106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
halálos hajsza -
nem tudom imbd-n mennyi, de az Eight Below egy szép/szívszorító film szerintem. -
Én se vagyok az az ijedős fajta, de ez a rohadék film annyira beszippantott, hogy csak akkor tértem magamhoz, mikor majd kiugrottam néha fotelből. :D
Ez jó hír, remélem tudják még fokozni. -
Egyetértek :D
Volt egy két jelenet, ahol majdnem felvisítottam. Nálam az már nagyon durvának számít :D
Annabelle-ről azt hallottam, hogy nem lett annyira jó, de ha van benne ijesztgetés Conjuring módra, akkor jöhet. Azt néztem, hogy jön a Conjuring 2 ősszel, kiváncsi leszek mennyire hozza majd az első rész színvonalát. -
Köszi, már keresem is. ;) -
Akkor az Annabelle is javallott mivel az a Conjuringhoz kötődik.
-
Megnéztem! Azóta is az állam keresem! Ez egyszerűen hihetetlen jó volt. Elég jó házimozi rendszerem van. A kép mellett a hangok is durvák voltak, néha azt hittem összecsinálom magam!

Én erre adok egy tízest a horrorok között, mert nagyon kevés ilyen van, ami ennyire jó.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.02.03. 20:21:12 -
Megnéztem a trailerért, és meglepve tapasztaltam, hogy azt már láttam! :D Nem rossz film, de semmi kiemelkedő.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.03. 19:55:06 -
Kéjutazás első része. -
A Running Scared-et azért nem látni... kurva nagy film, és tessék, 7,5 pont imdb-n, ha már így kiemelted. De régebbről ott van a Joy Ride, mint ismertebb filmje. De szerintem az Into the Blue és a Timeline sem annyira ismeretlen filmek, bár nyilván előbbiben Alba kisasszony emlékezetesebb :P :D -
Csaba007 #87821 Halálos Hajsza, Kutya hideg ,A tenger vadjai is elég korrekt volt. Halálos iramban 1,4,5,6 szintén. -
Dehogy ajánlok! Ami szimpatikus, nézz trélert róla, vagy nézd meg. Ezek csak 5-6 pontos valamik amúgy is. -
Na, akkor ajánlj nekem kérlek egy jó Paul Walker filmet, és felírom a bakancslistámra.
De ahogy így nézegettem imdb-t egyik filmje sem igazán karcolgatja a 7 pontot sem. -
De ő nem DiCaprio! Attól hogy te nem néztél meg tőle semmit, nem jelenti azt hogy nem voltak jó filmjei, mert voltak. Válogathatsz is így utólag. -
Egyáltalán nem Paul Walker személye ellen ment a szarkasztikus kommentem (gusztustalan is lenne egy halott emberből gúnyt űzni), csak annyit akartam ezzel kifejezni, hogy nincs olyan filmje, ami olyan kiemelkedően emlékezetes lenne. Ha pl egy DiCaprio-ról lenne szó, akkor kapásból 2-3 címet is tudnék mondani, amiben emlékezetesen szerepelt. Na csak ennyi. -
Rony94 #87816 Senki nem gúnyolódik rajta. Nem volt egy nagy színész, de amilyen filmekben szerepelt, hozta az elvárhatót. És az emberek szerették őt, úgyhogy.... -
Van ott más is bőven, nem kell gúnyolódni rajta. -
Egyiket se láttam, de szerintem egyből megnézem a Tammy and the T-Rex-et, zseniális alkotásnak tűnik. -
Hogy volt e? -
Szerintem a többség (már aki nem rajongó) már azt se tudja ki volt az a Paul Walker /Ezeken a szerepeken kívül volt egyáltalán más filmje?/
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.03. 18:17:21 -
Rony94 #87811 Hetedik résznél már tényleg elkezdtem gondolkodni hogy ez lehet kimarad, Paul Walker halála ide vagy oda (le merem fogadni sokak emiatt IS nézik majd meg). :) -
Nekem nincs bajom ezzel - a 7. részt úgy megnézem majd otthon, székből, FHD-n, mint a sicc! -
Akkor nem kell megnézed, ilyen egyszerű. -
Rony94 #87808 És pontosan ez az, hogy a versenyzésről kéne szólnia a sorozatnak. De hogy pontosabb legyek, hagyni kellet volna az egészet már a második résznél. Az első két film egy szórakoztató versenyzős film, az ötödik rész meg valami rossz vicc, azt hittem valami Ocean's filmet nézek. A hatodik részben pedig Vin Diesel szó szerint átrepült az egyik hídról a másikra és karcolás nélkül meg is úszta. Nem arról van szó, lehetnek benne lehetetlen jelenetek, az első két részben is voltak, de ne menjünk már át nevetségesbe.
A második rész utáni részek úgy hulladékok ahogy vannak. Talán még a Tokiós spin-off úgy ahogy tetszett a japán vonatkozása miatt, de már az is ilyen 'meh' kategória
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.02.03. 18:10:28 -
7 részen át nem lehet illegális utcai versenyt nyomni. Ez a sorozat szépen átlépte azt és egy élvezetes autós akciófilm lett belőle. Ezzel nincs gond, így lehetett csak "újat" és többet mutatni. -
Akciófilmnek nem kell hihetőnek lenni, mert sosem azok abból a szempontból hogy ilyen extrém dolgokat nyilván össze lehet hozni, de annak legtöbb esetben csúnya vége lenne, viszont egy filmben a főszereplő nem dögölhet meg az első 10 percben, már pedig a Rambó is mindent túlélt, pedig na.... -
Vesd össze az (például) 1. és 2. részben a versenyzés körüli májerkedést azzal, amit te hiszel annak... -
Axlkenobi #87804 Elhagyták? Részről részre egyre kínosabb és arcpirítóbb a gagyi műmájerkedés meg az arcoskodás.
Utoljára szerkesztette: Axlkenobi, 2015.02.03. 16:10:42 -
Szerintem ez hitelesebb info, de ha beírod a keresőbe hogy Interstellar blu-ray release date mindenhol march 31 lesz. -
Ezt néztem, itt 10.-ét írtak. -
Félre ne értsetek nekem tetszenek ezek a filmek, csak már egy kicsit a scifi kategória kezd lenni a normálisabb akció helyett. -
Én meg hálát adok a forgatókönyvíróknak, hogy elhagyták ezt a laza-vagyok-mint-a-rigalánc-bics stílust. -
Az első részek low budget B kateg. filmek voltak, egész kis rétegnek készülve. Mostanra A kategóriás akciómozivá nőtt óriási célközönséggel. Tucat vagy nem tucat, minden egyes rész nagyobb bevételt tudott produkálni az előzőnél, és ez a mostanival is így lesz, ez garantálható (én simán betippelem egy 1 milliárd körüli összegre, ami természetesen - ha a minőség nem esik nagyot - azonnal bebiztosítana egy újabb részt) . A minőségbeli fejlődés szintén megkérdőjelezhetetlen bármennyire is elszakadt már az első részek sémájától. -
Filth
Amit elárultak nekem erről a remekműről, az nem nagyon vonzott a megnézésre. A film felében nagyjából azt is kaptam vissza, bár remek színészi előadásban, kicsit Guy Richis (csak sokkal perverzebb) tálalással.
Én tudom, utálják ezt a színészt. Szerintem a filmet se sokan kedvelik. Én meg pont James McAvoy miatt néztem meg, mert legyen bármi rossz film amibe szerepelt, az ő alakítása mindig kitűnt. Itt is, egyedül elviszi a hátán az egészet.
A film egy ember totális összeomlásáról szól. Egy, a munkahelyén tisztességes családapának és bizonyos értelemben vett jó rendőrnek tartják. A háttérben közben kurvázik, drogozik, és puszta szórakozásból vagy hatalomvágyból, mások életének tönkretételével játszadozik. A film nem rest minket a főszereplővel együtt lehúzni a mocsokba, Szép lelkű nézőnek nagyon nem ajánlom, nem túl szép képekkel játszik, sőt, néhol egész naturalista tud lenni.
A háttérben azért ennél többről van szó. Akit megfog, arra erősen hatni fog. A film utolsó fele nagyon kemény, ritkán lep meg valami ennyire. Apró csemege, hogy az első felében szinte minden jelentéktelennek tűnő résznek van valamicske szerepe, szinte minden, valaminek a kivetülése. A hangulat változások, a víziók, összeomlások pedig akár sejthetnék is a háttért, de garantálom, hogy az emberek nagyobb részét, meg fogja lepni a végjáték.
Groteszk, egyedi, drámai. Erősen ajánlott, de aki az első 10 percben kikapcsolná, az tegye meg, mert később csak még betegebb lesz. -
amostmánnemmenő :) -
Interstellar csak marcius 31-en jon sajna. -
Persze,hogy nem a valóságról volt hires,de azért közelebb állt mint az utóbbiak és főleg azért lett belőle kultfilm,mert az első részek a tuning verdásokról szoltak ,de a mostaniak meg átmentek egy tucat rablópandúr filmekbe. -
A galakszis őrzői
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jo film !!! nagyon jol idomitott kis mosomedve van benne, de a fa beszel azmar tulzás meg ,h tud járni . SZerintem ezt kitalálták nem igazi sztori. 10/ 9,99
XD ez motivált a film megnézésében, így ezzel a kommenttel 5 helyett 6/10
Középszerű film, gyerekeknek (marvel) -
Nyiri #87793 Vagy mikor nekünk az oviban mondta az egyik srác hogy ha azt hiszem hogy a KAMA3 (kamaz) nagy teherautó akkor mit szólnék ha látnék egy KAMA5-öt. Mert Ő már látott. 3x akkora
Benyaltam mint a huzat :) -
Ez a film sose a hihetőségétől volt híres :) Az, hogy most adtak még egy pofont a valóságnak nem változtat semmit rajta.
Legalábbis azoknak így is jó akiknek eddig megfelelt....