106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #86668
    LOL
  • Tikal #86667
  • Bachstein
    Több benne a melanin.
  • Kongy
    De mivel másabb egy néger színész, mint egy fehér??? Most komolyan emberek.... ne basszatok már fel.
  • Dynamic
    Amerikában 40 millió néger él. Mondj egy amerikai filmet amiben nincs feka. Nehogy már egy félperces trélerből messzemenő következtetéseket vonjunk le. Lehet, hogy egy 20. mellékszereplő. Lehet, hogy direkt félrevezetnek és csak egy lázadó, akit rohamosztagos ruhában van, ugyanakkor szándékosan sokkolni akartak, hogy sisak nélkül mutatnak egy "rohamosztagost", aki ráadásul feka.
  • Kongy
    Nem magára veszélyes, inkább az ellenfélre. Amúgy szerintem sincs gond ezzel a cuccal, anno azt is kitalálták, hogy Darth Maul összerakott 2 fénykardot.... Az sem volt megmagyarázva, csak úgy nézett ki, azt kész.

Fekázós embereknek van egy rossz hírem: Lupita Nyong-O is játszik a filmben (nemtom hogy kell leírni a nevét). Ő volt a rabszolga nő a 12 év rabszolgaságban, amiért asszem Oscart is kapott.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.28. 21:43:52
  • Totti5
    Egyrészt nem feka, másrészt teljesen mindegy milyen a bőre színe és mely földrészről származik. Ugyan olyan ember.
  • hiper KOCKA
    fogalmam sincs, nem láttam a filmet, csak ami a trélerből lejött... de a régi trilógiában a főszereplők közt sem volt feka, csak talán Lando, de ő a vége felé tűnt fel
  • Totti5
    Minden esetre jól néz ki, szimbólikus, eltérő mint a világos oldalának a standart fegyverei. Fizikába kár bemenenni egy mese kapcsán, nyilván nem vágja le vele semmiét. A hülyeség brutál ami ez kapcsán most előjött. Meglátjuk időben...
  • Totti5
    Nem akarok nagyon belemenni, de gondolom az a tag nem egy statiszta katona volt... mondjuk az egyik főszereplő?! inkább...
  • hiper KOCKA
    Nekem a feka rohamosztagoson akadt meg a szemem. A p.c. jegyében már mindenhová kell egy. Még akkor is ha egy órán belül kiírják.

lsd:

Nekem nincs bajom vele... távolról sem szeretnék rasszistának tűnni, csak úgy feltűnt. A régi trilógiában nem vette le senki a maszkját szóval nem tudjuk milyen volt a fekete és fehér eloszlása, de ha a maszkot nem viselő tábornokokat nézem, akkor nem sok feka volt. Véder sem volt az. :D
  • Rony94
    Abrams bácsi majd csak nem fogja elrontani, főleg hogy Lucas-nak már régóta semmi köze a franchise-hoz. (hála a jó istennek)
  • sz4bolcs
    1-2-3 után bármi jöhet a még több lens flare-t is beleértve :D
  • Kongy
    Az a kard... te úristen.. de valljuk be, most már tényleg kard formája van! De most képzeljétek el, ezzel hogy párbajoznak majd. Az a két kiálló rész majd plusz fenyegetést fog jelenteni, jobban kell majd ügyeskedni, és a harcok koreográfiája is más jellegű lehet, mint az eddig látottak.

Remélem se ezt, se a Jurassic World-öt nem cseszik el, mert 2 kedvenc filmem (Vissza a jövőbe-vel, Viharszigettel együtt), és jövőre mindkettőhöz jön folytatás... :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.28. 21:18:28
  • Rony94
    Nekem nincsenek hatalmas elvárásaim, tudom hogy az eredeti trilógiát nem fogja überelni, de ha legalább a 2009-es Star Trek film színvonalát hozni fogja, akkor én már kurva boldog leszek.
  • Bokafix2
    az a kard tényleg vicces

ki tudja milyen ötletek lesznek még a filmben

• Totti5
    Nagyon, de nagyon!
  • extra sensory
    jáj a Millenium Falcon... :D

gyorsan egy ideillő duma:

-Nem hallottak még az Ezeréves Sólyomról? ... Birodalmi cirkálókat rázott le egyhuszad másodperc alatt. Méghozzá nem holmi ócska teknőket, hanem az egész Birodalmi Flotta legmodernebb, szuperspéci űrhajóit. Ez csak elég gyors, öreg.
  • Seth
  • Rony94
    Ez csak teaser, nem sokat mutatott, de az érdeklődést azt fenn tartotta. Jövőre megyek IMAX-be! :D
  • Seth
    Jaj az a kard
  • LasDen #86646
    A végén csak röhögni tudtam. Nagyon jónak kell lennie....
  • Rony94
    Itt van ez akinek nem töltené be az iTunes oldalt. Mert ugyanis az beszart. Nem meglepő.
  • zorrobomber
    Ja hogy teaser, kösz az infót. (bár logikus, mi más lenne ilyen korán, lesz még itt trailer bőven, össze lehet majd belőlük rakni a filmet :) )
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.28. 16:18:46
  • Rony94
    MEGÉRKEZETT!!!
  • Rony94
    Na ugye? :'D

(szar vicc volt, tudom)
  • akyyy
    utolsó nap a marson... vagy mi a cime

jól indult a film, sőt nem is volt annyira rossz. csak a vége felé, főleg a vége.

spoiler
    ugyanazt eljátszák mint a gravitációba: űrbe ajtó kinyit, zombi kirepül ajtó becsuk, főhősnek semmi baja. gravitációba legalább csak látomás volt az egész, de itt komolyan gondolták.

elég fasza lett volna ha csak sejtve mutatják hogy a fickó fertőzött, és úgy jut fel az állomásra vagy árhajóra, megfertőzve majd ott mindenkit vagy valami. de így kb semmi értelme nem volt az egésznek.
    2/10.
  • Akra
    Ezt a trailert nyugodtan meg lehet nézni. Szét röhögtem az agyam xD
  • LasDen #86639
    az egyetlen előzetes, amit megnézek belőle. Én is inkább megvárom a HD-t :D
  • zorrobomber
    Évek óta nem nézek előzeteseket, ez se lesz kivétel.
    Szerk.: bocs, javítanám: nézek előzeteseket, de csak miután megnéztem magát a filmet :)
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.28. 15:37:02
  • Rony94
    Aki nagyon türelmetlen, annak ITT VAN a Force Awakens-nek a kamerás előzetese. De pár óra múlva jön a HD. Én inkább azt várom meg.
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb) - "The Hundred-Foot Journey" - 7/10
    (2014.11.27)

Kultúrák és kurináris különbségek keveredése, megfűszerezve humorral, rivalizálással, szerelemmel, egy vidéki kis francia városban. Nem szabad bedőlni a dráma besorolásnak, ez ugyanis amolyan családi film, a főzés köré szőve. Éhesen nem is ajánlott a megtekintése :)
    Helen Mirren kétnyelvű szerepben brillírozott, és jó partnere volt az indiai származású szereplőgárda is.
    Egyedüli fájdalmam, hogy a producerek (Steven Spielberg, Oprah Winfrey és Juliet Blake) nem merték bevállalni az indiai dalbetéteket. Mert a zenéért felelős A.R. Rahmanon ez biztosan nem múlott.
    Remek 2 óra volt, de a film szinte kiabált a táncos-énekes klipekért. Ezért csak 7 a pont.
  • dartonite
    Fury:

Na ez kemeny volt.Igaz egyelore eredeti nyelven felirat nelkul kellett nezzem es egyaltalan nem volt egyszeru megerteni az elkepeszto tajszolasok miatt, de nagyon tetszett.Kelloen feszult es dramai.Mai szemmel szinte elkepzelhetetlen ez az onfelaldozas es hosiesseg amit a haboru nehany emberbol kivalt(ott).Biztosan nem altalanos jelenseg es ez valojaban talan meg sem tortent de aki szereti a haborus filmeket annak valoszinuleg tetszeni fog.
    A kimondhatatlan nevu Shia LaBeouf-on pedig most lattam eloszor a szineszi tehetseg elso minimalis szikrait, kimondottan ugyes volt.Ahogy a tobbi szineszt sem erheti panasz.Ezt a Jon Bernthal nevu tagot pedig alkalmazhatnak gyakrabban, tud valamit.
    Nekem siman megvan 7/10.
  • mégvadabbdisznó
    Skyline 2010

Strause-éknak van már olyan borzalom a hátuk mögött mint egy AvP 2, de ennek ellenére tudnak ezek korrekt sci-fit is csinálni. Egészen elviselhetőek az effektek és a poén hogy nagyrészt nappal játszódik a sztori, nem kell az effektek felét az éccaka jótékony elfedése mellett bámulni.

Egészen jó a film még ha Oscart nem is ér. A sztori is átlagos, de meg kell mondjam rosszabbat vártam tőlük. És látom lesz folytatás ami nem különben jónak ígérkezik. A vége is tetszett, szóval megérdemel egy folytatást, és még a színészek is jól muzsikáltak szerintem. A földönkívüliek fő fegyvere a hipnózis és ahogy a filmből kitűnik elég meggyőzőek tudnak lenni.

7/10
  • Ricsi234
    T.I.R-Kamionsofőr
    9/10..Van egy-két értelmetlen dolog benne, de aki szereti a vasakat, vagy csak kíváncsi a filmre, annak ajánlom egyaránt. :)
    Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2014.11.27. 16:35:00
  • IMYke2.0.0.0
    MPC - Godzilla
  • Bokafix2
    adobe after effects
  • LasDen #86630
    Ez a 4 perces VFX videó kiváltja az egész filmet...
  • Rony94
    Hát eléggé durva azt western-nek mondani. Inkább dráma.

A Django Unchained meg inkább spagetti wesern-re hajaz, legalább is Tarantino elmondása szerint. De jövőre jön tőle a Hateful Eight, talán az western-esebb lesz. Én mindenesetre nagyon várom. :)
  • ForzaInter
    Már hogyne lenne western.

Inkább a 12 years a slave nem az.