106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Reméljük majd egyszer lesz Star Wars Gungan spinoff, hogy megtudjuk mi történt velük a hosszú évek alatt, míg nem láttuk őket. Persze Jar-Jarral a főszerepben....
És mondjuk Fincher rendezné
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.12.12. 13:43:59 -
Zero7th #86947 Igen, köszi, hogy megmagyaráztad a poént, hátha volt, aki nem értette... :P -
Sok embert vonzana a moziba az biztos :DDDD (not.) -
Prof William #86945 Mekkora lenne ha a trailer elején egyszer csak Jar-Jar Binks bukkana fel a rohamosztagos ruhában és skítáva hablatyolva menekülni kezdene. :)
Az biztos sokkal jobb lenne. :) -
[2014] - (imdb) - "Man on High Heels" - 8/10
(2014.12.11)
Igen, jól olvasod. Magassarkú. Az elfojtott másságról szól, de - jó koreai szokás szerint, nem egyszerűen, és kőkemény akció filmben tálalva. Hagyományszerűen felvonultatva minden érzelemskálát, amit a sorozataikban is szoktak, és a késes és közelharci akciók is jól koreografáltak [ahogy ez elvárható tőlük, és lassan már említeni sem kell, mert modernkori kardpárbajszerűen minden akció-gengszter filmjükben ott a helyük].
Tetszett, hogy egy ilyen érzékeny témához bátran nyúltak, jól tálalták [még ha nem is úgy, ahogy az amerakiak szokták a jobb filmjeikben], igaz, ahhoz épp elég felszínesen, hogy az ilyen-olyan fóbiás nézők ne fészkelődjenek annyira a székeikben. A plasztikai műtétek fellegvárának számító országban nyilvánvaló, hogy ez a téma nem idegen, viszont más, prűdebb nemzeteknél esetleg kivághatja a biztosítékot [holott, no póresz, no himbilimbi stb., de akad pár keményebb, őszinte mondat].
Nekem tetszett. -
hagyjuk már.. meg azért illene már a nevén szólítani (legalább a karaktere nevén) :p
-
Rony94 #86942 Valamin muszáj csámcsogni, főleg ha a név akkora, mint a Star Wars. Az emberek már csak ilyenek......sajnos. -
Zero7th #86941 Nem is állítottam, hogy te rinyáltál. A kérdés meg költői. -
Nem én rinyáltam a feketéken hanem ő. De nemcsak itt hanem mindenhol ahová benyomták a Star Wars előzetest. -
Zero7th #86939 Nem értem ezt a nigger stormtrooper rinyát. Jobb lenne, ha gungan lenne, vagy mi a fasz? -
Rony94 #86938 Nem nagyon kerestem. A Star Wars-os twitter acc most posztolta ki. -
Csak ő sajnos nem látszott ám a ruha alatt így felesleges számításba venni... fekete díszletmunkások is voltak, csak nem látszódtak.
-
jó soákig tartott mire elő kotortad :D -
Rony94 #86935 Tessék, már a negyedik részben is volt néger stormtrooper. A témát le lehet zárni. :D
-
gombabácsi #86934 the salvation, a dán western
nem volt rossz, súlyos az egész, realisztikus. sajnos a "leszámolás" résznél már elveszik valahogy az ereje, súlyossága, olyan tök semmilyen lesz -
The Guest 2014
Na ezér nem szabad olyan embert befogadni a házadba akit pár órája ismersz. Kemény volt, bár lehetett volna benne több akció.
7/10 -
[2014] - (imdb) - "The Divine Move" - 9/10
(2014.12.10)
Egyre jobban szeretem a koreai akciófilmeket.
Ez most a Go (a táblajáték) köré lett fonva, még hozzá remekül. Minden van benne, ami izgalmassá tud tenni egy 90-es évekre hajazó recepttel készült akciófilmet. A kilenc pont ennek megfelelően a nagybetűs Szórakoztatásnak szól.
Lee Shi Young (Yi Si Yeong) még mindig fincsi (Drama Wiki).
Érdemes megnézni. Nem is hosszú, csak 1 óra 58 perces.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.11. 09:53:51 -
Zero7th #86931 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jó, most már kezd nagyon off lenni... A szar zene nézőpont kérdése is, és _véleményem_szerint_ az összes "előadó" azon a bulin irdatlan szar zenét csinál. Meg Scooter is. Általában a világból ki lehet kergetni vele. De ennek ellenére tényleg érdekelt volna az a koncert, pont a humor és az önirónia miatt, kivételesen. -
Nos egyáltalán nem volt szar a zene, sőt. Nyilván nem Samantha remekelt etéren, de voltak kint jó páran, akik nagyon keményen tolták. A Scooter koncerten sem szórakoztam jobban. Igazi keleti blokknak való szupersót nyomtak Hasahoppék, sok nosztalgiával és humorral. -
Zero7th #86929 Én általában képtelen vagyok szar zenét "poénból" vagy "ironikusan" hallgatni, de erre a bulira elmentem volna szívesen, ha nem túl későn szerzek róla tudomást. Elfogytak addigra a jegyek... :( -
Nyehhhe. Na ezen érződik, hogy posztapok vaze. :D -
Kurva jó koncert volt, mi is fent kószáltunk a vipbe. Samanthát még most is el lehetne kapni, pedig rendesen benne van korban -
ott voltam.hatalmas volt.
Mad Max-hez meg annyit hogy akarom!
Rohadtul sokat vártam rá nálam ez megüti a kategóriát.nem egy MM2 de elég.
1:50-nél a hangfal kocsin gitározó pasas meg badass.remélem kőkemény zene lesz és bár az elektronikus zenék felé húzok,de ide valami hörgős metált tudok elképzelni vagy pont ezeket a nagy-zenekari műveket -
Zero7th #86925 Miiiicsoda? Szeptemberben volt itt koncertezni Samantha Foxx-szal! :P -
a sok közelitől biztos agyfaszt fogok kapni, de ettől függetlenül tökös (és agyatlan) kis akciófilmnek tűnik. Amolyan guilty pleasure kategória -
-
Hoff-ról nekem már csak a padlón hasalós hamburgerzabálás jut eszembe. Nincs már a csávóból semmi. -
Prof William #86921 Valamikor ment a Hasselhoffos Fury a Film+-on. Ekkora egy moslékot. Nem tudom kinél voltak akkoriban a jogok de iszonyat gáz volt.
Kedvencem az volt amikor a beépült Hydra ügynöknő kikapcsolta a álcagenerátorát és... 1-2 változtatással de PONTOSAN ÚGY NÉZETT KI MINT ELŐTTE.
Hasselhoffék meg ott hüledeztek, hogy hogy bírta őket átverni ennyire... -
Zero7th #86920 Nem védeni akarom, de az első kérdés messze jogosabb, mint a másik kettő. Amikor egy már évtizedek óta létező karaktert változtatnak meg, akkor az azért lehet zavaró. Mondjuk Nick Fury is néger lett, és attól meg mindenki hanyatt szopta magát... Pedig Hasselhoff jobban hasonlított a képregényes figurára. :P :D -
az egy alternatív befejezés... -
Én meg a The Salvation című dán westernt néztem most meg, ez is kurva jó volt. -
Rony94 #86917 Ezt a filmet még nem láttam, de amilyen dán filmeket eddig láttam, az mind lenyűgözött eddig, mindegyik egy élmény volt.
Úgyhogy megtanultam: dán filmet, dán rendező által rendezett filmet AJÁNLOTT megnézni. -
Nyomtalanul (2013)
tán valami dán film
de valami eszméletlen jó, izgalmas, végig leköt, igazi kis üde krimi. nyomozgatással, miegymás.
10/10
-
gombabácsi #86915 Nightcrawler
Na ez tényleg jó volt, sőt nagyon jó.
Viszont a téma szerintem elkésett, úgy 30 éve ez nagyon ütött volna. Persze most is aktuális sajnos... -
A good man (2014)
Seagal már nem lesz jobb ez tény, fiatal korában sem voltak túl jó filmjei de ott még jobban bírta a gyűrődést. Ez nagyon pipafüst volt, a szokásos zs-action, +idióta szövegek.
4/10 -
-
Találtam egy új Predátor filmet. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
[2014] - (imdb) - "Tell" - 7/10
(2014.12.06)
Nem volt rossz.
A másodvonalas szereplőgárda jó volt: Milo "Jess" Ventimglia és Katee "Starbuck" Sackhoff még mindig rendben van.
Robert "T1000" Patrick bácsi mellett pedig ott feszített kedvenc űrhajósom, Alan "Wash" Tudyk. Jason "Brodie" Lee csak ráadás volt.
Sztoriról csak annyit - mert amúgy látni kell -, hogy hősünk nem egy szuperhős :).
A becenevek nyilvánvalóan filmjeikből / sorozataikból vannak...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.07. 09:05:33 -
vonDrago #86910 Nagyon jó könyv :) -
én ma délután néztem meg a lucyt, csak a hánykolódása nem tetszett mikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!felszívódott benne a cucc