106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hiper KOCKA
    Vertek már jól pofán, tiszta erőből ököllel, de se nem szédültem be, se nem estem el. Csak fájt a helye. Pedig nem vagyok sem vasból, sem nagy darab nem vagyok. Ez így jött ki. Nem lehet az ilyen helyzetekre szabályt felállítani.
  • Tyler1
    Transformers 4

Komolyan nem hiszem el, hogy sikerült alul múlni a 3. rész színvonalát is. Olyan 100. perc környékén felmondta az agyam a szolgálatot, és nem volt képes több információt befogadni. Konkrétan nincs gondolat a fejemben, amit erről a filmről letudnék írni jelenleg.
  • SzinesGeza
    Akkor biztosan kesztyűben szoktál boxolni.
    Az utcán viszont puszta kéz van. ;)
  • DarkHorSe
    nem azert, de en regota boxolok es ez nagyon nincs igy...
  • LasDen #85343
    hova szarjak a való világtól? Űrhajókat, vas és szuperembereket, angolul beszélő barbárokat néztek majdnem mindennap, de ha valakit megütnek és nem hal bele, az maga a szentségtörés...:D
  • The Protector
    Én tudom,hogy itt sg-n mindenki évek óta boxol,de utcai bunyóban 90%ban az nyer aki előbb üt.Nem tudom valamelyikötőket verték e már jól pofán,mert engem igen,de úgy beszédülsz tőle mint a szar,aztán már csak az a kérdés,hogy mennyire fognak megruházni utána míg te azt sem tudod hol vagy.
  • Tyler1
    De mitől, mikor egy ütés se találta el komolyabban?
  • Prof William
    Ez kb minden filmes verekedésnél így van. Ha pl olyanokat kap valaki fejére, vagy más fontosabb szervére mint itt (vagy bármi más filmben) akkor a legkevesebb hogy nem bír visszatámadni, de valójában inkább azonnal elvesztené az eszméletét.

Csak hát hogy nézne ki egy filmben ha a végső csata 3 másodpercig tartana.

Talán Taken első részében volt tényleg úgy, hogya főhős direkt arra ment rá hogy minél hamarabb ártalmatlanná tegye az ellenfelet.
  • LasDen #85339
    Azért nem volt olyan erős az ütés. Meg az ajtó félfa is felfogta egy részét, ezzel bőven magyarázható. De rengeteg ilyen van minden filmben...
  • Calver
    engem ebben a jelenetben mindig az akasztott ki, hogy kedves főhősünk egy könnyed baseball ütős simogatás után milyen lazán nézelődik ki a kádból álmos szemekkel... ahelyett, hogy teszem azt, eldőlne mint egy darab fa, majd egy snitt múlva tolószékben ülve egy neurológus magyarázná neki, hogy hány hónap lesz amíg megtanul újra beszélni, járni, vagy egyáltalán valahogy visszatartani a szájából csöpögő nyálat.
  • grebber
    Lavalantula Ej de várom már!
  • cylonflatus
    Transformers AOE - Úgy ültem neki, hogy bármi is lesz, legalább a Witvicki gyereket nem kell elviselni, és bár Whalberget nem tartom egy nagy májernek, a kötelezőt azért hozza, az ilyen akciószerep meg még jól is áll neki. Ennek ellenére kb 5 perc alatt hülyét kaptam a karaktertől. Sikerült egy olyan ellenszenves, irritáló pöcsfejt csinálni szerencsétlenből, hogy innen is gratulálok a forgatókönyvírónak, ennél akkor is szimpatikusabb figurát hozott volna, ha a telefonkönyvet olvastatják föl vele. A civódás a lánya pasijával, hiteltelen, erőltetett, izzadságszagú, próbál vicces lenni, de nem sikerül. A srácnál pedig csak Marky Mark lánya fölöslegesebb. Annyi volt a funkciója, hogy a film elején ráfogják a fegyvert, hogy ettől apuci beinduljon és kinyírja a fél sziájéjt, meg egy hadseregnyi földönkívüli robotot. Azon kívül inkább csak útban van, és a max produkciója az, hogy forrónaciban rohangál a robbanások között, de mondjuk tőle nem is várt szerintem senki többet.
    Biztos könnyebb M.Whalberggel promózni egy filmet, de Baynek vajon egyszer lesz bátorsága meghúzni, hogy egy Transformers filmben a Transformerek-é legyen az abszolút főszerep? Szerintem mindenki jobban járna. Bár ezért aggódjanak a Transformers fanok.
    Egyszer meg lehet nézni.
  • ProGabe #85335
    Amikor a két agyoniskolázott csóka szét akarja verni a fejét, de kicsi a hely (fürdőszoba), ezért folyton egymást, meg magukat ütik csak.
    Na ezt nem tudom, hogy miért írtam le, csak ennyit kellett volna tennem:
  • LasDen #85334
    én azt nem értem ezek az autobotok honnan jöttek? a 3. részben nem voltak ott. Ami nálam pozitív volt a filmben amúgy, hogy Racsni halála azért valamennyire meg tudott érinteni...
  • RatBaG #85333
    új tranformers - 7/10

a szokásos esünk-kelünk-repülünk akció, a negatív dolgokat felesleges lenne sorolni, mivel eleve úgy ültem le elé, hogy tudtam mire számítsak. john goodman karaktere tetszett, nagy előrelépés, hogy nem a labeouff gyerek buta képét kellett nézni, mc hammernél meg betojtam. can't touch this!
  • IMYke2.0.0.0
    [1983] - Krull (Támadás a Krull bolygó ellen) - 7/10

Erős volt a nosztalgia faktor.
    A kék vállú, széles szemű herceg (aki valóban hegyet mászik); a bölcs Öreg (alá Obi van Kenobi); a Glaive (a dobópenge); Ergo, az ügyetlen varázsló (akinek varázslatai mindig rajta sülnek el); a tisztességes rabló; Rell, a küklopsz (aki előre tudja a halála napját); és a többiek mennek és ellátják a csúnya Beast baját, visszaszerzik a friss házas királynét és békét hoznak a Krull bolygóra, sőt a Galaxisba.
    Egy Star Wars után pár évvel nem is volt ez olyan rossz. Persze a harcok során a kék és vörös villámok ezek után érthetők, ahogy az is, hogy ma már sokan sírva röhögnének a háttérvetítéseken, a kezdetleges zsugorodás trükkökön, és a sugárnyaláb fegyvereken, meg a műanyag Beast-en.
    Közben meg azért lennének meglepetések az optikai trükkökön miatt is.
  • mulli1986
    az előző iminek ment csak szar a telefonos forummotor...
  • mulli1986
    Szerintem egyértelmű, hogyha utólag nézték meg, akkor vagy fiatal a illető vagy nem Sw fan. :-)
  • mulli1986
    Láttam a filmet, de nem rémlik fürdőkádas jelenet :-(
  • RatBaG #85328
    hirtelen nem emlékeztem, melyik film is volt ez, aztán tíz másodperc trailerből, és egyből a kádas jelenet ugrott be :DDD
  • Jabar
    ezerszer jobb így :o
  • Jim Morrison
    +1, jack reacher korrekt kis film volt, fürdőkádas jelenettel együtt :D
  • LasDen #85325
    Tudom sokan nem bírják, de szerintem jó volt, és várom a Jack Reacher 2-t. Az M:I 5 meg valsz hozza majd a szintet...
  • viizo
    Edge Of Tomorrow / A Holnap Határán

Tom Cruise a mozik kiválasztásainál ritkán hibázik - ezúttal sem tette. A tavalyi, nagy kedvenc Oblivion (3-4x megnéztem már a mozis megtekintés óta) után teljesen más hangulatú, de majdnem olyan élvezetes filmet tett le az asztalra. A történet, a karakterek, a látvány mind nagyon egyben vannak, egyedül az utolsó negyed óra hagyott nálam némi kívánnivalót maga után - a lezárását túl hirtelennek, kissé összecsapottnak éreztem. Apropó, különösen jól esett Bill Paxtont viszontlátni a keménykedő főtörzs szerepében - jól állnak neki a hasonló szerepek.

Bár nem sok kellett a tökéletességhez, két pontot mégis levonok: a már említett lezárás, illetve az idegenek valószerűtlenül gyors mozgása és mátrixos sentinel designja némileg csökkentett az amúgy határozottan kellemes moziélményen.

10/8
  • Kongy
    Jaja, ad neki egy alaphangulatot :D
  • LasDen #85322
    furcsa elhinni, hogy eredetileg nem lett volna eső, pedig mennyivel jobb lett így :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én youtube-on néztem meg régebben, ahogy a T-Rex-et elkészítették.
  • The Protector
    Anno láttam a werkfilmben,hogy az a jelenet tartott a legtovább nekik mert folyton bedöglött a T-rex az eső miatt.
  • IMYke2.0.0.0
    Egy icurka-picurkát még túl is magyarázták a végét. Még sejtelmesebbé lehetett volna tenni :)
  • karajjj
    Nem kell erre semmi teória, szerintem kapod az arcodba a nyilvánvaló választ.
  • Tyler1
    Egyébkét jellemző szinte az összes vfx csapatra, hogy rohadt sok filtert használnak, többet mint amit megkövetelne a jelenet, és végeredményben már valótlanabb kép jön ki, mint a folyamat még egy bizonyos pontján.

Íme ez, egy egyszerű szín- és fénymódosítás után:
  • Kongy
    A tökéletes trükk

Fú, hát nehéz így nem sokkal a film megnézése után beszélni róla, talán még kicsit emészteni kell, de ez egy baromi jó film volt, a befejezés meg igazi WTF pillanat, bár lehetett azért erre számítani, voltak jelek, hogy végülis az a helyzet ami. Szétnéztem neten, van egy halom teória, de lehet, hogy ebbe a filmbe is többet gondolnak az emberek, mint ami :)

Nálam egy erős 8-as.
  • LasDen #85315
    néha a Nicole Kidman jutott eszembe róla a film alatt. A western comedy kategóriában szerintem az irány colorado vagy a Maverick sokkal jobb volt, mint ez...
  • dartonite
    A Million Ways to Die in the West:
    Nem is annyira rossz mint szamitottam ra.A Ted-et utalom,szoval abbol nem akartam kiindulni es jol tettem!
    Vannak benne nagyon jo reszek es egy csomo faraszto is.Biztosan hangulat es tudatmodosito mennyisegfuggo is az elvezeti faktora,nalam ez igy elso blikkre egy 6/10-es volt.
    Theron neni pedig meg mindig kurvajo no.
  • Tikal #85313
    erre gondoltam..
  • IMYke2.0.0.0
    Így van - de a T-Rex-et rendesen el is készítették.
    Leglátványosabb ugye az üvegtetős terepjárók vs. dinoszaurusz jelenetsornál volt - ahogy folyt róla a víz stb. Azok a közeliek.
    Moziban rendesen f*satós is volt.
  • genndy
    Az is báb-CGI keverék volt még rendesen.
  • davidka003
    Szoktam is visszagondolni néha rá, hogy az mennyire de mennyire fasza volt.

De úgy rémlik a Jurassic Park is elég korrektül nézett ki ahhoz képest, hogy több, mint 20 éves film.
  • Kongy
    Szerintem az lenne a legjobb, ha maketteket, és a CGI-t ötvöznék. Anno volt ez a Walking with... sorozat, nem tudom emlékeztek-e rá. Volt dinoszauruszos, meg ősemlősös, minden, na de a lényeg, hogy ott fele bábú volt, fele pedig CGI, és szinte még ma is vállalható, pedig '99-ben jött ki asszem.
  • k0trapali #85308
    Még az agyon sztárolt új Majmok Bolygójában sem az igazi a CGI... olyan mintha animációs filmet néznék. A Wahlberg féle részre nem nagyon emlékszem pedig láttam moziban, de ott is jelmezben tolták a majom szereplők. Sokkal valóságosabb az egész.
    Valahogy olyan mosottassnak, életlennek, puhának és nem odaillőnek érzem a CGI szereplőket, tárgyakat. Az Elysium-ban viszont rohadt jól megcsinálták a földi jeleneteknél a gépeket amivel repültek és még a füst is teljesen rendben volt!

Ezt most ki hiszi el, hogy ez tényleg létezik? Játékok renderelt videóiban vagy már rendes gameplay-ben lehet ilyet látni pl BF4
    Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2014.09.23. 10:41:31