106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Mondasz valamit. Kazettán jön a zene, akkor a film miért ne ? :D
  • zaki
    Nem baj, majd kiadjak a filmet videokazettan, a filmzenet meg magnokazettan, lol.
  • Jim Morrison
    John Wicket már látta valaki? tényleg korrekt lövölde lett, vagy csak nagy a hype?
  • Blasta
    " mert ennyi erővel Kínában vagy az oroszoknál sohasem kellene bemutatni 1 filmet sem. "

Ebben hol a logika? Ha nem mutatják be azért mert sok a warez azzal nem csak a kozonséget hanem onmagukat is buntetik. A moziért fizetnek ugye ott is.

Persze, hogy a warez miatt szívozik a Disney, meg is tudom érteni.
  • Jeffjohnson
    Azt lehet olvasni, hogy a sok warez miatt van.... ami egy jó nagy baromság mert ennyi erővel Kínában vagy az oroszoknál sohasem kellene bemutatni 1 filmet sem. Nonszensz az egész, jó lenne tudni az igazi okokat.
  • Bachstein
    Elvileg a Disney baszakszik, azt is hallottam már, hogy teljesen ki akarnak vonulni a magyar BD piacról, mindenesetre a forgalmazó is bekaphatja a faszt, hogy nem képesek semmit sem elárulni a miértekről.
    Egy ideje amúgy elég drasztikusan lement a Disney BD-k ára, akció akció hátán, 3D-s lemezeket vágnak az emberhez egy 2D-s BD áráért, vagy még annál is olcsóbban, szóval lehet érezni, hogy nem egy szimpla raktárkisöprésről van szó...
  • TBTPumpa
    ProVideo:
    2014. december 15. - A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) (DVD)
    (Blu-ray kiadás nem várható.)

LOOOOOOL
  • RatBaG #86458
  • Rony94
    Nem tudom eldönteni hogy igazából nevet így, vagy csak simán kurva szar színész. Ami azért érdekes, mert a nevetésén kívül nagyon jó volt a Nagymenőkben.
  • Tyler1
    :D
  • Synchronous
    A táblázatok alapján elvileg godzilla a nagyobb, egyedül King Ghidorah magasodik fölé ha kinyújtja a nyakát.
  • extra sensory
    Én meg egész film alatt azon agyaltam hogy a kaiju-e a nagyobb, vagy a zilla aki god.
  • Rony94
    A Nagymenők nagyon jó film, egyetlen bizarr dolog van csak benne......Ray Liotta nevetése.
  • zorrobomber
    Ezt már a legutóbbi tom cruise-os hülyeségben sem értettem, hogy miért kell az idővisszatekerő alien-nek lemennie a földre és ott állítgatnia az időn, ja nyilván azért hogy fel lehessen robbantani, a katonák is azért vannak a robotban mert anélkül nem lenne dráma :)
  • repvez
    Akkor félreértetted amit akartam belöle kihozni. Igen ebből a szempontból kellenek a mechanikus dolgok nem vitatom,de a filmben, ugy tünt mintha izomerővel mozgatná az egész robotot tiszta mechanikus kapcsolaton keresztül , erre értettem a mechanikus részt, mikor lehetett volna bármilyen elektromos impulzuson keresztül müködtetni a munkahengereket, hamár egyszer agyilag rákapcsolódtak, meg ugy egyáltalán miért voltak a robotban egy védett bunkerból is irányithatták volna igy a robotokat , na mindegy
    Mint irtam látványnak jó ,de ezek miatt hülyeség .
  • SzinesGeza
    Bocs de a te: "minek mechanikusan mozgatni a végtagokat" beírásod sem volt túl átgondolt.
    Ha nincsenek mechanikus gépelemek (pl munkahengerek) akkor mi a túrót akarsz egyáltalán elektronikusan vezérelni?
  • repvez
    Mindegy , lehet hogy nektek mást jelent a vezérlés és bocs ha elrontottam a szavakat , kössetek még bele valamibe.
    A lényeg, hogy sok ilyen dolog volt benne ami nem eléggé átgondolt.
  • zorrobomber
    Én lehet az Avengers 2-t nézem meg majd, meg az új James Bond filmet is lehet megnézem majd talán nem biztos.
  • IMYke2.0.0.0
    A játék olcsón (téli akció) megvásárlására készülvén néztem meg.
    Nem is tudtam, hogy van/lesz 2. része. Lehet, hogy majd megnézem azt is.
  • Bokafix2
    Ha bírja a gyomrod a T-rex-en vágtázó Hitlert, nézd meg a 2-t is. Bár arra még várni kell csöppet.
  • Tyler1
    Jó volt a második, de a sztorija már nem tudott lekötni annyira, meg nem volt meg az az atmoszférája, amire az első épített. Egyébként a sztorija annak sem volt nagy szám, de filmként jól működött, viszont pl. a Nagymenők és a Volt egyszer egy Amerika nálam simán veri minden szempontból az elsőt is.
  • IMYke2.0.0.0
    [2012] - imdb - "Iron Sky" - 6/10
    (2014.11.17)

Még nem láttam. Most már igen.
  • ForzaInter
    Inkább csak a 3 rész volt hiba, a 2 még kurva jó volt. Bár szerintem nagyon túlértékelt a Keresztapa triológia, messze nem a legjobb filmek a műfajban.
  • Steel
    biztos tiszta ez a vezérlős dolog?
    láttál már nagy munkagépeket? van benne elektronika és hidraulika is? melyik tudta a karját olyan gyorsan kilendíteni mint te a tied?
  • Tikal #86441
    amúgy nem tudom miből készültek ezek a robotok, de hat vagy nyolc Chinook elbírta őket? Chinook mondjuk 10 tonnát bír megemelni és viszonyítás képen egy M1 tank 70t :)
    És készülnek a következő részek, wowowow
  • Tikal #86440
    kilyukadni
  • Tyler1
    A Keresztapa trilógia

Az első rész priceless, Brando fenomenális. A második rész már elkezdte felemészteni azokat a szálakat, amik az elsőt olyan erősen összefogták, ráadásul baromi hosszú is, bár a De Niro-s részeket imádtam. A harmadik rész végignézéséhez meg már nagyon sok szóda kellett, Garcia alakítása viszont tetszett.
    Coppola egyszer azt nyilatkozta, hogy hiba volt mindegyik folytatás, egyetértek.

Serpico (1973)

Összességében korrekt film, leginkább Pacinonak, mintsem a történetnek köszönhetően.

Kánikulai délután (1975)

Ez viszont nagyon tetszett. Az elején azt hittem valami fekete krimikomédia lesz, mint pl. a Pain & Gain, de aztán magára talált. Kellően feszült, izgalmas film, remek alakításokkal ebben is.
  • repvez
    Persze,de azért tudod mire akartam kijukadni.
  • SzinesGeza
    Ugye tudod mi a különbség vezérlés és mozgatás között? :)
  • akyyy
    Végjáték

Hát ez nekem valahogy nagyon nem jött be. Túl sok gyerek szinész, 0 szinjátékkal, történet egy nagy 0. Főleg hogy az elején kb semmit se tudunk de azért ugrunk 50 évet előre az időben, majd hivatkoznak a régi eseményekre, mintha kimaradt volna egy előzmény film. aztána v égén lévő öszecsapás, loooool.
  • repvez
    Pacific rim 6/10

Látványnak látványos volt viszont sok volt benne a következetlenség.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    plasmaányú és egyéb fegyverrel nem lett bajuk,de a kard az vitte mint a vajat és ugy egyáltalán miért kellett agyilag összekapcsolódni ha mindent mondtak és nyomkodtak, hogy épp mit csináljanak. Mihez kellettek 2en , hogy nehezebb legyen leprogramozni a robot vezérlést? ha elekrtomosan vezérelték akkor minek mechanikusan mozgatni a végtagokat és olyan nehezen, hogy alig birják elmozditani?
    Az egész földön minden városnál feltüntek ,de csak egy átkelő hely volt.
    Lescanneli az átrájó, hogy csak az idegen jusson át erre a mentőkapszula simán feljön rajta.
    Az 5 ös szintüvel könnyeben elbánnak mint a 4essel.
  • genndy
    Guardians of the Galaxy
    Hát ez igen bugyutára sikerült. Pedig szeretem a képregényfilmeket. Ezt nem szerettem.
    A poénok kínosak, Groot unalmas (de ha ő nem lenne, mind pusztulnának, ő csinálja az akciók 90%-át), Drax idióta, Star-Lord egy nagyra nőtt gyerek, Gamora karót nyelt gyilkológép, még Rocketen úgy-ahogy tudtam vigyorogni. Az egyetlen aki tetszett az Nebula volt, mindig egy Syd Mead-grafika jutott róla eszembe ha képernyőn volt, őt meg bírom. Meg cuki volt a fekete szemeivel. Ja, mint karakter? Idegbetegen üvöltözik és rohangál, ennyi maradt meg.
    Általában megbocsátom a hülyeségeket egy filmnek, főleg ha képregényfeldolgozás, de itt teljesen szétzúzta az élményt (űrben, sisak nélkül, puszta kézzel? Gránithajó funkciótlan állítható szárnyakkal? És társaik. Brr.)

4/10 Akár ki is maradhatott volna.
  • Although
    szerintem neked nem kell megnézned mégegyszer. :)
    A többdimenziós lények attól még tudják követni az események rendjét. A válasz meg egyszerű, az alaptétel gyakorlatilag már most ez a helyzet csakis külső segítséggel menekülhetünk meg, ez az alap, a féreglyuk nélkül esély sincs találni élhető bolygót. Így film szinten sem lehetett más alap, hiszen akkor meg se kell csinálni a filmet :) Edit: Időparadoxon csak nekünk van hasonló helyzet mintha lenne egy 2D-s lény esetleg észleli a 3d csak nem tud vele mit kezdeni. Ahogy a csaj mondta filmbe a főhősnek. " Persze egy 5D-s lény le fel tud rajta csúszkálni, de mi nem.

Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.17. 19:49:29
  • El Protector
    Pandorum, nekem nagyon tetszett :)
  • mégvadabbdisznó
    Dear Dracula /2012/

Hát ennél ocsmányabb animációs film se sok van... rossz nézni, a sztoriról meg ne is beszéljünk.

2/10 (ha jószívű vagyok)
  • Steel
    Interstellar 10/9 - zseniális!

Végre sikerült megnézni. A kérdésre is majd válaszlok, melyre a hozzászólást címzem.
    Szóval két lehetőség volt, vagy németül, vagy angolul lehetett megnézni. Az eredeti hangok mellett döntöttünk, ez persze pont nem azt jelenti, hogy penge lennék angolból, németből meg... na mind1. A film egyszerűen zseniálisan van összerakva. Asszem' az index-en írták, hogy 2001: Űrodüsszeia óta nem készűlt olyan minőségi űropera mint amit Nolan most összehozott.

Nagyon laikusként csak azt tudom írni, hogy lenyűgöző az összhatás. A zene, kép, vágás, minden passzol. Színészek hozzák amit hozniuk kell, annál többet is. De nem vártam oszkár szintű alakítást, nem azért mentem.
    Az Eredet után, valamint a téma alapján várható volt, hogy Nolan szétcsavarja a filmet. Én inkább reméltem. A dráma valahol ott kezd kiteljesedni, amikor úgy tűnik a szereplők hiába tették fel az életüket erre az űrutazásra. Ahogy párhuzamosan uralkodik el a film különböző szálain a reménytelenség, tanácstalanság, úgy hallgatott el az egész terem, hogy "most mi a fasz lesz ezekkel, meg a Főlddel"? Plusz hozzá a hanghatás = libabőr. Akaratlanúl is rábírja az embert, hogy kezdjen el agyalni a filmen. Amint értelmet nyer valami kérdés, máris jön a másik. Nincs lazulás.

Viszont ezért nem javaslom a filmet azoknak, akik nem szeretnek sokat gondolkodni egy film eseményein. Az Eredet-et másodjára értettem meg teljes esgészébe, aztán megnéztem még kétszer. Interstellar-ral sem lesz máskép. Az igaz, hogy kicsit szájbarágósan magyaráz pár dolgot, de ez kell, hogy a legalapvetőbb fizikai összefüggéseket megértse a néző. Ha valaki már az elején lemarad, akkor kap egy különböző síkok közt ugrálós, lárványos sci-fi-t, de nem fogja érteni, mi miért tőrténik a hátralévő 2 órában, legrosszabb esetben kimegy.

Összegzés: már agyon dícsértem amit tudtam. negatív: na mi legyen? "túl hosszú"? "nem elég pörgős"? tényleg nem tudok mit írni...
    a filmet még egyszer meg fogom nézni, moziban, magyarúl

Bachstein:
    az igazán nem derül ki a filmben, hogy a féreglyukat és a Tessaract-ot kik hozzák létre, ezért marad a két eshetőség: vagy a jövő emberisége, vagy egy az adott korban létező ismeretlen idegen civilizáció. Ha a jövő emberisége tudta azt megvalósítani, akkor az a mai emberiség egy nagyon távoli jövőben élő leszármazott népe (lehet már nem is úgy néznek ki, mint ahogy ma mi). De! Ha ez így van, akkor az is hozzátartozik, hogy egy apró esemény milyen befolyással lehet 1-2-3000 év távlatában. Ez azt jelenti, hogy a Főld és az emberiség olyan módon tőrténő megmentése indította el azokat a cselekménysorozatokat, amik majd az egész fajt úgy és oda juttatják, ahol a jövőben tart. (Valószínű az új Főld-nek, vagy Főld 2.0-nak a film végén nagy szerepe lesz benne...)

Hamár egyszer megmenekültek, akkor miért kell beavatkozni a múltba? Erre a magyarázat az, amit ma még nehéz aggyal felfogni. Nagyon valószínű, hogy a különböző idősíkok, tehát egyszerűsítve múlt, jelen, jövő az ötödik dimenzió szemszögéből párhuzamosan tőrténnek, nem pedig egymás után. Párhuzamos de egymástól nem független síkok. Viszont mint minden síknak, dimenziónak megvannak a maga egyetemes tőrvényei, úgy ez alól az ötödik sem kivétel, és nagyon valószínű, hogy az időparadoxon-t nem lehet még az ötödik dimenzióban sem megkerülni.

Mi lett volna, ha Cooper nem kűldi el magának a Nasa koordinátákat? Hiszen már ott volt a Tesarac-ban. Egyszerre látta az eseményeket párhuzamosan, de egymástól mégsem függetlenűl. Én nem próbáltam volna ki a helyében, hogy mit okoz egy időparadoxon...
  • repvez
    Majmok bolygója: forradalom 8/10
    Az eredeti '70es évekbeli filmhez képest fényévekkel jobb és számomra a legjobb folytatás amit ugy is meg lehet nézni, hogy nem látta valaki az elözö részt.Itt mindennek van ok okozata .ÉS a majmot "szinész " játéka is remek. nagyon minimálisan lehetett pár helyen észrevenni a CGI gyengébb minőségét.
    Ami egy kicsit hiányzott nekem, bár az összes ilyen egész bolygóra kiterjedő fenyegetésű filmnél, hogy csak egy amcsi városra korlátozodik a cselekmény és igy bármi lesz a végkimenetele az máshol máshogy fejeződött volna be, ugy mint itt is .

Transformers: 5/10
    Ezt már leirtátok elöttem páran, egynek jó volt de nem nézném meg mégegyszer
  • akyyy
    hát én megnéztem most mind a két részt, érdemes volt mert sokkal többet lehetett így érteni. bár az első tiz percét láttam a második résznek mikor ugy dontottem megnézem az elsőt.

amugy jó kis horror :)
  • zorrobomber
    Sajna engem az egész sztori hidegen hagyott. Ment előttem a film, de inkább a telefonomat nyomkodtam. Tudom, illetlenség így leszólni bármit is, hogy nem figyeltem oda rá teljesen, de semmi olyan nem történt a film során, ami kicsit is átlépte volna az ingerküszöbömet.
  • ForzaInter
    Nekem a Ragyogásra hasonlított nagyon.