106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
a nagyszámok törvénye alapján egyikmásiknak még jónak is kell lennie :D -
Értem én, hogy kényszerét érezted a beszólásnak, de vélemény szabadság van. Tudtommal. -
Nem mint ha kötelezne rá bárki is, hogy akár csak egyet megnézz ezekből. -
Rettenetes. -
fantörpikus -
rengeteg lesz. :D De én az X-Force, JL Dark és Gambit filmek elkészültére nem tennék nagy pénzt. A JL Dark főleg, mert Del Toro most teljesen a Pacific Rimmel van elveszve. Én meg egy X-Force filmnek örülnék, főleg ha Domino is benne lenne... -
-
Mert akkor se belém álltak... -
-
Fasz baja van mindenkinek azzal a kurva 30 évvel? Igen 46 és? Akkoriban kurva mind1 volt, hogy 30 vagy 46 a lényeg hogy máig megfelel, ez a nagy szó.
Baszogassatok mást otthon, engem is ér családon belüli szexuális zaklatás nem kell még a Ti hangyafaszozásotok is... Anyám és apám is állandóan basztat valamivel... -
hát jobban is megy neki a matek mint neked az biztos... -
Még egy matekzseni... Olvass vissza pár hszt... -
Inquisitor #85775 "Tekintve hogy 30 éves, még ma is bőven megállja a helyét. "
Pláne, hogy 46(!) éves film. -
Szerintem nem kell. Bár én láttam az összest, de kb már semmire nem emlékeztem egyikből sem, de mégis értettem. -
hiper KOCKA #85773 Extraterrestrial 2014
Jönnek a szürkék... és hoznak magukkal némi akciót, némi látványt és némi análszondát... bizony: szegény elraboltaknak nem túl jó bánásmódban van részük odafenn az űrhajón.
Alapvetően az a baj ezzel a filmmel hogy borzalmas idióta a sztorija. Ilyen összeesküvés elméletes baromság, jellemzően az összes klisével ami a hasonló filmeket jellemzi. Látszik hogy nem is akarták magukat megerőltetni a készítők, hogy valami eredetiséget csempésszenek bele. Viszont annyiból más hogy itt nemcsak annyi van hogy a földön csesztetik az idegenek a jónépet, letapossák a virágágyásokat és őrületbe kergetik a kutyákat... hanem megmutatja mi történik azokkal is akiket felcsípnek egy könnyed esti zsúrra a hajójukra.
Az idegenek megjelenítése is tipikus, bár nekem az volt az érzésem mintha egy űrbéli slenderman-t látnék... annyira hasonlított hozzá a fizimiskája. Az első fél óra gyakorlatilag dögunalom: kétbites entitások apuka vidéki házában buliznak, drogoznak és kettyósra isszák magukat. De rögtön felelősségteljes felnőttekké válnak amint meglátnak egy ufófejet. Szóval nem a legjobb film a témában, de egyszer meg lehet nézni.
5/10 -
-
Locke
1,5 órán keresztül ülünk Tom Hardyval egy autóban, és tanúi leszünk ahogyan az élete darabokra hullik. Remek one-man-show kamarafilm, egy teljesen hétköznapi történettel, mellőzve bármiféle klisét, sablont, csavart, mégis az elsőtől az utolsó percig ott akarunk lenni, és tudni hogy végződik a történet, mire az út véget ér. Nem közönségfilm, úgyhogy csak az igényesebb rétegnek ajánlom.
Nekem Hardyval bármit el lehet adni, a legmagasabb szinteken műveli a színészmesterséget ez az ember. -
Harcosok klubja
Hát gyerekek, nagyon bánom, hogy a Gépészt néztem meg előbb, és nemrég, mert az nagyon Harcosok klubja koppintás. És ez azért probléma, mert már a film elején, a repülős jelenetnél rájöttem, mi a csavar.... : / De még így is baromi jó film volt, bár mivel túl későn néztem meg, így nekem "csak" 8/10 -
Kundo
semmi kiemelkedő, ilyen képregényes-hollywoodi stílusban készített harcművészes-kardozós film. egyszer mindenképp nézhető, persze vannak benne távol-keletiesen túljátszott jelenetek rendesen, de nem vészes. -
a First Class esetleg, de a többi nem fontos... -
A mostani X-men film pont az, amihez kell mindegyik korábbi film. De leginkább a First Class. De ha a többit se nézed meg, akkor a végénél is csak nézni fogsz ki a fejedből. De nekem aztán mindegy :) Inkább a Karibból is csak a harmadik részt nézd meg, a többi nem kell ;) -
Ha jól rémlik a visszautalások pont olyan hosszúak, hogy érteni lehessen. Nem csak 1-2 sec-es jelenetek vannak kivágva. Am alapvetően javasolnám az elejétől végig nézni és nem innen kezdeni, de nem ez volt a kérdés :) -
onnan hogy mondják a filmben? :D a többit meg nem KELL tudni. A film élvezhető önmagában is. Amúgy sincs olyan nagy utalgatás.... -
Szuper, köszönöm a biztatást! Ezért úgy döntöttem, h megnézem - a Karib tenger kalózai I.-et :) (és utána az X-Men-t) -
nem kell, "reboot"... nem rég néztem végig az összeset, semmit nem vesztesz szerintem -
És honnan tudja majd a szereplők kapcsolatait, meg a visszautalásokat? Azért ne a 7. résszel kezdje el a szériát :)
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.10.19. 21:12:10 -
bullshit -
Azért annyira nem. Nem rossz ha tudsz dolgokat, de azért sokat nem dob a latba hogy láttad-e az előzőket :) -
Nem sok értelme van, ha nem ismered a sztorit és a karaktereket. Inkább szánj rá időt és nézd végig, akkor biztosan élvezni fogod. De így olyan, mintha A király visszatérrel kezdenéd a GYU-t.
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.10.19. 21:02:57 -
semmit. Mindent elmondanak az elején meg közben. Nyugodtan nézd meg...
Én tegnap néztem meg másodszor, de még rosszabb volt, mint először. -
A mostani X-Men filmhez kell tudni BÁRMIT a benne szereplőkről és BÁRMIT az ezt megelőző filmekről? Én egyet se láttam, de annyira dicséri mindenki, hogy kellene már néznem ilyet... Legfeljebb semmit se fogok érteni... :) -
Köszi! :) -
Faszt számolgatsz annyit... :)
Am meg azt mondok amit akarok, bazzeg ha ez a véleményem?! :)
Akkor akiknek nem tetszik a kritikám:
Apokalipszis most - 10/10
2001 Űrodüsszeia - 10/10
Szárnyas fejvadász - 10/10
Mind Perfetto!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor se!
-
milyen 30 bazze, 46!!!!! :) -
LOL, még hogy kiemelkedőnek nem lehet mondani.. mindent mást mondhattál volna, csak pont ne ezt :) -
2010 a kapcsolat éve
-
A fejvadász jó volt, azért nem kapott 10-est, mert nincs olyan film ami 10-es lenne. Mellesleg nincs tökéletes film se, mindennek van valami hibája, én leírom azt ami nekem nem jött be benne annyira. Nem mondhatod, hogy lehúzom őket a picsába.... Mellesleg én nem az a típus vagyok, aki hírnév alapján ítél és azért mert a többség ajnározza akkor én beállok a sorba közéjük. Azért mert másnak tetszik, attól még nekem nem kell hogy bejöjjön. És tegyük hozzá ezek elé a filmek elé igen nagy elvárással és kíváncsisággal ülök neki, szóval elég jól hozzák azt amit hallani róluk. -
Nem azért került elő a Hair, mert rossz lenne. -
Tippre a Grease-re gondolt, ami a Hair-hez képest tényleg olyan, mintha a mostaniak közül összehasonlítanánk egy Fincher filmet valami tini szutyokkal. -
" kiemelkedőnek nem lehet mondani"
Gyakorlatilag, az összes remekművel ezt csinálod.