106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Inquisitor
    Hát ebből a C vagy F pont olyan amit este csak akkor nézz meg ha nagyon nagyon pihent vagy. :)
    Én A-t vagy B-t javasoltam volna, de gondolom már rég túl vagy rajta.
  • mulli1986
    De sokat segítettél

Egyébként mind1iket meg akarom nézni de szerintem ma z A lesz, eddig is úgy gondoltam :)

Szinte biztos hogy C lesz a második. Aztán az E, D, B, F, G
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.10.17. 20:32:28
  • desigo
    C vagy F
  • VinylToy #85704
    Barátok közt 7135 és 7136 rész.
  • Tyler1
    E
  • Zoli007
    A
  • genndy
    "A"
  • mulli1986
    Gyors szavazás, mit nézzek meg este:
    A: Szárnyas fejvadász
    B: 2001 Űrodüsszeia
    C: Mechanikus Narancs
    D: Acéllövedék
    E: Apokalipszis most
    F: Tágra zárt szemek
    G: Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni

Hajrá, hajrá, szeretném gyorsan elkezdeni! :)
  • Blasta
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Persze, technikailag tagja volt valamikor vagy 5percig, de gyakorlatilag nincs olyan NKOTB szám és klip amin szerepelne. A funky bunch-csal futott be először a zenei piacon, persze már szépen kigyurva mert CK model volt a lelkem :) Na off over :D
  • IMYke2.0.0.0
    Moziban láttam még ezt is. Azt a csendet a vége előtt vágni lehetett...
  • CalebJoe
    Akkor még tényleg fiatal vagy, sok fiatal nem látta még ezt a remekművet.
  • Kongy
    Eeegen 12 évesen mikor regeltem a fórumra vicces kedvemben lehettem. Azóta nem tudom átállítani.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.17. 18:15:07
  • Jim Morrison
    már 113 vagy, ebben az esetben elég fura, hogy még nem láttad.
  • DantszEE
    Így már érthető, miért tetszett ennyire a Gépész. Számomra egy kicsit még Harcosok klubja plágiumnak is tűnt. Nagyon sok alapelemet átvett onnan. A Memento, Viharsziget után meg szinte már tucatdarabnak tituláltam.:)
  • genndy
    A Mystic River és a Shutter Island szerzője egyébként ugyanaz (Dennis Lehane). Mindkét film nagyon jó, bár másképpen.
    És akkor már a Közönséges bűnözőket se hagyjuk ki (bár van valaki aki azt nem látta? :) )
  • Kongy
    Szégyellem is magam, hogy nem láttam még :(
  • ForzaInter
    Kötelező alapmű. Top 10-es listámon ott a helye.
  • Kongy
    Köszi a tippeket! Harcosok klubját már régóta tervezem megnézni.
  • IMYke2.0.0.0
    "Wahlberg először bátyja, Donnie Wahlberg öccseként tett szert ismertségre, aki a nagy sikerű New Kids on the Block nevű popcsapat tagja volt. Mark eredeti tagként került a bandába, ám kilépett, még mielőtt a New Kids on the Block befutott."

Itt meg a teljes életrajza: biography.com.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.17. 12:25:06
  • Blasta
    Mark Wahlberg sosem volt a New Kids tagja, az a tesoja Donnie volt
  • IMYke2.0.0.0
    Ha már Oldboy... A Vengeance-trilógiát nézd majd meg, ha tudod...

2002 - Sympathy for Mr. Vengeance
    2003 - Oldboy
    2005 - Sympathy for Lady Vengeance
  • zaki
    Number 23, Fight Club, Oldboy, Donnie Darko, K-Pax, Black Swan, Silver Linings Playbook, A beaufiful mind, Mystic River, Identity, stb...
  • Kongy
    A gépész - The Machinist (2004)

Nagyon tetszett a film. Volt egy sötét atmoszférája, amihez Christian Bale játéka, és kinézete is hozzájárult. Át tudták adni azt az érzést maximálisan, hogy te sem tudtad már eldönteni, hogy álom-e vagy valóság, amit látunk. Egy cseppnyi Viharsziget érzete volt a filmnek, és mivel az az egyik kedvenc filmem, így nem meglepő, hogy ez is bejött. A végén persze minden kiderül, még olyan dolog is, amire nem is számítottunk. Szóval egy baromi jól felépített thriller, amiben jól adagolták a feszültséget, és kiválóan megteremtették az atmoszférát. Nekem egy erős 8/10

Ehhez és a Viharszigethez hasonló filmeket tudnátok ajánlani ? :)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.17. 10:50:38
  • Mentol
    Én az első részt egyszer néztem meg, és másnap már semmire nem emlékeztem belőle annyira rossznak tűnt. Fajtiszta amerikaiaknak szóló poénok derengenek. Lehet, hogy még ki is kapcsoltam, annyira nem tetszett. És annak készítettek folytatást???
  • zaki
    Ha mar Marky Mark...

Jol lefogyott a kovetkezo Oscarra, akarom mondani a kovetkezo filmjere :D Kb 25 kilot leadott.
  • akyyy
    the conjuring : Szerintem nagyon jo kis horror volt, rég volt olyan ami ennyire lekötött. ÉS még mint film is simán megállja a helyét. Simán 5/5.
    Bár vannak benne tényleg klisék, de egyszerűen visz a sodrás, a történet, nem fog leülni.

The Family: idióta francia keresztapás film, nekem annyira nem jött be. Azt vártam, hogy legalább 3-szor költözni fognak,, de kb. csak egyszer költöznek. Bár voltak azért humoros történesi, de vagy túl kevés, vagy túl sok, nem is tudom. De a szinészek miatt, aki szereti őket, érdemes lehet megnézni, mert az viszont zseniális. 3/5.
  • mulli1986
    9/10!
  • Kongy
    Elkezdtem nézni ezt a Gépészt a Christian Bale-es képek miatt, és szerintem baromi jó. Nagyon nyomasztó, és épp ezért jó :)
  • Zoli007
    Gone girl: 8/10 - where is Dexter when we need him the most?
  • LasDen #85678
    22 Jump Street

Az első rész nem volt rossz, de nekem nem volt akkora durranás. Így a folytatást sem vártam különösebben. De ez most nagyot szólt. Rengeteg poén, meta-humor és jó szövegek. Az elejétől a végéig jókat röhögtem rajta. Még a jól ismert, klasszikus poénok is jobban ütöttek, mint más filmekben. Kreatívak voltak.
    Ha van gyenge pontja, akkor azok a rossz arcok. Nekem Francóék jobban bejöttek az első részből, ők sokkal viccesebbek voltak. Itt meg folyton ugyanazzal a szar, béna poénnal próbálkoztak. Meg ez a szakításos téma is elég bullshit volt. Jonahval volt a legtöbb bajom, meg a béna poénjaival...

8/10
  • mulli1986
    Automata

Nekem kicsit sötét volt a sztori, lehetett volna kicsit több happy end benne.. Amúgy nekem bejött 7/10
  • LasDen #85676
    azt nem tudni. Lehet Barry is, mivel a TV-s és Mozis DC Univerzum különálló...
  • ForzaInter
    Melyik Flash lesz a filmben? Gondolom nem Barry Allen, ha már abból sorozat van.
  • hiper KOCKA
    A Gépész forgatására készülve Bale még annál is alább akart menni, csak az orvos aki felügyelte az állapotát nem engedte. 45 kiló alá akart menni... Látszott hogy komolyan vette a szerepet, bár ez sztem már egészségtelen, hogy annyira lefogy.
    Utoljára szerkesztette: hiper KOCKA, 2014.10.16. 19:56:41
  • Kongy
    Ja, látom '12-es, akkor nem szóltam.
  • Jim Morrison
    Ez régebbi kép
  • Kongy
    Amerikai botrány hol marad? Ott elég faszán sikerült felhizlalnia magát
  • IMYke2.0.0.0
    Bocs, ha újat mondok, de Mark Walhberg már a New Kids on the Blockban is gyúrós volt, az önálló rapper karrierjét már izomagyként művelte.
  • Jim Morrison
    Akkormár...
  • Kongy
    Amúgy Mark Wahlberg is hogy kib.szta már magát az Izomagyakhoz.

Chris Pratt-ről meg: aki dagadt alapból, az gyorsabban tudja kigyúrni magát szerintem. Nekem is volt egy haverom, aki másfél év alatt duciból izmossá változott.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.16. 19:17:39