106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • karajjj
    22 Jump Street

Méltó folytatása az első résznek, sőt talán még jobb is! Kissé idióta amcsi poénok, de azért nem a fingós-böfögős, hanem még a tűrhető fajta. Van pár könnyesre nevetős jelenet is benne, ha vevő voltál az első részre, nagyon is érdemes megnézni ezt is!

7,5/10
  • dzsagon
    Az idióták nem érthetik ezt a filmet
  • Ben C
    Idiocracy (2006)

ezisdeszar
  • LasDen #84663
    Draft Day

Ha már nem sokkal lejjebb említették, gyorsan megnéztem én is. Nem volt rossz, tetszett a rendezés, ahogy próbálták vizuálisan feldobni az amúgy nem túl látványos témát. Ahhoz képest, hogy Jennifer Garnert nem túlságosan kedvelem, de itt jól játszott. Jó volt látni, hogy mik mehetnek a war roomba meg az egész hajcihőt.
    Az viszont eléggé béna húzás volt, hogy Vontae helyzetét próbálták úgy eladni, mint aki éhen hal, ha nem az első 10-ben húzzák. Lehet, hogy a 15. pickkel kevesebb lenne a fizuja, de úgy sem kéne aggódnia semmi miatt.
    Nem volt rossz, ez a lényeg :D

6/10
  • Kongy
    Na, ahogy látom vannak itt jó ízlésű emberek is :)
  • davidka003
    Ez lemaradt:

Szabotázs (2014)

Ez is elég rossz volt.
    Mondjuk a szinkron miatt 4 pont. Amúgy kb 3-at sem érne. Iszonyú gagyi és unalmas volt.
  • davidka003
    Godzilla 5/10

Hát ez még rosszabb volt, mint a 98-as változat.
  • Kmarha
    lesz mert pont aznap nem adják az Alient. Szeptember 6. szombat ha nem tévedek.
  • cobol
    Lesz idén moziünnep
  • genndy
    Írok már valamit hogy ne ez a szerencsétlen mobilos üzenet látszódjon már sokadjára

Na jó, ON: hogy ne csak a blockbusterekről legyen szó:
    Draft Day (2014)
    Jó kis izgi film Kevin Costnerrel. Jól áll neki ez a szerep, viszont csak olyan nézze meg aki egy picit azért konyít az amerikai focihoz. A film ugyanis a címéhez illően a "draft napon" játszódik, amikor az NFL-es csapatok beválasztják magukhoz az újoncokat. Ilyenkor van aztán őrült telefonálgatás, csencselés, hogy ki mikor jöjjön a sorban és mit ad érte cserébe ha előbb választhat. Élvezetes, jól kavarják a szálakat, meg elég jól elkapott a feszült hangulat ami ilyenkor egy csapatnál mehet.

Az utolsó éjjel (25th Hour) (2002)
    Bazi jó kőkemény dráma Edward Nortonnal (és még sok jó színésszel). Kábítószer birtoklásért lecsukják, egy napja van hátra hogy kibulizza magát. De erős a gyanú hogy valaki a legközelebbi ismerősei közül köpte be... Inkább a lelkiekre koncentrál, de az erős színészgárda miatt nagyon jó. Lassú, de jó.

Ink (2009)
    Hát ez egy furcsa film. Az álomvilágot mossa össze a valódival, a főszereplőnek a lányát kell megmentenie az ide-oda ugrándozással. A jók segítik, a gonoszak meg gonoszak. A rettentően kis költségvetés ellenére nagyon is rendben van, élvezhető film, bár a mondanivaló nem túl új.
  • Blasta
    Godzilla - 4/10

Ennek a fosnak elfelejtettek forgatókönyvet írni bazmeg. Különálló jelenetek osszessege, iszonyat gyenge.
    A monszták meg hogy néztek már ki? 5eves ovis jobb szörnyet rajzol ha fáradt. Godzilla Okés volt.
    Cranstont meg kiirtak a film harmadánál. Szép.
  • mégvadabbdisznó
    Godzillát nem fizették meg elég jól, így nem vállalt 10 percnél több szereplést.
  • RatBaG #84654
    ha már a jurassic park említve lett, a godzilla helikopteres nyitójelenetéről pont az ugrott be nekem is, egy az egyben...
  • Totti5
    Oké, akkor ezt is be is fejezheted ha már csak a sértegetésre tellik. Lépjünk túl.
  • Kongy
    Van érv, csak nem jut el az agyadig.
  • Totti5
    Nincs érv jön a lefizetés? -.-

Puszolt a város olyan attak volt hogy minden porrá lett, de ezek szerint a te filmed a Pacific Rim. Ajánlom, az jobban fog tetszeni.
  • Kongy
    XD ezt a demagóg dumát... mintha fizettek volna neked egy rakás pénzt, hogy ezeket írd.. na mindegy, maradjunk annyiban, hogy belefért volna még egy kis zúzás abba a 2 órás játékidőbe.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.26. 11:58:55
  • IMYke2.0.0.0
    Nem akarok flame-t kelteni, így inkább visszafogom magam.
  • Totti5
    A címszereplő pont annyit szerepelt amíg rendet tett, de az 10/10 volt. Mit kellett volna csinálnia még?:) a másik szörny meg szerepel szintén, folyamatosan, így van benne monszta.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.26. 11:49:17
  • IMYke2.0.0.0
    Nős téma: én is ilyen vagyok.

Filmnél azonban azt erősen cikinek tartom, ha feldarabolt 7 percig szerepel a címszereplő a vásznon - és ráadásul úgy, hogy LÁTJUK, hogy elkezd harcolni [ezt nem is egyszer csinálták meg!], és a kamera, a történések szépen hagyják is a francba, mert lépünk az emberekre...
    Gojira csak díszlet!
  • tigeroo
    az a kunszt hogy katarzist csináljanak a tetőponton, szépen felépítve a jeleneteket szerintem - ha öncélúan folyton a dínókat mutogatnák akkor meg az lenne a baj és elveszne a lényeg (transformers effektus)

mintha egy nőt vetkőztetnél szép lassan, minden pontját megfogdosod, megtapintod, megízleled... sokkal jobb mintha egyből meztelenül állna elém (legalábbis nekem)

bár a godzillát nem láttam, lehet ott valóban kevés az a hét perc. a jurassic parknál szerintem jól voltak adagolva a dínós részek, szerintema JP-nél ez nem volt hiba.
  • Kongy
    Ez kb olyan, mintha a Zorro-ban Zorro kb 10 percet szerepelne csak :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ez nem jelenti azt, hogy a korábbi "dínós" filmek hibáit meg kell ismételni a XXI. században!
    Ráadásul: a címszereplővel wazzer!
  • Kongy
    Na, hát ott se vitték túlzásba a T-rex szerepeltetését. Talán a 2. részben szerepelt a legtöbb dínó, mert ott volt egy városi rész is a Rex-el, ami szerintem elég jól sikerült. Nem is értem miért húzta le mindenki azt a filmet. A 3, na az tényleg szar lett.
  • tigeroo
    Jurassic Park's CG dinos have just 6 minutes of screen time, while total dinosaur effects shots make up only 14 minutes of the 127 minute film
  • Kongy
  • IMYke2.0.0.0
    Másodszor átpörgetve - nem pontosan, de figyelve a lejátszó jobb alsó sarkát - elmondhatom, hogy kevesebb, mint 7 percet volt a vásznon a durcás őslényünk.
  • Bokafix2
    Szia... a te bolygódon milyen a klíma?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ekkora telibevert hülyeséget is rég olvastam
  • Tikal #84638
    T2, Aliens, The Abyss, True Lies.. szerintem nem voltak szarok..
  • Daell Drow
    Azert a T2 es ALIENS, sokkal jobbak lettek utana.
  • gombabácsi
    terminátor összes, régen láttam őket, újra megnéztem mindet :)
    az első rész nagyon jó, kár, hogy cameronnak fejébe szállt a dicsőség és ezután egy jó filmet se volt képes csinálni többé.
  • Totti5
    Azt azért tegyük már hozzá hogy a tetszett az lehet 5-10 / 10-ig minden. NFS-nél pontosan leírtam mi nem tetszett és mégis miért tetszett a film. Ha 1 millió emberből egyedül nekem tetszik, akkor is tetszik. Én leírom miért tetszett, te leírod miért nem, vagy egyetértünk vagy nem. Megyünk tovább, mert ebbe nincs több. Ha te beskatulyázol engem hogy nézzétek már a bolondot, akinek tetszett x,y,z az miért jó? nyilván minden film, zene, játék azért készülhet el, mert van közönsége... lehet tartozni a nagy tömeghez és lehet tartozni egy réteghez is.
  • DarkHorSe
    Ratings: 7,0/10 from 148 384 users, ugylatszik tenyleg velunk van a problema :D
  • Kmarha
    azt még nem láttam, de most már félek megnézni :)))
  • tomsolo
    Tottinak a Need for Speed is tetszett... szal ennyi.

Lassan ilyen antigombabácsi :D
  • Kmarha
    Az igen :) én konkrétan a falat ütöttem mikor kijöttem a moziból

Az emberi szállak rém irritálóak voltak. Nem tini hülyeséggel volt megpakolva, hanem amerika pátosszal.. Nem volt idióta tudós aki osztja az észt, mert konkrétan szartak nagyban minden magyarázatra, legyen annyi elég, hogy atomot esznek mert nagyobb volt a sugárzás amikor ők éltek. Így pl ha én felébredek 1 millió év múlva (mondjuk mélyfagyasztásból), akkor szénmonoxidot fogok két pofára tömni, mert hát az az én időmben több volt (vagy szintén atomot, hátha akkoriban kevesebb sugárzás fickándozik a levegőben)

Drámai szálak a katona srácon és az apján kívül (amit méltatlanul elvágtak az elején), annyi volt, hogy Olsen leányka bambul a kamerába nagy szemeivel (gondolom ezek a részek jelentették hogy most valakiért izgulnunk kell).

Godzilla megjelenése, a hangok tényleg ütősek voltak. Azért az összesen 10 percért már már majdnem meg is érte beülni a moziba.
    Ha többet kapunk belőle, valószínűleg az előzőek engemet sem zavartak volna, de így, hogy csak azt láttam szinte, így elégé feldühítettek.

Tudom hogy ízlések és pofonok, de nem hittem volna, hogy ilyen szélsőséges vélemény különbségben látok rá példát :)
  • Kongy
    Most miért? Szerintem rohadtul igaza van.
  • DarkHorSe
  • SzinesGeza
    Te tudod azt, hogy rajtad kívül más emberek is léteznek a világon? Szerintem tutira nem. ;)
  • Shep
    Hát az alapján amit írtál valóban így van :)