106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Mike
    Én szeretem a filmjeiket, de sosem az agyatlanokat. Rambot forgatni meg 20 évesen hiteles nem 70-en
  • gombabácsi
    de az ekvalizerben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    fórógéppel, fűrésszel, ami művészi átvitt értelmű, azt jelenti hogy az amerikai dolgozó kisember győzi le a gonoszokat :)
  • hiper KOCKA
    "Feláldozhatók 3

Hát... akinek a Rambo filmek bejöttek, csak az nézze meg.
    Pár szuperhős kinyír egy egész garmada arctalan katonát"

"Equalizer

na igen, ez film. Lebilincselő, nem iszonyat pörgős, de mégis egy percet sem unatkozol, a két óra hamar elmegy"

Ez tudod csak azért vicces mert az Equalizer gyakorlatilag semmiben nem különbözik a Feláldozhatóktól, maximum annyiban hogy itt egyetlen ember rambózza le a rosszfiúkat, ott meg egy komplett csapat. Ergó semmi különbség nincs, ugyanazt nézed, csak mások a helyszínek és többen vannak a jó oldalon.
  • LasDen #87588
    Sim City 2 Dámáznál érte

Nem volt rossz. Nem is volt nagyon xtra. A 3D mesés volt (hol volt, hol nem volt). Mivel már láttuk ezt egyszer, ezért most erősebb sztorik kellettek volna, de Millertől ennyire futotta.
    6/10+Jessica Alba tánca+varázsnyílpuska=7/10
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony :)
    A sztori és a vég ismeretében ez az arc bizony egy ilyennel ér fel:
  • DarkHorSe
    Az köszi szepen
  • LasDen #87585
    fogja a faszom. Ilyen szar filmeket miért sírnék vissza? Inkább nézem meg 1000x A pusztítót, mint ezt szart....
  • LasDen #87584
    Amerikai gengszter?
  • Marton95
    Én a Pompejit néztem meg, ez volt az első film amit megnéztem a 3D tévénken, mert ma reggel hozta ki a Media futár. :) A film nagyon jó, ajánlom mindenkinek!
  • Totti5
    Vissza fogjátok még sírni ezeket a filmeket is amikor Ők már nem lesznek. Sima akciófilm az Exp 1-2-3 amiben zúznak. Semmi extra, semmi világmegváltás, csak izom, izzadság, dara nagypapával és fákjú. Mint ahogy tették aranykorukban, csak azok az idők elmúltak.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.19. 11:14:40
  • Mike
    azért neked van egy jó adag komplexusod
  • CalebJoe
    Ez valami mosoly kezdemény akart volna lenni.:)
  • Mike
    Equalizer

na igen, ez film. Lebilincselő, nem iszonyat pörgős, de mégis egy percet sem unatkozol, a két óra hamar elmegy.
    Jó vágások, mostanában divatos, de helyén lévő effektek, minden össze van rakva, ahogy kell.
    Van története, van a szereplőnek karaktere, a filmmnek atmoszférája.

10/10

Utoljára szerkesztette: Mike, 2015.01.19. 10:38:26
  • Mike
    Feláldozhatók 3

Azért néztem meg, mert azt írták, a legjobb a 3 közül (meg semmi érdekes nem volt)
    Meg, hogy Banderas elviszi a hátán.

Hát... akinek a Rambo filmek bejöttek, csak az nézze meg.
    Pár szuperhős kinyír egy egész garmada arctalan katonát
    Banderas ripacskodása kurva idegestő

Ja és az összes akcióhős színész benne van, aki valaha számított (na azért mindenki nem, itt nincs rugdosás) ami nem lenne rossz, ha nem lennének ehhez már túl öregek

összegezve: Rambo nagypapik

Ja és Stallone írta a sztorit, hát olyan is

3/10
    Utoljára szerkesztette: Mike, 2015.01.19. 10:32:42
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb) - "The Drop" - 8/10
    (2015.01.18)

Jó volt. Tom "Csendes Őrült" Hardy wazze, jól nyomta. Noomi Rapacet, James Gandolfinit (RIP) is jó volt látni.
    A 110 perc elröppent. Ajánlom mindenkinek, aki még nem látta - a végét különösen, Hardy-val, és azzal az arccal.

Átméretezett, saját GIF:

• DarkHorSe
    Egy hete ment azt hiszem a visasaton valami new york/bronx maffiozos film, annyira emlekszem belole hogy kicsit regi volt es hogy 3 oras :D ja es hogy 2 neger tuti szerepelt benne.

Van valakinek otlete, hogy mi a cime?
  • LasDen #87575
    Ezt a kurva Amadeust folyton keverem az Amistaddal. Most is olvastam, amit írtál és közben az Amistad volt előttem. És persze azon gondolkoztam, hogy dehát azt Spielberg rendezte :DD
  • Jakuza1
    Amadeus 1984 (Milos Forman)
    10/10

Zsenialis mestermu, ha ket szoban akarnam ertekelni.
    Ritkan latni ennyira jo filmet, ahol a tortenetvezetes, a rendezes, a zene annyira osszhangban van, hogy a szineszeknek meg szenzacios jatekra sincs szuksege ahhoz, hogy a film sajat magat eladja a nezonek. Persze a szineszi jatek sem kozepszeru, de igazabol nem az, amitol ez a film a magas szinvonalat hozza.

A film maga idotlenseget sugaroz, hiszen tobb mint 30 eves, mikozben ez eszrevehetettlen a muvon.
    Akar csak a mondanivaloja , hiszen minden megtalalhato benne, ami a mai vilagra is jellemzo, a kozepszeru irigysege, aki a penzevel,az anyagi hattere ellenere se er fel, egy zsenihez, akarhogy is probal minden eszkozzel felerni hozza, mikozben a zseninek a zsenialitasan kivul semmilye nincsen a zsenijen kivul.

A film megmutatja, a csodalat, hogyan kellhet versenyre a gyulolettel, azt hogy isten utjai mennyire kifurheszhetetlenek, ahol egy zseni neve fent maradhat az utokor szamara, mikozben az eletben a sok armany es irigyseg miatt nem tud boldogulni, es ugy halhat meg harmincot evesen megbecsules nelkul, mintha egy senki lenne tetemet egy ures jeltelen lukba dobva es csak sokkal kesobb megbecsulest kapva, mikozben aki kozepszeru az eletben minden megbecsulest learat az elet utan elfelejtodik. Mintha egy pajkos isten rendezte volna a szituaciot a maga szorakoztatasara a tortenetet, jelezve, hogy az elet milyen furcsasagokra kepes. Eppen ezert illik ide egy regi mondas is Mozart zenejerol;

Ha Bach az ur szava, akkor Beethoven az ur tuze es Mozart a nevetese.

Forman zsenialisat alkotott, a kosztumos kepek frenetikusak, nagyon jol hozzak a 18. szazad hangulatat.
    A zene meg egyszeruen a nagy betus MOZART. Ha valaki nem szereti a komolyzenet, szerintem az is nezze meg, mert hiba lenne ezt a gyongyszemet kihagyni, valamilyen eloitelet miatt
  • Kongy
    Elég kemény. Remélem annyira jó is, mint amennyire népszerű.
  • bcrics
    Aztakurva
    “American Sniper” hit the bullseye, earning an astonishing $90.2 million in its debut weekend in wide release
  • hiper KOCKA
    tényleg ijesztő volt ahogy szétmetélte a hupikék törpikés fickó nyakát, és kivéreztette mint egy marhát
  • Kmarha
    Na így vissza olvasva a fórumot és a spoilereket, teljesen meg tudom érteni, hogy valakinek nem tetszett. Én is a film majd minden percében más hogy cselekedtem volna, és bizony néhány dolog nem pont úgy alakul, ahogy az a való életben történne (legalábbis nagyon nagyon nagyon remélem). Szóval 2,5 óra, ha valaki még nem látta, ezekre készüljön fel.

Aki bele tudja élni magát, elvonatkoztatva a valóságtól és saját magától (férfi néző főleg, mert úgy érzem, nem a mi érzelmeink/gondolataink irányába lett a történet megírva), az viszont készüljön fel valami markolható kispárnával/karfával/sörös üveggel, mert valószínűleg súlyos élményben lesz része.
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.01.18. 20:53:36
  • Kmarha
    Gone Girl

Már nagyon régen kiabáltam ennyit egy filmmel, és nagyon rég gyűlöltem valakit annyira, mint itt. Bár nem egy túl kapkodó, akció dús film, mégsem tűnt fel, hogy 2,5 óra ment el vele.

Sokkoló, letaglózó hatása van, konkrétan a végén már görcsbe volt a gyomrom. Nem fogom könnyen elfeledni.
    Az bitos, hogy többször nem fogom megnézni. Soha többet nem tudnék szóba állni nővel. Rosamund Pike-el pedig ha egyszer az életbe találkozom, biztos hogy sikítva rohanok el tőle minél messzebb.
  • akyyy
    Emlékek őre
    Giver
    Amolyan se füle se farka szerű film. Egynek elmegy, elgondolkozik az ember rajta 0-30 percet, aztán pá.
  • Bokafix2
    1:30-nál ahogy beleröhög a kamerába, utána túróvá megy a feje
  • cobol
    The Zero Theorem : WTF/10!!!!!!

Kizárólag Christoph Waltz miatt néztem meg,de ezt a filmet Ő sem tudta megmenteni.

Dracula Untold. 4/10
    Egysíkú unalmas film volt.
    Pedig szeretem a Legendary cég filmjeit.
  • LasDen #87565
    akkor már...
  • Tyler1
    Tüskevár (remake)

Ez az eredménye, mikor egy rakás tehetségtelen ember próbál filmet csinálni. Nézhetetlen szar, szemét. Nem értem a film milyen idősíkon akar futni, a történet a jelenben játszódik, mégis úgy beszélnek az emberek, mint az 50-es években, az iskolában az lesz a menő gyerek, aki egy kitömött madarat mutat meg a többieknek, aztán ahogy az urbánus környezetből kiérünk, a vidéki miliő mintha a múlt század elején megrekedt volna a fejlődésben, az emberek úgy öltözködnek, mint egy falumúzeum éves megnyitóján, és természetesen csak lovaskocsival járnak. A színészek katasztrofálisak, főként a főszereplő srác és a később becsatlakozó barátja, aki garantáltan minden idők legszarabb magyar gyerek/kamasz-színésze. Minősíthetetlen egysíkú utószinkront kapott a film, ami úgy elüt a képtől, mint egy Knorr reklámban, ráadásul Tutajos esetében mintha a megyei szavalóverseny aranyérmese mondta volna fel a szinkronszöveget. A rendezésben mindenféle stílus össze-vissza keveredik, egyszer egy szivar és pohár bor Ganxsta Zolee stílusban beszél a főszereplőhöz(!!!), egyszer a semmiből egy Tünde nyilazza le a törököt, egyszer mint valami olcsó komédiában, a szereplők a kamerába viccelődnek. A vágás röhejes, a zene idegesítő, emellett minden jelenetvégi (többnyire nagyon rossz) poén csattanóját olyan dallameffektus festi alá, mint pl. a Gálvölgyi showban.
    Ez a film egy nagybetűs WTF.
  • Bachstein
    Legalább az FPS jelenet és a zenéje fasza.
  • Prof William
    Nemérg adta a tévé és újra beletekintve rájöttem, hogy egész pofás film de NEM DOOM!

Ha átnevezték volna -ahogy írtad- Zombik Marson -ra akkor egy közepes gyakós filmet kapnánk.

De így hogy Doom-filmként próbálják eladni, úgy hogy tulajdonképpen MINDENT kiheréltek belőle amitől Doom-nak kellene lennie... így ez elég siralmas.

• IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb) - "The Judge" - 5/10
    (2015.01.17)

Akadtak pillanatai. Amúgy meg nagyon hosszú [142 perc] és unalmas volt a lelkizés.
    Mintha Oscarra hajtó filmnek készült volna :(
  • MoRT2195
    "Sőt még az FPS módban lenyomott lövöldözés is elment egynek."
    Általában ez az FPS mód az egyetlen, amit pozitívumnak mondanak a Doom filmből. :D Nekem is megvan, de még nem jutottam el odáig, hogy megnézzem.
  • mégvadabbdisznó
    és nemcsak a cyberdemon maradt ki hanem még vagy egy tucatnyi szörny, amik nagyon hangulatossá tették a játékot
  • LasDen #87558
    engem azért az FPS jelent megvett anno. Mégha borzalmas volt is. :D De én is úgy gondolom, hogy annyira nem volt vészes film..
  • Synchronous
    Doom 2005

Tény hogy minden valamirevaló gémert atomcsapásként ért ez a film, és bár én is kitoltam az összes létező Doom játékot, annyira nem tartom vészesnek a végeredményt, de azért jónak se.

Abba felesleges belemenni hogy miért nem sikerülnek jól a játékadaptációk, (talán mert a kedves rendező egy percet nem játszik azzal amiből filmet csinál) de mi hiába is kutatnánk az okokat ha a rendező nem teszi korábbi fércmunkákból okulva. Röviden leszögezve: ez a film nem Doom.

Van Mars, meg zombik, meg Bravó csapat, de ennyi erővel a címe lehetett volna "Zombijárvány a Marson" is. Mivel pont azt hagyták ki ami a Doom-ot Doommá teszi: a pokoli eredetsztorit és a klausztrofóbiás nyomasztó hangulatot, valamint azt a dögös kiberdémon lovagot akitől olyannyira félve tántorogtam ki a barlangból 10 éve, hogy aztán egy soulcube-al arconküldve visszaküldjem a pokolba.

Valamint a játék egyes kultikus karakterei is hiányoztak a filmből, de ez csak a jéghegy csúcsa. Az egész film úgy ahogy van teljesen doomtalan... viszont van Rosamund Pike, aki itt még meglepően fiatal, nem mellesleg jól is áll neki a kutató tudós szerepe. Sőt még az FPS módban lenyomott lövöldözés is elment egynek.

De annyira ordenáré akció B-mozit csináltak belőle hogy fájdalmas volt nézni is helyenként. Még arra sem tudtak figyelni hogy a BFG színe zöld legyen.

5/10
  • cylonflatus
    Akkor csak jól sejtetem, nem? :) Nem olvastam odáig, a kommented olvasása után már írtam is.
  • kill3r21
    Unbroken - Rendíthetetlen

Hatalmas nagy kapufa lett sajnos, ellenben a felcsigázó előzetesekkel!
    Egyszer nézős, aztán elfelejted...
    Kár érte
    10/7
  • cobol
    The Judge 4/10 Nagyon gyenge közepes film lett! Untam! Pedig RDjr miatt vártam a filmet.

By The Gun. 5/10 Ez is közepes,de picivel jobb volt mint az előző.
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb) - "John Wick" - 7/10
    (2015.01.16)

Egy egyszerű, megérthető indok mentén, Keanusan levezetett 80-90-es évekbeli bosszúhadjárat film, mai környezetben. Szórakoztató akciófilm volt.
    Viszont, a "badass" karakter felvezetésének épp az lett az veszte, aminek frissességében az Eva Longoria fémjelezte producer team és a rendező bízott: rövid lett. A "meglepetésszerűség" csak azoknál üthetett, akik még életükben nem láttak ilyen filmet.
    Mindettől függetlenül, a karakter titokzatos múltja, félelmetes profizmusa, a különleges társaság és annak szabályai kellően megalapozták (néha kicsit túl is lett pörgetve - olyan volt, mintha egy DC/Marvel tököslegény-képregény film lenne... John Wick? Akkor beszarunk.) a régi, többször és másképp már látott végkifejletet.
    Ismétlem, ettől még szórakoztató akciófilm volt.
    Lazítva nézd, ne feszülj rá a részletekre!
  • Bokafix2
    A 2-dik részben (már ha egyáltalán lesz) remélem nem egy főbelőtt ékszerteknős miatt fog menni a haddelhadd. Ennél nyomósabb indokot is ki tudnak találni ha akarnak.