106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
a godzilla egy szar film, amiben semmi szerepe nem volt. nézd meg valami másban.... -
gondolom nem akarták a playboy nyuszis ruháját, mert akkor meg támadnák, hogy mennyire szexista meg minden.... -
Színészi tehetségét már a Godzillában bizonyította...
-
Nameg ez a szerkó, brrrrr... -
szerintem teljesen jó választás Olsen.
-
A Hydra mindenkit engedelmességre kényszerít, ez a módszerük. -
Ami nem tetszik, hogy Skarlát mindig is egy bombanő volt, erre ez a színésznő meg eléggé olyan kis senki, meeeh. -
A mutáns szó nem hagyhatja el a szájukat a filmben, ahogy az sem, hogy ki az apjuk. Így gondolom marad a kísérlet eredményeként kapott szupererő. Lehet konspirálni, de túl kevés az infó, hogy biztosra menjen az ember. Majd kiderül még a későbbi előzetesekből :D
De nem tudom miért segítenék a Hydrát? A jelenetben úgy tűnt, hogy fogva vannak tartva, tehát nem tudom elképzelni, hogy a Hydranak segítsenek. Esetleg Ultron szabadítja ki őket és mellé állnak vagy nemtom :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.30. 00:14:20 -
Node ha jól emlékszem valamék rész végén itt filmben is (jah a Captain America: The Winter Soldier), a Hydra tartotta fogva Higanyt és Skarlátot, még fiatalként?! (pedig ugye eredetileg Magneto az apjuk az első verzióban, azért ők is 5-ös osztályú mutánsok, legalábbis a boszi az már Omega levelen van, onnan meg nincs feljebb)
Ergó valószínűleg így közös ellenségük első körben az Avengers (mivel a Shield romokban), így nem biztos, hogy Ultron kényszeríti őket, lehet csak ideiglenesen fognak össze és önszántukból teszik (még ha megvezetve is). -
Hulkot meg az ikreket valószínű a hipnozísával fogja szolgálatba állítani. legalábbis szerintem. bár lehet, hogy Hulkot Skarlát fogja megbuherálni , hogy Starknak menjen. -
Ugye eredetileg Ultron nem véletlen akkor okozott először problémát, mikor már Ultron 5 lett. Mindig újraépítette és fejlesztette magát, plusz akárcsak az "apja" Hank, ő is úgy viselkedett Darázs-zsal, mintha a nője lenne és törődne vele (amit az rohadtul rühellt is). Először persze még anyának szólította, mint Pym-et apának, de aztán megtiltották neki. Némi Ödipusz komplexus alakult ki benne. :D Aztán mikor Ultron 5 lett, kiborult a bili nemsokára. Persze ebből is van többféle feldolgozás, mert már a képregényekben is többször nekiálltak rebootolni a sztoriját. Most meg hogy Vasember bütyizte össze, háááát... Fene sem tudja mit mókolnak össze. Főleg, hogy eredetileg tud hipnotizálni és pikkpakk kitörli az emberek emlékeit (apjával is ezt csinálta, hogy hagyja ott és húzzon el a rákba, meg ne is emlékezzen rá, hogy valaha is csinálta ilyen robit), nomeg irányítja is őket ha kell. Na azt nem hiszem, hogy ebbe beteszik (bááár). -
érdekes. az egyik totálban még semmi nyoma harcnak, tehát tényleg mintha ünnepelnének. Aztán besétál Ultron és már tele van a padló törmelékkel.... -
Miért, mi a f*szomok legyenek, érzéketlen robotok, akik minden percben szuperhősködnek? Minden egyes filmben bemutatták, hogy milyenek a hétköznapjaik, itt ráadásul valószínű ünnepelnek valamit, tippre Ultron bekapcsolását, csak ugye Skynetet kezd játszani. -
"Lifting Thor's Hammer"
Micsoda jelenet. Egy fárasztó hét után a szuperhősök civilbe öltöznek és összeülnek egy lazulós, sörözős estére egy new yorki luxuskéróban, és poénból kalapácsemelgetős játékot játszanak. Mi mást csinálnának?
Tudatosítani kell a nézőkben, hogy ezek valójában vicces, egyszerű emberek, mint bárki más, még ha városokat rombolnak is szét, és ezreket nyírnak ki feleslegesen. -
Ennyi audiovizuális szennyezést benyelni... normális vagy?
-
Hű bazki részvétem! Ehhez kellett gyomor! -
A napokban összeszedtem a legtöbb Hercules filmet és tartottam egy maratont.. nem kellett volna. 
Hercules New Yorkban 1970 - muhaha, hát ez kínos volt 4/10
Hercules reborn 2014 - trágya Asylum termék, még a cápás agymenéseik színvonalát sem éri el 1/10
Hercules legendája 2014 - ez kb. olyan volt a Hercules moviekból mint az Alkonyat a vámpírfilmek közül... röhejes 3/10
Hercules 2014 - Rock miatt esetleg (hangsúlyozom: esetleg) ezt még érdemes volt megnézni, de sokat ez sem nyújt 6,5/10
-
Hercules
totál közepes, egyszer nézhető / 10 -
Ítélet Nürnbergben (1961)
Nagyon jó film, volt pár perc amit unalmasnak éreztem de amúgy 9.5/10
Érdekes volt, hogy nem a híresebb nácikról szólt. (bírák pere)
Nürnberg (2000)
Ez sem volt rossz. Itt már a főbűnösök voltak a középpontban. 4:3-as képarányért kár, kicsit talán a díszleten is érződött az alacsony költségvetés de alapvetően ez sem rossz film.
8.5/10 -
hiper KOCKA #86008 Midnight game 2014
Jó kis neten terjedő játék amit éjfélkor kell játszani egy égő gyertyával és egy csomag sóval... a szabályok egyszerűek, de ha elrontod jön az "éjféli ember" és nagyon kinyír. Háth... egynek elment.
6/10 -
S1m0ne
Még 10+ éve az HBO-n láttam ezt először. Már akkor is tetszett a film, aztán mostanáig nem is láttam. Tegnap a transzcendens közbe jutott eszembe, hogy megnézzem. Hasonló a sztori.
Így felnőtt fejjel csak még jobb lett. Totálisan abszurd, ahogy a stúdió vagy a média működik a filmben. De nem is csak az, szinte minden defektes. Viszont komolyan veszi magát a film (de mégsem teljesen), amitől az egész borzalmasan vicces lesz. Szét röhögtem a fejem a sok baromságon, amit összehordtak. Pacino meg hozta a formáját, tette amit kell...áááh :D
8/10 -
Testőrök és gyilkosok
Kína, 1905. A Csing dinasztia végnapjai. Egy 1 órás tárgyalás a provinciák képviselőivel és a forradalom megbuktathatja a rezsimet ami évszázadokig elnyomta őket. A csingek profi bérgyilkosokat küldenek rájuk hogy eltegyék láb alól a tárgyaló feleket. Néhány mindenre elszánt kung fu mesterre vár a feladat hogy feltartsa a túlerőt míg vége a tárgyalásnak és a felek a vészkijáraton távozhatnak.
Remek történelmi dráma és ugyanakkor remekbe szabott harcművészeti film. A hatás a kedvéért a filmben sokat színesztek a harcokon, de ez csak az előnyére válik a filmnek. A majdnem két és fél óra alatt egyszer sem unatkoztam pedig az akciódúsabb részek csak a második felében vannak inkább. Megvan a humor faktor is persze csak mértékkel adagolják, hiszen itt szó szerint véresen komoly dolgokról van szó.
A századforduló Hong Kongja zsúfolt és színes ahogy azt kell, nem spóroltak a díszleteken. Egy szó mint száz, remek film lett ez.
8/10 -
Fury
év filmje/10 -
reboot lesz. Az már más kérdés, hogy közben előtte bemutatnak-e valamelyik filmben GL-t vagy addig várnak vele. Meg persze az is kérdés, hogy ki lesz. Hal v John. Nem hiszem, hogy Gardner v Rayner lehetne.... -
Az mi az a Green Lantern ott a végén? Annak már egy második résznek kéne lennie mert már van egy Green Lantern. Vagy reboot lesz? -
de ahhoz legalább papíron volt köze mégha a végén Goyer és Snyder elképzelései valósultek meg többségben (ami talán nem is baj)... -
Hát a Man of Steel-t is félig meddig Nolan-el adták el, pedig ahhoz se volt sok köze, bár a film nélküle is siker lett volna. -
nekem is ez jutott eszembe. úgy adták el Nolan nevével a filmet, hogy semmi köze nem volt hozzá :D De azt nem hiszem, hogy csak Nolan tudott volna jó filmet csinálni belőle. -
Prof William #85999 Ráadásul ott sztárolták hogy Christ Nolan KAMERAMANJA rendezte! És abban mi a jó?
Ez a film akkor lett volna jó, ha Nolan rendezi. Egy remek ötlet elcseszett, unalmas ötlettelen és vontatott megvalósítása.
Johhny Depp meg már életében olyan beleéléssel játszott mintha már akkor CGI élőhalott lett volna... -
Akkor mostantól novemberig tart a blockbuster szezon :D
Az Amerika Kapitány Civil War nagy kamu. Köze nem lesz a képregényhez, csak a B v S filmre válaszként a Kapitányék is összekapnak valamin. A Captain Marvel filmre kíváncsi leszek. Az Infinity War meg 1000%, hogy a Gauntlet...:D -
2015
Avengers 2 - May 1st, 2015
Antman - July 17th, 2015
2016
Batman Vs Superman Dawn of Justice - March 25th, 2016
Captain America: Civil War - May 6th, 2016
Suicide Squad - August 5th, 2016
Doctor Strange - November 4th, 2016
2017
Guardians Of The Galaxy 2 - May 5th, 2017
Wonder Woman - June 23rd, 2017
Thor: Ragnarok – July 28th, 2017
Black Panther - November 3rd, 2017
Justice league part one - November 17th. 2017
2018
Flash - March 23rd, 2018
Avengers: Infinity War Part 1, May 4, 2018
Captain Marvel – July 6th, 2018
Aquaman - July 27th, 2018
Inhumans – November 2nd 2018.
2019
Shazam - April 5th, 2019
Avengers: Infinity War Part 2, May 3, 2019
Justice league Part 2 June 14th, 2019
2020
Cyborg April 3rd, 2020
Green Lantern - June 19th, 2020 -
Transzcendens
Érdekes ötlet, érdektelen megvalósítás. A filmnek nincs olyan pontja, ami érdekes, izgalmas lenne. Egyszerűen lepörög a film minden különösebb probléma nélkül, csak közben semmit nem mond. És a végén még csak véget érni sem akar...
5/10 -
Star Trek 1-2 (2009, 2013)
Jó volt mind a két rész! Lekötöttek mindvégig. Nem hagyták elkalandozni a figyelmem ami mostanában szvsz. elég ritka a mai filmeknél.
1-2 résznél Star Wars utánérzésem is volt ami teljesen jó, hisz Abrams rendezi a 7. SW részt.
Jók a poénok és a színészek is teljesen rendben vannak.
Lens flare effekt a 2. részben már rendesen zavaró volt! Még barátnőmnek is szemet szúrt, pedig ő aztán pont lekakilja az ilyen részleteket. -
A hídember
Olyan ez a film, mint a Honfoglalás. Az ember nagyon szeretné, hogy jó legyen, de nem az. Borzalmas szenvedés a film. A jelenetek minden kohézió nélkül követik egymást. Egyetlen igazi kapocs 2 jelenet között, hogy időben követik egymást. Más nem nagyon. Követhetetlen a film emiatt. Nincs igazán történet, csak egy ember életének jeleneteit láthatjuk 2 órán át. Nem lehet egy ilyen terjedelmes életet 2 órában összefoglalni. Az egész helyett egy részletére kellett volna koncentrálni. A másik Széchenyi maga. Folyamatosan úgy néz ki, mint aki a zseni és őrült közötti vékony vonalon egyensúlyozik. Elejétől a végéig egy vízióktól gyötört embert látni.
Az egyetlen igazi pozitívuma a filmnek, hogy a látvány tökéletes. Minden jelenet korhű, szinte sehol nem érezni, hogy gagyi lenne az egész...
3/10 -
[2014] - imdb - "For The Emperor" - 7/10
Dél-koreai öltönyös gengszterfilm. Az uzsorástól a politikusig, a korrupt zsarun át a pitiáner, önmagát eladó dobóig (baseball) (aki olyan szívós, mint egy ácsszeg), és az adóssága fejében testéből élő bombanőig szépen felvonulnak a szereplők. A koreaiaktól már megszokott erőszakos jeleneteket megfűszerezik fordulatokkal is, és bár nem lesz örök klasszikus, a stílust kedvelőknek talán tetszhet is. -
Mad Max 2 - 6.5/10
-----------------------------------
Na ez már értelmes, eleje-vége film volt és még koztes idoben is torténtek dolgok, teljesen élvezheto poszt-apokaliptik akciofilm. Ráadásul igy harmincX év után is élvezheto a látvány, nem nagyon kell szégyenkeznie, leszámitva a felgyorsított jeleneteket :D
7 pontot azért nem ér de 6-osnál joval jobb. -
-
Egyik legjobb King adaptáció a Rózsa vére... kellően hosszú is, szépen kikerekíti a cselekményt, izgalmas, szal a Shawshank redemption és a Green mile mellé beférne 3-diknak. -
Na ja, nekem is Kratos jutott eszembe erről a "megöltem a családomat" dumáról. :) -
Én régebben a rémkoppantókat néztem,de nagyon hosszú és unalmas volt számomra az utolsó 10 percben történt valami, ha az elején ezt tudtam volna odapörgetek.