106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Éreztem, hogy lesz egy ilyen hozzászólás. :D Bármilyen hihetetlen csak azért mert érzelmileg átéltem egy filmet még tudok utána pártatlanul gondolkodni. -
Ha jól emlékszem bedobnak egy gránátot, szóval annyira nem faszság, de mindegy. -
StrikeFor #87347 "mocsok nácik" akkor a te elmédbe beinstallálták a fails propagandát amit már 70+ éve nyomatnak.........a 2.VH-s filmek 98%-a ban a Németek agyatlan,fanatikus,elmebeteg idióták......szánalmas
A végén az SS csatajelenet pedig 2ft-ot nem ér! Az akkori világ legelitebb katonái körbeállnak egy tankot és puskával,géppuskával lövik és hasonló atomfaxság...........szánalom volt!
propaganda bullshit
-
gombabácsi #87346 Fury
Hát igen, ez elég komoly volt.
Viszont a bredpitt marha unalmas hogy ő a tököscsávó, semmi gyengeség nincs benne, és amikor mégis ilyet próbál eljátszani, attól csak még rosszabb lesz...
De ettől még azért jó film. :) -
Az emberből állatot (ja nem mert az nem nyirja ki a sajátját röhögve). -
A 2 német nős jelenet szerintem a film legerősebb pontja. Imádtam. -
Nem törvényszerű, úgy tűnt mintha a film kínosan ügyelt volna arra, hogy ne legyen háború ellenes vagy háború melletti. Csak bemutatta, hogy mi is történt akkor anélkül, hogy komolyabban történelmileg hű lett volna(elkerülték a fő csatákat).
Azért a 2 német csajjal való jelenet megmutatta, hogy nem ment el az eszük, nyilván folyamatos stressz alatt álltak, sokkot kaptak az újoncok az első pár csata után de végül alkalmazkodtak és nem úgy, hogy örökre megzakkantak, persze nem mindegyik de azért a többség ha más nem idővel túl tudta tenni magát a dolgokon. -
változó... -
Katalizátor #87341 Nem lelki roncsot? -
Fury 9/10
Hatalmas film, a végén már én is kiabáltam, hogy mocskos nácik. Tanulság: a háború az emberből férfit farag. -
31-én adta a valamelyik adó. nem egy nagy film. -
Nekem még az a filmje is bejött mikor a vadonban ragadnak miután lezuhant a repülő, és felbőszült farkaskomák elől menekülnek. De a Tombstone elég gyatra lett sajna... mármint az ő korábbi filmjeihez képest. -
talán? lel -
StrikeFor #87336 Gone Girl ! 9/10 ! csak ezért nem 10-es ,mert a vége egy kicsit nem jött be nekem! amúgy MUST SEE!!!!! iszonyat beteg és nagyon profi munka!
4-5x megállítottam úgy néztem,mert nagyon felbaxott ,de a jó értelemben :) -
SzinesGeza #87335 Vagy "A klónok támadása".
Végül is ha úgy vesszük. :) -
Köszi, asszem ez lesz az! -
Kínzó közelség (szerintem) -
Kicsit talán off, de nem tudjátok véletlen annak a filmnek a címét, amiben Samuel L. Jackson ilyen pszihopatát játszik, aki kinyírja a szomszédait mert zajonganak? :D -
És melyik lóvés férfi nem él így Hollywoodban? :)
Az ilyenek szerintem maradjanak a Velvet oldalán vagy a Blikkben... -
Rony94 #87330 Így van, ez a lényeg. :D -
Igazából valamilyen szinten magát alakította :D -
Rony94 #87328 Inkább csak viccesnek mondható. Leonardo nagyszerűt alakított a Wall Street farkasában, de az a poén hogy a valóságban is így él (lásd az alábbi képet). -
és itt most mit kell nézni vagy miért érdekes? ... -
The Interview
Azt a picsa.
Ez a film elborult és beteg. Nagyon beteg. De szerintem jó lett, és vicces :D
Nincs egy hűdekomoly sztorival megáldva, egy egyszerű lazulós, nevetős film, persze nem fog mindenki nevetni rajta, ez biztos, de nekem bejött/10 -
Gatsby... :))
-
Nézze meg mindenki az Elrabolva első részét, és azzal letud 10 másik Liam Neeson filmet egyszerre, amiben ugyanazt csinálja, csak már szarabbul. -
Ismeretlen férfi, Nonstop kifejezetten jó volt, de még talán az Elrabolva 1 is. -
Ok. Nem volt ismerős a film címe... -
Gondolom Liam-re gondolt... -
kitől? ... -
köszi! -
Sírok között (Walk among the tombstones)
Nagyon unalmas volt. Megtekintését nem ajánlom senkinek.
Láttunk már jobbat tőle.
5/10 -
hagyimiklos #87317 Interstellar 6,5/10
Remekul indulo film, ami Man emberi gyarlosaganal kifullad.
Onnantol meredeken kezd lefele zuhanni a szinvonal. Ertheto a mondanivalo meg ezutan is, de a "filmes" kifejezesmod alkalmatlan lett a vegso tanulsag osszetettsegenek a kifejezesere. -
Gone Girl
Nem is tudok mit mondani! Beteg!!!
10/9 -
Fury
Nem volt rossz film,csak ott volt a hollywood gics sok jelenetben!
6/10 -
Son of a gun
5/10
Közepes film,semmi jelentős,azért egyszer simán nézhető. -
South Park, nagyobb hosszabb vágatlan 17/20
Sztem ez mindent elmond!
-
A valós világban működő ok-okozatiság elve alapján nem is emészthető ez szabályrendszer amit a film felállít, mert itt oda-vissza hatás van, vagyis az okozat is válhat okká (a gyerek akit visszavisznek az időben) és ennek következtében létrejön egy újabb okozat, ami majd később újra ok lesz.
A valós életben ilyen nem történhet mert az okozat sosem előzheti meg az okot. De egy újabb "dimenzió" (időutazás) hozzácsatolásával meg lehet szegni ezt a törvényt és így alakulhat ilyenné a történet. Itt a paradoxon nem ráerőszakolás, mivel nem is ennek a világnak a törvényei érvényesek a film világára így értelmetlen a valós élet szabályain keresztül nézni a sztorit. -
De szvsz olyan dologra eroszakoljak ra a paradoxont amire "nem lehet." Probalok nyitott lenni a dolgokra, belegondolni hogy lehetseges-e, de ha fel is talakjak az idoutazast hogy az uristenben fogsz letezni anelkul hogy anyukad (nem te) megszult volna.
DRFlames: elfogadom hogy masok elfogadjak (mert ilyen brainfuck filmre mondani, hogy ertem meg jo az meno
), en csak megkertelek Titeket, hogy nekem is mondjatok el :)
Az elso elet kialakulasa meg benne van bibliaban.. :) de az akkori kis 'bakteriumokbol' kialakult vilag az akkor volt, nem pedig 1984ben (+-15ev) egy idoutazasra teremtett embernel.
Tudom hogy scifi, de ebben csak az idoutazas volt benne mint scifi elem (mert idoutazas nem lesz, mert Hawking idoutazos bulijara nem utazott oda senki a jovobol...) -
mi vagyunk kevesebben sajnos...