106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Hm, tetszik a témája, meg így kedvet kaptam leírás alapján, szóval lehet megnézem :) Ezt nem fogják játszani a mozik? Csak mert ausztrál film, így gondolom Cinema City nem nagyon.
  • Bokafix2
    Tényleg kurva jó volt, tegnap néztem... odab*szott komolyan.
  • Sir Quno Jedi
    Robert A. Heinlein sci-fi novellájából szerencsére nehéz szart csinálni (bár van aki képes rá). Én is szeretném megnézni, mert nagyon korrektnek tűnik a megvalósítás és állítólag maguk keresték meg a stúdiót a készítők, hogy márpedig ezt akarák megcsinálni és nem fordítva lett rájuk kényszerítve.
  • Synchronous
    Időhurok 2014

A k...a annyát, de jó sci-fi... ez valami brutál volt emberek. Velem így még nem volt hogy elkezdek nézni egy történetet ami lassú kamaradrámaként indul múltbeli visszaemlékezésekkel színesítve, majd elkezded érteni a sztorit és gyakorlatilag folyamatosan a végéig koppan az állad a padlón.

Fel sem ocsúdok az előző döbbenetből mikor a rendező zúdítja rám a következőt. Annyira jó ez a sztori hogy nem is tudom hogy most hirtelen tudnék-e ilyen kreatív sci-fit mondani még egyet.... azt hiszem nem. Pedig nem kifejezetten látványos sci-fi ez, de ahogy az összefüggéseket bemutatja a film, azt szerintem teljesen egyedi módon vitték véghez. Ethan Hawke remek volt, tán eddigi legjobb filmje ez és a rendező nevét aranyba kéne foglalni.

Talán a vége az amit még egy fokkal lehetett volna tovább görgetni hogy mi lett volna ha... de így is zseniális film volt. Aki sci-fi rajongó és megnézés után azt mondja hogy ez szar film az vizsgáltassa ki magát.

10/10 (bár többet adhatnék)
    Utoljára szerkesztette: Synchronous, 2014.11.23. 00:00:05
  • Rony94
    Nem lett rossz, csak visszalépés az előző részekhez képest. De ez betudható annak hogy a 3. könyvnek csak az első fele volt.
  • szabii98
    holnap megyek rá én is, elméletben, remélem nem lesz olyan rossz, amennyire lehúzzák
    az első két rész kurvajó volt
  • Rony94
    +1

Az elsőt szerettem, a másodikat egy fokkal még jobban szerettem. Ez sajnos az első részt sem múlta felül. A film csúcspontja a Hanging Tree rész volt.
  • LasDen #86500
    én csak a másodikat :D
  • Tikal #86499
    első filmet láttam csak... 5/10
  • Sir Quno Jedi
    Éhezők vájadala akárhány per 1

Namost ez kicsit hosszúkás lett így, hogy darabolták. Mondhatnám azt is hogy unalmas, de végülis nem unatkoztam, mert én a szüttyögős lelkizős részeket is komázom. Kár, hogy nő írta, mivel agyhalott dolgok vannak így benne, de a mögöttes scifi és sztori még jó is lenne. Már ha egy férfi rendesen megírta volna. Így nem szívesen nézném meg újra, mert ahhoz túl hosszú és eseménytelen azért, míg az első két részben azért volt valamennyi pörgés nagynéha.

Várjuk a végét/10
  • Calver
    atyám, ez mekkora beborult elmebaj, ezt is újra kelleni nézni valamikor.
  • davidka003
    Szerintem szörnyű film.
  • AnuluWork #86495
    Kerested. Ma lesz az egy ilyen:

http://www.port.hu/idobanditak_time_bandits/pls/tv/films.film_page?i_perf_id=44342980&i_topic_id=1
  • gombabácsi
    Automata

na bizony ez jó film volt, jó scifi, oldschool, nem akar több lenni mint ami, és tök jó az egész
    a világcsordaszellem persze biztos nullára tartja ezt a filmet :)
  • IMYke2.0.0.0
    [2011] - imdb - "Johnny English: Reborn" - 7/10
    (2014.11.20)

Rowan Atkinson, Rosamund Pike, Gillian Anderson, és a szokásos Mr. Beanes, Johnny Englishes botladozások, poénok elegek voltak a kellemes hétköznapi szórakozáshoz.
    A stáblista alatti meg egyszerű és nagyszerű volt.
  • Although
    Hosszú idő óta nem láttam ilyet, az utóbbi 16-20 hozzászólás, kivételes alkalom Magyarországon, megszakítás nélkül kifejezetten színvonalas lett :)
  • LasDen #86491
    tudom mit jelent és szerintem belefér :D de ha nem nem...
  • Bokafix2
    Legalább néznél utána mit jelent egy kifejezés mielőtt használod... mert ez így nagyon égő.
  • CalebJoe
    Vágod hogy az a faj és főleg a zsidógyűlöletet jelenti aminek nem sok köze van a kecskebaszó földművesekhez.

Mindenféleképpen az anális kecskemajális jön ki.
  • extra sensory
    mondom "egy-két"... nem általánosítottam

antiszemita??

na ezt gondold át mégegyszer
  • MrHyde
    Honnan tudták? :D
  • LasDen #86486
    arra akarsz utalni, hogy a földművelő emberek fogékonyabbak az aberállis viselkedésre? Ez bizony erősen antiszemita hozzáállás o_O
  • extra sensory
    nem kizárt hogy egy-két tanyasi gazda teszt nélkül is kiválasztaná a 9-t
  • Dynamic
    Variációk egy témára, avagy újszülöttnek minden vicc új... A lényeg, hogy az olyan számolós feladványokban amiben 3-mal szorzás van, hagyni kell a picsába :P
  • LasDen #86483
    És nekem tényleg az a kedvencem o_O
  • zaki
    Ez a lenyeg, mindegyik szamra a kilences jon ki :D
    Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.11.20. 11:08:23
  • Synchronous
    lol... nekem valamiért nem a Star Wars :D
  • zaki
    Ez qrva nagy :D
  • Bokafix2
  • hiper KOCKA
    Nektek mi jött ki?

• RatBaG #86477
    http://imgur.com/gallery/XZ44p
  • Jeffjohnson
    Több helyen is azt lehetett olvasni, hogy a filmbemutatókat tolták el azért, hogy büntessenek bennünket. Ugyanez a helyzet a Blu-ray-nél is, ez egy öngeneráló folyamat.... Ha nem árusítják akkor nem is lesz vásárló.
  • DarkHorSe
    Azert nincs eleg bevetel mert az emberek inkabb letoltik :D Ha olyan jol menne, es dolne belole a love hulyek lennenek nem kiadni. Ezen mit nem lehet erteni.
  • Bokafix2
    A kapcsolat 1997

Nahát, annyi a hasonlóság ebben a filmben az Interstellar-al hogy nem lehet nem észrevenni. Először is: Matthew McConaughey. Utána űrutazás, utána féreglyuk, utána megmagyarázhatatlan történések. Majd találkozás

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a rég elhunyt szüleivel

Persze nem ugyanaz történik mint az Interstellarban, de a koncepció nagyon hasonló. Jodie Foster itt is hozza a formáját, szerintem akinek tetszett az Interstellar és a Kapcsolatot még nem látta, az gyorsan hozza a kis kekszet, perecet, teasüteményt és kezdje el a megtekintését.

9/10
  • LasDen #86473
    "Tisztelt Vásárló!

Ezúton szeretnénk tisztázni a The Walt Disney Company magyarországi Blu-ray kiadványai körül kialakult helyzetet.

Mérhetetlenül csalódottak voltunk, amikor az első információk eljutottak hozzánk azzal kapcsolatban, hogy A galaxis őrzőivel kezdődően a Walt Disney új filmjei Magyarországon nem jelenhetnek meg Blu-ray formátumon. Hosszú hónapokon keresztül tárgyaltunk a Disney illetékeseivel, de sajnos minden erőfeszítésünk ellenére sem tudtuk elérni, hogy meggondolják magukat. A döntés hátterében a Disney tájékoztatása alapján költséghatékonysági megfontolások állnak, azaz címenként nem fogy annyi Blu-ray lemez a hazai piacon, hogy a Disneynek megérje a magyar változatot elkészíteni. Ezzel természetesen pont azokat a rajongókat, gyűjtőket hozzák kellemetlen helyzetbe, akik hajlandóak legális forrásból megvásárolni a kívánt termékeket...

A forgalmazók lehetőségei nagyon korlátozottak egy ilyen helyzetben, alapvetően egyáltalán nincs beleszólásunk abba, hogy mely filmek, mikor és milyen formátumban jelenhetnek meg.

A fenti döntéssel kapcsolatos észrevételeiket, panaszaikat az alábbi e-mail címen tehetik meg:

[email protected]

A Pro Video továbbra is minden tőle telhetőt megtesz, hogy az elérhető legnagyobb választékkal, változatos termékekkel (pld. díszdobozos/többlemezes kiadvány, future pack, rendezői változat, digi-book stb.) és izgalmas akciókkal álljon partnerei és vásárlói rendelkezésére.

Üdvözlettel,

Pro Video Film & Distribution Kft."
  • LasDen #86472
    A majmok bolygója Forradalom

Nem volt rossz. Érdekes volt, de püppet hosszabb a kelleténél. Vagy kevesebb ember-majom ellentét és több majom-majom harc. Úgy jobb lett volna talán. Folyton dícsérik Serkist, meg hogy Oscart érdemelne, de én nem láttam semmi olyat, ami annyira hűű de nagy dolog lenne. Nem hiszem, hogy annyival jobb volt, mint aki Kobat játszotta...

6/10
  • Jeffjohnson
    Akkor ezt kell mondani, nem pedig a warezre hivatkozni!
  • ForzaInter
    Nagymenők a legjobb klasszikus gengszterfilm, hibátlan.
  • RatBaG #86469
  • extra sensory
    The Fatal Encounter 2014

A 18-dik századi Koreában járunk ahol a Jeong-Jo király elleni merényletet követően a fiát is el akarják tenni láb alól, aki követi őt a trónon. Lassú film, nincs tele akciókkal, de azért a közel két és fél óra játékidő alatt abból is kapunk bőven. Történelmi dráma és politikai thriller is egyben ahol mindenki gyanús, tele van a légkör ármánykodással és árulással.

Remek a film képi világa, és a vágások. A szereplők teljesen hitelesek, marad elég idő jellemábrázolásra, és motivációikat is megérthetjük. A politikai garnitúra züllöttségét jól mutatja hogy pár éves gyerekeket is képesek merénylőként felhasználni ha valakit meg kell mérgezni. A film nagy része thriller és lassan csordogál a cselekmény, de a végén kapunk egy epic akcióorgiát amiért már önmagában megéri megnézni. A felhőszakadás közbeni kardpárbajokat órákig el tudnám nézni... megint csak dícséret a rendezőnek a beállításokért és a körülményekért amit megteremtett a final fight-hoz. Nekem teljesen korrekt volt ez a film.

8/10