106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hvitya #87148 The interview: Szörnyű hogy valaki erre képest pénzt áldozni. Kárörvendő leszek de szerencse hogy bukta lett a kiszivárgás miatt valószínű. Ilyen hulladékot ne adjanak el vígjátékként mert ez minden volt csak nem az. Nagyon olcsók már ezek a "poénok" amikkel megpróbálnak egy vígjátékot viccessé tenni.. 2/10
Utoljára szerkesztette: hvitya, 2014.12.26. 18:26:09 -
:)
-
Majmok bolygója forradalom - 3D 0 a film tetszett.
Transformers a kihalás kora - 3D: El sem hiszem ,hogy belemertek rakni 3-4 fikarcnyi részt még ha alig pár pillanatig is ami kijön a tv síkjából. Végig ilyennek kéne lenni a 3D-s filmeknek (számomra ez a 3D) amugy nagy 0 a többi része 3D-ben csak ez a 3-4 db kijövő cucc a jó.A film meg faintos volt!
Rajtaütés 1: Anno olvasgattam ajnározgatták páran,de tucat + 1 verekedős film
The Equalizer: Végre egy jó film. Bár ahogy a "főellenség" előadta magát komolyabb ellenállásra számítottam ,de hát Denzel badass volt
Tom és Jerry és az elveszett sárkány: Ez már nem az amin felnőttünk
Megdönteni Hajnal Tímeát: Szokásos magyar vígjáték színvonal tetszett jó volt!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.26. 09:03:53 -
ez nem törp, csak egy idióta :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hű, micsoda igényesen font pakompart, Gimli tuti rögtön rágerjedne. -
De el vesztetek ebben a törp nők témában :D
-
Prof William #87141 A Hobbit első részében amikor mutatják Suhatag vásárterét Smaug támadása előtt, a vásározók között van jó pár megtermett, széles piros arcú/orrú és törpe nagyságú nő. Eléggé törpésen néznek ki.
Szerintem ők törpe nők lehettek. -
Igazad van, tényleg vannak menekülő nők (akkor lehet hogy őket látni az extrákban). Viszont némelyiknek van szakálla (a végén látszik jól, amikor Thorin odakiabál az elfeknek). A többinek meg legalábbis hosszú barkója, úgyhogy valószínűleg ők is szakállasak lennének, csak borotválkoznak valamiért. -
kb. , csak amerikaiakkal :D -
Ez olyan mint az Iron Sky, csak komcsikkal? -
Training Day jó volt, mert realisztikus volt, ez meg ilyen mézes mázos sok közeli. lassitva esik az eső az arcára fosság... Most mindenki igazságosztót játszik, szóval kellett DW-nek is, sajnos.. -
Red Sky.. zseniális film! 
amikor felbukkannak a szlovák migek, muszáj volt megállítani a filmet mert úgy röhögtem :DDD -
Gimlit valami torz goblinfajzatnak nézte, nem nőnek.
Amúgy mutattak törp nőket, méghozzá az első Hobbitban, amikor Smaug beveszi Erebort, látunk pár törp nőt sikoltozva kirohanni a hatalmas kőkapun. Bár azoknak nincs szakálla... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ma van. Köszönöm szépen! :) -
Akkor még szerencse, hogy nem láttam a Kick-Asst [mondjuk, nem is izgat], és ez a film nekem tetszett :)
Amúgy meg: Boldog születésnapot kívánok! // Ha ma van tényleg :)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.25. 11:39:07 -
The Equalizer
Nem rossz, de nagyon ostoba film. Fuqua-nak sem lesz már egy Training Day minőségű filmje, D.W.-nek sem kéne ezeket erőltetni. A kick-ass-es csaj rendesen szar volt minden egyes jelenetében (pedig nem volt sok neki).
Sok bejglivel elmegy. -
Törp asszonyok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tényleg van nekik szakálluk, és a 3-ban elvileg mutatni fognak élőt is. Legalábbis a 2. rész extráiban vannak rövid bevágások a forgatásokról, és van egy csoport (3-4) szakállas duci csaj - tuti hogy ők a törp nők, csak a rövid részből nem derül ki hogy kik azok és honnan kerülnek oda (szerintem Dale-ben lesznek). A 3-at amúgy még nem láttam, a 2 bővítettben sincsenek benne.
Illetve már a LotR-ban is Aragorn odasúgja Éowynnek amikor mennek Helm felé, hogy "a szakáll miatt" amikor Gimli arról panaszkodik hogy sokan azt hiszik hogy csak törp férfiak vannak (akik úgy születnek hogy a földből ugrálnak elő).
Hobbitoknak nincs közük a törpökhöz, annyi csak a hasonlóság hogy alacsonyak. Hobbit csajok helyesek (pl. Samu felesége kimondottan aranyos). Illetve érdemes figyelni a Hobbit2 elején a kocsmai jelenetet, a felszolgáló csajszi PJ lánya (és a LotR1-ben is benne volt, ő az a nagyszemű csodálkozó kislány Bilbó meséje közben - csak ugye eltelt több mint 10 év).
Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek! :) -
Rony94 #87130 Az úgy igaz. :) -
Nem törpöket írtam hanem törpéket. :D Úgy értettem hogy ők is alacsony növésűek. -
Rony94 #87128 Bocsáss meg, de miért lennének a hobbitok törpék? Két külön faj. :D -
:D
Ez majdnem olyan volt mint az Elnök különgépében mikor Ford nem akarja tudni mennyi lett a meccs eredménye mert meg akarja nézni a repülőn ugyanis felvették neki az emberei. Jönnek vele szemben vagy hárman a folyosón akik úgy kezdik: "Látta a meccset elnök úr?"
Ford gyorsan leoltja őket el ne mondják, mert meg akarja nézni. Mikor belép az irodába és két lépésre van a távirányítótól az utolsó faszi odaböki: "A Michigan nyert 16:9-re... nagyszerűek voltak a fiúk elnök úr." Majd megveregeti a vállát és jobbra el.
-
A hobbitok is törpék ha úgy vesszük... közülük pedig mutattak többet is pl. Samu nőjét. -
A " The Hobbit: The Desolation of Smaug"-ban Legolas nézte férfinak az egyik megmentett törpe nyakában hordott medálban a feleségét.
Utána ugyanott meg Gimlit nőnek. -
Rony94 #87124 Ja igen, de az nem számít, mert az rajz. -
De, mutattak törp asszonyt! Asszem első részben Gimli szüleit mutatták képen, és férfinek nézték az anyját :D -
Rony94 #87122 Az hülyeség hogy a törp asszonyok csúnyák, csupán nekik van szakálluk. :'D (btw. nem hiszem el hogy egyetlen törp asszonyt sem mutattak egyik filmben sem, pedig mekkora lett volna)
A tündék meg.....mondjuk úgy hogy igényesebbek. Elrond például egyáltalán nem "buzis". De lehet ezt az ezelőtti Smith ügynök szereplése miatt mondom, nem tudom. :D
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.24. 17:38:36 -
Ezen szakadok már napok óta :DDD
Törp asszonyok között nincsen szép, mert elég férfias faj, a tündék inkább nőiesebbek, vagy "buzisabbak" ahogy tetszik :) -
MrAndree #87120 Vagy gimlit... :) -
Prof William #87119 Képzelem. :)
Aztán majd bosszúból ő meg egy törpe leányzót csábít el... -
Rony94 #87118 -
Közben Legolas az ajtó előtt sírdogál... -
SzinesGeza #87116 Mintha csak állva lehetne. -
Prof William #87115 Semmi spoiler nincsen!
Azt hittem hogy a lentebb leírt szövetből nyilvánvaló hogy én a nagy TESTI beteljesedésre gondolok, amit természetesen egy GYU filmben nem mutathatnak be. + valamint humornak szántam.
Vagy ha ha úgy jobban tetszik csak elképzeltem, hogyan hogyan tudnák összehozni a dolgot. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2014.12.24. 09:11:33 -
Kösz ba**zameg! -
Rony94 #87113 Ezt azért lehetett volna spoilerben is. :) -
Prof William #87112 Kár hogy a nagy szerelem beteljesedését nem láthattuk. Megnéztem volna, hogy a magasságkülönbséget hogyan dolgozzák le.
- Kész vagy már Kili?
- Persze Tauriel mindjárt hozom a létrámat. -
Rony94 #87111 A Kili és Tauriel szál azért kellett a filmbe hogy meglegyen a kötelező szerelmi szál. Más szerepe nem nagyon volt. A könyvet még nem olvastam eddig (pedig már itt csücsül az asztalomon :) ), de állítólag Tauriel nem is szerepel benne eredetileg. -
Retroaktív 1997
Ahogy a retroshockban is mondták, jó kis film. Bár engem kicsit nagyon felidegesített, hogy a csaj akárhányszor visszamegy, egyre nagyobb faszságokat csinál... Mintha nem tudná, hogy mi lesz, a lehető legrosszabb forgatókönyvet írja mindig. Ettől függetlenül jó volt és nézhető.
6/10 -
A hobbit - Öt sereg csatája
Jó volt, nekem tetszett. Sokan olyan elvárásokkal ülnek be a film elé, amit nyilvánvalóan nem tud teljesíteni, de a helyén kell kezelni a dolgokat, és egy pörgős és élvezhető lezárást kapunk. A csatajelenetek baromi jók lettek, a koreográfia ismét fantasztikus, egyedül Legolas-szal estek talán kicsit túlzásba. Rendesen megmosolyogtuk, amiket csinált :) Ami nem kellett volna az a féreg karakter túlszerepeltetése, illetve Kili és Tauriel drámázása már a 2. részben is baromira unalmas volt nekem. Ezeket leszámítva jó volt nagyon. 8/10