[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sikerult ket filmet is megnezni az elmult hetben ami nagyon jo volt de a vege valami iszonyatosan kielegitetlenul hagyott:(
Gone Girl es a Locke
Mindketto nagyon tetszett de midnketto filmnek a vege kb olyan hogy le birnam szaggatni a tapetat a falrol. (Nincs tapetank. Kb egyszer sem lattam tapetat floridaban)
Ha nem lattad valamelyik filmet azonnal potolni.
Az elottem szolokhoz pedig annyit hogy a Gone GirlbenSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!senki nem mondta, hogy egyutt maradnak, Megcsinaltak az interjut mert meg kellett de utanna ki tudja mi tortenik. Mindenki talaljon ki maganak egy sztorit. En baromira vartam, hogy a ket rablo felhivja nev nelkul a rendorseget es bekopik a csajszit. Olvastam a neten, hogy a konyvben a volt pasinak akinek elvagtak a nyakat annak az anyja elment a rendorsegre, hogy a fiat megoltek, de nem ugy ahogy az be lett allitva. Ezenkivul nagyon jo volt eljatszotta a kameranak a csaj hogy megeroszakoltak de masik X oranyi felvetel volt ahol teljesen normalisan beszelgettek. Nem ugy nezett ki mint akit elraboltak, bezartak mint ahogy azt a csaj bealitotta. Ezenkivul a normalis vilagban ha egy csaj bejelenti, hogy ot ketszer is megeroszakoltak es az elso ember azt tanuskodta, hogy kamu, mire a masodik eroszakolot meg ki is nyirta a csaj, szerintem tuti jobban a kormere neznek a dolgoknak. Tetszett de verzik par helyrol es ahogy mondtam... a vege szar :(
Locke
ha jol emlekszem 8 nap alatt forgattak le! Nem olyan akciodus mint mondjuk Farrell gyerekkel a Phone Booth de ettol fuggetlenul nagyon nagyon vartam a veget, hogy mi lesz es kurvara nem fejezik be ugy a filmet, hogy az ember boldogan mehessen aludni :(