106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
vonDrago #86910 Nagyon jó könyv :) -
én ma délután néztem meg a lucyt, csak a hánykolódása nem tetszett mikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!felszívódott benne a cucc -
hiper KOCKA #86908 Farkas zsaru 2014
Ehh, ez "vicces" volt... de inkább kínos. Ha már nem tudsz az erdőben maradni és arra tévedő turistákat felkoncolni mint minden valamirevaló farkasember, akkor legyél rendőr és üldözd a bűnt... farkasemberként. Ezt az iszonyat gyenge kivitelezést azzal próbálja kompenzálni a film hogy nem veszi magát komolyan és minden erőltetett poénnál emlékeztet rá hogy vígjátékot nézel.
Ez a taktika ott hasal el hogy a film még így sem lesz élvezhető... de egyáltalán. Mintha egy bézbóz ütővel jól kupán verne valaki és utána mosolyogva benyögné hogy "csak vicc volt". Hát kb. ennyire futotta a Wolfcop-tól.
2 pont... azt is azért kapja mert van egy-két elviselhető jelenet. -
Ha már mindenáron hasonlítani kell valamihez, akkor Mátrix (vagy 13. emelet, kinek mi tetszik), meg az összes virtuálisvalóságos film. Kicsi Neuromanceres áthallás is van benne. Csak az egész egy virtuális gamer-valóságban játszódik, ilyen meg még nem volt.
Más: megnézett filmek:
And Then There Were None (1945) (ez nem más mint a Tíz kicsi indián)
Régi, de jó kis Agatha Christie megfilmesítés. A végéig nem lehet tudni mi a megoldás, illetve találgatni lehet, de nem nagyon érdemes, túl sok a lehetőség. Nekem viszont a valódi megoldás sántít (technikailag). A színészek kicsit néha túljátsszák, mintha színpadon lennének. Ettől még jó.
7/10
The Maze Runner (2014)
Nem volt ez rossz. A gyerekszínészek nem rosszak (Joyent jó volt viszontlátni a Trónok harcából, messze ő volt a legjobb), az útvesztő megvalósítása kimondottan jó. Ha akarnám persze darabokra tudnám cincálni a filmet logikailag, de nem kell, lekötött végig, mindig történt valami. Jöhet a következő rész, lehet hogy könyvben is elolvasom.
6/10
Lucy (2014)
Jaj. Ez mi volt. Értem én hogy szórakoztató film, meg fikció, de ez nekem akkor is sok. SJ-t mondjuk jó elnézni, csípem, meg elég jó színésznő is. Morgan Freeman is hozta a kötelezőt, a de a történet meh.
4/10 -
Nyilván nem érdekel, ja... egy olyan topikban, ahol az emberek 99%-a véleményt alkot filmekről és egymás ízléséről... -
Rony94 #86905 Jaa, az nem érdekel. :)
@genndy
Legelőször a Gamer jutott eszembe a történetről. Csak az ugye egy agyatlan lövölde az egész (a maga műfajában remek film az is).
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.06. 17:38:01 -
Madame Tussaud panoptikumában még elférne... oda mehet élve is.
-
Jöhet! Bár a könyvben lévő kockaság már tényleg eléggé rétegműfaj. Ettől még nagyon jópofa, érdemes elolvasni, rengeteg kikacsintás van benne, amit játékosok érthetnek. Meg vannak is benne filmen jól mutató látványos jelenetek.
Nolan-szobor +1. -
Ajnározhatod (engem nem zavar), legfeljebb szembesülsz vele, hogy nem mindenki ért egyet veled. -
Rony94 #86901 Fognak, már csinált egy-két masterpiece-t. :D
De hogy lenyugtassam kedves Imy-t, nem ajnározom többet Nolan-t a mai nap. Az Insomnia-nál például úgy álltam föl hogy: "Jó volt, de többet nem nézem meg." Tehát ő sem tökéletes rendező. -
Interstellar
Ízlések és pofonok. Láttam embert, aki megállás nélkül ásítozott és a barátnőjét zargatta és dumálta végig a filmet, láttam kölyköket, akik kijöttek és sírva röhögtek, hogy mi volt ez a gyökérség.
Én is láttam a film rengetek hibáját (kezdve a "szeretet megold mindent" szöveggel, végig azon hogy egyes karaktereket (néha feleslegesen) egész rendesen kidolgoztak, másokat kevésbé, a legeslegvégéről nem is beszélve), de ennek a filmnek pattanásig feszülve néztem végig (meg mellettem is az egyik kiscsaj, szinte bele akart mászni a vászonba), mind a 2,5 (?) óráját. Monumentális, lenyűgöző (látványban, zenében, színészi játékban), megindító.
Nagyon megérte.
-
Ez jól hangzik, Nolannak pedig szobrot emelni!! -
Rony94 #86898 Nem azt írtam hogy évfilm lesz. -
Azért ne faragjunk már neki életében szobrot a Pantheonban... -
Rony94 #86896 A Warner Brothers felajánlotta Nolan-nek hogy készítse el a Ready Player One adaptációját. A könyvet eddig nem ismertem, a történet érdekesnek tűnik. Ebből se lesz szar film, ha Nolan elfogadja az ajánlatot. :D -
Rony94 #86895 Edgar Wright tényleg furcsa választás. Jó rendező és az angol humorhoz nagyon ért, de nem tudom egy sci-fi-vel mit kezdene. -
Hát, a filmlistája alapján:
[aláírásom] -
Orci ott hagyta a Star Trek 3-at. Nem ő fogja rendezni. Edgar Wright nevét rebesgetik... -
Húha, jól kigúgliztad, piros pont. -
Claire Danes a zs kategóriás emmy győztes színésznő... -
biztos, hogy lesz benne ilyen időugrálós rész,mert Swarci a FB oldalán irta, hogy a terminátorok,nem várnak az idövonalra ők csinálják. -
Egyszerű ilyen esetkben a rebút. Időutazás és máris lehet csavarni és összemosni mindent mindenkivel. Öregek-fiatalok, régiek-újak is szerepelhetnek a filmekben. Star Trekben ez adott volt, T-ben is megoldható nyilván. -
Nem láttam egyik Star trecket sem ugyhogy nem tudom milyen . De azt olvastam, hogy mivel a 3-4-et elqrták ezért az 1-2-t is elvetették és ugymond ujrakezdik a trilogiát és a mostani részben az 1-2-ből a jó részeket ujraforgatva alkotnak egy első részt majd 2017 és 2018 ban jön a folytatás .
Jobban örültem volna ha ugy oldaják meg mint a star warsban, hogy az eredetihez nem nyulnak és azok elé és mögé csinálnak folytatást és mondjuk csak a 3-4-et törölnék ki a sztoriból az 1-2-vel sztem semmi gond nem volt. -
hiper KOCKA #86887 -
Rony94 #86886 
-
Emilia Clarke (Trónok harca), meg Jai Courtney (Spartacus), akiket így kiszúrtam, de mindkettejüket bírom amúgy, csak megjegyeztem. -
lehet csak a trailer 6-os... -
4. résszel semmi baj nem volt, leszámítva, hogy a sztori is, és a hangulata is kicsit karcsú lett, de legkevésbé a színészekkel volt ott probléma. A 3. részben viszont a zs kategóriás forgatókönyvet, zs kategóriás színészekkel adatták elő, röhej volt az egész (főleg Kristana Loken női terminatorként). A T3 egy igazi film+-ra való film, és nem is láttam még más csatornán azóta. -
Rony94 #86882 Ez a 6-os korhatár karika egy kicsit aggaszt, nem azt várom el hogy legyen benne vér, sok káromkodás na meg öldöklés, hanem azt hogy legalább ne legyen annyira gyerekes.
Ha hasonló lesz mint az első rész (1999), akkor valszeg nem fog tetszeni ez sem.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.05. 19:21:18 -
Akarod mondani: 4. rész, ha már...
A 3. rész vállalható volt.
//Mondjuk nekem mindegyik bejött valamiért. -
Kik azok?
Egyébként az még mindig jobb, mint borzasztó szar, zs kategóriás színészekkel elvitetni, lásd 3. rész :) -
"...a sötét oldalt...és a fényt..." o_O
-
A T3-ban győzködi a terminátor Connorékat... a végére belátják hogy igaza volt. -
Hinni akarok... -
Melyik részben? Mert az biztos, hogy a 2-nek úgy lett vége, hogy megakadályozták az Ítélet Napját. Ezt meg Sarah mondja. Na akkor kinek higgyünk? :) -
Végül is mindegy, az ítélet napját nem lehet feltartóztatni. Ezt maga a terminátor mondta. Csak max késleltetni tudták. Ha megsemmisítették is a jövőből átjött termók csipjeit, az idő múlásával egy elektronikai vállalat vagy a hadiipar úgyis rálépett volna arra az útra ami a Skynet megalkotásához vezet. -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem azért mert haszontalanná vált, hanem mert biztosítani akarta hogy ne maradjon chip, amiből a CyberDyne esetleg újra kiindulhat, és mégis létrehozzák a Skynetet. Illetve az energiaforrása is eléggé megsérült (amikor a T-1000 átszúrta azzal a vasrúddal). -
Jó kis aksija van :D -
120+ évig képes élni... csak szólok, ha esetleg nem ismernéd a Terminátor univerzumot :)