106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Meglehet, minden esetre akkor én jártam jól ezzel a változattal
-
:D -
Te azt a Godzillát láttad amit én? Szerintem tutira nem. -
Ez nem igaz, mert már az elején az archív felvételeken is mutatták a hátát :) -
Otthon és 720p és feliratosan néztem -
Azért kellettek a mutók, mert 1 órát kellett várni Godzillára... így csökkentendő a nézők szörnyéhségét... néha felbukkantak, kicsapták az áramot itt-ott, vagy a vonattal trógerkodtak... mindez Godzilla hiányát igyekezett pótolni valamilyen formában. -
[2014] - Godzilla - 7/10
Még ha el is tekintek a sok-sok klisétől, a "2001 A Space Odyssey"-ből lopott kórustól, és a bamba Olsen-lánytól, azt egyszerűen nem tudom megbocsátani, hogy a címszereplőre közel 1 órát kellett várni [55. perc elején bukkan fel a háta a tengerben], és a képernyőn összesen ~7 percet töltött.
Tompítja a dolgot, hogy ahogy sötétség nélkül mit sem ér a fény, úgy Gojirához szükségesek voltak a MUTO-k. -
Nem írtam hogy 3Dben néztem, mert 2D volt :) de veszem lemezen meg és az 3Ds lesz ha lesz mellette 2Ds verza is. -
Ugyanazt a filmet néztük? :D
Én moziban láttam amúgy, és a 3D nem volt eget rengető... Kb mintha nem is lett volna. De úgy a látvány összességében nagyon ott volt.
@Prof William
Az ilyeneken én meg sem lepődök már... :)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.25. 10:15:42 -
Mozit en is sajnalom, na majd a folytatast mar ott kell nezni... :D
Kar, hogy csak atlag 3 evente van jo szornyes, rombolos film mostanaban :c (King Kong, Cloverfield, Super 8, Godzilla) -
Prof William #84616 Fel sem tűnt. :) Közben megnéztem a szirmai videót is szóval nem kizárt hogy mégis láttam régebben csak már elfelejtettem... Mindenesetre találó hasonlat.
Ken Watanabe szerintem nagyon jó színész... Tehát az lehet hogy DIREKT RENDEZŐI UTASÍTÁSRA játszotta ilyen silányul a szerepét...
Nem csodálkoztam volna ha az after credtis-ben az lett volna amint magához tér egy marcsás és kokócsíkos asztal mellet és megszólal "hú hogy én milyet trippeltem... Remélem nem maradtam le semmiről... :)".
Ami még furcsa volt a filmben, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy darab nyamvadt atomraktára verte mind2 szörny a nyálát mert hát sugárzó forrás kell nekik. Azt nem tudom, hogy mennyire sugározhat egy rakéta de még városba is követték... Közben ha ideális fészkelőhelyet akartak volna akkor felkereshettek volna egy atomerőművet , vagy egy atomtemetőt. Amerikában van mind2 bőséggel. De nem nekik az az apró ksi rakéta kellett. -
The Amazing Spider-Man 2
Nem akartam megnézni, de mégis sikerült. Harcok és a látvány miatt megérte, nagyon jók voltak. Karakterek, story okés, de a vége össze lett csapva ezzel a 2. csatával. Ami nagyon kizökkentett az egészből az Parker Stand-up-jai. Amint felvette a maszkot átment humroheroldba, már olyan szinten ami zavaró volt.
Godzilla
No, ezt odapakolták rendesen! Jó emberi szálak!!!! végre nem tini hülyeség, poénokkal meg idétlen helyzetekkel, nem idióta tudós osztotta az észt a hülyeségeivel akinek a zártosztályon lenne a helye. Volt dráma ami nem veszett el a sok ökörségben. Godzilla megjelenései és pillanatai mindig tiszteletet váltott ki, akkor volt a képernyőn amikor kellett és pontosan annyit amennyit kellett. Látvány bitang jó itt is ( ezt minden nagy költségvetésű filmre el lehet mondani, nagy eltérések nincsenek ). A szörnyek hangai, effektjei rendesen félelmetesek voltak, ez moziba nagy ütős lehetett. Story jó volt, az egész szépen végig lett vezetve. Persze biztos vannak benen tudományos buktatók, de ez engem mint nézőt nem igen érdekel ilyenkor. Nyilván vicces volt amikor légpuskával lőtték a gigantikus szörnyeket a hazafi katonák.
Ez többször nézős, méltó a nevéhez, kár h a mozi kimaradt:( -
Son of Batman
Húú de szar volt ez. Már az elején elbaszták az egészet azzal, hogy Deathstrokeból Árnyak Ligája tagot csináltak. Onnantól az egész csak mégnagyobb faszság lett. Damian egy idegesítő kis pöcs, aki golyót érdemelne. Az animáció is eléggé átlagon aluli volt...
Assault on Arkham
Valamivel jobb, de ez sem lett egy gyöngy szem. Harley mentette meg a filmet leginkább meg az egyszerű humor. Jók voltak a poénok meg mindig jókor jöttek. De az furcsa volt, hogy a csajok az elején folyton ledobták a ruhát :D
A Suicide Squad egy filmbe teljesen jó, de mikor 30 fejezeten át azt olvasom, hogy "csináld vagy felrobbantom a fejetekben a bombát" akkor az kurva unalmas már. Ez a baj a csapattal, hogy mindig a bombáról szól. Bár az All Newban talán lesznek változások. Amúgy a Justice League filmek jobbak szoktak lenni. Úgyis jön a Throne of Atlantis, remélem az majd odaver....
Éljen Harley Quinn!
Jó látni, hogy a kedvelt képregény karaktereim ilyen népszerűúségnek örvendenek. Már csak Dominot kéne valahogy felfuttatni... -
Meghalt Richard Attenborough :( RIP. -
Szó szerint ezt mondja a kritikájában, csak azért kérdeztem. -
Prof William #84611 Nem ez saját kútfőből jött, de akkor ezek szerint más is így gondolja. Ezt a Szirmai videót még nem láttam. -
Szirmaitól idéztél? :D -
Prof William #84609 Én Ken Watanabe-t nem értettem.
Remek színész mégis mindig amikor szerepelt olyan érzésem volt mintha, minden jelenetet csakis ipari mennyiségű marihuána elfogyasztása után vettek fel vele.
Az a folyamatos bávatag csodálkozó nézés amit a film alatt művelt egyszerűen minősíthetetlen. Kb Barátok Közt színészóriásinak a szintjét hozta. -
Gödzilla
Mindent értek, de ez akkor is nagyon rossz volt. A régiek is rosszak egyébként csak azok olyan rosszak, hogy viccesek.
A hangok - üvöltözések - jópofák voltak, utána szörnyen idegesítettek.
5/10 -
Godzilla
Nem volt rossz az elejen a felvezetes lassacskan indult de ezert ok. Saska dogok helyet valami kreativabb is mehetett volna, nekem a legnagyobb bajom hogy maga a cimado szerepelt benne a legkevesebbet, amugy jol kivolt dolgozva es hogy a regi godzillahoz igazodtak. -
bcrics #84606 Mozi vagy otthon?
Ha otthon akkor
- szinkronos vagy feliratos,
- 720p vagy 1080p ?
Utoljára szerkesztette: bcrics, 2014.08.24. 17:44:29 -
nem vártál?? attól csak jobbat lehetett csinálni :D -
21 Jump Street (2012)
Korrekt kis vígjáték volt, nagyon szórakoztató. Kíváncsi vagyok most már a folytatásra. -
Godzilla (2014) Nekem 8/10
Tetszett és jól meg volt csinálva.A hangeffektek nagyon jók voltak és kicsit a film rejtelmes is volt.Nem vártam 1998-as godzillat,így nem is csalódtam. -
Én is ebben reménykedek. Fasza CGI, technikai háttér megvan, már csak zúzni kéne, és akkor nem is lenne olyan idegesítő az a főszereplő csávó :) -
SzinesGeza #84601 Miért, az első részben Sam Vécicki nem volt felesleges?
Akárcsak Indy a ".......frigyládában". :) -
Joe
Nic Cage végre színészkedik, nem volt rossz az alakítása. Szokásos vontatott dráma, bár lehet hogy ez igazából egy nagyon jó film, csak sajnos ez az én kryptonitom: a déli államok suttyó népsége. Egyszerűen okádni tudnék az ilyen hillbilly/redneck/alkoholista emberektől, a hab a tortán, ha még elvakult vallásosak is, ez a halálom.
Múlt héten néztem meg a True Detective-t, az nagyon tetszett, de végig csak undorodni tudtam a környezettől, vagy például McConaughey korábbi filmje is ilyen, a Killer Joe, na azok a karakterek még az életkedvem is elveszik...
5/10 -
Senki sem várt a 20-dik perctől a végéig non-stop rombolást, de akkor sem egy 5-10 perces szösszenetben kellett volna elintézni a végén a "kiafaszagyerek" kérdést... egyébként 2018-ban jön a második rész, abba már hátha több akció lesz. -
Végre valami jó film, jó színészek(Jack Black nem ripacs!), egyszerű, de végig érdekes sztori, egyedi dokus megvalósítás, tetszett!
Bernie - 7/10 -
Akkor feladom
-
mivel a godzillát még nem láttam így csak abba tudok belekötni, hogy a Begins jó film volt. Szóval, nem, nem volt az...:D -
Ez egy reboot volt, nem lehet a 20. perctol a vegeig csak rombolni. Fel kellett ujra epiteni a sztorit. Batman Beginst is milyen lassan vezettek fel, megis milyen jo film volt. Szerintem teljesen vallalhato, szorakoztato film annak ellenere, hogy a Kick/Ass-es srac qrvara rossz valasztas volt a foszerepre, a szornyek meg a CGi karpotolt mindent. 98-as filmnel fenyevekkel jobb volt, nalam az uj Godzilla egy eros 7/10. -
Transformers 45
Huh. Szinte már fárasztó volt a vége felé. Csak bumm és bumm és bumm és nincs megállás. Kurva hosszú volt és kurva idióta. Újabb MacGuffin és egyéb dolgok kerültek elő, ami csak tovább bonyolítja és kuszálja a Transformerek eredetét. Aztán Whalberg és családja felvonulása totál szükségtelen volt. Ott voltak, ha kellettek ha nem. És többnyire nem kellettek.
De hogy legyen néhány jó pont is felsorolva - mert voltak. Négy résznek kellett eltelnie, hogy végre a robotok is kapjanak 1-2 sornál több szöveget. A film legjobb pillanatai voltak, mikor az autobotok egymással kommunikáltak, és nem harci helyzetben. Az előző részek Optimus mond el mindent a többiek meg egyetértek 1 sorban az nem volt semmi. Meg Racsni az elején. Amilyen kevés szerepe volt korábban, elég hatásos volt számomra. És a vége is jó volt. Mármint az, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minimális változást hozhat. Galvatron meg so-so....Optimus a végén kirepült az űrbe, hogy találkozzon az Alkotóval. -
nem volt rossz, de azért kétszer is? :) -
A lopás művészete
8/10 -
Lehet hogy jó film, meg még tetszene is úgy összességében, de nem igazán érdekel, úgyhogy szerintem kimarad. -
Jelezném, nagyon gyorsan fogynak a helyek a Corvin mozi Alien (2K digitálisra ültetett) rendezői változat vetítésre (szept. 4-9).
Aki nem akar lemaradni, még mostanában cuppanjon rá! -
Az is. -
Jó is, sőt nagyon jó. Az egy jelenet a millió közül ami abba a kontextusba tökéletesen beleillik. Nézd meg a filmet, bár ha eddig nem érdekelt, akkor inkább ne:) -
Maga a film nem vészes, de vannak jelenetei, ahol kicsit túlzásba estek...