106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Shep
    Roppant jó film lehet.
  • Kongy
    Alpári alatt azt értem, hogy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megjelent DiCaprio későbbi nője, Jonah Hill kicsapta a farkát, és elkezdte verni ott mindenki előtt.
    Neem ez tényleg nem ugyanaz, mint az összes többi filmben ^^
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.23. 17:02:11
  • Tyler1
    Én nem igazán csípem J.H.-t, de a Wall Street-ben baromi jó volt, az összes eddigi szerepe közül ez volt a legjobb. És nem igazán értek egyet azzal sem, hogy ugyanaz az alpári szerep, mint általában, mert az jóval bonyolultabb, kidolgozottabb karaktert volt, amit nehezebb is eljátszani, mint szimplán adni az idétlent.
  • DarkHorSe
    hallod ketszer lattam a godzillat a moziban vs atlagparasztok/buta paraszt :DDD

aruld mar el mi vett ra hogy ketszer megnezd, vagy mi olyan jo benne, bugyuta tortenet/szar latvany (mondjuk a pacific rimhez kepest ami szinten bugyuta de legalabb jobban nez ki :D )
  • RatBaG #84582
    http://imgur.com/a/EM2Uu
  • Kongy
    Így van. Jövőre ez a Pixels érdekel viszont, hátha jobb lesz, mint a szokásos.
  • Shep
    Régebben én szerettem Sandler filmjeit, mert szórakoztatóak voltak ,de jó pár éve csak ugyanazt az igénytelenséget nyomatja, ami ráadásul nem is vicces, inkább kétségbeejtő.
  • Shep
    Ott a pont!
  • Shep
    Szerintem utóbbi idők legjobb vígjátéka a We are the Millers, minden egyéb csak erőltetett, igénytelen próbálkozás volt, amin nem igazán tudtam nevetni. Na jó a 21 Jump street az még elment, azon tűrhetően szórakoztam, mert nem volt benne annyi alpáriság, mint a manapság divatos "vígjátékokban".
  • Kongy
    Nem vagyok elfogult abszolút, de ha valaki semmit sem tesz le az asztalra, és Oscar jelölést kap érte, az "nettó hülyeség". Nem játszott jól. Azt hozza, amit minden más vígjátékában. Én Adam Sandlerrel tudnám egy szintre tenni. Neki is volt jobb alakítása, de folyton csak poénkodni próbál, ami nem igazán megy neki... (persze, van akinek bejön az ő humora is)
  • Bokafix2
    Ettől vársz kulturált hangnemet?
  • IMYke2.0.0.0
    "hogy milyen egy jó vígjáték"

Olyan, amiben nem altesti "poénokkal" operálnak.
  • Riddick21
    Én szóba sem hoztam az Oscar jelölést, amúgy sem érdekel különösebben, de ha már itt tartunk, olyan magas szintet tényleg nem képvisel, hogy díjazni kelljen. De Hill jól játszott, amit csak az elfogultságod miatt nem látsz, ami meg ugye nettó hülyeség. Moneyballra továbbra sincs reakció. Az meg amúgy pláne érdekelne, hogy milyen egy jó vígjáték, amiben jók az alakítások, ha a Jump Streetekben Hillébe bele kell kötni :)
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértünk.
  • Kongy
    Nincs problémám vele, csak azért tartom viccesnek, hogy kiemelted Hill alakítását, mert kb ugyanazt a karaktert hozta, mint a Jump Street-ekben, vagyis az alpári, erőltetetten 'vicces', kövér fiút. Semmi kiemelkedő nem volt ebben, ami Oscar jelölést érne.
  • Riddick21
    Elmesélnéd, hogy mi a problémád a Wall Street farkasával? :) Nagyon érdekelne!
  • Kongy
    Wall Street farkasa XD Na jó, én nem vitázok hülyékkel.
  • Jim Morrison
    Személyeskedést hagyjuk, lehet kulturált hangnemben is vitázni (sőt a témát is lehet dobni, úgyse lesz vége)
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.23. 11:54:59
  • Riddick21
    Konkrétan TE vagy az a buta paraszt, akiről beszélek. Mármint itt és most te képviseled őket... Jonah Hill: Wall Street farkasa esetleg? Moneyball? 21 & 22 Jump Street? Biztos mindenkinél kötöd az ebet, hogy honnan indult, ugye? Bruce Willis sem lépett túl soha a Hudson Hawk szintjén? Stallone sem játszott a Coplandben, igaz? De, hogy a témánál maradjunk, biztos Channing Tatum is még mindig a Step Up szintjén toporog, ugye?
    Meglátsz egy nevet, böfögsz valamit, aztán kikéred magadnak, hogy egy buta paraszt vagy. Logikus :D
  • Kongy
    Jó, az oké, de én komolyan nem értem Hollywood-ot. Asszem már 2 Oscar-ra jelölték, ahelyett, hogy elkergetnék a p.csába... :D
  • Shep
    Azért legalább 1 jó filmben szerepelt. Moneyball.
  • Kaknub12
    Nekem nem kell bemutatni az embereket, akárhova megyek, mindenhol vakít az ész... De az nem feltétlen tartozik az "átlagparaszthoz", aki szerint rossz egy film, nem erre számított, hiányolt belőle ezt azt, stb. Azt is tiszteletben tartja bárki ha szerinted ez egy klassz film. Nem veszekedni akartam, csak én is hozzászóltam a témához. :) Puszcsi
  • Kongy
    Te beszélsz ízlésről, akinek egy alpári Jonah Hill film tetszik? :D Nekem forog a gyomrom, ha egyáltalán meglátom azt a pasast.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, inkább most hagyd abba...
  • Riddick21
    Miért ne lehetne leátlagparasztozni mondjuk a 95%-ot. Pont ez az átlagparaszt szó lényege. Állj be egy mozi elé és hallgasd, amit beszélnek, nézd meg a filmnézési szokásaikat, az ízlésüket, vagy amit úgy hívnak. Katasztrófa. Nyugat-Európához/USA-hoz képest nálunk sorra buknak az amúgy jó filmek, mert igénytelen szarok vagyunk.
  • Kaknub12
    az átlagparaszt szót nem használtam volna... kb. mindenkit leátlagparasztozni kicsit sok
  • Riddick21
    Jókat röhögök a különböző torrentoldalak Godzilla fikzásán, kétszer láttam moziban, nagyon nagy film, csak ha már nem a szokásos marhaságokat akarják letolni az átlagparaszt torkán, akkor az már esélytelen.
    Ugyanez vígjátékban:

22 Jump Street
    A 21 Jump Street óta a legjobb vígjáték, egyszerűen annyira abszurd és tabudöngető, miközben egyszerre alpári és intelligens, hogy nem lehet nem imádni! Hatalmas film, aminek az előző része bukott itthon, ezt pedig nulla reklámkampány kíséri, vagy legalábbis minimális, pedig az elmúlt évek legjobb vígjátéka. Ki ne hagyjátok, óriási élmény volt, az egész mozi egy emberként szakadt végig :D
  • Shep
    Egyébként sokan szidták anno az előző Godzillát, de szerintem az egy korrekt film volt ehhez képest, élvezhető volt, szerethető karakterekkel, némelyik idegesítő volt de mégis éreztél irántuk valamit, nem csak a na egyel több személy van a vásznon.
  • Shep
    Jól döntöttél :)
  • Kongy
    Hát -sajnos- nem maradtál le semmiről! :D Ja, de, érdektelen főhős vergődéséről.
  • RatBaG #84556
    a történet idiótaságain és temérdek logikai buktatón simán túltenném magam, de ez tényleg vérszegény volt.
    jóval több harcot vártam volna. furcsállom, hogy nem bírtak kitalálni valami egyedibb ellenséget az újrahasznosított cloverfield helyett.
    azt hiszem meg kell néznem ismét a pacific rim-et, ha már harcot akartam.

5/10
  • DarkHorSe
    En ma este neztem meg, a feletol mar csak porgettem a harcos reszekig meg ami jol nez ki :D
  • Kongy
    Na igen, a harc ütős volt, tisztelgés a klasszikusok előtt, de volt belőle durván 10 perc a 2 órás filmben? :D Ez kicsit gáz, tekintve, hogy ez egy szörnyes film lenne elvileg.
  • Shep
    Godzilla (2014)

Ez mekkora egy hulladék film, szereplők nullák, meg úgy értelme se sok van ,hogy ott vannak, történetvezetés szintén, ráadásul ennyi idiótaságot nem tudom mikor láttam utoljára egy filmben. Az egész lényegi része kb. 5 perc volt amíg Godzilla leverte a két dögöt. Ezért kár volt 2 órát még hozzáfilmezni. Lényegében az egész egy tök béna katasztrófafilm, tűrhető látvánnyal meg 5 perc Godzillával. Feszültség az nincs a filmben, kabaré annál inkább, mert amit a bombával művelnek az viccnek mondjuk elment. Annyi pozitívumot fel tudok hozni ,hogy legalább a régi japán filmek Godzilla stílusát vették elő, mind kinézetben, mind pedig a harcban.

Kár volt megnézni / 10

• zorrobomber
    Zseniálisak. lyenek voltak a filmplakátok Ghánában
  • mégvadabbdisznó
    A kritika lehet dicsérő, lehet elmarasztaló, lehet pejoratív, lehet szarkasztikus és lehet trágár is ha annyira nem tetszett valakinek egy film hogy felbosszantotta magát vele. Akkor neked miért fáj ha valaki fikastílusban ír valamiről? Nincs joga elmondani a véleményét? Nem kell személyes sértésnek venni ha leszólja ami tetszik neked. Lépj túl rajta.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem fizikai fájdalmat okozott szinte a végignézése.
    Az összes klisét ellövik a filmben, amit csak a témában lehet (a trailer alapján).
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.22. 09:44:54
  • Axlkenobi
    Lehet ezzel is vitát indítok el, de szerintem ez az előzetes sem tűnik butábbnak, mint egy Transformers-mozi, szóval egy esélyt tőlem mindenképp kap, amúgy is bírom Cage-et, Christensent, meg a kosztümös filmeket. A végeredményre mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok.
  • Axlkenobi
    Ahogy írtam a Tie-vadász/Birodalmi induló/stb. dolgot sarkítva értettem. Te hoztál egy konkrét jelenetet az OT-ből, hát persze, hogy ezért egy hasonlót hoztam a PT-ből, nyilván, hogy párhuzamba lehessen állítani. Ha teszem azt akciójelenetet, vagy humoros jelenetet hozol, akkor értelem szerűen egy ilyen stílusút hoztam volna én is. Konkrét példára csak konkrét példával lehet reagálni. Persze, hogy átjött, hogy a "minőségről" beszélsz, én pedig azt akartam a párhuzammal megvilágítani, hogy egy teljesen különböző romantikus jelenet simán hozza azt a minőséget méghozzá úgy, hogy totálisan más stílusban és megközelítéssel van elkészítve. Azt írod, hogy ami más nem feltétlenül jó, én pedig a másik oldaláról látom ezt: ami más, nem feltétlenül rossz. De, ahogy írtam is, nem akarok meggyőzni senkit, ízlések és pofonok.

Egyébként gondolhatod, hogy nem véletlenül hozom fel sokszor a "nosztalgia" dolgot, összeszámlálni nem tudom azoknak a számát, akik emiatt fikkantották az előzmény trilógiát, a véleményük pedig itt véget is ért.

Ezzel együtt abszolút el tudom fogadni, ha valaki nem szereti ezeket a filmeket (te jó ég, én hány filmet utálok, amit mások istenítenek és fordítva...), alapvetően egyébként egy másik személy hozzászólására reagáltam először, aki tipikusan abban a fikastílusban írt, amitől néha égnek áll a hajam. Amondó vagyok, dobjuk is a témát, mert ez is olyan, hogy egyikünk sem győzi meg a másikat.

Ja és no problemo, jobbulást a kezednek!
  • cylonflatus
    Majdnem 40 vagyok, de már kisiskolás koromban ment ez az adja duma. Adja az ívet, ugye, ez meg már akkor is duma volt amikor megszülettem. Gondolom ezt ragozták tovább a jampecok... :)