106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Most nézem:
"Válasz 'Prof William' üzenetére (#85536)" -ot Válasz 'Prof William' üzenetére (#85538)-nak láttam közel 1 méterről.
Egyébiránt nem "fasz"-ról beszélek..., hanem nőkről. Nem ugyanaz. Én szívesebben beszélgetek utóbbiakról.
-
Egyébként te mi a faszról beszélsz? :DD Hol mondtam, hogy Monica Bellucci randa és ijesztő? Igyál még egy kávét vagy nem tudom... -
Akkor neked az Eva Green is, és Monica Bellucci is "ronda és ijesztő" ill. "egyenesen ijesztő feje van"?
Hát öregem, fura egy ízlésed van. -
átlagos? nem rossz környéken laksz, hallod-e. -
Miért néznék? Már most ronda és ijesztő, nem vagyok rá kíváncsi 50 évesen -
Majd nézz rá 16 év múlva az 50 éves Zöld Évára is... -
+1 fingom sincs mit esznek rajta, szerintem egyenesen ijesztő feje van.. -
Bellucci szerintem nőnek is teljesen átlagos, de színésznőnek totálisan karaktertelen, és még a tipikus olasz temperamentum sincs meg benne, ami talán emelni tudna a középszerűségén.
Bár hogy ki szép vagy ki nem, az teljesen szubjektív, viszont Green karaktere jellegzetesebb, ami feltűnőbb a képernyőn, mint egy tucatszépség. Ha megnézzük a szupermodelleket, ott is ez főbb szempont. -
Szerintem az új Sin City-ben igazán testhez álló szerepet kapott, az illett hozzá leginkább. -
Prof William #85536 Na végre akkor ezek szerint nem csak szerintem ronda az a csaj.
Pl a mennyei királyságban mint szép hercegnő iszonyat ronda volt. + alapból úgy néz mint aki a következő pillanatban a el akarja harapni a torkodat. -
Sinister
Csak jót hallottam erről a horrorról. Jó főszereplő, érdekesnek ígérkező történet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majd annyit kapok, hogy a Slipknot basszerosa a képeken keresztül megszállja a kölyköket és kinyíratja a szüleiket (megjegyzem, kb a 15. percben sejted, a 45.-ben meg már tudod ezt te is)
Mindenféle Stephen Kinges klissét leszámítva, még hangulatos is itt ott. De nagyon nem a jó kategóriában, inkább csak az elmegy / láttam rosszabbat is mezőnyben versenyzik.
Legalábbis számomra. -
Erre mondjuk nem figyeltem volna fel :)
-
Ja egyébként kis érdekesség, hogy a filmben hogy hangzott ez a bizonyos mondat:
He says, "Fly, you fools!" Turning on the closed captions or subtitles reveals the line, which is also in the book. In older English, "fly" is an imperative version of the word "flee". During the original theatrical release, Gandalf's line was modernized to "Run, you fools!" However, when the DVD was released, the line was changed to more faithfully reflect the novel. -
Nem derül ki a könyvből, ez csak egy ellen-elmélet a sasos plot hole-ra :)
Link a teljes elmélethez. Angol.
Imy: persze hogy nem hibáztak.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.06. 12:42:23 -
Amúgy, szerintem a fordítók nem hibáztak.
"GANDALF (yelling) Over the bridge! Fly!"
Ugyanis Mória bányáiban elég bajosan "repültek" volna. -
Egész pontosan:
GANDALF (quietly) A Balrog ... a demon of the ancient world! This foe is beyond any of you! (urgent yell) Run! Quickly! -
Pont tegnap néztem meg ezt a részt. "Fly, you fools"-t mond. "Run" is van, de még pár perccel előtte, amikor először meglátják a Balrog tüzét az oszlopok között. (Valami olyasmi, hogy "Ez erősebb mindnyájótoknál, fussatok!)
Hm, a forgatókönyvben vajon miért az a sok felkiáltójel?
Egyébként ez a Gandalf-terv a könyvből kiderül, vagy honnan az infó? (régen olvastam már)
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.10.06. 12:31:33 -
Nem. A forgatókönyvből:
Kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Emlékezetem szerint Gandalf a filmen "Run, you fools" - t mond. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Konkrétan ez volt a terve Gandalfnak, hogy elviszi a társaságot a sasokhoz és elrepülnek velük. Ezt viszont titkolta, aztán a balrog keresztülhúzta a számításait. Mikor leesnek a szakadékba, azt kiáltja Frodóéknak, hogy "Fly, you fools!", amit nem csak úgy lehet fordítani, hogy "Fussatok, bolondok!" :) Arról pedig nem is beszélve hogy varjú(?)(megnéztem, bocsánat, Crebain ) hadsereg kémlelte egész középföldét.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.06. 11:05:09 -
Igen, ilyen több filmben is van.
pl.: Ha a Gyűrűk Urában vagy a Hobbitban felülnek a sasok hátára és elrepülnek a célig mennyivel egyszerűbb lett volna. A Végzet Hegye felé repülnek Fodor meg csak leejti a gyűrűt és repülhetünk is haza... A szárnyas lidérceket meg simán lezuzzák menet közben.
Ha így lett volna elég lett volna 10 perc is a filmnek :) -
X-Men: Days of Future Past - 7/10
Képregényfilmnek nem volt rossz, és bár nem tudom mit is vártam tőle, de fájó butaságokat bőven tartalmaz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak egy apró részlet: Magneto nem kinyírni akarta Kennedy-t, hanem megvédeni, irányította a golyót, és így pont véletlenül fejbelőtte, értem, oké :) A nyilvánvaló hülyeségekbe (két vasúti sínnel átveszi az irányítást robotok felett) ne is menjünk bele..
A villámsrác sima comic relief volt, pedig ha magukkal viszik, megmondják neki hogy hozza ki Ravent, akkor nincs drámai végkifejlet. Szóval elég öncélú a sztori, persze az ilyeneket elég nehéz elkerülni ilyen erős lények mellett.
Szóval jó volt, jó volt, de az előző rész jobban tetszett.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.06. 10:47:25 -
Eva Green nem ér fel Monica Bellucci kisujjáig sem - minden tekintetben.
Egyedül a kor áll Zöld Éva oldalán. 34 éves, míg Monica 50. -
Én olyan filmet még nem láttam, ahol Eva Green nincs minimum egy jelenetben meztelenül. Nekem kicsit Monica Belucci beütése van, bár utóbbi azért valljuk be valamivel jobban nézett ki szvsz. :) -
Nincs bajom Eva Greennel, de lassan már védjegy lesz, hogy a csöcseit mutogatja (ez kb. a 4. film amiben én látom), másrészt meg szerintem kicsit randa. Femme fatale-ként beállítani, háát... -
Ez nekik olyan mint a briteknek mondjuk Sherlock Holmes. -
Nyiri #85519 A franciák még mindig nem unják ezt? -
Enemy. -
Az emlékek őre
-
visszaolvasva 8-10 oldalt, leszűrhető, h manapság nincs nézhető film. ebben a ganéáradat korban tud vki értelmes filmet ajánlani? -
Időbanditák
Nekem annyira nem jött be pedig szeretem a régi kalandfilmeket. Volt benne sok unalmas rész.
Utolsó 30 perc volt érdekes.
5/10 -
Napok romjai - 4/10 - Te jó isten, de unalmas. Történet nuku. -
Aranyos sertés... cukifaktor 10-es. -
Nem tudtam mi hiányzott az életemből.. -
ajvé...
-
X-Men: Days of Future Past
Ha van még értelme ezeknek a képregény adaptációknak, akkor ez pont az. Nem csalódtam, ez a széria képvisel már csak számomra minőséget a Marvel filmek közül. Egy igényesen felépített történet, igényes látvánnyal karöltve, hibátlan szereplőgárdával tálalva. Ha csak fele ilyen jó lehetne minden többi szuperhős film is...
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.10.03. 20:15:14 -
Így van. Én azért jól szórakoztam, mert imádom Sin City világát... -
Valóban nem mutatott semmi újat az első rész után, de ennek ellenére jó volt. Persze nyilván az 1 rész közelébe nem ér, de azt megismételni kb lehetetlen feladat volt, mert az a film tökéletes. -
Sin City - A dame to kill for - 3/10
------------------------------------------
Ez is b+, akkora kalap fos, hogy ihajj. Tomoren:
-Adjuk el megegyszer ugyan azt a szart Eva Green csocseivel es a melyhangu macso narracioval.
-Forgatokonyv?
-Minek????
-Sztori?
-Majd rogtonzunk valami unalomig ismert bosszu sztorit, semmi bonyolult, semmi meglepo!
-Uj karakterek?
-Minek? A regiek is tokre joak!
-Bruszvilisz?
-Termeszetesen lesz, 1.5 percre, de akkor mar rairhatjuk a plakatra!
-Csinaljuk!!!
Ennyit tudok elmondani rola, nevettsegesen szar film. -
Bocs hogy nem a topikjába linkelem ezt is. De .. De..