106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt vágom, hogy igazából a csaj és a csávó ugyanaz az ember, de akkor mi értelme van az egész időutazós dolognak? Nem lett volna elég annyi, hogy a csávó előre utazik az időben, és megöli saját magát, az öreg énjét? -
Ilyesmit keressél pár torrent oldalon fenn van. -
Tudom, hogy a szomszéd / kedves ismerős miatt Géza.
A Batman-re viszont a Béla jobban rímel, ezért használom így.
//"A magyar nevet szülei egyik szomszédjuk tiszteletére adták Bennek"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.10. 09:07:51 -
MAS: tudom nem warez topik de nagyon halas lennek ha tudna valaki segiteni. Disney filmeket keresek magyarul. Leginkabb, Aladdin, Oroszlankiraly, Szepseg es a szornyeteg meg hasonlo regi mese erdekelne. De johet barmi ami mese es magyarositott. Fiamnak kene, es kicsit nehez beszerezni magyar meseket. Youtube meg hasonlo weben nezheto dolgok nem erdekelnek. Ertelmes minosegben kene. dvdrip minoseg mp4 vagy mkv. Koszi -
Sikerult ket filmet is megnezni az elmult hetben ami nagyon jo volt de a vege valami iszonyatosan kielegitetlenul hagyott:(
Gone Girl es a Locke
Mindketto nagyon tetszett de midnketto filmnek a vege kb olyan hogy le birnam szaggatni a tapetat a falrol. (Nincs tapetank. Kb egyszer sem lattam tapetat floridaban)
Ha nem lattad valamelyik filmet azonnal potolni.
Az elottem szolokhoz pedig annyit hogy a Gone GirlbenSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!senki nem mondta, hogy egyutt maradnak, Megcsinaltak az interjut mert meg kellett de utanna ki tudja mi tortenik. Mindenki talaljon ki maganak egy sztorit. En baromira vartam, hogy a ket rablo felhivja nev nelkul a rendorseget es bekopik a csajszit. Olvastam a neten, hogy a konyvben a volt pasinak akinek elvagtak a nyakat annak az anyja elment a rendorsegre, hogy a fiat megoltek, de nem ugy ahogy az be lett allitva. Ezenkivul nagyon jo volt eljatszotta a kameranak a csaj hogy megeroszakoltak de masik X oranyi felvetel volt ahol teljesen normalisan beszelgettek. Nem ugy nezett ki mint akit elraboltak, bezartak mint ahogy azt a csaj bealitotta. Ezenkivul a normalis vilagban ha egy csaj bejelenti, hogy ot ketszer is megeroszakoltak es az elso ember azt tanuskodta, hogy kamu, mire a masodik eroszakolot meg ki is nyirta a csaj, szerintem tuti jobban a kormere neznek a dolgoknak. Tetszett de verzik par helyrol es ahogy mondtam... a vege szar :(
Locke
ha jol emlekszem 8 nap alatt forgattak le! Nem olyan akciodus mint mondjuk Farrell gyerekkel a Phone Booth de ettol fuggetlenul nagyon nagyon vartam a veget, hogy mi lesz es kurvara nem fejezik be ugy a filmet, hogy az ember boldogan mehessen aludni :( -
Nagyon zsir film volt!
Ha nem erted szolj -
Predestination
What the fuck?!?!/10 -
Fury
semmi kiemelkedő, egy újabb háborús film
Nightcrawler
ez kemény volt, csak azoknak ajánlom, akik nem riadnak meg a 100%-ig full pszichopata főszereplőktől -
Bocsánat a kötekedésért, csak már sokadszorra hangsúlyozod ki, és böki a csőrömet.
Béla helyett Gézára gondolsz, nem? -
Zseni az a fickó... a Twin Peaks utolsó részében Laura Palmer azt mondja Cooper-nek a várakozószobában hogy "25 év múlva találkozunk"... és pont a 25-dik évfordulóra időzítették a folytatást... a Coopert és Laurát játszó színészek is benne lesznek. Durva. -
Én ennek örülök is. Várom.
-
Lynch is jön majd a Twin Peaks-el, állítólag ott folytatódik ahol abbamaradt. Cronenberg mellett Lynch az egyik legelborultabb agyú rendező, de jó értelemben. -
Az elején is, a végén is Nickre [Ben "béla-batman" Affleckre] néz, mert:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a mellkasán van a feje, azaz: összebújnak
Elejéről a kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hiper KOCKA #87458 Sztem Ben-re néz, nem a kamerába. -
Gone girl 9/10
Hu nagyon tetszett, regen lattam ilyen jo filmet. A vegen utolso jelenetnel mikor igy belenez a kameraba, kicsit hatborzongato volt.
A lenti temahoz, hogy miert maradt megis vele. (gyerek es a tobbi okokon felul) A csaj hatarozottan megmondta neki, hogy ha elhagyja ezekutan, kifogja nyiratni baratok, rokonok es foleg a median keresztult. Igy eleg nehez lett volna tovabb elni, igy hat maradt. -
Igen-igen. Elírtam. Vélhetően nagyon Lynch-nek akartam látni már este.
Képecském:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
David Fincher, nem Lynch - de maga a film annyira nem jött be. Persze jó-jó, de mégis valahogyan olyan semmilyen - mint amit én írtam ide...
6/10 (bisztos valami nő írta) -
És persze sem Affleck-nek nincs agya, sem a nyomozóknak, sem a rendőrségen bárkinek, sem a médiának, semmilyen szakértőnek, az egész fuckin' világ 10-es iq-val rendelkezik, így Pike közel isteni hatalommal mozgatja a szálakat. Hahaha, c'mon man!
-
StrikeFor #87453 csak neked
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Válások száma Magyarországon: egy kis válás statisztika
A házasságkötések száma Magyarországon kb. 45 ezer házasságkötés. Ma alig több mint feleannyi házasság köttetik, mint az 1980-as években. Ezzel szemben a válások száma dinamikusan emelkedik, az utóbbi 3 évben például évi 5%-kal. De vajon mennyi a válások száma Magyarországon?
Kb. 24-25 ezer válás történik évente Magyarországon. Ezzel a statisztikával hazánk Európában nem a legrosszabb, de nem is a legjobb számokkal bír, mondhatjuk, hogy a középmezőnyben foglal helyet. Íme a KSH elérhető legfrissebb adatai:
1995. év 24857
1996. év 22590
1997. év 24992
1998. év 25763
1999. év 25605
2000. év 23987
2001. év 24391
2002. év 25506
2003. év 25046
2004. év 24638
2005. év 24804
2006. év 24869
2007. év 25160
2008. év 25155
Európában egyébként nem mi vagyunk a győztes ország. A válási arány Belgiumban a legmagasabb. Ott a házasságok háromnegyede végződik válással.
Statisztikai érdekesség: hány házasságkötésre hány válás jut?
1980-as évek: 1000 házasságkötésre 346 válás jut.
2000-es évek: 1000 házasságkötésre 562 válás jut.
További meglepő adatok a válásról
A válóperek 71%-át a feleségek kezdeményezik.
A két legfőbb válóok a megcsalás, félrelépés, hűtlenség, illetve az alkoholizmusból eredő problémák.
2005-ben a statisztikai adatok szerint 333 ezer elvált férfi és 491 ezer elvált nő volt Magyarországon.
Ma minden tizedik felnőtt ember elvált a házastársától.
Korábban 10-14 év után döntöttek válás mellett. A rendszerváltás óta ez kitolódott 20 évre.
Fontos megjegyzés: sokan tipikus válságidőpontnak tartják a házasság 7. évét. Ez azonban a számadatok szerint nincs így: a statisztikák szerint a hét éve házasok egyáltalán nem szakítanak kiugró számban. -
Aham, értem. Eddig is sejtettem, de most már biztos vagyok benne, hogy 12 éves vagy. -
StrikeFor #87451 húúú és akkor mi van? csak a saját környezetmben van 2 ismerős LÁNY!! aki simán hozzáment olyan férfihoz aki 3/ itt már gyerek is van az új feleségtől/ illetve 2 gyereket hagyott az édesanyjuknál......erről ennyit.....ez ma már kurvára nem érdekel senkit...főleg nem azt a nőt akihez megy egy ilyen férfi........nem tudom ez az írónő milyen fantázia világban él úgy mégis............
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.09. 16:45:28 -
Na igen, nem is azt mondaná el, hanem hogy csinált neki egy gyereket, aztán otthagyta. Ebbe nem gondoltál bele? -
StrikeFor #87449 ez baromság már ne is haragudj hiszen ő maga mindent elmondott már a TV-ben.....a szeretője is felnyomta ,de el is mondta..... -
Taken 4 -
Azért mert a nő sakkban tartja, azért marad vele. Mert ha elhagyná kitálalna mindent a médiának, és mindenki utálná a csávót, amit ő nem akar, ezért jó pofát vág mindenhez. De ezt mondja is, megzsarolja a férjét, az meg nem tud kikeveredni ebből a szituációból...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.01.09. 15:57:59 -
Nem is a férfi a főszereplő... -
StrikeFor #87445 :D na ez már szimpatikusabb,mert részemről feladtam a végén lévő események totális bullshit-ek férfi szemmel :P -
Akkor gondolkodj női logika szerint, mert hogy az írta a könyvet. Tele van értelmetlen dolgokkal ez a film, amiről messziről bűzlik, hogy csakis egy nő fejéből pattanhatott ki. -
Hát igen, ott a pluszos cucc a végén... ezért is mondtam, hogy nézze újra, meg ott van a dialógus a testvérek között is. Annál beszédesebb nem is kell. -
StrikeFor #87442 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de könyörgöm tudja,hogy gyílkos! tudom hogy nem feküdtem le vele! akkor sem maradnék vele ha 12-es ikreket várna! Különben is a filmben ben nem egy minta családapa akinek a gyerek egy akkora dolog lenne,hogy amiatt mindenképpen a feleségével maradjon! Még ha nem is lenne gyogyós-gyilkos akkor sem maradna vele az a Ben akit a filmben megismertünk........bocsi srácok,de képtelen vagyok megérteni az okot amiért vele marad -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spermabankos részek, akkor még bőven nem tudta hogy a csaj őrült, remélte hogy a gyerek helyrehúzza a dolgot, meg legalább valamivel elfoglalja magát. A csaj ellopta Ben spermáját és eltette akkorra amikor szüksége lesz rá. A film végén szüksége volt rá, ezért felhasználta, ezért lett pozitív a teszt. Terhes, még egy ok amivel a fickót magához láncolhatja.
Ha ennyire nem figyeltél, akkor nézd újra inkább...
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.01.09. 14:11:00 -
StrikeFor #87440 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez baromság ! akkor én nagyon nem értem a rendezőt meg a filmben szereplő Bent......ezek a sors szerűségek amiket említessz egy pszichopata gyilkosnál már nem állják meg a helyüket! Ki az a barom aki egy ilyen anyának gyereket szán?Mondom Ben is unta már a nőt....akkor meg elkötelezi magát mellette egy életen át egy gyerek miatt amit nem is ő csinált? -
StrikeFor #87439 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!le sem fekszenek még csak nem is csókolóznak egyszer sem...hogyan lehetne gyerek??? Ben hülye?? oké ott a Teszt ,de mivel nem nyúlt hozzá........mondom én nem értettem ezért a végét! Még arra gondoltam az EX faszitól esett teherbe akit kinyírt,de bazz Ben ha nem feküdt le vele akkor neki nem volt furcsa,hogy kitől terhes? mit hagytam ki? -
Nézd meg újra a film végét...
Segítek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Onnan, mikor már otthon van, és a fürdőszobában, kagylónál hagyja a pluszos terhességi eredményt dobozkába csomagolva...
Segítek 2:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mi Nickünknek nem is a "létező" gyerek a lényeg... Ő is mondja, hogy nem voltak együtt, mikor kivágja az eredményt... Ugyanakkor, a racionalitásnak ellentmondó döntésére felvezetés az ikertestvérével folytatott dialógus, és az azt követő események.
A többi már férfi sors.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.09. 13:55:30 -
StrikeFor #87437 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gyerek??? a szomszéd terhes csaj pisijét használta fel! milyen gyerek??? -
Ne spoilerezd el másoknak a filmet, ha kérhetném...
" és vele marad???"
A válaszod:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gyerek -
StrikeFor #87435 Ben-nek már rég nem voltak érzései.........ő maga mondta,hogy örült és megkönnyebbült mikor nem találta otthon a feleségét......utána meg kiderül ,hogy pszihopata és még gyilkos is és vele marad??? WTF??? -
gombabácsi #87434 akit egy bekattant amcsi veterán ölt meg... -
Ki állította, hogy azonos súlyúak voltak?
Kapcsolatokban, szerelemben, háborúban nincs egyensúly, nincs igazságosság. Érzelmek vannak. Mindenkinek a SAJÁT érzelmei [szeretet, gyűlölet, fájdalom, féltékenység stb.] az erősebbek, fontosabbak, mindent elsöprőek és mindenre indokot adóak. -
StrikeFor #87432 azért a megcsalást összehasonlítani a csaj tetteivel...........közel sem azonos súlyúak
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.09. 13:33:58