106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Smink, séró, szerkó és a színészi teljesítmény adja majd ki a karaktert.
Nem hiszem hogy köztük lenne egy Harrison Ford, de ki tudja mi lesz 20 év múlva velük. Mindig az eredetihez ragaszkodunk, de az megismételhetetlen és megközelíthetetlen! Pláne h minden karakter és színész "kult" ( ami amúgy az egyes színészi játékokat nézve baromira nem az, de hát ők voltak az elsők )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.06. 22:54:33 -
:D -
Gondolom a négus lesz a szőke kékszemű Luke, ismert okok miatt (fekete Nick Fury, fekete Karate Kid stb. a kör nem szakadhat meg), a csaj meg Han Solo, mert zúgolódtak a feministák. Azé lesz Thor is nő, meg Robin a Batman-ben stb. Mivel nincs elég női főgonosz a mozikban, Palpatine szelleme is nő lesz, de leszbikus minimum. A harmadik gyerek lesz Boba Fett unokája, sisakban nem látszik legalább a feje. Meg mivel úgyse látszik, egy-két hut-ot is ő fog játszani. -
ezek közül lesz valaki az uj han solo vagy luke? pff -
Enough said
-
nem voltak rossz mozik, de nem fogott meg egyik sem igazán. nem tudok felidézni semmit sem belőlük... amúgy meg elég ha csak r2d2-ra gondolok, meg a hülye csipogására és már mosolygok :) Se Chewie se R2D2 nem beszélt mégis milyen jó karakterek voltak...
ha csak kapunk egy piff puff akció filmet akkor nagyon szomorú leszek... -
igen, elég fura fejeket látok imdb-n, aztán majd meglátjuk vásznon hogy mutatnak. -
Kik lesznek a főszereplők? -
esvé fannak lenni egy dolog, de sztem ezek a diznifejű szereplők mindenkinél kiborítják majd a bilit... bár ne legyen úgy, de érdemes azzal is számolni -
Persze hogy meg. Csak nem biztos hogy moziban. -
Azt nem tudom kinek mi a lelketlen. Star Trek filmeket sikeresen adoptálta J.J. Abrams. -
vagyis olyan lélektelen valami lesz mint az uj star trek meg olyan steril fos mint az episode 1-3? :( -
Nem lesz meg, ha azt fogod keresni, akkor csalódni fogsz. Az egy más korszak terméke volt még... mint ahogy az új Star Trek filmeket sem érdemes összehasonlítani a régiekkel. -
reméljük az első trilógia hangulata meg lesz... -
minek várod meg a kritikát? ugy is meg fogod nézni ha fan vagy :) -
Az utolsó Hobbit film utolsó trailere:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.06. 21:20:45 -
SW-fan vagyok. Várom, de óvatosan. Nem fogom day1 napon moziban nézni, megvárok pár kritikát. Viszont Abramstól a Star Trekek tetszettek (lens flare ellenére is; eredeti sorozat kimaradt), meg a Super8 és a Cloverfield is, úgyhogy bizakodok. -
Mivel az eddig megjelent 6 rész nagyon tetszett persze hogy nagyon várom és ott leszek a moziban!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.06. 20:55:31 -
Rony94 #86169 JJ Abrams-ben még nem csalódtam. George Lucas-nak pedig SEMMI köze nem lesz a filmhez.....hál' istennek. Emiatt várom annyira. :) -
hiper KOCKA #86168 A legnagyobb várakozásokból vannak aztán a legnagyobb csalódások. Én a Terminátor 3 óta nem várok nagyon semmit. Abban nagyot csalódtam. Sokkal jobb ha nem várod és kellemesen csalódsz egy filmben, minthogy számolod a napokat a megjelenésig aztán már az első 10 percben vakarod a fejed hogy ez mi a f*sz amit nézel. -
Vélhetően ezt is fiatalítani fogják. Én nem várom ujj tördelve. -
Rony94 #86166 Star Wars: The Force Awakens (ez lesz a hivatalos cím) és már a forgatással is megvannak. Na ki várja még nagyon rajtam kívül 2015. december 18-át? :D
https://twitter.com/starwars/status/530404275957293056 -
és elsőként elmondani, hogy milyen fos, mert Nolan nem tud rendezni, csak egy felkapott rendező :D -
Köszi neked is.
-
Így van. Gyorsítólabda, csepplabda, ütőlabda, reflexlabda... Lehet választani. -
"pedig annak hívják idehaza is" --- na, pont ezt nem akarom elfogadni.
A csepplabda tetszik. Köszi. -
Hátőőő pedig annak hívják idehaza is, illetve olvastam olyat, hogy "gyorsítólabda" és gyorsítólabda platform. Jah meg csepplabda.
pl.
http://www.szafarisport.hu/sportszer-box-c2-gyorsitolabda-platform-ac53.html
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.11.06. 15:11:57 -
dieselG #86160 Boyhood
Ízlések és pofonok, nekem nagyon bejött. Végig lekötött az elejétől a végéig este 10-től. A sok lassú, de szükséges jelenet és azokat gyakran felváltó feszültségekkel teli viták odaszegeznek a képernyőre. Szeretem azokat a filmeket, amiben a karaktereket, ill. a jellemfejlődéseit hosszú éveken át lehet követni. Kicsit Szégyentelenek c. sorozat utánérzésem volt e film alatt, ami szintén kegyetlen jó anyag. Megértem, hogy másnak nem jött be ez a film, nagy türelemmel felvértezve kell nekiállni...
8,5/10 -
GIGA OFF:
Páran jelezték, hogy boxolnak X éve ... A speed baget KÉP magyarul minek hívják? Fontos lenne.
A "speed bagnek" hozzászólásoktól kíméljetek, ha lehet :)))
-
ja,meg néztem a herculest és a sin city 2. Nagyot csalódtam mind kettőben.
A sin city-t vártam nagyon,mert az első részt többször is megnéztem,de a második rész a közelébe sem ér.Viszont Eva Greent dugnám éjjel nappal budapesten :) -
Horns. Nálam 8/10
Tetszett,lehet jókat röhögni is.Még ez a potter gyerek is tűrhetően játszott. Ajánlom mindenkinek a filmet. -
Tekintve, hogy ma adják először, szerintem max. péntektől lesz róla komment (bár gondolom már ma lesznek elsőzők, akik kritikájukkal mindenképp reklamírozni óhajtják, hogy ők elsők között látták ). Azt az egy napot meg ki lehet bírni, hogy nem nyitod meg a topikot. Nem? -
[1983] - imdb - "Once Upon a Time in America" - 10/10
Extended Director's Cut - 251 perc (229 perc az eredeti)
Mestermű még mindig. Úgy 10-12 éve láttam a rövidebb DVD verziót, és emlékszem, a végével nem tudtam dűlőre jutni.
A restaurált plusz jelenetek tényleg kellettek. Főleg a végkifejletnél. Nem is értem, hogy ezeket miért nem lehetett bennehagyni a véglegesben.
Robert De Niro fenomenális volt. James Woods is hozta a kötelezőt.
Elizabeth McGovern (milyen gyönyörű volt ez a nő, és a hangja is rendkívül izgalmas!) (Jennifer Connelly játszotta a fiatal Deboraht), azok a szemek! Tuesday Weld (Carol) és Darlanne Fleugel (Eve) is gyönyörű volt.
Ami mellett nem szabad elmenni: a környezet és a sminkek, frizurák és persze Ennio Morricone. Mindez együtt hihetetlenül jó még mindig. A mai klasszikus értelemben vett kompjúter grafika nélkül.
A történetről nem mesélnék, mert vagy mindenki ismeri, vagy elsőkézből érdemes.
Aki még nem látta ezt a Sergio Leone klasszikust, annak mindenképp ajánlott (van itt minden: barátság, szerelem, szex, villantás, erőszak, humor, akció, drog, gyilkosság, árulás és Joe Pesci is) - senkit se riasszon el a közel és 4 és negyed órányi játékidő, el tud az röppenni, akár egyben, akár két részletben nézi az ember... -
Sracok!
Itt az Interstellar.
Lehetoleg teljesen spoilerbe irjatok mar rola akarmit is mert szombaton tudom megnezni! Utana mehet minden! Köszi
-
Nos ahogy a trailerben is elmondják ő egy kisgyerek. Gyakorlatilag egy csecsemő, aki alapból tud már járni és lát/hal meg gyorsan tanul (pl. beszélni). Frissen hozták létre az önfejlesztő intelligenciáját. Még fel kell "nőnie" és közben átmegy a szokásos periódusokon, amiken az emberek is átesnek (de még a kutyák is stb.). Természetes módon alapból naív lesz, kíváncsi és mindig rácsodálkozik a világra. Így kezdjük mi is. Ősbizalommal, ami persze jórészt infomrációhiányból ered. Erkölcs, morál, jó és rossz, ezeket csak tanuljuk. Nomeg megtanulunk félni és gyűlölni... -
Ja közben kiderítettem, hogy volt már ilyen rövidfilmje, amiben ezek voltak a rendfelügyelők a dél-afrikai gettókban :) Mindenesetre ez a családi melodráma vonal továbbra sem jön be, na meg hogy játékrobotot csináltak belőle. Kicsit mint az A.I. játékmacival, meg kisfiú androiddal. Akkor inkább csinálta volna meg nagyban ugyanazt a projektet. -
Az egy porrá lőtt rendőrségi robot. Jó hogy figyeltél. :D -
Neill Blomkamp puncit növesztett? :D Vagy milyen közönségnek szánja ezt a filmet, 8 éves kislányoknak? Félelmetes ahogy az a robot kinéz. Gondolom minden tudós ilyen aranyos, színes, ártatlan nyusziba építené be a mesterséges intelligenciát. Cukiság faktor kiakadt.
De a posztertől is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tenyérbemászó banda az biztos -
tuti megyek rá!most láttam pont a trailert.
Ha már az autómata-t itthon néztem meg ezt nem hagyom ki ahogy az interstellart se