106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
csak még 4 év mire lesz belőle valami. az egyik a Novánál, a másik a gyűjtőnél a harmadik meg a hydránál. Thanosnak még össze is kell szednie őket.... -
Igen(?) -
SzinesGeza #86786 " igaz történet"?
Olyan létezik? ;) -
leszarom a történetet, én szívesen bandáznék velük mert menők, és közben hősök is, kész.
amúgyis, volt benne kis kikacsintás a galactic marvel lore-ba (jujjdecsúnya szóösszetétel), szóval a terraformáló és leigázó isteni erőkkel. meg ez az egész csak egy nagyobb történet felvezetésének az apróbb darabkája
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2014.12.02. 15:29:21 -
Prof William #86784 Én a saját listám szerint pontozok. Rég szórakoztam már olyan jól ilyen témájú filmen mint a Galaxis Örzői. Tehát a saját szempontomból 9/10-es a film.
Hogy a filmtörténelem, hogyan pontozza az meg csakis a filmtörténelemre tartozik. :) -
Én azt kezdtem észrevenni magamon, hogy az igaz történetek jobban érdekelnek, mint a lézerpisztolyozó mosómedve. Utoljára a Rush-t néztem meg egymás után többször(3). -
Teljesen felesleges ezen (is) összeveszni.
Nem egységes a pontozás, valaki egy abszolút listán pontoz, hogy az összes látott/létező film között az éppen nézett mennyire jó, valaki meg csak az alapján osztja a pontot, hogy az aktuális film mekkora élmény volt, kihozták-e belőle amit lehetett, stb. Szerintem is ez utóbbinak több értelme van.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.12.02. 15:14:07 -
én 2x néztem meg a moziban a guardianst, nem egy watchmen de nem is az a lényege. jó a hangualta a filmnek és cső.
manapság ritka az ilyen. finnyások és filmesztéták kíméljenek!! -
"( vagy én nem értem megint miről beszélsz )"
Ez kivételesen nem vicc volt, rengeteg minden befolyásolja egy adott film élményét.
"Kijelenti valaki hogy az 10-es ( egy 15 éves film pl ), akkor más nem lehet 10es, 50 év múlva sem?"
De, lehet, viszont akkor jobb mint a régi film. Nem értem mi ezen olyan bonyolult :) Nem is értem, hogy pontozol egy filmet önmagában? Ha úgy pontoznék akkor minden 10es lenne, mert ugye az az éppen pontozott alkotás az egyetlen film ami létezik abban az időben. -
És ha beleköt akkor azzal nem tudok mit tenni, változtatni nem fog tudni rajta akármit is mond... szubjektív dolog.
Az élmény nyilván nem a szék és a kukorica minőségére utal... ( vagy én nem értem megint miről beszélsz ).
Kijelenti valaki hogy az 10-es ( egy 15 éves film pl ), akkor más nem lehet 10es, 50 év múlva sem? teljesen nonszensz dolog. Ezért kérdeztem hogy az adott filmet, produktumot pontozza valaki vagy a filmipart a saját nézőpontja szerint. Én ha nézek egy filmet akkor azt a 2 órát veleményezem és nem mást. -
Akkor viszont a 10-es skala nem eleg... Legyen mondjuk 100-as -
Oké, csak akkor számíts arra, hogy sokan bele fognak kötni. Oké hogy neked 10/10es élmény volt mert közben finom volt a kukorica, kényelmes a szék, és pisilni se kellett közben, de másokat nem ez érdekel, hanem hogy más filmekhez viszonyítva milyen az adott alkotás. -
Nézd, én nagyon tudom élvezni a Zs kategóriás filmeket is, pl. Gyilkos hangyákat, de emiatt nem lesznek 9/10-es filmek. Ugyanúgy nem fogok fölpontozni egy filmet akkor se, mert épp betéptem, és baromira élveztem.. -
Nem értem. Ha egy filmre 7-8-9-10-et adok akkor annak semmi köze ahhoz hogy Amerika hirstória X milyen film volt. Ezek számok amik az adott film élvezeti faktorát jelképezik és nem kategóriák...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.02. 14:00:17 -
Nyilván a filmet, de az azért teljesen irreális, hogy ez a film egy kategóriába essen a Fegyvernepperrel, Harcosok klubjával, Amerika hirstória X-szel, Rekviem egy álomért-tal stb.. bármi olyan filmmel amit az elmúlt 15-20 évben érdemes volt megnézni, és viszonyítási pontnak használni.
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2014.12.02. 14:01:46 -
Miért kellene a Guardians of the Galaxy-t filmtörténelem szintűen pontozni? meg bármit is. Ennyi a kérdés.
Vegyél vissza. Egyrészt nem neked írtam, másrészt ha már beleszólsz akkor normálisan tedd. -
Lehet hogy te minden reggel fog helyett agyat mosol, de ne várd el ezt másoktól is. Azért különböznek az emberek véleményei, mert mindenki máshoz viszonyít. -
Én viszont láttam a Battle Royale-t :P Hozzáteszem, az se egy klasszikus műremek, de valamivel élvezhetőbbé és eredeti.
Idővel te is annyi filmet fogsz látni, hogy nem tudnak majd már sok újat mutatni, és sokkal jobban rá fog állni a szemed a hibákra. Nem zavar hogy élvezted, de ettől még nem szeretem ezt a mostani trendet, hogy realisztikusnak és kifejezetten okosnak próbálnak beállítani debil meséket. Néha nekem is rááll az agyam egy-egy ilyen filmre(Thor 1), de a hype gépezet miatt egyre nehezebb élvezni őket. Dobálják az emberek a 9-es 10-es értékeléseket aztán meg jön a pofáraesés, hogy ja már megint mindenki csak a CGI-t bámulta. -
A filmet pontozzuk, vagy a filmtörténelmet? -
Rony94 #86769 Nekem tetszik. Neked nem. Ki járt jól? Én! :) -
Totál hülyeség az egész, amihez sikerült kiválasztani egy mimika nélküli színésznőt, amúgy tényleg tök jó :) -
Rony94 #86767 A Battle Royale-t még nem láttam, és így szerintem a Hunger Games egy teljesen korrekt film. Nem értem az utálatot iránta, szerintem sokan azért szidják, mert tini regényből van. -
Lantee #86766 Miert? A Hunger Games nem eleg ostoba?
-
Rony94 #86765 Ha akarsz látni egy nagyon ostoba Hunger Games utánzatot, akkor nyugodtan. -
9/10? O_o Az ok, hogy ez egy rendben levő akcióvígjáték, de 9/10-zel filmtörténeti alapvetések közé lehet bekerülni... -
SzinesGeza #86763 A "The Maze Runner"-t nézte már valaki? Érdemes nekikezdeni? -
Prof William #86762 Detto.
Már moziban is nagyon bejött de az újranézés csak még tovább emelte a szememben.
A történet szinte sosem ül le, karterek jók, az akció úgyszintén (hál istennek a remegő kezű operatört száműzték ebből a filmből ) és szinte mindegyik párbeszéden nagyon jól sikerült. A beszólások stb. minden a helyén van. A látványvilág is ízig-vérig scifis de nem telepszik rá a filmre. Ha jól tudom, amit csak lehetett felépítettek.
Ez lenne az ALAP szint amit egy hangulatos scifi(vagy más) akciófilmtől elvárna az ember.
Rendkívül kellemes csalódás volt, főleg úgy hogy amikor először halottam róla azt hittem elment a Marvel esze.
9/10 -
Szerintem úgy gondolta, hogy 2 óra sem volt elég arra, hogy egy értelmes főgonoszt összerakjanak :) -
Guardians of the galaxy: Nekem is nagyon tetszett, előtte egyáltalán nem tudtam, mire számítsak, a trendi fingós/baszós vígjátékok után igazi felüdülés volt egy ilyen akcióvígjáték sok sok jó poénnal. Hozzá kell tenni, hogy a konkurencia hiánya is fölértékeli ezt a filmet, igazából ez a szint lenne az alap, ha valaki vígjátékgyártásra adja a fejét...
7/10 -
GoG - "nem volt elég a 2 óra mindenre"
Mire nem volt elég? Az első órában semmi nem történik azon kívül hogy valami golyót hajkurásznak, tipikus képregényes nesze semmi fogd meg jól fos. -
Teenage Mutant Ninja Turtles
Semmi extra, a szokásos dolgok 2014es CGIbe öntve, még ha nem is ez a legjobb CGI, mert kissé kilóg ( na nem a minőségre értve mert ez hibátlan, csak az egész mesés hatású ). Viccek jók, akciók nagyon látványosak, teknősök desingje jól néz ki. Nyilván nem én vagyok már a célcsoportja, de nem untam. Zene viszont gyenge volt, már ha volt.
10/6
Guardians of the Galaxy
Erről viszont semmit nem tudtam, trélereket sem néztem, de nagyot ütött. Tökéletes CGI, valami elképesztő látvány! Olyan képminőség, effektek, CGI, díszletek hogy az agyam eldobom. Nagyon jók a karakterek, nagyon jól a viccek, a story is kellemes a világ pedig érdekes, mint ahogy a teknók és a képességek is. Lehetne mondani h a The Avengers, de annak a sokkal mesésebb változata. Nyilván nem volt elég a 2 óra mindenre, nagyon össze kellett zsúfolni h valamilyen szinten bemutassa, beszippantsa az embert a nem kevés karakter és a világa. Ez az elején döcögősen ment, de a felétől már magaménak éreztem a dolgot a végére pedig teljes átjött az egész. Nomeg a zenék! Micsoda hangulatbombák, ahogy bele lettek csempészve a slágerek.
Várom a folytatást!
9/10 -
Asmodexia 2014
Hogy ez mekkora egy értelmetlen f*sság volt. Egymásra dobált következetlen jelenetek, zagyva történet. Ettől százszor jobb ördögűzős filmek vannak. Az ördögűző egy tizenéves csaj aki ráadásul
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy démon.
Ezt hogy gondolták? Az imdb-n is túl lett szerintem értékelve.
fos/10 -
Ua a kis teaser lesz, ami fent van a neten. "Rendes" trailer majd bő fél év múlva érkezik -
Rony94 #86755 Az előzeteseket én is szeretem, de a termék és szolgáltatás reklámokkal hagyjanak békén. -
Prof William #86754 A film trailereket én is, de amikor ténylegesen 1-2 tévéreklámot is leadnak az már rohadtul idegesítő. -
Lol, youtube-on reklám. Adblock much? -
Akkor egyedül vagyok, én a film előtt levetített reklámokat is szívesen megnézem :D mozi élmény az is... :D -
Reklámokkal nekem is ki volt a f*szom. Mondjuk én nem sokat járok moziba.
Interstellart néztem meg nem rég. A film viszon 10/10-es.
De hogy a nagy nehezen bevitt mekis kaját már a reklámok alatt megettem kb :DDDDD -
Rony94 #86750 Akkor te még nem voltál Cinema City moziban. :)
AdBlock -
még sosem voltam úgy moziba hogy ne láttam volna tv reklámot.. legalábbis az elmúlt 5-10 évben amire emlékszem.