106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
És valakinek szóról szóra, pont ugyanazok a gondolatok ugranak ki a fejéből, mint pl. Puzsérnak...
Kevés az esély.
Nem az volt a lényeg, hogy ki ért egyet, vagy ki nem. -
Mostanában nagyon ráálltam a cifi témára,azt hiszem a poszt apokaliptikus cuccok után ez lesz az új szerelmem.Tudtok neke jó scifit ajánlani?Amit legutóbb láttam az a Hold című film amiben ugyebár a vad bill volt a főszereplő.Amúgy nekem nagyon-nagyon tetszett a film. -
akkor Tarantino még nagyobb fasz, mint eddig :D -
És ha valakinek a saját véleménye véletlenül egyezik az övével akkor az már rögtön puzséri filozófia lesz? -
Ezek az emberek akiket felsoroltál kiket utánoznak? -
Juj, látom fel lett kapva ez a Puzsér téma, igazából én csak azért hoztam fel, hogy ki az akinek van saját véleménye, és ítélőképessége, meg ki az aki folyamatosan csak mások által megfogalmazott gondolatokat képes szajkózni, legyen az Puzsér, Szirmai, Dancsó, akárki.
És ha xy szerint szar Sandler munkássága, akkor mi van? Ha Tarantino azt mondja, hogy már pedig a Transformers széria a filmművészet gyöngyszeme, akkor mi van? -
Ha követed az egész Ki Mit Tube-ot, tudhatnád, hogy más "zsűritagok" sem igazán mondanak többet, inkább magukat promózzák, vagy csak melléhadoválnak. -
LOL
-
Mit számít az, hogy kinek a felügyelete alatt mondja amit mond? Attól még nem lesz kevésbé igaz... egyébként meg nem vagyok a rajongója... -
Puzsér állítólag a lakodalmas zenéből gazdagodott meg nem is kicsit. Van 2 gyereke, felsége, egy rohadt nagy farmja, a többi amit levág csak hobby neki szerintem, mert már szarik a farmra ... :D -
Azé' má' ne faragjunk belőle félistent, meg bálványt, könyörgöm...
Bármit, amit a MÉDIÁBAN előadhat a MÉDIÁRÓL, azt a MÉDIA felügyelete alatt teheti: önreklám. Még ha negatív(nak is hangzik) - a népnek kell a szemét, amit elcsámcsoghat. Mint a zéró tápértékű cukrozott-sózott instant ételek. -
Neki is élni kell valamiből... csakhogy míg a csatornánál dolgozó többi emberke kussol a háttérben folyó dolgokról és a csatorna stiklijeiről addig ő ezt mind nyilvánosságra hozza. -
Szép gondolatok, de vett fel érte pénzt, ugyan úgy "meg lett véve", egy munkát kapott, hozzájárult a nézettséghez, a műsor, csatorna népszerűségéhez és amit előadott az csak egy performance volt. Mondani sok szép jót lehet, de akkor a cselekedetekkel ne az ellenkezőjét csinálja. -
Szóval ha igazat mond, akkor beáldozhat bármit...Mert a csajról alig mondott valamit és rátért az mtvre... -
"pénzért ugyan úgy beült zsűrizni olyan műsorokba olyan televíziókba, amit két pofával fikázott előtte"
Médiahack... de ezt ő is elmondta. Nyilvánvaló hogy sokkal több embernek tudja prezentálni a véleményét ha bejut nézettebb műsorokba. Az a célja hogy a média felhasználásával leleplezze a médiát, ezt még Fábrynak mondta azt hiszem. -
Valamilyen szinten pedig igen, úgy kapcsolta össze a 2-t, hogy ilyen műsornak kellene mennie az MTV-n, amiben szintén igaza van :)
Totti5 #84850
Igen, de azokban a műsorokban (vagy szerintem csak a csillag születikben) is magát adta, és nem köntörfalazott, keményen odaszólt minden versenyzőnek.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.06. 15:21:26 -
Én azt nem értem, hogy kiosztotta Fluor Tomit, hogy önpromózta magát egy értékelésnél, de ő belemehet teljesen irreleváns Mtv fikázásba? Ha igaza van, ha nem, ez nem tartozott a pszichomókus csaj értékeléséhez.... -
Biztos van igazság is azok közt amit mond, mert sokat beszél, de sok a botrányos hülyesége is. Ugye ő még anno politológusként!!! kezdte és ment a hírműsorokba megmondani a tutit, aztán lett filmkritikus és ki tudja mi, meg hogy valójában ki:) pofáz, botrányosan viselkedik, szeret a középpontban lenni. Volt jó pár buktája már + pénzért ugyan úgy beült zsűrizni olyan műsorokba olyan televíziókba, amit két pofával fikázott előtte, de ettől "népszerű" ebből él, teljesen tudatos amit csinál.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.06. 15:12:24 -
hiper KOCKA #84849 Nagyon is korrekt képest fest a médiáról a reklámokról és a kereskedelmi tv-kről... jól megfogja a lényeget. De akik fikázni szokták is általában nem az érveibe kötnek bele hanem a személyébe. -
Kicsit még a Puzsér témához
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
A pinának nem sok koze van ahhoz, hogy vehemens a csávo. :)
Egyet tudok erteni azzal, hogy Puzser stilusat nehez toleralni, ugyanakkor keves olyan filmkritikaval (is) foglalkozo embert ismerek aki ilyen lelki mélységgel bír és ugyanakkor ennyire komoly filmismerettel es IQ-val rendelkezik.
A legtobb kritikus csak technikai oldalrol felkeszult vagy siman intelligens es kesz. -
Puzsérnak rohadt sokszor igaza van, még akkor is, ha nem a megfelelő hangnemben tálalja a mondandóját. Persze, nyilván van jó pár dolog is, amiben téved. Elég csak megnézni a Ki Mit Tube zsűrizését, öröm nézni, ahogy burkoltan kiosztja a zsűrit alkotó "celebeket" :)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.06. 14:14:40 -
De inkább az ellenkezője szokott az lenni...
Puzsér úgy viselkedik sokszor, mint a kanos tini fiú, aki csak fényképen látottnát.
-
Attól hogy Puzsér mondta még lehet igaz... -
És tényleg így van -
Puzsér úr személyesen? -
SzinesGeza #84841 Egyszer majd ők is felnőnek. ;) -
Istenem, hogy itt mindig az ízlésen megy a vita! Mindig van pár ember aki azt hiszi ,hogy az ő ízlése a tökéletes és mérvadó aztán aki kicsit is ellene van azt felnégyeli és kitűzi a vár négy tornyára. -
Én se. Csak egyetérteni tudok. -
Ezen megállapítással nem tudok mit kezdeni. -
Adam Sandler az mindig Adam Sandler... szinte soha nem játszik más szerepet csak azt amit minden filmjében látunk tőle... csak a történet és a többi szereplő változik. Ha egy filmjét láttad, akkor szinte az összest láttad. És ez nem épp pozitívum. -
+1
-
Márpedig én akkora császár vagyok itt édes fiam, hogy igenis megtiltom.
Mars a szobádba, leckéd kész van-e? -
Böfögtél valamit? pár jó filmet felsoroltam tőle, szóval nem írtam hogy minden filmben jó volt és nem is gondoltam úgy, sőt pont ezt is leírtam hogy nem így van. Te nem fogod itt senkinek megtiltani hogy felsoroljon egy színésztől pár filmet ami szerinte jó ha már erről ment "vita"... nem teheted, szóval tehetsz egy szivességet.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.05. 21:23:45 -
2 guns
Micsoda jó akció-vígjáték! Hogy mardhatott ez ki eddig. Denzel Washington és Mark Wahlberg is egy jó párosítás lett. Jelenetek, viccek, akciók nagyon rendben voltak. Kis régimódi akciókomédia érezte volt ( Halálos Fegyver ) ami szintén jó pont.
-
Atya ég, hát persze, kezdjük már el Sandler-t méltatni, aki ugye köztudottan az egyik legnagyobb arany málna díjas színész, filmjei mind egy kaptafára készülnek és végre Hollywood is kezdi hanyagolni.
Figy, nem baj az ha neked tetszenek az ő kritikán aluli filmjei, de akkor legalább tartsd szépen magadban az izlésficamodat, jobb lesz neked is, nekünk is. -
Draft Day: 7/10
Mint régi Amcsifoci játékos és NFL néző/kedvelő számomra rendkívül érdekes volt ez a film. Szerintem haverékkal is megnézzem majd még egyszer, akkor már szinkronosan, bár nem tudom hogy fogják ezt a sok szakzsargont lefordítani. Szerintem megint fogni fogom a fejem, de mind1 is. A film am annak ellenére hogy viszonylag kiszámítható, rengeteg kis csavart tartalmaz és még kis drámát is sikerült belecsalni, bár szerintem ez a film alapból nem erről szól, ahogy az a nap se az egyetemi játékosok számára. Csak ajánlani tudom!
NFL FANOKNAK KÖTELEZŐ!!! :) -
Reign Over Me kurva jó film, ott megmutatta hogy egy komoly drámai szereppel is elbír. -
Rony94 #84829 Az Alien igazi klasszikus, a korom miatt nem láthattam moziban, plusz Szolnokon feliratosan vetítik. Számomra ez még 2 ezret is megérne. -
a sátánka, 50 első randi nagyon jó flilmek voltak. a családi mosolygunk a kamerába filmjei már gázak
nát.