106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Hohóóó látatlanban persze :D Happy-t láttam, kínszenvedés volt, 50 első randi se tetszett, láttam ezen kívül az Apafej-t, a Sátánkát, meg még hasonló ilyen remekműveket. Szóval igen, rohadtul megalapozottan utálhatom ezt a csávót. De ez már nem egyszer kifejtettem itt a topikban.
  • Totti5
    Max te nem bírod a faszit, de elég jó filmeket csinált, ha látatlanba szólod le akkor legalább 1-2őt nézz meg pl Happy, a flúgos golfos, Távkapcs, Az 50 első randi vagy az említett Reign Over Me, de mivel 90% vígjátékokban szerepel lehet válogatni a jobb és kevésbé jó címek közül, de ez már egyéni izlés.
  • karajjj
    naaaaaa
  • DarkHorSe
  • Calver
    eh, Az 50 első randi kifejezetten korrekt volt, pedig én is veszettül kétkedve ültem le elé... főszereplők ugyanazok, szóval még valami jó is kisülhet belőle, bár az, hogy grebber-nek tetszett... rossz előérzettel tölt el.
  • Tyler1
    A Nap Birodalma

Nagyon jó film, Chris Bale már gyerekként is kiváló színész volt.
  • Bercy #84819
    En is ezt gondoltam, de ez a film pozitiv csalodas volt.
  • LoSA
    Nekem is nagyon tetszett!
  • Kongy
    Meh. Adam Sandler film nemhogy oltári, de jó sem lehet.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.04. 22:30:31
  • grebber
    Kavarás - Oltári jó volt!
  • Daell Drow
    Kosz ahhogy nezem nekem tapolcai mozi lesz, alig 20 percnyi autokazassal.
  • davidka003
    Én is gondolkozok rajta. Hétfőn csak 850 ft a jegy. Talán annyit megér a dolog.
  • Rony94
    Parancsolj! Nyugodj meg, vetítik vidéken is. Én is Szolnokon nézem meg. :)
  • Daell Drow
    Udv, nemtudok valami mozi listat hogy hol vetitik az alienfilmet?
    Videkieknek semmi esely megnezni? Pestre meg 200km nem utazok. :(
  • Bachstein
    Alap. Lesz majd a Halloween-nek is egyetlen egy vetítése.
  • Totti5
    Oké.
  • Kongy
    Szinkron egy semmirevaló szar. Már bocsánat. Ég és föld a különbség eredeti nyelv, és szinkron között ennél a filmnél.
  • Totti5
    Megvan itthon Blúréjen oda vissza minden változatban, meg is lett nézve párszor, már nincs igényem mozira ( ha nem lenne meg biztos megnézném )
  • Rony94
    Na had halljam, rajtam kívül ki megy moziba megnézni az Alien Rendezői változatot? :)
  • Totti5
    Ride Along

Kevin Hart és Ice Cube remek páros. Főleg Kevin amit leművelt az hatalmas volt. Vicces, szórakoztató pörgős film. Szinkron is kimondottan jó volt. Szövegek, jelenetek nagyon betegek, sok jó poénnal. Egy igazi könnyed vígjáték remek alakításokkal.

Jöhet a 2. rész!
  • gibson9
    A filmet nekem is sokadik nekifutásra sikerült megnézni. A könyv, ami alapján íródott viszont megfogott. Ha lett volna rá időm egy huzamban el tudtam volna olvasni szerintem (mert nem hosszú amúgy), de így is 2-3 nap alatt végigpörgettem. A filmet megpróbáltam megnézni, de nem tettszett elsőre, félbe is hagytam. Aztán olvastam el a könyvet és futottam neki még egyszer, de akkor is sokadik nekifutásra sikerült a végére érnem :D
  • zorrobomber
    Sőt, én inkább csak cameo-nak nevezném.
  • mulli1986
    De ebben csak mellékszereplő... :)
  • bcrics
    Matt Damon Legjobb filmje. Nincs vita.

• cylonflatus
    Bezony azt.
  • Riddick21
    Final Cut, állítólag Blade Runner szüzeknek azt kell megnézni :)
  • ForzaInter
    És a kb 10 verziobol melyiket láttad? Én miután megnéztem a filmet, olvastam hogy még egy rakás másik verzio van, és mind különbözik valamiben.
  • CSOCSO
    TMNT

Turheto lett. Fiatalabbaknak tuti tetszett annyira mint nekunk a regebbi filmek.
  • CalebJoe
    Az tény hogy fel kell nőni hozzá gyerekfejjel nem sok jött le a filmből, de anno felnőttként újranézve rá kellett jönnöm hogy nem hiába tartják a valaha vászonra vitt egyik legjobb sci-fi-nek persze csak az Alien és a SW után.
    Minden esetre nagy kedvencemmé vált, főleg Rutger Hauer figurája fogott meg a filmben de Ford sem volt rossz benne.
  • Tyler1
    Nekem is 2 részletben sikerült megnéznem. A lassúság még nem is lenne baj egy ilyen típusú filmnél, sőt meg is követeli, de az egész sztori, meg a karakterek is csak úgy lógtak a levegőben, amit valami vékony kapocs tartott össze azért. Pedig az alapkoncepcióból kilehetett volna hozni egy jó cselekményt, főleg kicsit kidolgozottabb karakterekkel. Az atmoszféra viszont tényleg megmarad az emberben.
  • Riddick21
    A Blade Runner valahogy az a film, aminek nem igazán a - szinte nem is létező - története, mint inkább a hangulata fog meg. Ezért is tartják sokan lassúnak, mivel a cselekmény be lett áldozva a világ- és hangulatteremtés oltárán. Nem tudom, hogy ez mennyire jó dolog, de az tény, hogy kiérdemelten lett klasszikus. Érdekes amúgy, hogy harmadszorra sikerült végignéznem (és a próbálkozások között évek teltek el), utána viszont akkora kedvenc lett, hogy azonnal jött belőle a legjobb kiadás, amit blu-rayen találtam!
  • Tyler1
    Szárnyas fejvadász

Nagyon látványos, jól áll neki ez a neo noir stílus, de a történet nem kötött le. Viszont furcsa, hogy pont ebből nem csináltak még remake-et.

Szerk: most olvasom, hogy R.Scott a múlt héten jelentette be, hogy elkészült a 2. rész forgatókönyve. Akkor tárgytalan a remake dolog.
    Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.09.01. 23:27:48
  • zorrobomber
    Erőlködve fárasztol... nem tudok mit csinálni, élvezem.
  • IMYke2.0.0.0
    Fárasztóan erőlködsz...
  • genndy
    Dobj be egy "filmet, amit most láttál", talán abbahagyják.
    (és helyette rád szállnak )
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.09.01. 15:20:42
  • Tyler1
    Jól elflémelgettek a semmin :)
  • Kongy
    Ott a pont.
  • zorrobomber
    Egy mesekönyvből adaptált közepesen hulladék film még hulladékabb folytatásának mellékszereplőjét lecserélik erre nyomod egész nap a sírást, ennél jobb szórakozás nincs is egy esős hétfőn :D
  • IMYke2.0.0.0
    Megszólalt a kútból a csend...
  • zorrobomber
    Mert azt hiszed marha okos vagy, woohoo :)