106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Amerikába jöttem
9/10
Így, több mint 20 év távlatból, még mindig az egyik legjobb vígjáték. Igaz, már régen láttam, de még most is iszonyat jókat nevettem rajta. :)))) Emlékeztet, hogy milyen az igazán jó vígjáték. -
+1
Olvastam róla jót is, meg nagyon rosszat is, de nem nagyon ment el a kedvem. Esti szórakozásnak tökéletes volt. Külön plusz, hogy a kötelező kliséket is sikerült itt ott remekül kiiktatni. Jó kis akciómese volt na. -
Rony94 #87026 Tegnapelőtt néztem meg újra és még mindig mindfuck. A cselekmény egyszerre baromság és cool. :D -
Csak kár, hogy a FC simán veri bármelyiket. -
Pedig a hetedik után az a második legjobb Fincher film! -
Holnap határán...
áldom maghamat hogy úgy ültem le nézni hogy csak annyit tudtam róla, hogy 3d-s. az elején mikor mutatták a robot katonákat, akkor mondtam magamban, hogy pff, megint ilyen tűzgyűrűs robotos fasság filmet nézek.... de hatalmasat csalódtam, valami brutál jó film:D főleg így, hogy semmit se tudtam róla.
nagyon hamar elrepült ez a 2 óra játékidő, ritka az ilyen film az biztos.
kulon tetszett, hogy nagyjából mindent megmagyaráztak benne. -
Rony94 #87022 Mondjuk az igaz hogy az nagyon kilóg Fincher filmlistájából. De összességében tetszett. -
"Social Network" mint film...
-
Rony94 #87020 Még azt se láttam. :) -
The Game? -
Rony94 #87018 "Aki szereti a thriller-eket és/vagy a Fincher filmeket, az nézze meg."
Na nézzük csak:
-Fight Club --> check
-Se7en --> check
-Social Network --> check
Ezek szerint nekem való. Majd mindenféleképpen pótlom. :) -
Gone Girl (2014) (Ben Affleck, Rosamund Pike) by David Fincher
Érdekes, fordulatos thriller, jó befejezéssel. Leírnám a plot-ot, de minden esemény spoiler lenne, így nem teszem. Aki szereti a thriller-eket és/vagy a Fincher filmeket, az nézze meg. -
REC 4: Apokalipszis (2014)
Az eddigi részek lépcsőházas és lakodalmas mészárlásaitól eltérően a történet folyékony alapokra helyeződik és hőseink ezúttal a tengeren jogvédenek.
Most is eltökélt zombigárdával van dolguk akik egy hajó szűk folyosóin keresik a mindennapi betevőt. Hitelesen hörögnek és hitelesen csúnyák, legalább a sminkesek jó munkát végeztek. Ötletesek a fegyverként használatos cumók is: gépfegyver, konyhakés, szigonypuska, motorcsónak propeller, csavarkulcs, csövek... egyszóval ami csak egy jól felszerelt hajón fellelhető.
Kár hogy a történet abszolút lapos, a jelenetekbe nem vittek semmi fantáziát, még csak izgulni sem lehet rajta. Akció részeknél a rendező túl közeli felvételekkel dolgozik, és a kamerát is rángatja, több jelenetnél is vissza kellett tekerni hogy mit is láttam. A zombik annak ellenére hogy jól vannak maszkírozva unalmasak, irtásuk 20 perc után idegesítővé válik semmit érdekessé, tehát megtekintése csak annak ajánlott aki kimondottan kedveli a zsé kategóriát.
3/10 -

Legutóbb a Holnap határa volt hasonló, szintén imádtam :) -
-
:DDDDD PC már itt is nagy úr. Nekünk még gimiben évekkel ezelőtt tesitanár már így mondta. Akkor még röhögtünk rajta, mert azt hittük vicc, aztán nem. :) -
dumb és dumber ketyó
atya ég ez betegebb volt mint az első
(megj: a cigánykereket "romakeréknek" mondták a magyar szinkronos vetítésen. szép munka...) -
Rony94 #87011 Igazi gyöngyszem ez a film. Először csak egy átlagos délutáni filmnézést terveztem és ledöbbentem mennyire jól tettem hogy ezt a filmet választottam. :) -
Equalizer. Megint egy B akciófilm, amit Denzel AAA-vá varázsolt. Elképesztő a figura:) -
Forráskód (2011)
Már nem először látom, de még mindig baromi jó volt, kb mintha most láttam volna először :) Imádom az ilyen "időutazós" vagy "időmanipulálós" filmeket. Csak ajánlani tudom mindenkinek megnézésre, ha még nem láttátok volna. 8/10 -
Persze, azt gondoltam, hogy van benne pár easter egg az anime rajongóknak, csak reménykedtem benne, hogy nem folytatása/alternatív bemutatása annak, mert úgy nem lenne nagy fun belevágni, de így egész jól hangzik, köszi neked is meg IMYkének is! -
Nem kell. Az alapokról indul az egész. Semmilyen értelemben sem folytatás, hanem egy új verzió Kenshin és a többiek megismerésével. Az persze előfordulhat, hogy az aki látta az animét, itt ott találkozhat olyan kikacsintással, amit ők érthetnek csak ... -
Anélkül is érthető lesz.
[Nyilván, ideális az lenne, ha az animét is ismerjük - én se néztem meg a 94 részt és a többit.] -
Confession of Murder Kurva jó kis film, nagyon jó akciókkal, zenével, egy-két poénnal és remek csavarokkal, igazi koreai stílusban. -
Ehhez tisztában kell lenni az animével, vagy anélkül is érthető? (Természetesen a 2012-es filmmel szeretnék kezdeni) -
Nincs ebben semmi különösebb dolog. Egyszerűen csak más stúdió szinkronizálta a trailert, mint magát a filmet. Ez nagyon sok esetben így van más filmeknél is. Ezért másak a szinkronhangok, meg helyenként a szöveg is. -
a Legends end is idén volt moziban, szóval tavasszal jönnie kell annak is.... -
Elképzelhetőnek tartom, hogy nem ugyanaz az ember fordította a trailert meg a filmet. Biztosan baromi rövid határidővel kellett dolgozniuk, meg a magyar szinkron sem olyan profi már mint régen volt. -
[2014] - (imdb) - "Rurőni Kenshin: Kyőto Taika-hen" (Rurouni Kenshin Kyoto Inferno) - 6/10
(2014.12.15)
A korábbi film jobb volt.
Kaorut szabályosan meggyűlöltem - ez a "ne ölj" dolog az agyamra ment (olyan szituációban is ezt szajkózza, ahol a srác és/vagy mások élete a tét).
A doktornőt továbbra is bírom.
Ebben a filmben már sok volt a látványos időhúzás, és a ripacskodó szereplő is; és sajnos, egyértelművé tették, hogy mozivásznas-sorozatot gyártanak: gyakorlatilag úgy hagyták abba 134 perc környékén (139 perc összesen) a sztorit, mintha legalábbis egy kábelcsatornás "24" epizódot láthattunk volna.
Ha szerencsénk van, a második felét 2015-ben meg is nézhetjük... de legalább a credits alatti zeneszám kiváló volt.
Csak azoknak ajánlott, akik az előzményt ismerik. Mások kerüljék addig, míg meg nem nézik az előzményt! -
* Yong-eui-ja (2013)
* Breathless (2008)
* God's One Move (2014)
* Hai-hil (2014) -
Koszi, este meg is nezem. -
nyomtalanul 8/10 kotelezo darab, elvileg mar megjelent a masodik resze, ugyan azokkal a szineszekkel, Fasandræberne aka facangyilkosok (nem talaltam fent sehol :( )
Release Dates
USA 18 September 2014 (Austin Fantastic Fest)
Germany 26 September 2014 (Hamburg Film Festival)
Denmark 2 October 2014
Norway 28 November 2014
Germany 15 January 2015
-
csak egy jut eszembe. Confessions -
chaser
oldboy
the good, the bad and the weird
yellow sea
i saw the devil
the man from nowhere
memories of murder
ezekhez hasonlo filmeket keresek -
Azt ne felejtsük el, hogy a Disney-Marvelnek is van beleszólása a szinkronba. És lehetett olvasni korábban is, hogy valami azért lett az, mert hollywoodban azt mondták.... -
Vártál volna még 2 évet, akkor lehet, helikoptert vettél volna, vagy nyerges vontatót, ...vagy egy bumerángot. :D -
Maradhatott volna simán Rocket, ahogy Starlord is Starlord... Trailerben még így nevezték őket magyar szinkronnal is. Aztán valamelyik elmebeteg agyából kipattantak a remek fordítási ötletek... Ennyi erővel akkor fordítsuk már le a Skywalker-t is legközelebb, az új Star Wars filmben (nem akarok ötleteket adni....)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.15. 17:18:24 -
S ezzel az elnevezéssel el is veszett az egyik filmbeli poén (a nevével kapcsolatban). Bár, gondolom, kényszer-szültek valamit oda. -
*Mordály :D -
A karakter jópofa volt. Groot-ot is bírtam (a credits alatti tánca is aranyosan jópofi volt).