106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Sajnos nem, ő tényleg ilyen.
  • Zero001
    Obvious troll is obvious.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem hinném, hogy az anyagi haszon az elsődleges a számukra [segített úgy is a színész úr], hanem maga az inspiráló tény, gesztus, hogy ennyire figyel, érdekli a sorsuk egy már nemzetközi sztárrá felnőtt honfitársukat.
    Ken (remélhetőleg jó sokára) bekövetkező halála után meg ki tudja mit fog érni a sok levél... Így akár anyagi hasznuk is lehet.
    De a fáma most nem erről szól.
  • zorrobomber
    És ezzel a levéllel mire megy a kávézó?
  • IMYke2.0.0.0
    Ken Watanabe OFF:

Prolific Japanese actor Ken Watanabe may have achieved stardom both domestically and internationally, but to the residents of a small city in northern Japan, he’s also known for his heart of gold.

Kesennuma (気仙沼), Miyagi Prefecture is one of several coastal cities that was ravaged by the 2011 earthquake and tsunami. In the aftermath of the disaster, Watanabe helped build (and now manages) a combined cafe-shop in Kesennuma in an effort to provide economic relief to the locals. Most inspiring, however, is his unwavering dedication to the venture–somehow, despite his busy filming and PR schedule in both Japan and Hollywood, he still finds the time to fax a handwritten letter to the cafe every single day!

Kép:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.23. 15:51:06
  • cobol
    Tusk. Ez egy okádik film volt.Egyedól Johny Deep játéka tetszett.

• cobol
    Camp x-ray. Nekem gagyi/10
    Nem tetszett,tele klisékel és KS még mindig nem tudsz színészkedni.
  • fifi
    így-így
  • LasDen #87621
    Én kitartok a Lost mellett. Nekem egy meghatározó sorozat volt az életemben, szeretem, imádom. Se előtte, se azóta nem okozott még sorozat hétről hétre való boncolgatása, fejtegetése vagy csak szimplán várása akkora örömöt, várakozást, mint a Lost. Ilyen szempontból 10/10....
  • IMYke2.0.0.0
    Az utolsó évadnál gyakorlatilag olyan az egész, mintha a fórumokon böngészgetve, a legtöbb ember által támogatott, részletezett hipotézist "írták" volna meg végül.
    Tény, hogy előtte is csináltak ilyet, és ez is lett a veszte a sorozatnak - eltűnt az igazi misztérium belőle az 5. évaddal.
  • Dynamic
    Dehogy áll össze. Egy büdös nagy parasztvakítás, elhintve óriási blöffökkel. A röhej, hogy a legtöbb kérdést, csak újabb kérdések felvetésével magyaráztak. A készítők maguk sem tudták a sorozat elején, hova fog az egész kifutni, így olyan összevisszaságok lettek a filmben, amit már képtelenség volt ésszerűen megmagyarázni.
  • zorrobomber
    Minden ponton tökéletesen összeáll? Nem ezt hallottam, de ha te mondod akkor biztos. Egyébként meg hiába áll össze egy kirakós, ha nem tetszik az összkép.
  • Totti5
    Szeretem amikor egy film okos és sok sok apró részlet, ami elsőre látva jelentékktelen dolog ami mellett elmegy az egész, de 20 rész múlva azt a kurva szintű fontos dolog lesz és a nézőben is összeáll a dolog. S ebben a LOST zseniális ahogy a kirakós, a részletek összeállnak. A film elején levő dolgok X évvel későbbi dolgokkal összekapcsolónak és mindennek meg lesz az értelme ( azért nincs minden szájbarágva és ez is jó ). Ez nagyon kreatív és tudatos dolog az irók részéről akik fejben nagyon ott voltak és sziporkáztak ezekben.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.23. 13:19:53
  • zorrobomber
    Pont most beszélgettünk róla tegnap kollégákkal, hogy mekkora kupac trágya, pár évad után a legkitartóbbak is hagyták a francba :D (én vagy 3 részt bírtam).
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.23. 13:09:20
  • Totti5
    Lost ( anno 3 évad feléig néztem csak, most egyben az egészet )

Zseniális. Mestermű.
  • IMYke2.0.0.0
    Megértelek :)

//Ebben a filmben viszont nagyon cuki. Csak egy kép, nincs spoiler:
  • Kmarha
    én azt a nőt egy ideig nem akarom újra látni még nagyon friss az élmény
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.01.23. 10:05:45
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb) - "What We Did on Our Holiday" - 7/10
    (2015.01.22)

Háromgyerekes, problémás család Skóciába tart, a férj 75 éves halálos beteg apjának születésnapi ünnepségére, s ahogy az lenni szokott: semmi sem úgy alakul, ahogy azt az emberek eltervezték - a 3 kiskorú gyermek áll a sarkára, és tesz olyat, ami nagy kavarodást okoz az ünneplő család életébe.
    Brit morbid és velős humor, meghintve kis közhellyel, alaposan megédesítve Rosamund Pike-kal, néhány gyerekszájjal (a gyerekek megérik a pénzüket :) ), egy kis élet-igazsággal, vikingekkel (no, nem igaziakkal), gyönyörű skót tájjal, egy gyönyörű zenészlánnyal és végül a feloldás sem marad el.
    Könnyed, szórakoztató film.
  • Fernandooo #87611
    John Wick

20 évre visszamenőleg az összes létező zsánert halálosan unalmasan és primitíven felvonultató hülyegyerek film a rém unalmas, tehetségtelen faarcú Reeves főszereplésével. Itt néha elsírja magát meg üvölt, ami kissé meglepő de ez sem segít. Ezerszer láttunk már hasonló sztorikat, semmi újat nem ad. Kb. értékelhetetlen.
  • Sir Quno Jedi
    John Wick

1xnézhető lerendezős film, de szórakoztató. Kicsit szomorú...
  • gombabácsi
    purge anarchy

hát ez is tök jó volt :)
  • MerlinW
    Életrajzi film, ennek fényében valóban jó volt.
  • MerlinW
    I Origins - tudomány vs. vallás, érdekes kerettörténettel, pár wtf jelenettel és gyönyörű befejezéssel. Közepes tempójú dráma, ajánlom.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.22. 22:11:49
  • stargatelost
    Uhh, ezt de szerettem kisebb koromban, többször is megnéztem, amikor adták a tv-ben :D Robbanófejek :D Egy ideje eszembe is van, hogy újranézem eredeti nyelven :)
  • IMYke2.0.0.0
    [1998] - (imdb) - "The Big Hit" - 7/10
    (2015.01.21)

Azt hiszem, most láttam harmadik alkalommal az elmúlt 17 év alatt. Eredeti nyelv mellett szinkronosan is belenéztem, és bizony előbbi nem csak azért ütősebb, mert jobb hallani a színészeink igazi hangját, hanem mert így kiderül, hogy mennyit ferdítettek / finomítottak a szövegen.
    Persze, nem mai korunk CGI-eksön múvi sztájlja, és Woo koreográfiája sem olyan kiteljesedett, mint egy direkt verekedős filmben, viszont szórakoztató időutazás volt egy olyan korba, amikor hasonló B-filmeket faltunk orrba-szájba, mert újak és menők voltak.
    Aki nem látta még (létezik biztosan ilyen, de bízom benne, nem itt), az nézze meg :)
  • Kmarha
    Sin City valami még van a címében, 2

Ezért a filmért kár volt. Még az akció jelenetek gagyiságán túl tettem volna magam, ha az első részhez hasonló párbeszédeket vagy az ottaniakhoz hasonlóan ÉRDEKES történetek kellett volna végig ülnöm. Cserébe unalmas és rövid történetek, agylefárasztó béna párbeszédeket toltak elénk.

Ettől függetlenül megnézhető, nem túl hosszú film, maradandó sebet (és emléket) nem fog okozni.

gyenge közepes/akármennyiből
  • szebag79
    Kár, hogy nem moziba nézted. Nekem talán az eddigi legjobb moziélményem úgy összességébe. Főleg a hangok és a zene miatt örülök, hogy ott néztem!
  • zorrobomber
    Nagyon egyszerű miért került bele Démon Mátyás.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az emberiség öndestruktivitását testesíti meg, Dr. Mann=man=emberiség.

K. jó film volt szerintem is, jöhet a bluray ide is.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.22. 09:59:39
  • Prof William
    Na azt a kilógó részt én sem értettem. Valamint azt se hogy az eddig remek sztorit mi a francért kellett ezzel a körülbelül 1000-éves klisés
    egyik magányos csapattagunk megzakkan és ki akar nyírni minket
    dologgal tovább húzni. A végső konfliktust enélkül (egy más ötlettel) is ugyanúgy fel lehetett volna vezetni.
  • zaki
    Interstellar

Nem is ertem, hogy maradhatott ki a legjobb film kozul az Oscaron. Tavaly a Gravityt agyondijaztak, holott szerintem ez a film fenyevekkel elorebb van, osszetettebb, latvanyosabb, izgalmasabb, tartalmasabb, stb. A Gravity ehhez a filmhez kepest teljesen atlagos, olyan egyszeru, mint a faek. Ha nem lett volna Gravity, vagy ez lett volna egy evvel korabban, akkor most errol a filmrol szolna az Oscar. Kozel 3 oras a film, de minden perce lekotott. Aki rohadtul kilogott a filmbol, az szerintem , eleg idiota karaktert is kapott. Azt hittem, hogy a film vege
    hallucinacio, meghalt Cooper, am ez az otodik dimenzios dolog elegge odabaszott, lehet rajta agyalni egy darabig, az biztos.
    .

Kozel tokeletes film szvsz, a legjobb sci-fi nalam. Alig varom mar a Blu-Ray megjelenest, de szerencsere a tegnap kijott DVD screener is teljesen elvezheto volt. Mozi kimaradt nalam, mert angolul annyira nem vagyok penge, hogy egy ilyen osszetett filmet megertsek, pedig lett volna lehetosegem megnezni 70mm-es IMAXban is.

9.5/10
  • gombabácsi
    the purge

nem volt tökéletes, de azért elég jó film és súlyos
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb - "Revenge of the Green Dragons" - 5/10

Bár Andrew Lau (és Andrew Loo) rendezte, és Martin Scorsese is a nevét adta a producer teamhez, az érzékeny, és napjainkban is (USA-ban és EU-ban egyaránt) égető probléma köré fonódott a megtörtént események alapján tovább dramatizált sztori, a kínai bevándorlókra épült amerikai gengszter-mese valahogy nem igazán ült. Ray Liotta sem mentette meg, és a végére hiába volt tartogatva a puskapor is, a "fordulat" nem érdemelt ki csettintést tőlem. Láttam már jobb bevándorlós-gengszterkedős filmet, nem is egyet [Sebhelyes arcú, valaki?]...
  • SzinesGeza
    Mondjuk a Rambo 4 pont nem volt agyatlan. A legjobb a szériából. Még az első is az lett volna ha meghagyják az eredeti befejezéssel.
  • Dynamic
    Mondjuk az Equalizertől én sem dobtam hátast, és akkor finom voltam. Bosszúállós tucatfilm, legkisebb eredetiség nélkül, a tipikus alapszituációval: van a jószívű, szelíd hülye, akiről rövidesen kiderül, hogy egy visszavonult profi gyilkos, és jól elámulunk amikor korábbi habitusát levetkőzi, és keményen odabasz.
    Max. egy 5/10-et ért nálam.
  • LasDen #87595
    Én a Holdfény királyságot szeretem tőle. Az olyan aranyos egy történet....
  • Kmarha
    Grand Budapest Hotel

Kezdek felzárkózni az Oscar jelölésekből. Ma ez volt soron. Kellemes kis keser-édes film, nagyon egyedi stílussal. A történet talán nem annyira megkapó, de az elmesélése igen. A jelölések közül a rendező, operator, vágással értek egyet. Remek, élénk színek, átgondolt kamera vezetés, ötletes vágás. A látvány pedig.. majd minden jelenet egy óda a szimmetriához. Ilyent még nem láttam filmben, gyanítom Wes Anderson pár filmjére érdemes lenne e szempontból még sort kerítenem.
  • hiper KOCKA
    Nem akarlak meggyőzni semmiről. Nekem sem tetszett a Feláldozhatók. Viszont mindkét filmnél annyira hasonló a koncepció: kevesen kinyírnak sokat. Az hogy helikopter, tank, meg robbanás, ez csak körítés... nem sokat befolyásol a lényegen. Olyan mintha a süteményre nem habot tennél hanem porcukrot.
  • Mike
    hát ha számodra a két film egyforma, akkor az a legyen a te bajod
    az Equalizerben nem egy hadsereg jön, csak pár ember, nem kifogyhatatlan a fegyver, nem jön tank, harci helikopter, szaladok lövök, közben minden robban, persze el nem találna senki, bezzeg én szarrá lövök mindenkit.
    köze nincs az egyik filmnek a másikhoz se stílusban, se hangulatban, semmiben

ha Stallone ilyen filmet csinál, azt mondtam volna király, de ő helyette csinált egy újabb rambot, amit már anno is agyatlan filmnek tartottam

ezen felül meg, hogy kinek mi tetszik, mi jön be, annyira szubjektív dolog, úgyhogy teljesen felesleges ezen vitatkozni, nekem nem tetszett a Feláldozhatók, láthatod a pontszámon, mennyire nem.
    ennyi
    Utoljára szerkesztette: Mike, 2015.01.19. 23:01:12
  • Mike
    Én szeretem a filmjeiket, de sosem az agyatlanokat. Rambot forgatni meg 20 évesen hiteles nem 70-en
  • gombabácsi
    de az ekvalizerben
    fórógéppel, fűrésszel, ami művészi átvitt értelmű, azt jelenti hogy az amerikai dolgozó kisember győzi le a gonoszokat :)