106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • mulli1986
    Hasonlóan idióta gondolkodásmódom van, simán elképzelném, hogy ilyen hülyén és lazán kezelném a helyzetet, hogy ne bolonduljak meg. Így se sok választ el egy rendszeres pszichológusi látogatástól, de ha ilyen helyen lennék, én is tuti bekattanék és klinikai eset lennék.
  • mulli1986
    Csodálatos pókember 2 7/10
    Nem tudom miért de valamiért a majdnem 2,5 órás film valahogy összekapottnak tűnik. Van itt is bőven baromság, rossz döntések, mik vagy jobb magyarázatra szorultak volna vagy nem tudom. A rengeteg CGI-től már majdnem rosszul voltam, így a sok régi filmet követően. Vannak benne jó poénok érdekes jelenetek, de ahogy több helyen is említették, ezek a főgonoszok valahogy nagyon túllihegték ezt a most valamiért ellenfelemnek kell tekinteni pókember témát. Szerintem egy ellenfélnek több oka kell hogy legyen, ahhoz hogy ilyen szintű gyűlöletet érezzen egy ellenfele iránt, de lehet én vagyok túl barika lelkű ilyen téren. A film végén Mr. Pierce jelenlétét nem értem, amiatt, hogy ő elvileg X men karakter lenne, mit keres a filmben, de később biztos lesz jelentősége.
  • IMYke2.0.0.0
    Bombák földjén: végig szenvedtem...
    Valami megfoghatatlan ok folytán nem tetszett.
  • mulli1986
    Halál 50 órája 9/10
    Nekem nagyon tetszett ez a film, nem értem az imdb-s 6.8-as értékelést. Tény hogy voltak benne vadulások, de azért végig fasza és nézhető volt. Telly Savalas karaktere valami hatalmas, már megint :) Az az érzelem mentesség, amit nyom, hát utánozhatatlan :D Azért a végén nála is borul a bili. Meg a vicces, hogy haverommal végig Hesller ezredesnek szurkoltunk, hogy gyluljon le mindenkit és hiába az utolsó 10 percig nyeregben volt, a végét mégis sikerült tök jól lezárni. Nem vártuk, hogy 10 perc alatt ennyit fog fordulni a kocka. Nagyon jó volt!

Bombák földjén. 8/10
    Szintén jó kis háborús film, sok volt benne szerintem a felesleges bullshit, de nézhető volt. Illetve a háborús szindrómát amit kapott a srác a film alatt tökre át tudtam érezni a film végére, mikor is visszavágyik a csatatérre és nem találja a helyét a hétköznapi életben. Eléggé lehúzó film így péntek esti iszogatás előtt, de csak ajánlani tudom!
  • Tyler1
    De ez Hollywood, ahol mindig a legvalószerűtlenebb esemény következik be, ezen kár fennakadni. Főleg egy háborús filmnél, hogy az ellenség sosem tud célozni, és mindig bénáznak :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kaptál választ. Többször is.
  • SzinesGeza
    Akkor nézd a Tom és Jerry-t.
    (ha még egy normális kérdésre sem tudsz választ adni)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha te írod a forgatókönyvet, akkor elmehetsz a realitás felé.
    Ha más, akkor el kell fogadni - ezért írom már többedszer is: filmről beszélünk. Fogadd el! - azt, amit más leírt, megrendezett és filmre vitt.
    Nem tetszik? Pöröghetsz rajta [másokat is idegesítve vele], de csak pazarlod az energiádat.
  • SzinesGeza
    De még mindig nem válaszolsz arra amit kérdeztem.
    Egy dolog az, hogy valami film de azért ne menjünk már át Tom és Jerry-be mert az, konkrétan ebben az esetben hülyén néz ki.
  • LasDen #85896
    vannak ilyen véletlenek, csak ezek a filmekben nagyon szarul néz ki. De az már rég rossz, ha az ilyeneket így kell megmagyarázni...
  • Tyler1
    Mi van ha azt a löveg szériát elbaszták a gyártásnál, ha annak a tanknak szar volt az elsütőszerkezete és nem megfelelő sebességgel lőtt az ágyú, ha képzetlen volt a német legénység, ha épp azt a panelt érte találat, ahol a legnagyobb volt az energia elnyelés? :) Azért nem egy megmagyarázhatatlan dolog lenne ez. Biztos számtalan hasonló eset történt a vh-ban, már csak a nagyszámok törvénye alapján is. Mindegy, hogy mekkora az esély, ha megvan.
  • LasDen #85894
    Rengeteg a valóságot meghazudtoló dolog történik a filmekben. Van amit ellehet nézni, mert szórakoztatóan vagy hihetően van megoldva. Máshol meg annyira pofátlan baromság, hogy az ember fia nem tud szó nélkül elmenni mellette. Ilyenkor joggal lehet hibáztatni az írókat, rendezőket. Mert például egy fiktív harcnál (hogy a Haragnál maradjunk) nem hiszem el, hogy nem tud olyan helyzetet írni, ami hihetőbb annál, hogy egy tigris tank fél méterről beleereszt egyet a papírvékony easybe, és nem történik semmi. Az ilyen rossz írás...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem terelek: filmről beszélünk.
  • SzinesGeza
    Ne terelj, arra válaszolj amit kérdeztem!
    Ami fizikailag lehetetlen, az neked belefér?
  • IMYke2.0.0.0
    Te nem érted: filmről beszélünk.
  • LasDen #85890
    a filmet nem láttam, de egy Easy-t a Tigris bármelyik nap megeszi....
  • SzinesGeza
    Nagyon nem érted.
    Ha a filmben Brad Pitt fejéhez tartanának egy Lugert és a lövedék lepattanna a koponyájáról, az neked simán belefér mert ez csak egy film?
  • Kongy
    A filmet egészében kell megnézni, és nem egy 5 perces tankcsata miatt fikázni.
  • IMYke2.0.0.0
    Nyilván, és biztos, hogy a korábbi művekben is túloztak.
  • SzinesGeza
    Nem, mert meg lehet normálisan is csinálni egy tankcsatát, ahogyan azt már korábbi filmekben meg is tették. ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Film... hamar véget érne sok film, ha a realitás alapjain múlnának az "akciók" bennük...
  • SzinesGeza
    Ritka nagy ökörség az a jelenet, tényleg.
    A Tigris 20-ről nem lövi szét őket?! Ráadásul kétszer?! :)
  • Totti5
    Láthatóan rád nem igen hat a magas volumenű irodalom és művészet, mert képtelen vagy felfogni hogy izlése mindenkinek más. Én nem olvastam soha az életemben képergényt, mert nem szeretem, de ezeket a film adaptációkat amióta Marvel elkezdte felépíteni az elmúlt évek alatt megkedveltem ( persze előtte is néztem, de nem tudtam őket hova tenni ). Én innen ismerem meg az univerzumot, hősöket, történeteket... szép irodalmat nem igen olvastam a suli óta. Na bumm, még is élek és ember vagyok. Sok minden mást meg olvasok , de főleg nézek mert ÉRDEKEL és leköt ( fantasztikum, természet feletti dolgok, scifi, természet-állatok ).
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.24. 10:29:33
  • Tyler1
    Igen, és azok közül sem mind közvetlen, van amit nagyon okosan elrejtett Alfred bá, pl. hátulról rámegy valamire szuperplánban, hogy kitakarja a képernyőt, vágás, aztán visszahátrál. Ezt a néző észre sem veszi, Így ott is megmarad a folytonosság érzete.
    Az első bő 20 percben egyetlen vágás van, az is egyből a főcím után. Óriási munka lehetett ezt a filmet elkészíteni.
  • zaki
    10 vagas van az egesz filmben, besz@ras... :o
  • RatBaG #85880
    kicsit megzuhant a lelkesedésem, miután ezt láttam...
    http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/10/20/tank_harckocsi_brad_pitt_shialabeouf_harag_fury_video/
  • Kongy
    Abszolút nézhető, megható volt a játéka! Le a kalappal előtte, nagyot nőtt a szememben a srác.
  • Bokafix2
    Lehet hogy Laböff-nek is jót tett hogy abbahagyta azt a nyegléskedést amit a Transformersben leművelt. Ha itt nézhető dolgot hozott össze akkor vevő vagyok rá.
  • Kongy
    Harag (2014)

Hát gyerekek, ezt a filmet látni kell! Nagyon jó volt. II. VH nem a kedvenc témám, de mégis érdekelt mit hoz össze ez a 4 színész együtt Színészek kifejezetten jók voltak. Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de Shia LaBeouf játéka is pazar volt. Jon Bernthal-t már a Walking Dead-ben is szerettem, Michael Pena pedig hozta a formáját. És nem szabad megfeledkezni Brad Pitt-ről sem, mert ő is nagyot alakított. Kellően drámai, kellően akciódús, feszült, és nem utolsó sorban látványos film volt a Harag, amit biztos, hogy megnézek majd még egyszer. Nálam egy erős 8/10
  • k0trapali #85876
    Most megy a tv-ben a TDKR. Hogy lehet az, hogy vegig fullscreen? Rá van nagyitva? Eredetileg szeles vaszon + imax jelenetekből áll.
  • Tyler1
    A kötél (1948)

Nem igazán szeretem a Hitchcock filmeket, de ennek megfogott a sztorija és a technikai kivitelezése. A történet szerint 2 egyetemista srác megöli az egyik társukat és elrejtik egy lakásban, azután vendégségbe hívják többek között az áldozat családját, és a volt tanárukat, hogy kiderítsék létezik-e tökéletes bűntény, amire senki nem jön rá.
    A helyszín végig azonos, a vágások minimálisak, az egész cselekmény szinte folyamatosan zajlik, mint egy színdarabban, a kameramozgások miatt a díszletet folyamatosan mozgatták, és az ablakból látható, felépített new yorki panoráma is élő díszletként működött. Igazából baromi érdekes koncepció a korához képest, a sztori pedig egy klasszikus pszichokrimi. Tetszett.
    Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.10.23. 19:00:00
  • mégvadabbdisznó
    A valóban kulturált emberek nem szólnak le másokat azért, mert bejön nekik egy bizonyos film vagy filmstílus... még akkor sem teszik ezt ha történetesen az illető valóban szerényebb értelmi szinten áll. Viszont vannak akik megteszik: a sznobok.
    Utoljára szerkesztette: mégvadabbdisznó, 2014.10.23. 18:55:09
  • LasDen #85873
    Fuh, akkor megnyugodtam...
  • Bokafix2
    Olvass nyugodtan képregényeket... ne adj ilyen "kúltúrharcosok" véleményére.
  • IMYke2.0.0.0
    Bagatellizáltok, holott Blastának azért van igazsága a 859-ben. Még ha nem is simulékonyan fogalmazott...
  • MrAndree
    Olvashatsz, de lehetőleg a háború és béke képregény változatát.
  • LasDen #85869
    ha azt szeretném, hogy normális emberként tekintsenek rám, akkor most olvashatok v sem képregényeket? Fontos lenne....o_O
  • IMYke2.0.0.0
    Á, értem. Köszi, mindig tanul az ember valami újat.
  • CalebJoe
    Igen persze mert a képregény írás meg rajzolás nem művészet mi hagyjuk már, én szeretem a képzőművészetet meg a zenészművészetet is, de az irodalmat mindig is rühelltem mert inkább vizuális ember vagyok, ezért is szeretem a képregényeket, filmeket stb. ettől birka lennék mert nem adja a költészet ugyan már.
  • Sir Quno Jedi
    Nem. Így írják a 2 way sli-t.