1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prof William
    Fel sem tűnt. :) Közben megnéztem a szirmai videót is szóval nem kizárt hogy mégis láttam régebben csak már elfelejtettem... Mindenesetre találó hasonlat.

Ken Watanabe szerintem nagyon jó színész... Tehát az lehet hogy DIREKT RENDEZŐI UTASÍTÁSRA játszotta ilyen silányul a szerepét...

Nem csodálkoztam volna ha az after credtis-ben az lett volna amint magához tér egy marcsás és kokócsíkos asztal mellet és megszólal "hú hogy én milyet trippeltem... Remélem nem maradtam le semmiről... :)".

Ami még furcsa volt a filmben, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy darab nyamvadt atomraktára verte mind2 szörny a nyálát mert hát sugárzó forrás kell nekik. Azt nem tudom, hogy mennyire sugározhat egy rakéta de még városba is követték... Közben ha ideális fészkelőhelyet akartak volna akkor felkereshettek volna egy atomerőművet , vagy egy atomtemetőt. Amerikában van mind2 bőséggel. De nem nekik az az apró ksi rakéta kellett.