avagy bármi) csak gyerekes próbákozásnak tűnnek.

Az ezernyi kikacsintás az univerzum többi részére nagyon jól működik, csillagos ötös. A sztori nem csavaros és nem bonyolult, csak viszi előre az egészet. Jó a ritmusa. Nem próbálnak lenyűgözni vele és nem is szükséges, csak egy háttér az akcióhoz és a drámához. Sokszor a második Riddickre emlékeztet a setting, vagy a Thor 2-re.

Érdeklődve várjuk a folytatást. Ja és a trailer csalóka, a film eléggé más, bár a humora stimmel.

A Marvel nagyot kockáztatott ezzel a filmmel, de bevállalta lesz ami lesz éééés nagyot is kaszál vele. Behoz egy új műfajt végre. Le a kalappal előttük. Megvettek mindenkit kilóra. Az színvonalas űrmese igenis működik.

9/10 de csak azért mert 10-es film nem nagyon van, ahhoz kell egy Clint Eastwood pl.
  • mulli1986
    Hát nekem is abszurd volt már, hogy egy mosómedve meg egy darab fa (Ent) csapnak szét mindenkit az univerzumba. Trailert nem is nagyon láttam még, de biztos meg fogom nézni, mivel mindenki halálra ajnározza a filmet. Bár már akkor is halálra ajnározták, mikor még meg sem jelent. Kíváncsi vagyok, hogy szkeptikusként nekem hogy fog tetszeni :)
  • Kaknub12
    12 év rabszolgaság

Nem sokat szeretnék hozzáfűzni... Átérezhető helyzet, megragad a film 2 órára és még tovább.

Erős 8-as.

• Fresh Duke
    Tapló? Én a balfaszt használnám rá, de én is megnézném.
  • El Protector
    People like us (2012)

8/10 bár sztem nem illett Chris Pine-ra ez a szerep. Viszont Elizabeth Banks továbbra is nagy kedvenc
  • LasDen #84393
    Az Antman Edgar Wrighttal jó lett volna. Így már nem érdekel. Lámpásból meg Guy Gardner féle jó lenne. Igazi tapló főszereplő :D

@Imy: 2020-ig ez meg fog történni. Ahogy minden trend ez is elmúlik majd. Beleunnak az emberek és kész, vége. Akkor egy időre megint elfelejtik őket.
  • Jakuza1
    Jon am hamarosan a Sin City 2
  • Jakuza1
    Lucy
    Otvar egy film.
  • IMYke2.0.0.0
    Én jobban örülnék, ha ezek a mozivásznas-képregény-film-sorozatok visszacsúsznának szépen a tévéképernyőre, és a mozikra NEM-képregény filmeket gyártanának, hanem végre valami eredetit, azok, akik valami-(wo)man filmeken gazdagodnak...
  • Fresh Duke
    Szerencsére 1-2 DC is lesz azért. :D
    Bár engem személy szerint annyira nem érdekel Aquaman. Inkább egy Flash, egy (vagy inkább több (JÓ!!!)) Green Lantern, esetleg pár Batman/Superman (szimpla duó) film érdekelne.

Marvel részről egyedül az X-men filmek érdekelnek, meg azok, amelyek Iron Mant tartalmazzák. (Bár az Iron Man 3 kritikán aluli volt.)
  • Tyler1
    A Fantastic Fournak cast alapján megelőlegezem, hogy nagyobb hulladék lesz, mint a korábbi filmek, pedig azokat azért elég nehéz lenne alulmúlni.

Az az Antman meg...vicc. Ráadásul Paul Rudd?
  • LasDen #84387
    2020-ra még lehet, hogy nekem is herótom lesz a képregény filmektől :D Bár én DC-s vagyok, az meg kevesebb lesz azért. Csak jussunk el egy Aquaman és egy Wonder Woman filmig. A többi nem érdekel.
  • LasDen #84386
    passz. nem vagyok otthon Marvelben így nem tudom. A Sin sorozat lényege, hogy olyasmikre derül fény, amit még nem tudtak. Ebből gondolom nem ő lesz az, de aztán lehet, hogy igen. :D
  • Kongy
    Pontosabban 4 főszereplő van. :D Hát nem tudom, nekem nagyon bejött, bár én vevő vagyok mindenre, ami noir, vagy képregény adaptáció :) Valahogy azalatt az idő alatt, amíg pl Marv szerepelt, én megkedveltem, de pl ugyan így vagyok Hartigan-nel is. Egyedül Dwight nem volt annyira jó karakter, ahogy te is mondtad, voltak logikátlan döntései, meg úgy annyira nem tudtál vele szimpatizálni, mint pl egy becsületes, kiégett zsaruval.

Alig várom a második részt! :)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.16. 12:57:56